×
اقتصادی
شناسه خبر : 261133
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/14 ساعت 21:10
ایران و روسیه تفاهم‌نامه همکاری  امضا کردند

در حوزه هوش مصنوعی و امنیت سایبری؛

ایران و روسیه تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

در جریان نشست مشترک تهران – مسکو، مقامات ایران و روسیه با امضای تفاهم‌نامه‌ای، مسیر همکاری در حوزه‌های هوش مصنوعی و امنیت سایبری را گشودند؛ توافقی که می‌تواند همکاری‌های تکنولوژیک و تجاری دو کشور را تقویت کند.

نور نیوز- گروه اقتصادی : این تفاهم‌نامه عصر جمعه در پایان این نشست به امضای «میثم عابدی» معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در امور فناوری و نوآوری و «الکساندر شویتووف» معاون وزیر توسعه دیجیتال، ارتباطات و رسانه‌های جمعی روسیه رسید.
این تفاهم‌نامه همکاری در حوزه های هوش مصنوعی، امنیت سایبری، دولت هوشمند، بلاک چین و فینتک، رگولاتوری ها و پارک های فناوری و پستی دو کشور و تقویت مناسبات بخش های خصوصی امضا شدمعاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از امضای این تفاهم‌نامه که در محل وزارت توسعه دیجیتال روسیه در مسکو صورت گرفت، در جمع خبرنگاران گفت:‌ ایران و روسیه با امضای این تفاهم‌نامه بر عزم خود برای توسعه همکاری‌ها در سطح دولتی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کردند.
عابدی گفت:‌ همکاری دولت‌های ایران و روسیه در عرصه‌هایی همچون ترانزیت داده، دولت الکترونیک و استفاده از ظرفیت‌ها و تجارب طرفین از موضوعات این تفاهم‌نامه است.
وی با اشاره به توسعه ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی که پژوهش‌ها و طرح‌های عملی مرتبط با آن در روسیه و ایران در حال پیگیری است، از این موضوع به عنوان دیگر موضوع مورد تأکید در تفاهم‌نامه همکاری دو کشور یاد کرد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برگزاری پنجمین دوره کارگروه همکاری‌های مشترک ایران و روسیه گفت: می‌توان گفت که شناخت طرفین از ظرفیت‌های همدیگر روز به روز بیشتر می‌شود و نقاط مشترک همکاری علاوه بر کسب‌وکارها در بخش دولتی نیز شکل گرفته است و طرفین علاقه‌مند به استفاده از ظرفیت‌ها و مزیت‌های طرف مقابل هستند.
عابدی ابراز امیدواری کرد که در نتیجه همکاری‌های دو جانبه، طرفین محصولات با کیفیت تر و خدمات بهتر به کشورهای خود عرضه کنند.
وی با اشاره به برگزاری جلسات رو در رو شرکت‌های ایرانی و روس طی دیروز پنجشنبه و امروز جمعه گفت: انتظار می‌رود که در سطوح کسب‌وکارها نیز همکاری‌های جدی و جدیدی بین شرکت‌ها شکل گیرد و دو ملت از منافع آن بهره‌مند شوند.
شویتووف معاون وزیر توسعه دیجیتال، ارتباطات و رسانه‌های جمعی روسیه در ابتدا ضمن استقبال از پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران گفت: اکوسیستم شکوفا شده و علاقمندیم از پیشنهادات و راه حل های ایران استفاده کنیم.
وی همچنین گفت: در نشست روز جاری، شرکت‌های دو کشور با یکدیگر بیشتر آشنا شدند و می‌توان گفت که همکاری‌های دو کشور در مسیر خوبی جلو می‌رود.
این مقام روس خاطرنشان کرد: با توجه به مباحث مطرح شده در کارگروه همکاری‌های مشترک دو کشور، مناسبات دو دولت و نیز شرکت‌های دو کشور در زمینه مخابرات و ارتباطات توسعه روزافزونی خواهد یافت.


ایرنا
کلید واژگان
ایرانروسیهدیپلماسی
نظرات

آخرین اخبار
آخرین جزئیات از روند مذاکرات تهران- واشنگتن/ مذاکرات میان ایران و طرف آمریکایی آغاز شد
عدم شرکت هابک پرسپولیس در تمرینات؛ علت چیست؟
حمله پهپادی و موشکی حزب الله به مواضع رژیم صهیونیستی
المرصاد: سیاست‌های غرب‌گرایانه همواره به نفع دشمنان اسلام بوده است
روند صعودی قیمت مسکن در دنیا در پی بی ثباتی در تنگه هرمز
واکنش سفارت ایران در لبنان به قتل‌ عام نبطیه
پنجمین مرحله کالابرگ اردیبهشت ماه اعلام می‌شود/ چه کسانی مشمول دریافت کالابرگ هستند؟
اخراج فرزند معصومه ابتکار از آمریکا
تورم در آمریکا رکورد زد
وعده‌های توخالی نتانیاهو برای شکست جبهه مقاومت
مذاکرات آتش بس ایران محور گفت و گوی سران فرانسه و عربستان
پلیس راه خبر داد؛ جاده چالوس یک‌طرفه شد
کمک‌های بشردوستانه چین به ایران رسید
قیمت‌های انرژی مدتها بالا خواهد بود
غریب‌آبادی: ایران برای هر سناریویی به صورت جدی آمادگی دارد
2 نظامی اسرائیلی در درگیری‌های جنوب لبنان زخمی شدند
سینا خلیلی برنزی شد
توقف ناوشکن آمریکایی با واکنش نیروهای مسلح/آکسیوس تکذیب کرد
انتخاب رئیس جمهور جدید عراق به دور دوم کشید/عبداللطیف رشید
دست و پا زدن ترامپ برای کاهش قیمت نفت
چه میزان خسارت به آثار تاریخی ایران وارد شده است؟
چند بازیکن استقلال در دومین تمرین سال جدید غایب بودند؟
زنجیره تامین داروهای حیاتی ادامه دارد
دستگیری 123 نفر شبکه مزدوان آمریکایی- صیهونی در 3 استان
گران شدن زندگی در آمریکا درپی جنگ با ایران
اولین ملی پوش ایران در مسابقات قهرمانی آسیا طلایی شد
جبهه مقاومت وسیع‌تر می شود
صعود قاسمپور،‌ عظیمی و زارع به فینال قهرمانی آسیا
شهروند مینابی پس از 70 روز از چنگ آدم‌ربایان نجات پیدا کرد
فعالیت مدارس تا پایان فروردین همچنان مجازی است
رئیس صنایع اتحادیه اروپا: از سیاست انزواطلبانه آمریکا پیروی نمی‌کنیم
ماجرای تغییر قیمت برق چه بود؟
حمله به پتروشیمی‌ها چقدر به ایران خسارت وارد کرد؟
همه برگ‌های برنده در دست ایران است
زلزله 4.6ریشتری شهر دوگنبدان را لرزاند
دستگیری قاتل و همدستانش در کمتر از 24 ساعت در بیله سوار
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 22 فروردین 1405+ جدول
تجاوز مجدد ارتش رژیم صهیونیستی به سوریه
حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است
انتقاد رسانه‌های صهیونیستی از کابینه؛ قربانی توهم سیاسی شده‌ایم
تقاضای مصرف برق 22 درصد کاهش یافت
6 شرط غیرقابل مذاکره برای پایان جنگ آمریکا علیه ایران
بارش پراکنده باران و کاهش دما در تهران
جنگ علیه ایران شکست استراتژیک بود
ترامپ با حمله به ایران رویای نتانیاهو را محقق کرد
بحران انرژی پیامد تجاوز علیه ایران؛ بنگلادش خواستار اقدام سریع جامعه جهانی شد
ترامپ اهرم‌های فشار خود علیه ایران را از دست داده است
عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 22 فروردین 1405
ترامپ و ملانیا؛ تلاش برای پاک کردن رد خون