×
سیاسی
شناسه خبر : 260878
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/13 ساعت 12:15
راهکار پزشکیان برای حل مشکل انرژی

راهکار پزشکیان برای حل مشکل انرژی

مسعود پزشکیان؛ رئیس جمهوری؛ مصرف بالا و بدمصرفی را علت بخش زیادی از مشکلات مربوط به ناترازی انرژی در کشور دانست و تأکید کرد: این مشکل با صرفه جویی و مصرف بهینه حل می شود.

نورنیوز _ گروه سیاسی : رئیس جمهور با بیان اینکه بخش زیادی از مشکلات مربوط به ناترازی انرژی درکشور بخاطر مصرف بالا و بدمصرفی است، گفت: این مشکل با صرفه جویی و مصرف بهینه حل می شود و با ۱۰ درصد صرفه جویی می توانیم روزانه ۸۰۰ هزار بشکه ذخیره کنیم.

مسعود پزشکیان روز پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴، در پانزدهمین مقصد از سفرهای استانی دولت وفاق ملی به کهیگیلویه و بویراحمد در نشست با فعالان فرهنگی و اجتماعی این استان، با تاکید بر ضرورت وحدت و انسجام و پرهیز از اختلاف و تفرقه، گفت: اگر دست به دست هم دهیم می توانیم با همکاری و مشارکت جمعی، بر مشکلات و بحران ها غلبه کنیم اما اگر با هم دعوا کنیم و برای هم مشکل درست کنیم، مشکلی حل نخواهد شد.

پزشکیان با تاکید بر ضرورت تقویت روحیه ایثار، فداکاری و گذشت در جامعه و همچنین افزایش وحدت و مشارکت جمعی، گفت: اگر مثل زمان جنگ تحمیلی همه مردم در صحنه باشند می توانیم با کمک هم بر مشکلات غلبه کنیم اما درصورت وجود اختلافات داخلی و اقدامات تفرقه افکنانه ، دشمن هم سوء استفاده خواهد کرد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تفویض اختیارات به استانداران برای حل مشکلات استانها، گفت: استانداران از اختیارات کافی و ویژه برخوردار هستند و می توانند با کمک و مشارکت مردم، نخبگان ، متخصصین و فرهیختگان استان ، توسعه و پیشرفت را برای منطقه خود رقم بزنند .

پزشکیان با تاکید بر اینکه تا وقتی نگاه ما به بیرون و حمایت های خارجی باشد نمی توانیم کاری انجام دهیم و مشکلی حل نخواهد شد، گفت: باید با فراهم کردن بسترها و رفع موانع در داخل با استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های جوانان و متخصصین کشور، مشکلات را حل کنیم و با کنار گذاشتن اختلافات و درگیری های جناحی و گروهی، برای توسعه و پیشرفت کشور دست به دست هم دهیم، در این مسیر هر کسی توان کمک دارد باید وارد میدان شود ما هم استقبال می کنیم. دولت هم کمک خواهد کرد و هیچ دخالتی در کار شما نخواهیم کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه من هیچوقت وعده دروغ نداده و نخواهم داد و حرفی نمی زنم که نتوانم به آن عمل کنم، گفت امروز بیش از هفت میلیون میلیارد پروژه نیمه تمام در کشور داریم که کلنگ زنی شده و تکمیل نشده است ، پروژه ای که باید یکساله تکمیل می شد، ۲۰ سال به طول انجامیده است و این اصلا درست نیست. باید همه توان و منابع موجود خود را صرف تکمیل این پروژه ها کنیم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه ما خلف وعده نخواهیم کرد و هرچه متعهد شویم به آن عمل می کنیم، گفت: امکان ندارد پروژه جدیدی در استان های کشور تعریف کنیم که شدنی نیست، ما به تعهدی که می دهیم پایبند هستیم ، بدترین چیز این است که پیمان ببندیم و به آن عمل نکنیم.

رئیس جمهور درخصوص اختصاص بودجه به استانها برای توسعه متوازن کشور، گفت: تلاش ما این است که سهم استانها از بودجه کشور عادلانه اختصاص یابد و با نظارت دقیق استانداران در بخش های لازم هزینه شود.

پزشکیان با بیان اینکه در دولت بودجه سال آینده را تنها با ۲ درصد رشد بسته ایم ، گفت: عامل تورم خود دولت و بانک ها هستند و چاپ پول موجب ایجاد تورم می شود که در نهایت ضرر این تورم در جیب مردم خود را نشان خواهد داد.


نظرات

آخرین اخبار
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین
ایران ادعای قطر مبنی بر حمله به خاک این کشور را رد کرد
تیراندازی دسته‌جمعی در یک مدرسه در کانادا
افشای اطلاعات 50 خلبان اسرائیل توسط حنظله
آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش
اعتراف سنتکام به استفاده از کشورهای همسایه ایران برای شلیک موشک‌های برد کوتاه
پرواز همای: فقط مردم ایران می‌توانند سرنوشت خاکشان را رقم بزنند
برنامه امتحانات نهایی مدارس در خرداد 1405 اعلام شد
ابعاد دیپلماتیک تجاوزات آمریکا و اسرائیل
کیفیت ناسالم هوا، گروه های حساس در خانه بمانند
بارش برف زمستانی هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد
ملاحظات یکسان‌سازی نرخ ارز
زندگی در تهران زیر سایه‌ جنگ ادامه دارد
پنج شهید و یک مجروح در حمله صهیونی آمریکایی به یک خانه مسکونی در اراک
پنج نکته درباره جنگ، جامعه و رهبری
انهدام یک فروند پهپاد هرمس در بروجرد
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی برای حفظ سلامت عمومی
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سناتورهای دموکرات خواستار تحقیقات بی‌طرف در مورد فاجعه میناب شدند
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
سفیر ایران: تجاوز آمریکا و اسرائیل وضعیت خطرناکی برای غیرنظامیان ایجاد کرده است
وضعیت کشورهای عرب خلیج فارس پس از جنگ چگونه خواهند بود؟
حزب‌الله لبنان از انجام 24 عملیات نظامی در یک روز خبر داد
سناتور آمریکایی: ترامپ و وزیر جنگش مسئول کشته شدن 175 نفر در میناب هستند
اجرای 37 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
جزئیات تماس تلفنی پوتین و ترامپ اعلام شد
سامانه‌های تاد آمریکا در خاورمیانه آسیب دیدند
مقام سابق پنتاگون: رهبر جدید ایران فرقی با رهبر قبلی ندارد
اسرائیل آدرس‌های داده شده توسط اینترنشنال در ایران را هدف قرار می‌دهد
انجمن خودروسازی آمریکا: قیمت هر گالن بنزین طی 10 روز 16.4٪ افزایش یافته است
علی مطهری: انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای تصمیم درستی بود
درخواست مشاوران ترامپ برای تدوین طرح خروج از جنگ
فرار آمازون و مایکروسافت از مراکز داده خلیج فارس
بازدید شبانه عارف از ایستگاه‌های بازرسی فراجا در تهران
پایانی برای جنگ وجود ندارد
در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیش از 1٬255 نفر شهید شدند
خبرنگار الجزیره در تهران: تلاش ویتکاف برای برقراری ارتباط با عراقچی
افسر اطلاعاتی آمریکا : جنگ را در همان روز اول باختیم
سخنگوی سپاه: ترامپ در تلاش است تا با دروغ و فریب، فشار روانی به ایران بیاورد
5 سال زندان برای انتشار تصاویر حملات موشکی ایران در اسرائیل
حزب الله مرکز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی را موشکباران کرد
حزب‌الله برای اولین بار پایگاه «زیپوریت» در شرق حیفا را موردهدف قرار داد
مخالفت عراق برای استفاده ار آسمان و خاک خود برای حمله به همسایگان
انتقاد شدید اسپانیا از موضع رئیس کمیسیون اروپا در قبال جنگ علیه ایران
پاسخ قاطع سردار نائینی به یاوه‌گویی‌های ترامپ برای فرار از فشار جنگ
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
حمله پهپادی به کنسولگری امارات در کردستان عراق