×
سیاسی
شناسه خبر : 260696
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 14:10
طحان نظیف: رهبری همواره بر حقوق اساسی مردم تاکید کرده‌اند

طحان نظیف: رهبری همواره بر حقوق اساسی مردم تاکید کرده‌اند

سخنگوی شورای نگهبان گفت: مقام معظم رهبری با پایبندی به حقوق مردم و استقلال کشور، همواره تلاش کرده‌اند تا آزادی‌ها و حقوق اساسی مردم در عمل تامین شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: هادی طحان نظیف در حاشیه همایش بین المللی« حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری رهبر انقلاب اسلامی»در جمع خبرنگاران بر اهمیت حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در نظام سیاسی و حقوقی ایران تاکید کرد و گفت: آیین اختتامیه این همایش با حضور رئیس جمهور، اعضای شورای نگهبان و جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه برگزار شد و مورد استقبال گسترده جامعه نخبگانی قرار گرفت.

طحان نظیف یادآور شد: کارهای این همایش از سال گذشته و همزمان با سالروز تصویب قانون اساسی آغاز شد و تاکنون بیش از ۸۵۰ نویسنده، مقالات خود را ارسال کرده‌اند. از این تعداد، حدود ۴۰۰ مقاله کامل ارائه شده و بیش از ۷۰ نشست علمی در داخل و خارج از کشور برگزار شده است.

وی ادامه داد: مهمانانی از پنج قاره در این همایش حضور داشته و این موضوع نشان‌دهنده اهمیت و استقبال جهانی از مباحث حقوق ملت و آزادی‌های مشروع است.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: حقوق ملت و آزادی‌های مشروع جایگاه ویژه‌ای در قانون اساسی ایران دارد و یک فصل مستقل از قانون اساسی به این موضوع اختصاص یافته است. این امر نشان‌دهنده توجه ویژه قانونگذار و نظام حقوقی کشور به حفاظت از حقوق ملت است.
طحان نظیف تاکید کرد: رهبر انقلاب از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی همواره به موضوع حقوق ملت توجه داشته‌اند و در طول سال‌ها، با حضور فعال در عرصه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی، حقوق ملت و آزادی‌های مشروع را پیگیری کرده‌اند.

وی گفت: رهبر انقلاب با پایبندی به حقوق مردم و استقلال کشور، همواره تلاش کرده‌اند تا آزادی‌ها و حقوق اساسی مردم در عمل تامین شود.

سخنگوی شورای نگهبان همچنین به اهمیت استقلال کشور در تحقق حقوق جمعی و آزادی‌های ملت اشاره کرد و گفت: آزادی زیربنای تحقق سایر حقوق است.

او در عین حال به محدودیت‌ها و آسیب‌های ناشی از حقوق بشر غربی اشاره و تصریح کرد: اعمال تحریم‌ها، محدود کردن رسانه‌ها و محروم کردن افراد از امکانات اولیه، نمونه‌هایی است که حقوق بشر غربی در عمل نتوانسته به حقوق مردم احترام بگذارد.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: تجربه‌های اخیر نشان داده است که برخی اقدامات غربی برخلاف ادعای حمایت از آزادی و حقوق بشر بوده و در عمل به نفع ملت‌ها نبوده است.

طحان نظیف تاکید کرد اسلام و منظومه فکری رهبر انقلاب آزادی واقعی و حقوق ملت را تامین می‌کند و نظام جمهوری اسلامی همواره بر حفاظت از حقوق ملت و آزادی‌های مشروع پای‌بندی داشته است.

او یادآور شد: در جریان همایش از خانواده شهید تهرانچی که یکی از اعضای شورای سیاست‌گذاری همایش بود تقدیر به عمل آمد و این نوع اقدامات نشان‌دهنده اهمیت حمایت از اندیشمندان و پژوهشگران است.

سخنگوی شورای نگهبان در پایان گفت: آموزه‌های رهبر انقلاب و اصول حقوق ملت و آزادی‌های مشروع باید به عنوان مبنای عمل مدیران و کارگزاران کشور قرار گیرد تا حقوق مردم همواره رعایت شده و آزادی‌های مشروع در همه عرصه‌ها محقق شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + افزایش سطح هوشیاری+ملاقات با امیرخانی ممنوع
پیامک رئیس‌جمهوری به مردم ایران
اوراق پیش‌فروش شمش طلا منتشر می‌شود
جزئیاتی از پرونده کلاهبرداری فدریکا موگرینی
هند موشک کروز آزمایش کرد
تغذیه مناسب هنگام در زمان ابتلا به آنفلوآنزا
فلج اندام‌ها از عوارض شکستن قلنج توسط ماساژورها
18 کشته در آتش‌سوزی انبار پوشاک در شمال مصر
طارمی در میان 100 بازیکن برتر جام جهانی
قدرت واقعی اسلام‌آباد در دست نظامیان است
نتانیاهو 28 دسامبر با ترامپ دیدار خواهد کرد
آغاز ثبت‌نام و تغییرات بیمه تکمیلی بازنشستگان + هزینه‌ها و زمان پرداخت حق بیمه
قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه12 آذر 1404 +جدول
به‌زودی از رفاه کارت دانشجویی رونمایی می‌شود
سقاب اصفهانی:تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم +جزئیات اهدای اعضای بدن دخترمعاون رئیس جمهور
معتمدیان: هواشناسی هشدار لازم را صادر نکرد؛ پیش‌بینی‌ها دقیق نبود
رهبر انقلاب: «عدالت، امنیت و محبت از حقوق اصلی زنان است»
دانشجویان مراقب کلاهبرداران باشند
طحان نظیف: رهبری همواره بر حقوق اساسی مردم تاکید کرده‌اند
17 آذر؛ حراج بعدی سکه و پیش‌فروش طلا
هیاتی از رژیم صهیونیستی به لبنان می رود
مراقب فرسایش سرمایه اجتماعی هستیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروزچهارشنبه 12 آذر 1404+ جدول
ساعت دربی 106 تغییر کرد
رئیس‌جمهوری روز دانشجو در جمع دانشجویان حاضر می‌شود
روسیه با کمک ایران، چین و کره‌شمالی به دنبال بی‌ثبات‌سازی غرب است
زمان آغاز بلیت فروشی دربی 106 مشخص شد
قائم‌پناه:هیبریدی‌کردن موتور خودروهای داخلی آغاز شده است
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (136) «تفت»
معاون مجلس نمایندگان تاجیکستان وارد مشهد شد
شاخص بورس به 3 میلیون و 379 هزار واحد رسید
نیکزاد: هیچ استیضاحی از دستور کار مجلس خارج نشده است
خرید نفت چین از ایران افزایش یافت
آغاز زندگی پس از جنگ ؛ عروسی 54 زوج در خرابه‌های غزه + گزارش تصویری
4 زندانی ایرانی از قزاقستان به کشور منتقل می‌شوند
آغاز تمرین رزمایش مشترک ضد تروریستی سهند 2025
جزئیات ثبت‌نام قطعی حج 1405 اعلام شد + جدول زمان واریز وجه
نورنما | شلوغ‌ترین فرودگاه جهان
هشدار آلودگی هوای تهران تا دوشنبه آینده
مهار آتش‌سوزی در حریم پارک ملی دریاچه ارومیه
ترامپ تمامی اسناد امضا شده بایدن را لغو می‌کند
فردا و پس فردا همه دانشگاه‌های استان اصفهان غیر حضوری است
اژه ای : مراقب صدور حکم قرار بازداشت باشید‌
حریم خصوصی حق فراموش‌شده مردم
معماری تجارت ایران و چین
ناتوی اسلامی؛ ضرورت یا فرصت؟
رقابت کوانتومی؛ چین سریعترین سامانه جهان را وارد بازار کرد
کارنامه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی 1404 منتشر شد
ترامپ در کاراکاس بدنبال چیست؟
دستگیری 230 سارق و مالخر در 72 ساعت گذشته در تهران
X
آگهی تبلیغاتی