×
اجتماعی
شناسه خبر : 261003
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/14 ساعت 09:40
هشدار جدید پزشکان درباره موج تازه آنفلوآنزا

هشدار جدید پزشکان درباره موج تازه آنفلوآنزا

با شدت گرفتن موج آنفلوآنزا در کشور، متخصصان نسبت به آغاز اپیدمی هشدار داده و بر رعایت فاصله‌گذاری، شست‌وشوی دست‌ها، استفاده از ماسک و پرهیز از مصرف برخی داروها به‌ویژه در کودکان تأکید می‌کنند. آن‌ها می‌گویند درمان این بیماری بیشتر علامتی است و نیاز به مراقبت جدی دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: با آغاز روزهای اوج‌گیری آنفلوآنزا، رئیس بخش عفونی بیمارستان کودکان مفید با هشدار نسبت به شروع اپیدمی این بیماری، بر ضرورت رعایت فاصله‌گذاری، شست‌وشوی دست‌ها و استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی تأکید کرد و به اهمیت استراحت، مصرف مایعات و پرهیز از آسپرین در کودکان پرداخت.

دکتر عبدالله کریمی، با بیان اینکه اپیدمی آنفلوآنزا را تجربه می‌کنیم، اظهار کرد: بیماری آنفلوآنزا در اواخر آبان ماه و اوایل آذر ماه به صورت اپیدمی می‌شود. ویروس، عامل بیماری آنفلوآنزا است و اولین اقدامی که برای پیشگیری از این بیماری می‌توان انجام داد، تزریق واکسن است. همچنین رعایت فاصله اجتماعی، شست‌وشوی مرتب دست‌ها و استفاده از ماسک به ویژه در مکان‌های عمومی در پیشگیری از این بیماری بسیار کمک‌کننده است. 

او درباره درمان آنفلوآنزا توضیح داد: درمان آنفلوآنزا مانند هر بیماری ویروسی دیگر درمان علامتی است. افرادی که به آنفلوآنزا مبتلا شده‌اند، می‌بایست استراحت کنند و در صورتی که تب دارند، تب خود را با استامینوفن و در صورت نیاز با «بروفن» پایین آورند. همچنین مصرف آسپرین در کودکان کمتر از 18 سال می‌بایست به شدت پرهیز شود. 

رئیس بخش عفونی بیمارستان کودکان مفید درباره مصرف مایعات فراوان در زمان بیماری گفت: افرادی که به آنفلوآنزا مبتلا می‌شوند، می‌بایست مایعات فراوان، آبمیوه رقیق و آب فراوان بنوشند تا آب بدن آنها کم نشود و احساس آرامش داشته باشند.

کریمی گفت: افرادی که دارای تب بالا، تنفس تند، لب‌های کبود، بی‌قراری فراوان در زمان بیماری به ویژه برای شیر خواران کمتر از شش ماه، کاهش سطح هوشیاری بوده و به سختی از خواب بیدار می‌کنیم و یا کاهش شدید آب بدن را تجربه می‌کنند، هرچه‌ سریع‌تر می‌بایست به پزشک مراجعه کنند.

او افزود: اگر فرد دچار بیماری عارضه‌دار یا علائم هشدار نشود، می‌تواند نسبت به انجام مواردی که به آن اشاره کردم، اقدام کنند ولی در غیر اینصورت می‌بایست به پزشک مراجعه کنند. 


اخبار مرتبط
مدارس در کدام استان‌ها  15 و 16 آذرماه تعطیل  شد ؟
جمعه 1404/09/14 ساعت 22:56
مدارس در کدام استان‌ها 15 و 16 آذرماه تعطیل شد ؟
با تصمیم ستادهای مدیریت بحران در چند استان کشور و به‌منظور پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا و قطع زنجیره انتقال بیماری، مدارس و دانشگاه‌های در روزهای شنبه و یکشنبه 15 و 16 آذر تعطیل اعلام شد و کلاس‌ها به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.
غیرحضوری شدن مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها در استان اصفهان
جمعه 1404/09/14 ساعت 12:31
غیرحضوری شدن مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها در استان اصفهان
استان اصفهان از شنبه تا دوشنبه (15 تا 17 آذر) آموزش در تمام مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها را به‌صورت غیرحضوری اعلام کرد. این تصمیم برای قطع زنجیره بیماری آنفلوآنزا و کاهش اثرات آلودگی هوا اتخاذ شده است. همچنین مراکز فرهنگی و ورزشی تعطیل خواهند بود.
تغذیه مناسب هنگام در زمان ابتلا به آنفلوآنزا
چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 16:01
تغذیه مناسب هنگام در زمان ابتلا به آنفلوآنزا
تغذیه مناسب در دوران ابتلا به آنفلوآنزا نقش مهمی در کاهش شدت علائم، تقویت سیستم ایمنی و سرعت‌بخشیدن به روند بهبود دارد؛ به‌همین دلیل انتخاب غذاهای مفید و پرهیز از خوراکی‌های التهاب‌زا اهمیت زیادی دارد.
خطر جدی سویه جدید آنفلوآنزا برای سنین 5 تا 14سال
سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 08:23
معاون وزیر بهداشت اعلام کرد
خطر جدی سویه جدید آنفلوآنزا برای سنین 5 تا 14سال
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام آخرین وضعیت آنفلوآنزا در کشور تأکید کرد که سنین 5 تا 14 سال بیشترین گروه در معرض خطر سویه جدید آنفلوآنزا هستند.
نظرات

آخرین اخبار
فیفا سوت بازی ایران را به داور فینال جام جهانی 2022 سپرد
تماس هولناک، ترفند جدید کلاهبرداران برای اخاذی از خانواده‌ها
نورنما | حملات اسرائیل، شهر ساحلی باستانی صور لبنان را به لرزه درآورد
قیمت نقره امروز سه شنبه 2 تیر 1405 +جدول
ریزش بی سابقه بورس آمریکا
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 2 تیر 1405 +جدول
بازگشایی تدریجی فضای هوایی کشور آغاز شد
اعتراض رسمی گل‌گهر به برگزاری تورنمنت تعیین سهمیه آسیایی
زلاتان: مسی از پله و مارادونا هم بزرگ‌تر است
نماینده وزارت بهداشت برای مراسم تشییع رهبر شهید تعیین شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پانزدهم
عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: انحصار خرید کالای آمریکایی در تفاهم‌نامه وجود ندارد
عارف: اطلاع‌رسانی مراسم وداع و تدفین رهبر شهید فقط از ستاد انجام می‌شود
خرس قهوه‌ای در باغ‌شادی خاتم دیده شد
«بامداد خمار» بازگشت + زمان انتشار
نقد وزارت صمت به ایران‌خودرو در پی افزایش قیمت بیش از حد
چه محصولاتی از ممنوعیت صادرات معاف شدند؟
رئیس جمهور وارد اسلام‌آباد شد/عاصم منیر به دیدار پزشکیان رفت
پرسپولیس در آستانه توافق نهایی با دراگان اسکوچیچ
فیش حقوقی خرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی منتشر شد
روایت خلبان جنگنده ساقط‌شده آمریکایی از قدرت پهپادی ایران
وزیر ارتباطات: قبوض تلفن فعلاً قطع نمی‌شود
شرط تل‌آویو برای خروج از لبنان: حزب‌الله باید ازبین برود
برای سوخت‌گیری پول نقد همراه داشته باشید
تشکیل کمیته مشترک ایران و عمان برای گفت‌گو درباره تنگه هرمز+ بیانیه مشترک
مسابقات رالی قهرمانی جهان به آمریکا بازمی‌گردد
نقض آتش بس؛ اشغالگران صهیونیستی به جنوب لبنان حمله کردند
رهبر کره شمالی خواستار گسترش زرادخانه هسته‌ای شد
وزیر ارشاد: روایت غالب مذاکرات، پیروزی ایران است
سقوط 270 میلیارد دلاری ارزش گوگل
نگرانی در تل‌آویو؛ ترس و نارضایتی در ارتش اسرائیل شدت گرفت
برگزاری دیدار پرسپولیس- چادرملو قطعی شد/درخواست تعویق بازی +مکان بازی
رایزنی دیپلماتیک قطر و هلند در دیدار وزرای خارجه دو کشور
حزب‌الله: رژیم صهیونیستی آتش‌بس را به‌طور آشکار نقض کرد
تفاهم ترامپ با ایران شکست استراتژیک بود
فرمانده نیروی زمینی ارتش: تا پای جان از کشور دفاع می‌کنیم
نماینده ایران در ژنو: تنگه هرمز به روی کشتی‌های تجاری باز است
استشمام بوی فساد در سرنوشت 10 شمش طلا در آتیه صبا
اسلام‌آباد توافق تهران و واشنگتن را گامی مثبت دانست
بسیج عمومی یمن برای مقابله با متجاوزان اعلام آمادگی کامل کرد
صدرنشینی دانشگاه تهران در رتبه‌بندی جهانی کیو اس
اختلال در خدمات 6 بانک کشور + پاسخ شرکت خدمات انفورماتیک
فعال‌سازی شعب غیرفعال دیوان عالی برای کاهش اطاله دادرسی
اژه‌ای: هیمنه آمریکا در برابر اراده ملت ایران شکسته شد
نورنما | بمب های یخی، سلاح باغ وحش برلین علیه موج گرما
تهران 13 و 14 تیر تعطیل است؛ 15 تیر کل کشور
بورس دوباره صعودی شد
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
سوگ سرخ آزادگی
پرونده زمین‌خواری با سوءاستفاده از نام ایثارگران افشا شد