×
اجتماعی
شناسه خبر : 261185
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/15 ساعت 10:58
ثبت‌نام حج تمتع 1405 از امروز 15 آذر آغاز شد

ثبت‌نام حج تمتع 1405 از امروز 15 آذر آغاز شد

ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر آغاز شد و متقاضیان باید با دقت کاروان خود را انتخاب کنند، چرا که جابه‌جایی امکان‌پذیر نیست و قیمت‌ها بر اساس نوع هتل و مسیر پرواز متفاوت است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  ثبت نام قطعی حج تمتع ۱۴۰۵ و انتخاب کاروان‌ها بر اساس ترتیب استانی از روز ۱۵ آذر ماه آغاز شد و متقاضیان می‌توانند بر اساس لیست اعلامی در هر استان، کاروان مدنظر را انتخاب کنند.

حمید رضا محمدی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت به متقاضیان توصیه کرد: در انتخاب کاروان دقت لازم را داشته باشند چراکه امکان جابجایی وجود ندارد و کاروان‌ها از لحاظ قیمت، تاریخ اعزام، گروه قیمتی هتل‌های مدینه و مکه و مدینه قبل یا مدینه بعد بودن با یکدیگر متفاوت هستند.

وی درباره تفاوت قیمتی کاروان‌ها و دلیل آن توضیح داد که تفاوت قیمت‌ها بر اساس هتل محل اسکان مکه و مدینه و طول مسیر پرواز می‌باشد؛ کف قیمتی کاروان‌های عادی از حدود ۳۲۹ میلیون تومان و سقف آن حدود ۳۸۴ میلیون تومان می‌باشد و کاروان‌های زوجی نیز از حدود قیمت ۳۸۴ میلیون تومان تا ۴۰۶ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

محمدی همچنین افزود: متقاضیانی که در سال ۹۹ برای حج تمتع ثبت نام کرده‌اند و به دلیل شیوع ویروس کرونا و بروز مشکلات ناشی از اپیدمی و اعلان ممنوعیت دولت عربستان از برگزاری حج تمتع در آن سال، موفق به تشرف نشدند سازمان حج و زیارت در همان سال تصمیم گرفت ارز دریافتی برای حجاج ثبت نام شده را عیناً طبق نرخ مصوب دولت با میزان پرداخت اقساط واریزی ایشان در ثبت نام محاسبه و به صورت امانت برایشان نگهداری نماید؛ لذا زائرینی که در آن سال یک قسط پرداخت کرده بودند و تا کنون موفق به تشرف نشدند بر اساس جدول تعیین شده نرخ هزینه‌های هتل محل اقامت و گروه‌های قیمتی مختلف که در حج ۱۴۰۵ می‌بایست پرداخت نمایند از ۱۲۷ میلیون تومان و سقف آن نیز ۱۸۲ میلیون تومان می‌باشد و همچنین هزینه پرداختی زائرینی که در حج تمتع ۹۹ دو قسط خود را پرداخت کرده بودند از حدود ۱۲۱ میلیون تومان تا ۱۷۶ میلیون تومان خواهد بود.

وی درباره این پرسش که معنای گروه قیمتی همانند ۲ الف یا ۲ ب چیست و اصلاً تفاوت قیمت‌ها بر چه اساسی صورت گرفته, گفت: هتل‌های مکه و مدینه بر اساس قیمت‌ها و شاخص‌های مختلف هتلی گروه بندی شده‌اند که هتل‌های اجاره شده مکه مکرمه در ۶ گروه و هتل‌های مورد اجاره مدینه منوره در ۵ گروه قیمتی دسته بندی شده‌اند.

بر این اساس و به عنوان مثال هتل‌های مکه از گروه‌های قیمتی ۲ الف، ۲ ب، ۲ ج، ۲ د، ۳ الف و زوجی تشکیل شده است. و هتل با گروه قیمتی ۲ الف از قیمت اجاره بالاتری نسبت به هتل با گروه قیمتی ۲ ب برخوردار است.

محمدی با بیان اینکه هزینه اجاره هتل‌های مکه و مدینه بیشترین درصد هزینه کاروان را به خود اختصاص می‌دهد و از این حیث حائز اهمیت است افزود: متقاضیان می‌توانند نام هتل در نظر گرفته شده برای هر کاروان را در زمان نام نویسی بر روی سامانه ملاحظه و انتخاب مورد نظر خود را انجام دهند.

وی افزود: ترکیب اسکان مدینه و مکه با هم در این شاخص‌ها در نظر گرفته می‌شود و فقط مربوط به یک شهر نیست. ضمن اینکه کاروان‌های زوجی فقط در مکه به صورت زوجی می‌باشند و در مدینه این گونه نیست.


نظرات

آخرین اخبار
با کشورهای حاضر در اجلاس مواضع مشترکی داریم
چرا فیش حقوقی تیرماه بازنشستگان هنوز بارگذاری نشده است؟
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره پیشنهاد آتش بس توسط عراق
آیا آرژانتین برای همیشه از جام جهانی اخراج می‌شود؟
گرامیداشت یاد کودکان میناب در «مشق ناتمام»
راز موهای بلند مدافع تیم ملی اسپانیا چیست؟ / روایت تکان‌دهنده کوکوریا
چین خواستار کاهش تنش در خلیج فارس شد
حملات بامدادی آمریکابه ایران؛ پاسخ موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن، بحرین و کویت
انتقاد دلا فوئنته از رفتار بازیکنان آرژانتین
صعود مقتدرانه پاکدامن در رقابت های شمشیربازی
ترامپ عمدا با نتانیاهو دیدار نمی کند
14 کشته و 24 زخمی در بمب‌گذاری انتحاری پاکستان
قیمت نفت در مسیر افزایش هفتگی
صدور بیش از 650هزار گذرنامه زیارتی از اول محرم
ستاره فوتبال استرالیا دستگیر شد
انتقاد شورای جنوب یمن از ریاض
آیت‌الله خاتمی: مقاومت رمز پیروزی است
پشت پرده جلسه آخر؛ از مهار آشوب تا مقابله با حمله آمریکا و اسرائیل
نگران پس لرزه های جنگ امریکا و ایران در اقیانوس هند هستیم
سقف تسهیلات بازنشستگان نیروهای مسلح افزایش یافت+جزییات
خداحافظی کاپیتان آرژانتین از بازی های ملی
پرونده شکایت بازیکن سوئدی از استقلال بسته شد
ایران یکی از گنجینه‌های میراث‌فرهنگی ناملموس خود را از دست داد
آمریکا نام «وزارت دفاع» را به «وزارت جنگ» تغییر داد
تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب کاهش یافت
دانشگاه‌ها برای آغاز حضوری سال تحصیلی آماده باشند
کارشناسی خسارت جنگی 30 فرودگاه کشور پایان یافت
«یورگن کلوپ»سرمربی آلمان شد
عملیات در کرانه باختری؛ 4 صهیونیست کشته و زخمی شد
بن‌گویر خواستار تخریب شهرها و روستاهای فلسطین شد
هشدار سفیر ایران به اروپا؛ از آمریکا فاصله بگیرید
عبور بیش از 260 هزار زائر از مرز مهران
حفظ وحدت کشورهای اسلامی در برابر اسرائیل ضروری است
زائران مراقب باشند؛ بلیت هواپیمارا از مراجع رسمی بخرید
سفر یکسره زائران اربعین تا نجف امکان‌پذیر شد
پشت پرده عقب نشینی ترامپ از تهدید حمله به زیر ساختها
چین 5 ماهواره به فضا فرستاد
41کشته در سیل‌ شدید هند
بورس زیر سایه ریسک سیاسی
امضای 25 سند در قالب 9 تصمیم توسط وزرای امور خارجه سازمان شانگهای
خشم امریکا از موضع مالزی نسبت به اسرائیل
آماده‌باش 6500 اتوبوس برای جابه جایی زائران اربعین
اطلاعیه شماره 47 سپاه/ یک زاغه مهمات بزرگ در پایگاه علی السالم متلاشی شد
چرا توافق هسته ای عربستان در کمتر از 24ساعت تعلیق شد؟
بدترین بازی های جام جهانی 2026 معرفی شدند ؛ جایگاه ایران در میان 10 تیم اول
پشت این اعداد میلیارددلاری چه واقعیتی پنهان شده است؟
سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه ای برای ایران دارد
پلیس فتا مانع انتشار 42 هزار تصویر خصوصی بانوان شد
محدودیت‌های ترافیکی اربعین اعلام شد
ایران خواستار همکاری سلامت بریکس شد