×
اجتماعی
شناسه خبر : 260789
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 20:27
تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا

شینا انصاری تأکید کرد

تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا

شینا انصاری ؛ رییس سازمان حفاظت محیط زیست تأکید کرد که آلودگی اخیر تهران یکی از شدیدترین اپیزودهای آلودگی هوا بود بنابراین حضور همه دستگاه‌ها در جلسات کارگروه آلودگی هوا حائز اهمیت است.

نورنیوز - گروه اجتماعی : در سیزدهمین جلسه کارگروه ملی آلودگی هوا رییس سازمان حفاظت محیط زیست، آلودگی اخیر تهران را یکی از شدیدترین اپیزودهای آلودگی این شهر توصیف و بر اهمیت حضور همه دستگاه‌ها در جلسات کارگروه آلودگی هوا تأکید کرد. 

 شینا انصاری در سیزدهمین جلسه کارگروه ملی آلودگی هوا که ظهر امروز چهارشنبه (۱۲ آذرماه) در ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، شرحی از جلسه پیش‌رو ارائه کرد و سپس با اشاره به موضوع اولین دستور کار این جلسه گفت: اولین دستور کار این جلسه ارایه گزارشی در خصوص آلودگی هوای تهران است؛ با توجه به اینکه تهران در آذرماه سال جاری به ویژه ده روز اخیر یکی از شدیدترین اپیزودهای آلودگی هوا را تجربه کرد، سازمان حفاظت محیط زیست گزارشی بر همین اساس تهیه کرده است. گزارشی که بر اساس داده‌های پایش کیفیت هوا و پایش‌های ماهواره‌ای تهیه شده است.

 پایش کیفیت سوخت و وضعیت معاینه فنی

وی با اشاره به دستور کار این جلسه مبنی بر ارایه دو گزارش دیگر نیز گفت: در ادامه نیز گزارش پایش کیفیت سوخت و میزان انحراف آن از حدود مجاز است که از سوی سازمان ملی استاندارد ارایه می‌شود و در صورت برخورداری از زمان سومین گزارش در خصوص مورد معاینه فنی خودروها خواهد بود؛ چرا که یکی از مشکلات پیش رو بحث نظارت مناسب در معاینه فنی است. اقدامی که به دلیل عدم هماهنگی بین ارکان، به نحو مناسب انجام نمی‌شود و به همین سبب ضرورت دارد که این فرآیند در بستر مناسب سامانه خود انجام شود.

آلودگی هوا؛ نخستین نارضایتی مردم تهران بر اساس نظرسنجی‌ها

سپس محمدجعفر قائم‌پناه معاون امور اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، با اشاره به  گزارش آلودگی هوا که استاندار تهران روز جاری در جلسه هیات دولت ارایه کرده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه آلودگی هوای کشور، به‌ویژه در تهران، مشکل ملی و بسیار غیر قابل تحمل است، در این جلسه به طور مفصل درباره آلودگی هوا صحبت شد. مشخص است که همه مردم از این شرایط نارضایتی دارند و بر اساس نظرسنجی‌ها، اولین نارضایتی مردم تهران، آلودگی هوا بوده است. بنابراین رضایتمندی مردم تهران در گرو این است که تا حد امکان آلودگی هوا برطرف شود.

او ادامه داد: عمده گزارش‌ها نشان می‌دهد که بخش زیادی از آلودگی، منشأ دست‌ساز بشر دارد. بنابراین مقرر شد ظرف دو هفته، هر اقدامی که لازم است انجام دهیم و نتیجه آن مشخص شود.

 ارسال فوری موارد نیازمند مصوبه دولت

قائم‌پناه افزود: هر موضوعی که نیازمند مصوبه دولت باشد، باید سریعاً به دولت ارائه شود تا در صورت نیاز تصویب شود. اگر موردی باشد که دست دستگاه‌های اجرایی برای تصمیم‌گیری بسته است، باید مشخص شود تا مسیر آن در هیات دولت طی شود.

 لزوم حضور معاونان وزارتخانه‌ها و پیگیری مستقیم وزرا 

او با تأکید بر ضرورت پاسخ‌گویی دستگاه‌ها گفت: تاکید داشتیم که از جلسه بعد به منظور تصمیم‌گیری در این جلسات، لازم است که معاونان دستگاه‌ها در جلسه حضور داشته باشند بنابراین در صورت عدم حضور باید اسامی این معاونان اعلام شود تا ضمن پیگیری از وزرا علت عدم حضور آنان مشخص شود. 

قائم‌پناه اظهار کرد: در جلسه دولت، وزیر بهداشت اعلام کرد که شاخص‌های سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان ملی استاندارد بر اساس پایش ایستگاه‌ها دقیق نیست؛ البته بنده فقط این موضوع را نقل قول میکنم و اگر داده‌ها قابل استناد است، حتما روش محاسبه اعلام شود و وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سازمان حفاظت محیط زیست به جمع بندی و یک کلام برسند که آلودگی هوا باید چه زمانی و چگونه تلقی شود.

 


اخبار مرتبط
ممنوعیت تردد شبانه دیزلی‌ها در تهران به دلیل آلودگی شدید
پنج‌شنبه 1404/09/13 ساعت 09:40
ممنوعیت تردد شبانه دیزلی‌ها در تهران به دلیل آلودگی شدید
در پی وخامت شدید آلودگی هوای تهران، معاون اجرایی رئیس‌جمهور از تصمیم جدید هیئت دولت خبر داد: از شنبه تردد شبانه تمام خودروهای سنگین و دیزلی تا زمان کاهش سطح آلاینده‌ها ممنوع خواهد بود.
صدور هشدار زرد هواشناسی/آغاز تشدید آلودگی هوا در 9 کلانشهر از فردا
چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 17:41
صدور هشدار زرد هواشناسی/آغاز تشدید آلودگی هوا در 9 کلانشهر از فردا
سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که به دلیل حاکمیت الگوی پایداری جو و وقوع وارونگی دما در روزهای پیش‌رو، میزان غلظت آلاینده‌های جوی افزایش یافته و کیفیت هوا در شهرهای مختلف کشور کاهش خواهد یافت.
خودروها چند درصد مقصر آلودگی هوا هستند؟
دوشنبه 1404/09/10 ساعت 12:36
خودروها چند درصد مقصر آلودگی هوا هستند؟
در حالی که انتقادها بر مصرف سوخت خودروهای سواری و نقش آن در آلودگی هوا متمرکز شده، دبیر انجمن سازندگان قطعه و مجموعه‌های خودرو کشور، معتقد است که سهم این خودروها کمتر از 20 درصد است و منابع اصلی شامل نیروگاه‌ها، کیفیت پایین سوخت، صنایع و خودروهای تجاری دیزلی هستند.
نظرات

آخرین اخبار
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم