×
اجتماعی
شناسه خبر : 261185
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/15 ساعت 10:58
ثبت‌نام حج تمتع 1405 از امروز 15 آذر آغاز شد

ثبت‌نام حج تمتع 1405 از امروز 15 آذر آغاز شد

ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر آغاز شد و متقاضیان باید با دقت کاروان خود را انتخاب کنند، چرا که جابه‌جایی امکان‌پذیر نیست و قیمت‌ها بر اساس نوع هتل و مسیر پرواز متفاوت است.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  ثبت نام قطعی حج تمتع ۱۴۰۵ و انتخاب کاروان‌ها بر اساس ترتیب استانی از روز ۱۵ آذر ماه آغاز شد و متقاضیان می‌توانند بر اساس لیست اعلامی در هر استان، کاروان مدنظر را انتخاب کنند.

حمید رضا محمدی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت به متقاضیان توصیه کرد: در انتخاب کاروان دقت لازم را داشته باشند چراکه امکان جابجایی وجود ندارد و کاروان‌ها از لحاظ قیمت، تاریخ اعزام، گروه قیمتی هتل‌های مدینه و مکه و مدینه قبل یا مدینه بعد بودن با یکدیگر متفاوت هستند.

وی درباره تفاوت قیمتی کاروان‌ها و دلیل آن توضیح داد که تفاوت قیمت‌ها بر اساس هتل محل اسکان مکه و مدینه و طول مسیر پرواز می‌باشد؛ کف قیمتی کاروان‌های عادی از حدود ۳۲۹ میلیون تومان و سقف آن حدود ۳۸۴ میلیون تومان می‌باشد و کاروان‌های زوجی نیز از حدود قیمت ۳۸۴ میلیون تومان تا ۴۰۶ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

محمدی همچنین افزود: متقاضیانی که در سال ۹۹ برای حج تمتع ثبت نام کرده‌اند و به دلیل شیوع ویروس کرونا و بروز مشکلات ناشی از اپیدمی و اعلان ممنوعیت دولت عربستان از برگزاری حج تمتع در آن سال، موفق به تشرف نشدند سازمان حج و زیارت در همان سال تصمیم گرفت ارز دریافتی برای حجاج ثبت نام شده را عیناً طبق نرخ مصوب دولت با میزان پرداخت اقساط واریزی ایشان در ثبت نام محاسبه و به صورت امانت برایشان نگهداری نماید؛ لذا زائرینی که در آن سال یک قسط پرداخت کرده بودند و تا کنون موفق به تشرف نشدند بر اساس جدول تعیین شده نرخ هزینه‌های هتل محل اقامت و گروه‌های قیمتی مختلف که در حج ۱۴۰۵ می‌بایست پرداخت نمایند از ۱۲۷ میلیون تومان و سقف آن نیز ۱۸۲ میلیون تومان می‌باشد و همچنین هزینه پرداختی زائرینی که در حج تمتع ۹۹ دو قسط خود را پرداخت کرده بودند از حدود ۱۲۱ میلیون تومان تا ۱۷۶ میلیون تومان خواهد بود.

وی درباره این پرسش که معنای گروه قیمتی همانند ۲ الف یا ۲ ب چیست و اصلاً تفاوت قیمت‌ها بر چه اساسی صورت گرفته, گفت: هتل‌های مکه و مدینه بر اساس قیمت‌ها و شاخص‌های مختلف هتلی گروه بندی شده‌اند که هتل‌های اجاره شده مکه مکرمه در ۶ گروه و هتل‌های مورد اجاره مدینه منوره در ۵ گروه قیمتی دسته بندی شده‌اند.

بر این اساس و به عنوان مثال هتل‌های مکه از گروه‌های قیمتی ۲ الف، ۲ ب، ۲ ج، ۲ د، ۳ الف و زوجی تشکیل شده است. و هتل با گروه قیمتی ۲ الف از قیمت اجاره بالاتری نسبت به هتل با گروه قیمتی ۲ ب برخوردار است.

محمدی با بیان اینکه هزینه اجاره هتل‌های مکه و مدینه بیشترین درصد هزینه کاروان را به خود اختصاص می‌دهد و از این حیث حائز اهمیت است افزود: متقاضیان می‌توانند نام هتل در نظر گرفته شده برای هر کاروان را در زمان نام نویسی بر روی سامانه ملاحظه و انتخاب مورد نظر خود را انجام دهند.

وی افزود: ترکیب اسکان مدینه و مکه با هم در این شاخص‌ها در نظر گرفته می‌شود و فقط مربوط به یک شهر نیست. ضمن اینکه کاروان‌های زوجی فقط در مکه به صورت زوجی می‌باشند و در مدینه این گونه نیست.


نظرات

آخرین اخبار
مجمع جهانی بیداری اسلامی: تروریستی‌خواندن سپاه، بیانگر عجز و ناتوانی اتحادیه اروپاست
نظرسنجی شبکه 12 اسرائیل؛ برابر حماس پیروز نشدیم!
ترامپ خواستار دستگیری اوباما شد!
رضا نصری: اصرار ایران بر کنار گذاشتن تهدیدها، «امتیاز خواستن پیش از مذاکره» نیست
مسکو: غربی‌ها در سیاست تحریمی علیه مردم ایران بازنگری کنند
رویترز: انتقال زندانیان داعش از سوریه به عراق کند پیش می رود
هشدار افزایش کم‌سابقه دما در آذربایجان شرقی
مقام اماراتی: اجازه اقدام نظامی علیه ایران را نمی‌دهیم
ترامپ: ایران به دنبال توافق با آمریکا است
تحولات خاورمیانه؛ موضوع دیدار و رایزنی بن سلمان با مقامات ارشد آمریکایی
درگذشت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
در دیدار اعلام نشده لاریجانی با پوتین چه گذشت؟
ترکیه: آنکارا آماده میانجیگری بین ایران و آمریکا است
عکس های منتخب حیات وحش هفته جهان
صنعاء: هرگونه اقدام علیه ایران به شکست خواهد انجامید
برف و باران دوباره مهمان تهران می‌شود
بیانیه هیات دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
نخست وزیر انگلیس: با متحدان خود درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم
طرح اسامی جدید به جای نوری المالکی صحت ندارد
خروش پاکستان برای همبستگی با ایران
فروش بیش از 28 هزار بلیت جشنواره فیلم فجر
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم
پیام استانبول؛ نه به جنگ، نه به تسلیم
نورنما | میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک‌‌ باد
السیسی: برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم
سقوط سنگین طلای جهانی
ترامپ معترض آمریکایی را «آشوبگر» و «شورشی» توصیف کرد
صعود ژاپن به مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا
بغداد در تلاش برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
واکنش اژه‌ای: سپاه در خط مقدم مقابله با تروریسم است
در دیدار عراقچی با اردوغان چه گذشت؟
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
افغانستان در صدر قرار گرفت؛ ایران دوم شد
دولت به دنبال بسته‌شدن پرونده «گزینه نظامی علیه ایران»
همتی: میزان عرضه از تقاضای ارز پیشی گرفت
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید