×
بین الملل
شناسه خبر : 261093
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/15 ساعت 00:15
ارتش پاکستان: عمران خان تهدیدی علیه امنیت ملی کشور است

ارتش پاکستان: عمران خان تهدیدی علیه امنیت ملی کشور است

سخنگوی ارتش پاکستان در اقدامی عجیب، «عمران‌خان» نخست وزیر برکنار شده این کشور را تهدیدی جدی علیه امنیت ملی این کشور دانست.

نورنیوز_ گروه بین الملل : سخنگوی ارتش پاکستان در اظهارات بی سابقه خود، «عمران‌خان» نخست وزیر برکنار شده این کشور را تهدیدی علیه امنیت ملی خواند. این درحالی است که حزب عمران نیز مدعی مداخله حاکمیت نظامی در سرکوب اپوزیسیون و تحمیل مجازات بی پایان بر منتقدان رهبری ارتش است.

 اظهارات تند ژنرال احمد شریف چودری طی نشست مطبوعاتی امروز خود در مقر فرماندهی ارتش حاکی از عمق اختلافات بین ارتش و جناح اصلی مخالف پاکستان به رهبری حزب عمران خان (جنبش عدالت، پی تی آی) است.

تنها یک روز پس از انتصاب فیلد مارشال سید عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان با حفظ سمت به عنوان رئیس نیروهای دفاعی، اپوزیسیون این کشور که در صدر آن حزب جنبش عدالت قرار دارد، علیه این انتصاب عالی رتبه نظامی موضع گیری کردند.

عمران خان نخست وزیر برکنار شده پاکستان که از تابستان ۲۰۲۳ در زندان بسر می برد، در تازه‌ترین پیام خود خطاب به هوادارانش در شبکه اجتماعی ایکس، فرمانده فعلی ارتش را به قانون شکنی و سرکوب خونین مخالفان متهم کرد.

وی در ادامه‌ مدعی مداخله حاکمیت نظامی در بگیر و ببند های سیاسی از جمله پرونده سازی علیه مسوولان حزب جنبش عدالت شد، اتهامی که سخنگوی ارتش پاکستان امروز در جریان نشست خبری خود آن را رد کرد.

ژنرال احمد شریف، بدون اشاره به نام عمران خان گفت که شخصی که در زندان بسر می برد چیزی جز شبیه یک بیمار روانی نیست و هدف از اقداماتش تحریک مردم علیه نیروهای مسلح و آسیب زدن به پاکستان است.

وی مدعی شد ‌که عمران خان تهدید جدی علیه امنیت ملی کشور است در عین حال ارتش پاکستان هرگز اجازه‌ هرج و مرج در داخل به بهانه مقاومت سیاسی و تحریک تصنعّی مردم علیه نیروهای مسلح را نخواهد داد.

سخنگوی ارتش پاکستان، نخست وزیر برکنار شده کشورش را به همدستی با نیروهای خارجی متخاصم و برداشتن گام‌های مغایر با منافع ملی متهم کرد.

عمران خان و حزب وی (جنبش عدالت پاکستان) ماهیت تمامی پرونده‌های قضایی و امنیتی علیه خود و دیگر اعضای این حزب را سیاسی دانسته و حاکمیت را به انتقام از مخالفان متهم می‌کنند.

عمران‌ که از تابستان ۱۳۹۷ تا فروردین سال ۱۴۰۱ کرسی نخست وزیری را در اختیار داشت، از تابستان سال ۱۴۰۲ به دلیل اتهامات در پرونده‌های متعدد فسادمالی، سیاسی و امنیتی در زندان به سر می‌برد.


نظرات

آخرین اخبار
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
اظهارات روبیو در جلسه استماع
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است