×
ورزشی
شناسه خبر : 261097
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/14 ساعت 19:32
دو مهره کلیدی تیم ملی ایران زیر ذره‌بین رسانه‌ها

دو مهره کلیدی تیم ملی ایران زیر ذره‌بین رسانه‌ها

در گزارش‌های تحلیلی رسانه‌های ورزشی، مهدی قایدی و امیرحسین حسین‌زاده به‌عنوان بازیکنان تأثیرگذار و پتانسیل‌ساز تیم ملی فوتبال ایران معرفی شده‌اند، بازیکنانی که می‌توانند نقش تعیین‌کننده‌ای در موفقیت‌های آینده تیم ایفا کنند.

نورنیوز-گروه ورزشی : نیویورک تایمز در گزارش ویژه خود درباره تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ نوشته است که صعود از مرحله گروهی، هدف اصلی و معیار موفقیت برای ایران محسوب می‌شود. این رسانه آمریکایی با اشاره به هسته قدیمی تیم متشکل از بیرانوند، طارمی و عزت‌اللهی، مهدی قایدی را به عنوان چهره تأثیرگذار جدید معرفی کرده و گروه ایده‌آل ایران را شامل بلژیک، مصر و هائیتی دانسته است.

 نیویورک تایمز در گزارشی به وضعیت تیم ملی ایران برای جام جهانی ۲۰۲۶ پرداخته است.

چه چیزی برای ایران موفقیت محسوب می‌شود؟

از زمان سومین حضور ایران در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان، هواداران ایرانی انتظار داشتند که تیم ملی از مرحله گروهی صعود کند. در آن مسابقات، ایران با مکزیک، پرتغال و آنگولا همگروه شد و پس از شکست در بازی‌ اول مقابل مکزیک (۳-۱) و پرتغال (۲-۰) که به معنای حذف زودهنگام بود  انتقادات شدیدی متوجه برانکو ایوانکوویچ سرمربی وقت و علی دایی کاپیتان تیم شد.

در سه تورنمنت قبلی تحت هدایت کارلوس کی‌روش، ایران شانس خود را برای صعود تا بازی آخر زنده نگه داشت اما در نهایت هر بار شکست خورد. در سال ۲۰۱۸، مهدی طارمی به دلیل از دست دادن یک فرصت مقابل پرتغال، هدف سرزنش ملی قرار گرفت. برای این جام جهانی، هدف اصلی صعود از مرحله گروهی است و هر چیزی فراتر از آن یک امتیاز خواهد بود.

بازیکن ایرانی که بیش از همه باید در مورد او بدانیم

هسته اصلی تیم ملی ایران هنوز توسط بازیکنانی تشکیل شده است که در دو جام جهانی قبلی نیز در ترکیب اصلی بودند - بازیکنانی چون علیرضا بیرانوند (دروازه‌بانی که پنالتی کریستیانو رونالدو را در جام جهانی ۲۰۱۸ مهار کرد)، مهدی طارمی (مهاجم پیشین اینتر که در جام جهانی ۲۰۲۲ دو گل به انگلیس زد) و سعید عزت‌اللهی (هافبکی که گلش به اسپانیا در سال ۲۰۱۸ به دلیل آفساید مردود اعلام شد).

در میان بازیکنان کمتر شناخته شده، مهدی قایدی می‌تواند چهره‌ای تأثیرگذار باشد. او یک وینگر ریزنقش و بسیار تکنیکی است که در امارات بازی می‌کند و در روز بازی‌اش می‌تواند هر خط دفاعی را مختل کند.

امیرحسین حسین‌زاده مهاجم تیم تراکتور تبریز در چند سال گذشته در مقابل دروازه حریفان تاثیر مهمی داشته است. او می‌تواند گزینه موثری برای ایران از روی نیمکت باشد.

رویای قرعه‌کشی برای ایران چیست؟

این سوال را می‌توان از دو منظر پاسخ داد: مسابقات جذاب یا امید به صعود. همانطور که گفته شد، صعود از مرحله گروهی برای ایران موفقیت محسوب می‌شود بنابراین، رویارویی با حریفان رده پایین‌تر، قرعه‌ای رویایی محسوب می‌شود. به عنوان مثال: کانادا، ایالات متحده، هلند و بلژیک از سید ۱، مصر، پاناما، آفریقای جنوبی و تونس از سید ۳ و نیوزیلند، هائیتی، کیپ ورد و کوراسائو از سید ۴ تیم‌های محبوب ایران خواهند بود.

به همین دلیل امیر قلعه‌نویی سرمربی ایران، گروهی شامل بلژیک، مصر و هائیتی را به عنوان قرعه ترجیحی خود معرفی کرد.

ایران هرگز در جام جهانی با برزیل یا فرانسه روبرو نشده است در حالی که آرژانتین، آلمان یا انگلیس با توجه به هواداران زیادشان نیز هیجان‌انگیز خواهند بود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ساپینتو: نیمه دوم کنترل بازی با ما بود؛ مهاجمان نیازمند تجربه بیشترند
اوسمار: خوب بودیم اما گل نزدیم؛ از تساوی عذرخواهی می‌کنم
درخشش جوانان تکواندو ایران در جهان زیر 21 سال/مبینا نعمت‌زاده طلا گرفت
نجات 15 نفر از آتش‌سوزی ساختمان مسکونی در نعمت‌آباد
جدول لیگ برتر در پایان هفته دوازدهم/ سپاهان صدرنشین شد
دو مهره کلیدی تیم ملی ایران زیر ذره‌بین رسانه‌ها
مردم در انتظار تصمیم نهایی قیمت بنزین
حضور پزشکیان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سوی دولت تایید شد
فیفا از حضور قلعه‌نویی در آمریکا استقبال کرد
پوتین در هند؛ همکاری هسته‌ای مسکو–دهلی و نگاه نگران آمریکا
حماس سطح امنیت رهبرانش را به شدت ارتقا داد
گزارش تصویری | پایان دربی 106؛ استقلال (0) پرسپولیس (0)
واکنش رئیس جمهور عراق به شایعه‌ای درباره حزب‌الله و انصارالله
بازداشت 6 مهاجر افغان توسط آمریکا
وضعیت جدول لیگ برتر پس از پایان دربی
پایان دربی 106؛ استقلال (0) پرسپولیس (0)+ خلاصه بازی
مدارس ابتدایی تهران 2 روز غیرحضوری شد
هشدار نارنجی درباره بارش‌ها در هرمزگان
مدارس در کدام استان‌ها 15 و 16 آذرماه تعطیل شد ؟
شیخ قاسم: حزب‌الله از حمایت مردمی برخوردار است
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط +توضیحات جدید پزشک رضا امیرخانی
توییت انگلیسی حساب رهبر معظم انقلاب که 6 میلیون بار دیده شد
پاکستان مرزهایش را به روی افغانستان بست
گزارش تصویری | در حاشیه دربی 106
ماجرای جریمه 120 میلیون یورویی شبکه ایکس چیست ؟
چهار تازه وارد فوتبال به جام جهانی 2026
شرایط پرداخت هزینه عائله‌مندی و حق اولاد برای بازنشستگان زن اعلام شد+جزییات
ترکی فیصل: اسرائیل تهدید واقعی خاورمیانه است
هوای آلوده تهران تا اواسط هفته مهمان ناخوانده پایتخت است
اوشاکوف: پیشرفت در مذاکرات با آمریکا دلگرم‌کننده است
قطار مسافری میانه به تهران در هشتگرد از ریل خارج شد + فیلم
یونیفل: تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان خط قرمز شورای امنیت را شکست
هشدار قاطع مقاومت فلسطین به مزدوران اسرائیل
امام جمعه فردیس استعفا کرد
رتبه 26 جهان برای بسکتبال ایران
نیویورک تایمز: اورونوف ستاره ازبکستان در جام جهانی
تجهیز نیروی دریایی سپاه به سلاح‌های لازم برای رزم دریایی
خطر روزافزون دستگیری در خارج از مرزها برای سربازان و افسران صهونیست
قانون جدید آمریکا برای محدود کردن فروش تراشه به ایران و چین
عامل جنایت خانوادگی در ایلام دستگیر شد
تایید پیمان امنیتی سه‌جانبه با استرالیا و انگلیس توسط دولت ترامپ
آلودگی هوای تهران وارد مرحله‌ چندلایه و پیچیده شد
یوسف پزشکیان: شایعه تغییر وزرا صحت ندارد
170 میلیون لیتر ذخیره آب سدهای تهران
روسیه خبر از دیدار قریب‌الوقوع ترامپ و پوتین داد
محموله 2800 ساله در فریدونکنار کشف شد
حاشیه‌های تلخ دربی 106؛ سنگ‌پرانی یک هوادار را مجروح کرد
فرستادن پنج جنگنده و 150 پرسنل نظامی از آلمان به لهستان
هوای پایتخت تا ظهر دوشنبه آلوده‌تر می‌شود
خاتمی : باندها و گروه‌های بی‌حجابی باید اعمال قانون شوند
X
آگهی تبلیغاتی