×
اجتماعی
شناسه خبر : 261038
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/14 ساعت 12:31
غیرحضوری شدن مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها در استان اصفهان

غیرحضوری شدن مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها در استان اصفهان

استان اصفهان از شنبه تا دوشنبه (15 تا 17 آذر) آموزش در تمام مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها را به‌صورت غیرحضوری اعلام کرد. این تصمیم برای قطع زنجیره بیماری آنفلوآنزا و کاهش اثرات آلودگی هوا اتخاذ شده است. همچنین مراکز فرهنگی و ورزشی تعطیل خواهند بود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: از فردا (شنبه ۱۵ آذر) تا (دوشنبه ۱۷ آذر) آموزش در تمام مقاطع تحصیلی آموزش‌وپرورش، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی این استان غیرحضوری خواهد بود.

منصور شیشه‌فروش اظهار کرد: با توجه به گزارش مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و کاشان مبنی بر ضرورت قطع زنجیره بیماری آنفلوآنزا و نیز تداوم شرایط پایداری جو و افزایش غلظت آلاینده‌ها، جلسه کارگروه شرایط اضطرار با حضور اعضا برگزار و به‌منظور قطع زنجیره بیماری آنفلوآنزا، شنبه تا دوشنبه ۱۵ تا ۱۷ آذر، آموزش در تمام مقاطع تحصیلی آموزش‌وپرورش دولتی، غیرانتفاعی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به‌صورت غیرحضوری خواهد بود، همچنین مراکز فرهنگی و ورزشی و برگزاری مسابقات در این روز تعطیل خواهد بود.

وی افزود: مهدهای کودک، پیش دبستانی و مدارس استثنایی در روزهای فوق در مناطق یادشده تعطیل است، مادران شاغلی که دارای فرزند دانش‌آموز مقطع ابتدایی و زیر شش سال  هستند و نیز مادران باردار می‌توانند با موافقت مدیران خود به‌صورت دورکاری فعالیت کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بیان کرد: طرح زوج و فرد تردد خودروها طبق روال قبل از ساعت ۹:۰۰ صبح تا ۱۳:۰۰ و ساعت ۱۶ تا ۲۱ در شهر اصفهان اجرایی می‌شود و پلیس راهور و حوزه ترافیک شهرداری در این رابطه برنامه‌ریزی خواهند کرد.

شیشه‌فروش افزود: در این جلسه مقرر شد صنایع، واحدهای کارگاهی، معدنی و تولید آجر آلاینده با نظارت اداره محیط زیست و اداره صنایع در روزهای اضطرار با اعمال محدودیت فعالیت برای کاهش انتشار آلاینده‌ها اقدام کنند.

به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان در روز جمعه ۱۴ آذر، وی ادامه داد: با انجام پایش‌های زیست محیطی تعدا ۲۷۵ واحد آلاینده اخطار دریافت و با ۸۰ واحد آلاینده متخلف مطابق با قانون توسط اداره محیط زیست برخورد شده است. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از مردم خواست با رعایت اصول ایمنی و بهداشت فردی، کاهش حضور در مراکز تجمع وحلقه‌های ترافیکی، شستشوی دست، استفاده از ماسک توسط بیماران و رعایت اصول خودحفاظتی مطابق با شیوه‌نامه‌های بهداشت فردی ابلاغی توسط مرکز بهداشت با هدف پیشگیری از بیماری آنفلوآنزا همکاری کنند.


نظرات

آخرین اخبار
آغاز سفر دریایی گردشگران به کیش از فردا
چین ریاست شورای امنیت را بر عهده گرفت
صادرات نفت خام عراق از مرز سوریه آغاز شد
سناتور دموکرات تلفات ارتش آمریکا را فاش کرد
پالتیکو: ترامپ مدعی پایان جنگ ایران شد
آرامگاه محمدرضا لطفی ساخته می شود
پیام تبریک عراقچی به نخست وزیر جدید عراق
محسن رضایی: آمریکایی‌ها درس‌های زیادی در خلیج فارس یاد خواهند‌ گرفت
نبیه بری: تجاوزات اسرائیل در آتش‌بس تشدید شد
مدیریت جدید خلیج فارس بر مدار فرمان رهبر معظم انقلاب
احتمال شنیدن صدای انفجارهای کنترل شده در عسلویه
ازسرگیری پروازهای رشت- مشهد و بالعکس
جو کنت: اسرائیل امریکا را برای جنگ متقاعد کرد
دیدار اعضای فراکسیون وفاداری به مقاومت لبنان با سفیر ایران در بیروت
سی ان ان:تقریبا همه سایت‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه تخریب شده اند
سودجویان بازار خودرو را آشفته کردند
فرماندهی کل سپاه: کارگران پیشران‌ پیشرفت عزت و عظمت کشور
مخالفت ترامپ با ضرب‌الاجل 60 روزه برای جنگ با ایران
دیدار فیدان با رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق
توقف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم یک اثر تاریخی در لرستان
شهادت 14 نفر در عملیات پاکسازی مهمات در زنجان
ترور امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) در سوریه
ترامپ در دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران ناکام مانده است
جسد مرد مفقودی در سد شاه‌قاسم بویراحمد کشف شد
محاصره دریایی آمریکا پرخطر و کم‌دستاورد است
8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور آذرشهر-گنبرف
61 درصد آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی علیه ایران
امارات با خروج از اوپک تنش نفتی با عربستان را آغاز کرد
رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف
چین: تنگه هرمز باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود
5 کشته در سانحه سقوط هواپیما در تگزاس
واردات خودرو ممنوع نیست
موزه هنرهای معاصر تهران میزبان نمایشگاه «هنر و جنگ» می شود
کشف 8000 فشنگ جنگی در شهرستان شوش
دلافوئنته: یامال را برای مراحل حذفی نگه می‌داریم
ناوشکن آمریکایی در اقیانوس آرام آتش گرفت
تحریم سه صرافی ایرانی از سوی آمریکا
معلمان و کارگران ستون فقرات عرصه فرهنگ و اقتصاد هستند
تعرفه واردات خودرو از اتحادیه اروپا 25 درصد شد
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی از پیش طراحی شده
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه
معاون صدراعظم آلمان: به توصیه‌های ترامپ نیازی نداریم
صعود فوتسالیست های دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر
رونمایی چین از جدیدترین ابررایانه خود
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود