×
بین الملل
شناسه خبر : 260891
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/13 ساعت 13:56
متحدان واشنگتن باید خود را برای چرخش‌های بعدی آمریکا آماده کنند

متحدان واشنگتن باید خود را برای چرخش‌های بعدی آمریکا آماده کنند

یک تحلیل تازه هشدار می‌دهد که تصمیمات غیرقابل‌پیش‌بینی آمریکا در عرصه سیاست خارجی، پیام روشنی برای شرکای سنتی این کشور دارد: اتکا به واشنگتن دیگر تضمین‌شده نیست و متحدان باید خود را برای تغییرات ناگهانی در رویکرد آمریکا آماده نگه دارند

نورنیوز- گروه بین الملل: رسانه انگلیسی با هشدار نسبت به نیات رئیس‌جمهور آمریکا نسبت به اروپا، هشداری تند و تیز به قاره سبز برای اقدام سریع‌تر در همکاری‌های امنیتی داده و می‌نویسد: «خیانت واشنگتن به متحدانش فعلاً دفع شده است، اما باید برای جهانی که در آن نمی‌توان به حمایت واشنگتن تکیه کرد، آماده شد.»

 روزنامه انگلیسی گاردین با بیان دیدگاه خود در مورد مذاکرات ایالات متحده و روسیه در مورد اوکراین، هشداری به اروپا برای اقدام سریع‌تر در همکاری‌های امنیتی داده و می‌نویسد: تمایل دونالد ترامپ برای پایان دادن به جنگ در اوکراین ممکن است صادقانه باشد، اما انگیزه‌های او خودخواهانه است. او افتخار میانجیگری برای یک توافق را می‌خواهد و اهمیتی نمی‌دهد که آیا این توافق منصفانه است یا خیر. در مورد «ولادیمیر پوتین»، او فقط صلح را با شرایطی می‌خواهد که به چیزهایی دست یابد که ارتش روسیه نتوانسته است با زور مدیریت کند. کرملین خواستار سرزمینی است که هنوز در میدان نبرد به دست نیامده و محدودیت‌هایی برای ظرفیت اوکراین برای عمل به عنوان یک کشور کاملاً مستقل ایجاد کند.

گاردین در سرمقاله خود آورده است: ترامپ هرگز از دادن آنچه پوتین می‌خواهد، نارضایتی نشان نداده است. او نه فشار جدی بر کرملین برای پایان دادن به تجاوز خود وارد کرده و نه رئیس جمهور روسیه را به خاطر شروع جنگ سرزنش کرده است. او هیچ مشکلی در روندی که سرنوشت یک کشور، از جمله تقسیم عملی قلمرو آن را بدون نمایندگان آن کشور در میز مذاکره مورد بحث قرار می‌دهد، نمی‌بیند.

به نوشته گاردین، اگر منافع اوکراین اصلاً در تفکر کاخ سفید لحاظ شود، به دیپلماسی «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین و متحدان اروپایی‌اش بستگی دارد؛ «مداخلات آنها تاکنون مانع از آن شده است که ترامپ به طور کامل کی‌یف را بفروشد، که این امر باعث ناامیدی کرملین شده است. سفر این هفته «استیو ویتکاف»، فرستاده کاخ سفید - که معمولاً مخاطب ساده‌لوح مذاکره‌کنندگان روسی است - به مسکو هیچ پیشرفتی نداشته است. پوتین این بن‌بست را به «کارشکنی» اعضای اروپایی ناتو در این روند نسبت می‌دهد. او هرگونه به رسمیت شناختن منافع اوکراین را حمله به کرامت ملی روسیه می‌داند.»

رسانه انگلیسی همچنین می‌نویسد: «تبلیغات روسیه اغلب بریتانیا را در این زمینه به عنوان یک شرور معرفی می‌کند؛ چیزی که «کر استارمر»، نخست‌وزیر انگلیس، باید به عنوان یک تعریف در قدردانی از خدمات او به آرمان دفاع از خود اوکراین در نظر بگیرد. نخست‌وزیر به خاطر نقش خود در تلاش مشترک اروپا برای مقابله با چاپلوسی کاخ سفید در برابر پوتین و به خاطر نقش رهبری‌اش در هماهنگی «ائتلاف مشتاقان» برای نشان دادن همبستگی تزلزل‌ناپذیر با زلنسکی، شایسته تقدیر است.»

نور نیوز- گروه بین الملل : گاردین می‌نویسد: «اصلاح تعصبات طرفدار روسیه از سمت ترامپ یک کار احمقانه است. تلاش دیپلماتیک باید دائماً ادامه یابد. در همین حال، رهبران اروپایی باید همیشه به وظیفه خود برای ایجاد ظرفیت مستقل برای محافظت از قاره توجه داشته باشند. در این زمینه، استارمر کمتر ثابت قدم است. او در اصل با یک توافقنامه دفاعی و امنیتی اروپایی موافقت کرده است و در هفته‌های اخیر با اعتقاد فزاینده‌ای در مورد لزوم همکاری نزدیک‌تر اتحادیه اروپا صحبت کرده است. در عمل، این نزدیکی متوقف شده است، تا حدودی به دلیل عدم انگیزه سیاسی از سوی داونینگ استریت.»

نخست وزیر انگلیس در سخنرانی اوایل این هفته، اصرار خود را مبنی بر اینکه در مورد روابط با اروپا و ایالات متحده هیچ معضلی وجود ندارد، تکرار کرد. به نوشته گاردین، «این دیدگاه یا ساده‌لوحانه است یا ریاکارانه؛ ترامپ متحد قابل اعتمادی برای اروپا یا هر کس دیگری نیست. او گاهی اوقات با خصومت محض از اتحادیه اروپا صحبت می‌کند. سیاست تجاری او هیچ منافع استراتژیک متقابلی را به رسمیت نمی‌شناسد، فقط مشتریان و دشمنان را در نظر می‌گیرد. این تعصب مختص رئیس جمهور فعلی نیست. این تعصب در ایدئولوژی جمهوری‌خواهان ریشه دارد. برای هر کشور اروپایی عاقلانه نخواهد بود که منافع ملی خود را بر مشارکت فراآتلانتیکی شرط‌بندی کند.»

در خاتمه سرمقاله گاردین آمده است: «تساهل ترامپ در بحث‌های روسیه در مورد اوکراین یک هشدار است. در یک بحران امنیتی حتی بزرگتر، آیا می‌توان روی واشنگتن حساب کرد که طرف اروپا را در برابر کرملین بگیرد؟ اینکه پاسخ نامشخص است، باید استارمر را وادار کند تا جاه‌طلبی ادعایی خود برای احیای نزدیکی به اروپا را تسریع کند. آرزوهای مبهم اکنون باید فوراً به توافقات ملموس تبدیل شوند.»


ایسنا
اخبار مرتبط
گسترش فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا
جمعه 1404/09/14 ساعت 10:46
گسترش فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا
کریستی نئوم، وزیر امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد: دولت ترامپ قصد دارد فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا را به بیش از 30 کشور گسترش دهد. این محدودیت شامل گردشگران، دانشجویان و مهاجران می‌شود و هدف آن مقابله با تهدیدهای امنیتی و «تروریست‌های خارجی» اعلام شده است.
آمریکا دوباره قایقی را در اقیانوس آرام هدف قرار داد
جمعه 1404/09/14 ساعت 10:20
آمریکا دوباره قایقی را در اقیانوس آرام هدف قرار داد
ارتش آمریکا اعلام کرد که در حمله به یک قایق مظنون به حمل مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام چهار تن کشته شدند. این عملیات به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر انجام شد و شمار قربانیان عملیات‌های مشابه آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام به 87 نفر رسید.
ترامپ متحدان سیاسی خود را عفو کرد!
دوشنبه 1404/08/19 ساعت 19:47
ترامپ متحدان سیاسی خود را عفو کرد!
رئیس‌جمهوری آمریکا، بیش از 70 نفر از متحدان سیاسی خود را که متهم به تلاش برای تغییر نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 شده بودند، عفو کرد که در میان آنها نام رودی جولیانی و سیدنی پاول وکلای پیشین دونالد ترامپ و همچنین مارک میدوز رئیس دفتر سابق کاخ سفید دیده می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
قانون مالیات در مناطق آزاد صدای وزیر اقتصاد را هم درآورد!
نخست‌وزیر کانادا: روابط با آمریکا به «نقطه ضعف» تبدیل شده است
تحلیلگر اماراتی خواستار تعطیلی پایگاه‌های آمریکایی در منطقه شد
رئیس جمهور برزیل: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران «دیوانگی» است
جنگ و هزینه‌هایی که فراتر از مرزها می‌روند
هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها
عارف: ثبات قیمت جهانی سوخت به پایان تضمینی فشار علیه ایران بستگی دارد
تاج: دورنمای خوشی از جام جهانی فوتبال نمی‌بینم
مذاکره امارات برای دریافت پشتوانه مالی در بحبوحه جنگ‌افروزی آمریکا در منطقه
تاکید وزیران خارجه ایران و و پاکستان بر صیانت از صلح و امنیت در منطقه
حمله به یک کشتی کانتینری ایران توسط نظامیان راهزن آمریکایی
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: به زودی پاسخ دزدی دریایی و مسلحانه ارتش آمریکا را می‌دهیم
آمریکا خوشبینانه وارد جنگ شد اما شکست خورد
ابرنفتکش ایران از محاصره آمریکا عبور کرد
برپایی تظاهرات اعتراضی در کریات‌شمونه
ترس اسرائیلی ها از پهپادی های حزب الله
سانچز: آغازگران جنگ باید نتانیاهو را مهار کنند
ترامپ مدعی توقیف یک کشتی ایرانی شد
گزارش سردار رادان از دستگیری عناصر سلطنت‌طلب و وطن‌فروش
رئیس دفتر حفاظت منافع کشورمان در مصر: تحویل اورانیوم غنی شده منتفی است
اعلام جزئیات طرح جدید 10 بندی مدیریت تنگه هرمز
ریزش حمایت از ادامه جنگ علیه ایران از سوی صهیونیستها
شهروندان ژاپنی خواستار استعفای نخست وزیر کشورشان شدند
تالاب «شادگان» جان گرفت
حزب الله لبنان: در خاک سوریه حضور نداریم
اشتباهات راهبردی و محاسباتی دونالد ترامپ
پزشکیان: خون دختران شهید میناب پایمال نخواهد شد
کشته شدن 8 نفر در تیراندازی ایالت لوئیزیانا در آمریکا
یدالله موقن درگذشت
تاکید وزیر فرهنگ بر ضرورت وجود ستاد تبلیغات جنگ
بایرن مونیخ قهرمانی خود در بوندس‌لیگا را قطعی کرد
زخمی شدن 3 دانشجو در تیراندازی آیووا
دعوت از ایرانیان خارج وداخل کشور برای ایجاد تحول در اقتصاد کشور
فاتح نبرد بزرگ لیگ برتر انگلیس مشخص شد
خداحافظی آمریکا با بنزین 3 دلاری
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از حمله به ایران
افزایش شدید قیمت سوخت در ایرلند
رایزنی شهباز شریف با پزشکیان/قدردانی پاکستان از مواضع سازنده ایران
اهدای نشان فداکاری اعطاییِ فرمانده شهید کل قوا به خانواده شهید امیر سپهبد موسوی
آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز به ایران التماس می‌کند
بازداشت عامل انتشار مطالب ضد نیروهای مدافع وطن
بخشنامه فروش و تهاتر ساختمان‌های دولتی آسیب‌دیده در جنگ ابلاغ شد
چند کشور و نهاد بین‌المللی به ایران کمک بشردوستانه کردند؟
صندوق‌های ثروت ملی 6عضو شورای همکاری خلیج فارس در معرض شدیدترین فشارهای مالی تاریخ
پاسخ نیروی دریایی سپاه به تیراندازی نیروهای آمریکا به کشتی تجاری ایران
برتری لیورپول و استون ویلا در هفته سی و سوم لیگ برتر
داسیلوا خطاب به ترامپ: به محاصره کوبا پایان دهید
رقم قرارداد استقلال و موسیمانه فاش شد+ جزئیات
مخبر:اگر دشمن بار دیگر اشتباه کند، پاسخ سنگین‌تری دریافت خواهد کرد
سقوط 176 میلیون یورویی ارزش رئال مادرید!