×
اجتماعی
شناسه خبر : 261003
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/14 ساعت 09:40
هشدار جدید پزشکان درباره موج تازه آنفلوآنزا

هشدار جدید پزشکان درباره موج تازه آنفلوآنزا

با شدت گرفتن موج آنفلوآنزا در کشور، متخصصان نسبت به آغاز اپیدمی هشدار داده و بر رعایت فاصله‌گذاری، شست‌وشوی دست‌ها، استفاده از ماسک و پرهیز از مصرف برخی داروها به‌ویژه در کودکان تأکید می‌کنند. آن‌ها می‌گویند درمان این بیماری بیشتر علامتی است و نیاز به مراقبت جدی دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: با آغاز روزهای اوج‌گیری آنفلوآنزا، رئیس بخش عفونی بیمارستان کودکان مفید با هشدار نسبت به شروع اپیدمی این بیماری، بر ضرورت رعایت فاصله‌گذاری، شست‌وشوی دست‌ها و استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی تأکید کرد و به اهمیت استراحت، مصرف مایعات و پرهیز از آسپرین در کودکان پرداخت.

دکتر عبدالله کریمی، با بیان اینکه اپیدمی آنفلوآنزا را تجربه می‌کنیم، اظهار کرد: بیماری آنفلوآنزا در اواخر آبان ماه و اوایل آذر ماه به صورت اپیدمی می‌شود. ویروس، عامل بیماری آنفلوآنزا است و اولین اقدامی که برای پیشگیری از این بیماری می‌توان انجام داد، تزریق واکسن است. همچنین رعایت فاصله اجتماعی، شست‌وشوی مرتب دست‌ها و استفاده از ماسک به ویژه در مکان‌های عمومی در پیشگیری از این بیماری بسیار کمک‌کننده است. 

او درباره درمان آنفلوآنزا توضیح داد: درمان آنفلوآنزا مانند هر بیماری ویروسی دیگر درمان علامتی است. افرادی که به آنفلوآنزا مبتلا شده‌اند، می‌بایست استراحت کنند و در صورتی که تب دارند، تب خود را با استامینوفن و در صورت نیاز با «بروفن» پایین آورند. همچنین مصرف آسپرین در کودکان کمتر از 18 سال می‌بایست به شدت پرهیز شود. 

رئیس بخش عفونی بیمارستان کودکان مفید درباره مصرف مایعات فراوان در زمان بیماری گفت: افرادی که به آنفلوآنزا مبتلا می‌شوند، می‌بایست مایعات فراوان، آبمیوه رقیق و آب فراوان بنوشند تا آب بدن آنها کم نشود و احساس آرامش داشته باشند.

کریمی گفت: افرادی که دارای تب بالا، تنفس تند، لب‌های کبود، بی‌قراری فراوان در زمان بیماری به ویژه برای شیر خواران کمتر از شش ماه، کاهش سطح هوشیاری بوده و به سختی از خواب بیدار می‌کنیم و یا کاهش شدید آب بدن را تجربه می‌کنند، هرچه‌ سریع‌تر می‌بایست به پزشک مراجعه کنند.

او افزود: اگر فرد دچار بیماری عارضه‌دار یا علائم هشدار نشود، می‌تواند نسبت به انجام مواردی که به آن اشاره کردم، اقدام کنند ولی در غیر اینصورت می‌بایست به پزشک مراجعه کنند. 


اخبار مرتبط
مدارس در کدام استان‌ها  15 و 16 آذرماه تعطیل  شد ؟
جمعه 1404/09/14 ساعت 22:56
مدارس در کدام استان‌ها 15 و 16 آذرماه تعطیل شد ؟
با تصمیم ستادهای مدیریت بحران در چند استان کشور و به‌منظور پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا و قطع زنجیره انتقال بیماری، مدارس و دانشگاه‌های در روزهای شنبه و یکشنبه 15 و 16 آذر تعطیل اعلام شد و کلاس‌ها به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.
غیرحضوری شدن مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها در استان اصفهان
جمعه 1404/09/14 ساعت 12:31
غیرحضوری شدن مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها در استان اصفهان
استان اصفهان از شنبه تا دوشنبه (15 تا 17 آذر) آموزش در تمام مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها را به‌صورت غیرحضوری اعلام کرد. این تصمیم برای قطع زنجیره بیماری آنفلوآنزا و کاهش اثرات آلودگی هوا اتخاذ شده است. همچنین مراکز فرهنگی و ورزشی تعطیل خواهند بود.
تغذیه مناسب هنگام در زمان ابتلا به آنفلوآنزا
چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 16:01
تغذیه مناسب هنگام در زمان ابتلا به آنفلوآنزا
تغذیه مناسب در دوران ابتلا به آنفلوآنزا نقش مهمی در کاهش شدت علائم، تقویت سیستم ایمنی و سرعت‌بخشیدن به روند بهبود دارد؛ به‌همین دلیل انتخاب غذاهای مفید و پرهیز از خوراکی‌های التهاب‌زا اهمیت زیادی دارد.
خطر جدی سویه جدید آنفلوآنزا برای سنین 5 تا 14سال
سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 08:23
معاون وزیر بهداشت اعلام کرد
خطر جدی سویه جدید آنفلوآنزا برای سنین 5 تا 14سال
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام آخرین وضعیت آنفلوآنزا در کشور تأکید کرد که سنین 5 تا 14 سال بیشترین گروه در معرض خطر سویه جدید آنفلوآنزا هستند.
نظرات

آخرین اخبار
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین
راهنمای اعلام خسارات جنگ در سامانه 1811
قدردانی رهبر انقلاب از پیام‌های علما و شخصیت‌های دینی داخلی و خارجی
ابراز نگرانی پوتین از تخریب زیرساخت‌های انرژی در خاورمیانه
ضرورت مخالفت با جنگ ایران بنا به دلایل سیاسی و اخلاقی
ترامپ به خروج از ناتو فکر می‌کند
پرده برداشتن نتانیاهو از طرح «اسرائیل بزرگ»
وقتی دلتنگی باعث شد که شاهین فرهت با عجله به کشور بازگردد
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید انقلاب در روز جمهوری اسلامی ایران
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
ادامه مقاومت متحدان تاریخی آمریکا به جنگ عیله ایران
حق بیمه زنان خانه دار در 6 ماه اول 1405 اعلام شد
معاون دفتر پزشکیان: خط رسانه‌ای تخریب رئیس‌جمهوری، مشکوک است
عزیزی: دوران مهمان نوازی 47 ساله در تنگه هرمز تمام شده است
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی