×
بین الملل
شناسه خبر : 260891
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/13 ساعت 13:56
متحدان واشنگتن باید خود را برای چرخش‌های بعدی آمریکا آماده کنند

متحدان واشنگتن باید خود را برای چرخش‌های بعدی آمریکا آماده کنند

یک تحلیل تازه هشدار می‌دهد که تصمیمات غیرقابل‌پیش‌بینی آمریکا در عرصه سیاست خارجی، پیام روشنی برای شرکای سنتی این کشور دارد: اتکا به واشنگتن دیگر تضمین‌شده نیست و متحدان باید خود را برای تغییرات ناگهانی در رویکرد آمریکا آماده نگه دارند

نورنیوز- گروه بین الملل: رسانه انگلیسی با هشدار نسبت به نیات رئیس‌جمهور آمریکا نسبت به اروپا، هشداری تند و تیز به قاره سبز برای اقدام سریع‌تر در همکاری‌های امنیتی داده و می‌نویسد: «خیانت واشنگتن به متحدانش فعلاً دفع شده است، اما باید برای جهانی که در آن نمی‌توان به حمایت واشنگتن تکیه کرد، آماده شد.»

 روزنامه انگلیسی گاردین با بیان دیدگاه خود در مورد مذاکرات ایالات متحده و روسیه در مورد اوکراین، هشداری به اروپا برای اقدام سریع‌تر در همکاری‌های امنیتی داده و می‌نویسد: تمایل دونالد ترامپ برای پایان دادن به جنگ در اوکراین ممکن است صادقانه باشد، اما انگیزه‌های او خودخواهانه است. او افتخار میانجیگری برای یک توافق را می‌خواهد و اهمیتی نمی‌دهد که آیا این توافق منصفانه است یا خیر. در مورد «ولادیمیر پوتین»، او فقط صلح را با شرایطی می‌خواهد که به چیزهایی دست یابد که ارتش روسیه نتوانسته است با زور مدیریت کند. کرملین خواستار سرزمینی است که هنوز در میدان نبرد به دست نیامده و محدودیت‌هایی برای ظرفیت اوکراین برای عمل به عنوان یک کشور کاملاً مستقل ایجاد کند.

گاردین در سرمقاله خود آورده است: ترامپ هرگز از دادن آنچه پوتین می‌خواهد، نارضایتی نشان نداده است. او نه فشار جدی بر کرملین برای پایان دادن به تجاوز خود وارد کرده و نه رئیس جمهور روسیه را به خاطر شروع جنگ سرزنش کرده است. او هیچ مشکلی در روندی که سرنوشت یک کشور، از جمله تقسیم عملی قلمرو آن را بدون نمایندگان آن کشور در میز مذاکره مورد بحث قرار می‌دهد، نمی‌بیند.

به نوشته گاردین، اگر منافع اوکراین اصلاً در تفکر کاخ سفید لحاظ شود، به دیپلماسی «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین و متحدان اروپایی‌اش بستگی دارد؛ «مداخلات آنها تاکنون مانع از آن شده است که ترامپ به طور کامل کی‌یف را بفروشد، که این امر باعث ناامیدی کرملین شده است. سفر این هفته «استیو ویتکاف»، فرستاده کاخ سفید - که معمولاً مخاطب ساده‌لوح مذاکره‌کنندگان روسی است - به مسکو هیچ پیشرفتی نداشته است. پوتین این بن‌بست را به «کارشکنی» اعضای اروپایی ناتو در این روند نسبت می‌دهد. او هرگونه به رسمیت شناختن منافع اوکراین را حمله به کرامت ملی روسیه می‌داند.»

رسانه انگلیسی همچنین می‌نویسد: «تبلیغات روسیه اغلب بریتانیا را در این زمینه به عنوان یک شرور معرفی می‌کند؛ چیزی که «کر استارمر»، نخست‌وزیر انگلیس، باید به عنوان یک تعریف در قدردانی از خدمات او به آرمان دفاع از خود اوکراین در نظر بگیرد. نخست‌وزیر به خاطر نقش خود در تلاش مشترک اروپا برای مقابله با چاپلوسی کاخ سفید در برابر پوتین و به خاطر نقش رهبری‌اش در هماهنگی «ائتلاف مشتاقان» برای نشان دادن همبستگی تزلزل‌ناپذیر با زلنسکی، شایسته تقدیر است.»

نور نیوز- گروه بین الملل : گاردین می‌نویسد: «اصلاح تعصبات طرفدار روسیه از سمت ترامپ یک کار احمقانه است. تلاش دیپلماتیک باید دائماً ادامه یابد. در همین حال، رهبران اروپایی باید همیشه به وظیفه خود برای ایجاد ظرفیت مستقل برای محافظت از قاره توجه داشته باشند. در این زمینه، استارمر کمتر ثابت قدم است. او در اصل با یک توافقنامه دفاعی و امنیتی اروپایی موافقت کرده است و در هفته‌های اخیر با اعتقاد فزاینده‌ای در مورد لزوم همکاری نزدیک‌تر اتحادیه اروپا صحبت کرده است. در عمل، این نزدیکی متوقف شده است، تا حدودی به دلیل عدم انگیزه سیاسی از سوی داونینگ استریت.»

نخست وزیر انگلیس در سخنرانی اوایل این هفته، اصرار خود را مبنی بر اینکه در مورد روابط با اروپا و ایالات متحده هیچ معضلی وجود ندارد، تکرار کرد. به نوشته گاردین، «این دیدگاه یا ساده‌لوحانه است یا ریاکارانه؛ ترامپ متحد قابل اعتمادی برای اروپا یا هر کس دیگری نیست. او گاهی اوقات با خصومت محض از اتحادیه اروپا صحبت می‌کند. سیاست تجاری او هیچ منافع استراتژیک متقابلی را به رسمیت نمی‌شناسد، فقط مشتریان و دشمنان را در نظر می‌گیرد. این تعصب مختص رئیس جمهور فعلی نیست. این تعصب در ایدئولوژی جمهوری‌خواهان ریشه دارد. برای هر کشور اروپایی عاقلانه نخواهد بود که منافع ملی خود را بر مشارکت فراآتلانتیکی شرط‌بندی کند.»

در خاتمه سرمقاله گاردین آمده است: «تساهل ترامپ در بحث‌های روسیه در مورد اوکراین یک هشدار است. در یک بحران امنیتی حتی بزرگتر، آیا می‌توان روی واشنگتن حساب کرد که طرف اروپا را در برابر کرملین بگیرد؟ اینکه پاسخ نامشخص است، باید استارمر را وادار کند تا جاه‌طلبی ادعایی خود برای احیای نزدیکی به اروپا را تسریع کند. آرزوهای مبهم اکنون باید فوراً به توافقات ملموس تبدیل شوند.»


ایسنا
اخبار مرتبط
گسترش فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا
جمعه 1404/09/14 ساعت 10:46
گسترش فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا
کریستی نئوم، وزیر امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد: دولت ترامپ قصد دارد فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا را به بیش از 30 کشور گسترش دهد. این محدودیت شامل گردشگران، دانشجویان و مهاجران می‌شود و هدف آن مقابله با تهدیدهای امنیتی و «تروریست‌های خارجی» اعلام شده است.
آمریکا دوباره قایقی را در اقیانوس آرام هدف قرار داد
جمعه 1404/09/14 ساعت 10:20
آمریکا دوباره قایقی را در اقیانوس آرام هدف قرار داد
ارتش آمریکا اعلام کرد که در حمله به یک قایق مظنون به حمل مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام چهار تن کشته شدند. این عملیات به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر انجام شد و شمار قربانیان عملیات‌های مشابه آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام به 87 نفر رسید.
ترامپ متحدان سیاسی خود را عفو کرد!
دوشنبه 1404/08/19 ساعت 19:47
ترامپ متحدان سیاسی خود را عفو کرد!
رئیس‌جمهوری آمریکا، بیش از 70 نفر از متحدان سیاسی خود را که متهم به تلاش برای تغییر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 شده بودند، عفو کرد که در میان آنها نام رودی جولیانی و سیدنی پاول وکلای پیشین دونالد ترامپ و همچنین مارک میدوز رئیس دفتر سابق کاخ سفید دیده می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
واکنش سازمان هواپیمایی به شایعه خرید بوئینگ از عربستان
فارن‌پالیسی: تهدیدسازی علیه ترکیه بخشی از راهبرد انتخاباتی نتانیاهو است
احضار مدیرعامل پالایشگاه پلدختر پس از آتش‌سوزی
خداحافظی با چک رمزدار
جایگاه دانشگاه‌های ایرانی در جدیدترین رتبه‌بندی‌های جهانی
هشدار اتحادیه اروپا به متا؛ اینستاگرام و فیس‌بوک در آستانه جریمه سنگین
وجه همه بلیت‌های پروازهای لغوشده بازگردانده شد
هشدار درباره احتمال سقوط اجسام در هنگام ورزش باد شدید
ایهود باراک: نتانیاهو برای تشدید جنگ تدارک می‌بیند
رشد انفجاری معاملات بورس کالا و انرژی در 3 ماه نخست سال
مهاجرانی: دولت برای عزت ایران حتی گلوله هم می‌خورد
پیام‌هایی از مراسم آقای شهید
جدال بر سر یادداشت تفاهم
پشت پرده سفر رامین رضاییان به اسپانیا؛ واکنش باشگاه استقلال به خبر انتقال جنجالی
پیاتزا: اردوی صربستان برای ما مثل یک مرهم بود
وضعیت ترافیک تهران امروز 20 تیر ماه
مترو و BRT تهران تا کی رایگان می‌ماند؟
تهدید به مرگ خامینتون کامباس؛ سایه وحشت پس از حذف کلمبیا از جام جهانی
خسارت 300 میلیون دلاری به زیرساخت‌های پژوهشی کشور در جنگ
بن سلمان و ترامپ درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند
دلخوری محمدی از پرسپولیس؛ آیا میلاد با قرمزها قرارداد می‌بندد؟
آغاز عرضه ارز زیارتی اربعین از امروز + جزئیات خرید
دبیرکل کتائب حزب‌الله: تهدید دشمنان، ما را از مسیرمان باز نمی‌دارد
ترامپ چرا ناگهان از جان خودش گفت؟
اسپانیا - فرانسه؛ فینال زودرس جام جهانی 2026 در راه است
شبکه امداد مترویی تهران در راه بهره‌برداری تا پایان سال
چرا ترامپ ناگهان از جان خود گفت؟ پیام پنهان پس از تشییع میلیونی رهبر شهید
نورنما | سناریوی ترسناک در چین
حسین؛ پیام‌آور کرامت انسان
ابَر سرمایه تشییع قائد شهید
کالابرگ تیر 1405 شارژ شد+ جزئیات
آتش‌بس در لبنان و دشواری‌های پیش‌‌رو
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 20 تیر 1405+ جدول
پرونده جنایی عجیب؛ راز زیر گرفتن شوهر پس از انتقال خانه فاش شد
تداوم گرمای هوا و گرد و خاک در استان یزد
آماده‌سازی هتل‌های قصرشیرین برای میزبانی از زائران اربعین
آمار هولناک زلزله ونزوئلا؛ بیش از 4 هزار کشته و 16 هزار زخمی
ترافیک سنگین در هراز و مسیرهای تهران
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب شنبه 20 تیر و بامداد فردا
تهدید دوباره ترامپ علیه ایران: هزار موشک آماده شلیک است
پایان تفاهم یا آغاز دیپلماسی اجبار؛نقشه جدید واشنگتن برای بازگشت به میز مذاکره چیست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 20 تیر 1405 + وضعیت استانها
هشدار پژوهشگران: آسم شدید تنها یک بیماری تنفسی نیست
هشدار متخصصان: دندان قروچه سلامت دندان و ایمپلنت را تهدید می‌کند
شیرین‌کننده‌های مصنوعی چه تاثیری بر متابولیسم دارند؟
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان