×
اجتماعی
شناسه خبر : 260800
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 22:20
عزم آموزش و پرورش برای تحول در نظام آموزشی

عزم آموزش و پرورش برای تحول در نظام آموزشی

علیرضا کاظمی ؛ وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد که مساله اصلی آموزش و پرورش تغبیر و تحول در برنامه درسی مقاطع مختلف تحصیلی است .

نورنیوز - گروه اجتماعی : وزیر آموزش و پرورش مساله اصلی آموزش و پرورش را تغبیر و تحول در برنامه درسی مقاطع مختلف تحصیلی ذکر کرد.

علیرضا کاظمی چهارشنبه شب در شورای اداری شهرستان خواف افزود: باید تغییر و تحول در برنامه و کتب درسی همه مسائل مرتبط با آموزش دانش آموزان مانند محتوا و نظام ارزشیابی، ساعتهای درسی، حوزه های یادگیری و غیره مورد به طور اساسی مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه این مساله مورد توجه وزارت آموزش و پرورش قرار دارد، تصریح کرد: تغییر در فرآیند آموزشی کلاس اول ابتدایی در هشت مدرسه کشور به صورت آزمایشی از سال تحصیلی جاری آغاز شده و به تدریج در مدارس ابتدایی سراسر کشور اعمال می شود.

وی علت اصلی مسائل و مشکلات کشور در بخش های مختلف را ناشی از کم توجهی به نظام تعلیم و تربیت برشمرد و گفت: رفع تنگناهای این بخش و ارتقاء جایگاه آن نیازمند همدلی و هم افزایی مسوولان همه بخشها است.

کاظمی ادامه داد: برای رفع مسائل و مشکلات کشور باید آموزش و پرورش در اولویت همه بخشها قرار گیرد.

وی اظهار کرد: آموزش و پرورش در ۴۶ سال گذشته اولویت دولتهای مختلف نبوده است ولی برای نخستین بار این بخش اولویت دولت چهاردهم قرار گرفت و در نتیجه این توجه مشکلات این بخش و فرهنگیان در بخشهای مختلف کاهش یافت.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این وزارتخانه در کنار توجه به بهبود وضعیت معیشتی معلمان و توسعه کمی و کیفی فضاهای آموزشی، ارتقاء‌ پوشش تحصیلی پیش دبستانی از ۴۵ درصد فعلی به حدود ۷۰ درصد را در دستور کار دارد.

کاظمی افزود: ارتقای کیفیت آموزشی در این مقطع موجب افزایش کیفی آموزش مقاطع تحصیلی ۱۲ سال آینده می شود.

وجود ۲۶ مدرسه فرسوده در خواف

فرماندار خواف هم وجود ۱۹ کلاس کانکسی و ۲۶ مدرسه فرسوده با ۱۳۵ کلاس درس را از جمله مشکلات آموزش و پرورش این شهرستان ذکر کرد و گفت: خواف نیازمند ۲۵۵ کلاس درس است.

مهدی آسیایی ادامه داد: ۲۱ مدرسه مهارتی دخترانه پسرانه خواف از حداقل امکانات و تجهیزات برخوردارند و ۹۰ درصد امکانات مورد نیاز آنها فرسوده و نیازمندی بازسازی است و آموزش و پرورش این شهرستان ۴۰ میلیارد ریال به ادارات مختلف بدهکار است.

وی نگهداشت نیروی انسانی را از مشکلات دیگر آموزش و پرورش شهرستان خواف ذکر کرد.

وی اظهار کرد: شهرستان خواف با ۵۳ طرح فعال در نهضت توسعه عدالت آموزشی به عنوان یکی از دستاوردهای مهم دولت چهاردهم رتبه نخست را بین شهرستانهای استان خراسان رضوی برخوردار است .

به گفته وی, ۱۰۵ کلاس درس طی سال گذشته و از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۶ کلاس دیگر در این شهرستان به بهره برداری رسیده است.

آسیایی گفت: ۲۰ کلاس درس هم تا پایان سالجاری و تا خردادماه سال آینده هم ۲۰ کلاس درس دیگر در شهرستان خواف مورد بهره برداری قرار می گیرد.

فرماندار خواف افزود: ۴۳۵ میلیارد ریال از محل اعتبار حقوق دولتی معادن در سال جاری برای احداث ۳۵ کلاس درس به اداره نوسازی و تجهیز مدارس تخصیص یافت.

آسیایی افزود: ۲۳۰ میلیارد ریال هم از اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای به این بخش اختصاص پیدا کرد و ۳۰ کلاس درس با اهتمام خیران از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان به بهره برداری رسید.

کمبود ۵۰۰ کلاس درس در خواف و رشتخوار
نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به فقدان توجه مسوولان ذیربط به مسائل و مشکلات آموزش و پرورش این شهرستانها در سالهای گذشته تصریح کرد: در غیر این صورت با کمبود ۵۰۰ کلاس درس در خواف و رشتخوار مواجه نبودیم.

امیر توکلی رودی با اشاره به اینکه کمبود فضای آموزشی و کلاس درس در شهرستانهای خواف و رشتخوار یک نگرانی و دغدغه جدی است، افزود: احداث ۱۵۰ کلاس درس در این منطقه از سال قبل آغاز شد.

وی خواستار اهتمام بیشتر وزارت آموزش و پرورش به تامین اعتبار احداث و توسعه و تجهیز مدارس شهرستانهای خواف و رشتخوار شد.

۳۴ هزار و ۴۵۰ نفر معلم در قالب ۳۵۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی شهرستان خواف آموزش ۴۶ هزار و ۳۱۳ نفر دانش آموز را بر عهده دارند.

مرکز شهرستان ۱۸۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد و جنوب استان خراسان رضوی قرار دارد.


نظرات

آخرین اخبار
30 نفر از اساتید دانشگاه‌های مکزیک در حمایت از مردم ایران نامه نوشتند
تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
تلاش تل آویو برای محرمانه نگه داشتن موعد و جلسات کابینه
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام پهپاد هرون TP اسرائیلی
محمدتقی رحمتی درگذشت
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
پیام لاریجانی درباره وضعیت تنگه هرمز
اسامی شهدایی که فردا تشییع می‌شوند، اعلام شد
راه‌اندازی سایت اسکان اضطراری در دهلران
دکتر سروش: باید عقلای قوم به میدان بیایند تا گره‌ها باز شود
آغاز سی و چهارمین موج عملیات وعده صادق4 با موشک‌های نقطه زن و سر جنگی‌های بالای یک تن
بیعت مردم ایران با رهبر منتخب خبرگان ملت
درصد موفقیت حملات موشکی و پهپادی ایران
سخنگوی وزارت خارجه خطاب به اعضای تیم فوتبال بانوان ایران: به خانه برگردید
پیام تبریک رئیس‌جمهور عراق به آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای
نیویورک تایمز ادعای جدید ترامپ را تکذیب کرد
توقف استخراج در میادین گازی استراتژیک تل‌آویو در پی حملات موشکی
وقوع انفجار در نزدیکی یک نفتکش در شمال ابوظبی
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
وقاحت یک رئیس‌جمهور در تهدید وجودی ایرانیان
پیام خاتمی به مناسبت انتخاب سومین رهبر انقلاب اسلامی
تحلیلگر سرشناس جهان عرب: ترامپ در دام نتانیاهو گرفتار شد
پوتین پیشنهادهایی برای حل و فصل مسئله ایران به ترامپ داده است
گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و ترکیه
تقویت تدابیر امنیتی در اطراف منزل نتانیاهو
قطر: کانال‌های ارتباطی با ایران قطع نیستند
رد شایعه آلودگی آب تهران پس از انفجار مخازن نفتی
تاجگردون: ایران مقتدر می‌ماند
مراسم تشییع شهدای جنگ تحمیلی رمضان فردا در تهران برگزار می‌شود
اسکان 1700 آسیب دیده جنگ در هتل‌های منتخب
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است
فرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به پناهگاه از ترس موشک‌های ایران
مورنینگ‌استار: 165 دختر دانش‌آموز میناب و سکوتی که «گزینش‌گری اخلاقی غرب» را برملا کرد
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از عصر امروز + جزئیات و جدول پرداخت
انتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه