×
اجتماعی
شناسه خبر : 261094
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/14 ساعت 17:35
هشدار نارنجی درباره بارش‌ها در هرمزگان

هشدار نارنجی درباره بارش‌ها در هرمزگان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، با اشاره به هشدار سطح نارنجی هواشناسی گفت: از ظهر امروز جمعه 14 آذر تا ظهر فردا شنبه 15 آذر با تقویت سامانه بارشی، مناطق دریایی هرمزگان از جمله جزایر و سواحل خلیج‌فارس با افزایش سرعت باد، تلاطم لحظه‌ای و مواج شدن دریا مواجه خواهند شد.

نورنیوز_ گروه اجتماعی : مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، با اشاره به هشدار سطح نارنجی هواشناسی  گفت: از ظهر امروز جمعه ۱۴ آذر تا ظهر فردا شنبه ۱۵ آذر با تقویت سامانه بارشی، مناطق دریایی هرمزگان از جمله جزایر و سواحل خلیج‌فارس با افزایش سرعت باد، تلاطم لحظه‌ای و مواج شدن دریا مواجه خواهند شد.

 مهرداد حسن‌زاده، روز جمعه با اعلام این خبر، با بیان اینکه احتمال آسیب به شناورها به‌ویژه شناورهای سبک و صیادی وجود دارد، بیان کرد: در این مدت شرایط دریانوردی در مسیرهای غربی و مرکزی استان برای سفرهای دریایی مناسب نخواهد بود و لازم است قایقرانان، صیادان و فعالان گردشگری دریایی از هرگونه تردد غیرضروری خودداری کنند.

حسن‌زاده تاکید کرد: با توجه به احتمال اختلال در تردد دریایی و فعالیت‌های کشتیرانی، ضروری است تجهیزات ایمنی مورد نیاز تامین و از خروج هرگونه شناور، چه مجاز و چه غیرمجاز، بدون هماهنگی با مراجع بندری پرهیز شود.

مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان با اشاره به پیش‌بینی‌های جوی امروز جمعه تصریح کرد: تداوم فعالیت سامانه بارشی در بیشتر نقاط استان به‌ویژه سواحل، جزایر خلیج‌فارس، تنگه هرمز و ارتفاعات انتظار می‌رود و در برخی مناطق رگبار پراکنده باران، رعدوبرق، تندباد لحظه‌ای و حتی تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

حسن زاده گفت: در مناطقی که شرایط بارشی مناسب نباشد، وزش باد شدید، خیزش گردوخاک، کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

وی درباره شرایط مناطق دریایی نیز گفت: وزش باد جنوب‌شرقی، رگبار نسبت شدید باران در برخی ساعات، کاهش موقت دید افقی و احتمال وقوع تندباد لحظه‌ای در مناطق دریایی قابل انتظار است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان توصیه کرد: ضرورت دارد از قرارگیری در حریم و بستر رودخانه‌های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری شود، تمهیدات لازم در بنادر برای تردد ایمن شناورها انجام گیرد، صیادان، قایقرانان و گردشگران دریایی از ترددهای غیرضروری و فعالیت‌های تفریحی در کرانه‌ها و جزایر پرهیز کنند و شناورها از هرگونه خروج بدون هماهنگی با مراجع مسئول خودداری کنند.

حسن‌زاده اعلام کرد: فعالیت سامانه بارشی در مناطق دریایی استان تا ساعات اولیه یکشنبه ۱۶ آذر ادامه دارد و از روز شنبه روند کاهش دمای کمینه در هرمزگان آغاز خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
معمای مذاکره
دیدگاه اسرائیلی‌ها درباره مذاکرات هسته‌ای
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران