×
سیاسی
شناسه خبر : 260796
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 21:30
تأکید پزشکیان بر اجرای روش‌های نوین آموزشی در مدارس

تأکید پزشکیان بر اجرای روش‌های نوین آموزشی در مدارس

دکتر مسعود پزشکیان؛ رئیس‌جمهور با بیان اینکه اجرای آزمایشی شیوه‌های نوین آموزشی که امروز شروع شد، یک نقطه آغاز است، گفت: بهره‌گیری از فضای تعاملی و روش‌های نوین آموزشی می‌تواند بیش از پیش توسعه یابد.

نورنیوز - گروه سیاسی :  رئیس‌جمهور با بیان اینکه اجرای آزمایشی شیوه‌های نوین آموزشی که امروز شروع شد، یک نقطه آغاز است، گفت: بهره‌گیری از فضای تعاملی و روش‌های نوین آموزشی می‌تواند بیش از پیش توسعه یابد. هدف ما از تغییر شیوه آموزش تنها انتقال تکنولوژی نیست، بلکه در انجام تمام فعالیت‌ها و اقدامات باید ماندگاری، کارآمدی، کیفیت‌بخشی و اثربخشی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ریاست جمهوری، «آیین آغاز فعالیت آزمایشی کلاس‌های هوشمند» پیش از ظهر امروز چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴، با حضور مسعود پزشکیان در دبیرستان دخترانه امام حسن مجتبی (ع) منطقه نظام‌آباد تهران برگزار شد.

رئیس‌جمهور در این مراسم با حضور در کلاس درس علوم پایه هفتم و در جمع دانش‌آموزان گفت: این ساعت کلاس شما به زنگ علوم اختصاص دارد و مبحث آموزشی درباره انرژی‌های پاک است؛ قطعاً اگر در همین فضاهای آموزشی و علمی به مسئله اصلاح الگوی مصرف و ضرورت بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک توجه کنیم، یکی از چالش‌های اساسی کشورمان که ناترازی انرژی و آلودگی هوا است، برطرف خواهد شد.

پزشکیان با تأکید بر این‌که ارائه مباحث در کلاس درس باید مسئله‌محور و کاربردی باشد، تصریح کرد: ضروری است در کنار ارائه مباحث آموزشی به دانش‌آموزان به شکل تئوری، به موضوعات عملی و مهارتی نیز توجه شود. در این راستا تیم‌سازی و انجام کار گروهی راه‌حلی موثر برای توسعه و رشد فردی و جمعی آینده‌سازان کشورمان است.

رئیس‌جمهور با یادآوری این نکته که شاخص نمره‌دهی و ارزیابی یا سنجش مهارت در نظام تعلیم و تربیت باید منطقی و واقع‌بینانه باشد، اظهار داشت: سنجش عملکرد دانش‌آموزان باید واقع‌بینانه، هوشمندانه و مبتنی بر هدفی تعریف شده صورت گیرد، تا دانش‌آموزان و فرزندان‌مان را به تلاش برای بهترین شدن ترغیب کند. همچنین در انجام کارهای مرتبط با رشد و توسعه عدالت آموزشی باید تمام افعال ما مبتنی بر «می‌توانیم» و «می‌شود» باشد.

پزشکیان خاطرنشان کرد: در راستای توسعه عدالت آموزشی و تجهیز فضاهای آموزشی، باید امکانات و زیرساخت‌های مناسب ارتباطاتی تامین شود. در این زمینه، اتصال و توسعه شبکه فیبر نوری ضرورت دارد و نصب پنل‌های خورشیدی بر پشت‌بام تمام مدارس نیز باید با سرعت انجام شود. استفاده از این دانش و تکنولوژی همچنین برای دانش‌آموزان می‌تواند الهام‌بخش باشد تا در خانواده خود مباحث مرتبط با اصلاح الگوی مصرف را ترویج دهند.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: اجرای آزمایشی شیوه‌های نوین آموزشی که امروز از این مدرسه شروع شد، یک نقطه آغاز است. تمام این موارد یعنی بهره‌گیری از فضای تعاملی و روش‌های نوین آموزشی می‌تواند بیش از پیش توسعه یابد. هدف ما از تغییر شیوه آموزش تنها انتقال تکنولوژی نیست، بلکه در انجام تمام فعالیت‌ها و اقدامات باید ماندگاری، کارآمدی، کیفیت‌بخشی و اثربخشی مورد توجه قرار گیرد.

پزشکیان با بیان این‌که افراد نخبه به تنهایی به موفقیت نخواهند رسید، افزود: کار گروهی و تشکیل تیم ضامن موفقیت یک مجموعه است، زیرا هر یک از شما دانش‌آموزان و آحاد جامعه، استعداد و توانایی‌های خاص خود را دارید که می‌تواند مجموعه‌ای خلاق شکل دهد و اقداماتی درخشان به همراه داشته باشد. سعی کنید هیچ‌گاه به خود نمره کامل ندهید تا ذهن‌تان به پیشرفت و بهترین شدن عادت کند.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه فراگیری رقابت سالم یک اولویت است، توصیه کرد: معلمان و کارشناسان حوزه تعلیم و تربیت به دانش‌آموزان یادآور شوند که بدون رقیب، تلاشی برای بهتر شدن و تحول امور صورت نمی‌گیرد یا حداقل به نتیجه نمی‌رسد. همچنین رقابت به معنای دعوا کردن نیست؛ بنابراین دوستی و صداقت از دیگر ارکان آموزش و پرورش هستند. اگر دانش‌آموزان بدانند که می‌توانند بهترین باشند، برای تمام مشکلات راه‌حل خواهند یافت و به این ترتیب جامعه ما مقاوم خواهد شد.

پزشکیان اظهار داشت: همه باید تلاش کنیم تا افرادی مفید و مؤثر در جامعه باشیم و خصایل نیک انسانی را در درون خود نهادینه کنیم. مهم این است که شرایط و وضعیت موجود کشور را نپذیریم تا بتوانیم برای برون‌رفت از چالش‌ها و نجات کشور راه‌حل بیابیم. در این امر کار گروهی فرآیند غلبه بر مشکلات را سرعت می‌بخشد.

رئیس‌جمهور با اشاره به مشارکت والدین، خیرین و مسئولان در ساخت و تجهیز مدارس و فضاهای آموزشی خاطرنشان کرد: فرزندان و دانش‌آموزان ما امید آینده کشور هستند. آن‌ها می‌توانند با فضایی که برایشان فراهم می‌شود، در کنار تحصیل، مباحثی همچون اخلاق، وحدت و انسجام را با کمک شما معلمان و کارشناسان تعلیم و تربیت بیاموزند. در این راستا مردم، خیرین و دولتمردان نیز در کنار شما حضور خواهند داشت تا عدالت آموزشی در تمام نقاط کشور و مناطق محروم در حوزه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برقرار شود.

پزشکیان در بدو ورود به این مدرسه، در یادمانی که در این مدرسه برای گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲روزه برپا شده بود، به قرائت فاتحه پرداخت و یاد همه شهدا را گرامی داشت.

همچنین تعدادی از گروه‌های دانش‌آموزی در جریان این مراسم با ارائه ماکت‌های دست ساخته خود، به تشریح علمی و عملی آموخته‌ها و یافته‌های خود در مسئله رفع ناترازی پرداختند.

در مراسم امروز، شیوه جدید آموزش با هدف تحول، عینی‌سازی و تعمیق یادگیری مفاهیم درسی با بهره‌گیری از سکوهای نوین و استفاده از تجهیزات و تکنولوژی‌های پیشرفته آموزشی رونمایی شد.

بر اساس این شیوه، ارائه محتواهای درسی به جای تکیه صرف بر توضیحات کلامی معلم، با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های جدید و قرار گرفتن تلویزیون‌های بزرگ در کلاس‌های درس، به شکل هوشمند و با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، بازی‌های ویدئویی و ویدئوهای آموزشی تهیه شده بر اساس محتوای درسی، ارائه می‌شوند تا آموزش به شکل عینی ارائه و روند فراگیری دانش‌آموزان تعمیق شود.

امروز علاوه بر دبیرستان دخترانه امام حسن مجتبی (ع) در منطقه نظام‌آباد تهران، ۳۵ مدرسه دیگر نیز -یک مدرسه در هر استان و به شکل ویژه در سه منطقه محروم- به صورت هم‌زمان استفاده از این فناوری را به شکل آزمایشی آغاز کردند و به تدریج همه مدارس سراسر کشور، با اولویت مناطق محروم به این روش نوین تجهیز خواهند شد.


نظرات

آخرین اخبار
آماده‌باش اتوبوسرانی تهران برای ماه مهر و مدرسه
جزییات توقیف کامیون کشنده با راننده 13 ساله در آزادراه قم- کاشان
افتتاح نیروگاه گازی جدید در گلستان؛ شبکه برق تقویت می شود
نتایج آزمون دانشجومعلم ها اواخر شهریور اعلام می شود
«آژانس دوستی» برمی‌گردد
سیدحسن خمینی: ققنوس‌وار از خاکسترها بلند می‌شویم
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 7 شهریور+ لینک
تغییر بزرگ در اندروید؛ برنامه‌ها مجبورند حافظه کمتری مصرف کنند
کارشناس عرب: ایران ترامپ را کلافه کرده است
دیپلمات موریتانیایی سکاندار سازمان همکاری اسلامی شد
شطرنج و پوکر در برابر محاصره؛ معادله‌ای که واشنگتن حساب نکرده است
اولین کتاب نویسنده 70 ساله، پرفروش شد
دستگیری 30 لیدر آشوب دی ماه در استان مرکزی
خیز بلند آمریکا برای تصاحب 17میدان نفتی ونزوئلا
قطعی برق کرمان فردا شنبه 7 شهریور + لینک خاموشی
5 تصادف فوتی پایتخت در یک هفته
میوه و سبزی از کالابرگ حذف نشده است
کشورها از اجرای تحریم‌های یکجانبه آمریکا خودداری کنند
ترکیب احتمالی استقلال مقابل فولاد در بازی امشب جمعه 6 شهریور
مرگ تلخ 2 موتورسوار در برخورد با کامیون
آتش به جان 5هکتار علفزار لاکان رشت افتاد
در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد فروخت
واکنش تند غریب‌آبادی به تکرار توهم ترامپ درباره تنگه هرمز
پایان تلخ «فاتح تکه» در ترابزون؛ شکست سنگین در لیگ اروپا
پیش بینی بورس فردا شنبه 7 شهریور
کالابرگ فقط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای محدود نمی‌شود
جمعیت یوزهای توران به 27قلاده رسید
زنان والیبال ایران تاریخ‌ساز شدند
سی‌ان‌ان: جنگ ترامپ با ایران از کنترل خارج شده است
خزانه مالی ارتش اسرائیل خالی است
شکست رویای پیروزی سریع ترامپ در ایران
برنامه بازی‌های لیگ برتر امروز جمعه 6 شهریور؛ ساعت بازی استقلال، تراکتور و سپاهان+جدول لیگ
فولاد - استقلال؛ خیز آبی‌ها برای حفظ صدرنشینی در فولاد آرنا
تیم ملی بسکتبال ایران مقابل نیوزیلند شکست خورد
گام جدید قوه قضاییه برای صیانت از حقوق ایرانیان خارج از کشور
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در چابهار
اوایل پاییز امسال پربارش نیست
چین: دیپلماسی تنها راه حل بحران ایران و آمریکاست
پادشاه 89 ساله نروژ درگذشت
ایران با قربانیان حادثه سیل در نپال ابراز همدردی کرد
حمله اسرائیل به حومه دمشق؛ورود اشغالگران به القنیطره
سیل مرگبار در نپال ؛ 469کشته و 1500مفقودی
آغاز اردوی امیدهای فوتبال ایران از فردا
43پرونده‌ تراستی در چنگ قانون
ترامپ به دنبال مهار قیمت بنزین پیش از انتخابات
برنامه قطعی برق همدان امروز جمعه 6 شهریور + لینک خاموشی
آخرین تحولات سیاسی_نظامی جنگ ایران و آمریکا
رمز بقای بدن در صدسالگی؛ ایمنی چگونه پیر نمی‌شود
پایان حضور ائتلاف آمریکایی در عراق تا 8مهر
کندوان و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد