×
بین الملل
شناسه خبر : 260677
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 12:28
آغاز زندگی پس از جنگ ؛ عروسی 54 زوج در خرابه‌های غزه + گزارش تصویری

آغاز زندگی پس از جنگ ؛ عروسی 54 زوج در خرابه‌های غزه + گزارش تصویری

در خرابه‌های جنگ دو ساله غزه، 54 زوج جوان به صورت گروهی پیمان زناشویی بستند و مراسم عروسی برگزار کردند. این جشن، نمادی از امید و بازسازی زندگی در نوار جنگ‌زده غزه است؛ جایی که خانواده‌ها پس از آوارگی و فقدان، تلاش می‌کنند شادی را بازگردانند.

نورنیوز- گروه بین الملل:  به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، 54 زوج جوان غزه ای روز سه شنبه (دیروز) در شهر" خان یونس" – در جنوب نوار غزه-  و در میان خرابه های جنگ، شور زندگی را برپا کرده و با برگزاری یک عروسی گروهی، زندگی را در این "باریکه جنگی" معنای جدید بخشیدند.

مراسم عروسی بخش مهمی از فرهنگ فلسطینی است که در طول جنگ 2 سال گذشته در غزه، پدیده نادری شده بود. این سنت پس از آتش‌بس شکننده، حتی اگر عروسی‌ها با مراسم‌های مفصلی که قبلا در این سرزمین برگزار می‌شد، متفاوت باشد، دوباره از سر گرفته شده است.

بیشتر 2 میلیون نفر از ساکنان غزه، از جمله ایمان و حکمت لوا - یکی از زوج های این مراسم - در اثر جنگ آواره شده‌اند، کل مناطق شهرها با خاک یکسان شده است و کمبود کمک‌ها و از سرگیری درگیری‌ها همچنان زندگی روزمره مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

این زوج جوان که از اقوام دور هستند، در طول جنگ به شهر مجاور "دیر البلح" گریختند و برای یافتن نیازهای اولیه مانند غذا و سرپناه تلاش کرده‌اند. آنها گفتند که با توجه به وضعیت اطرافشان نمی‌دانند چگونه می‌خواهند زندگی خود را با هم بسازند.

حکمت گفت: "ما می‌خواهیم مانند بقیه دنیا شاد باشیم. من قبلا رویای داشتن خانه، شغل و مانند دیگران بودن را داشتم... امروز، رویای من پیدا کردن چادری برای زندگی است."

عروسی+غزه
 

ساختن دوباره غزه آجر به آجر

او افزود: "زندگی شروع به بازگشت کرده است، اما آنطور که ما امیدوار بودیم نیست. با وجود تمام اتفاقاتی که افتاده، ما زندگی جدیدی را آغاز خواهیم کرد و انشاالله، این پایان جنگ خواهد بود."

این جشن توسط "الفارس الشحیم"، یک سازمان کمک‌های بشردوستانه تحت حمایت امارات متحده عربی، تامین مالی شد. این سازمان علاوه بر برگزاری این رویداد، مبلغ کمی پول و سایر مایحتاج را برای شروع زندگی مشترک به زوج‌ها پرداخت کرده است.

برای فلسطینی‌ها، عروسی‌ها اغلب جشن‌های مفصلی هستند که یک روز طول می‌کشند و به عنوان یک انتخاب مهم اجتماعی و اقتصادی دیده می‌شوند که آینده بسیاری از خانواده‌ها را رقم می‌زند. این جشن‌ها شامل رقص‌های شاد و راهپیمایی در خیابان‌ها توسط خانواده‌های پرجمعیت با پارچه‌هایی که توسط زوج و عزیزانشان دوخته شده و بشقاب‌های پر از غذا می‌شود.

"راندا سرحان"، استاد جامعه‌شناسی در کالج "بارنارد" که در مورد عروسی‌های فلسطینی مطالعه کرده است، گفت: عروسی‌ها همچنین می‌توانند نمادی از انعطاف‌پذیری و جشن نسل‌های جدید خانواده‌هایی باشند که سنت‌های فلسطینی را ادامه می‌دهند.

سرحان گفت: "با هر عروسی جدید، فرزندانی به دنیا می‌آیند و این بدان معناست که خاطرات و دودمان‌ها قرار نیست بمیرند. زوج‌ها قرار است در یک شرایط غیرممکن به زندگی ادامه دهند."

روز سه‌شنبه، صفی از ماشین‌های حامل زوج‌ها از میان ساختمان‌های فروریخته عبور کردند. حکمت و ایمان لوا به همراه زوج‌های دیگر پرچم‌های فلسطین را تکان می‌دادند در حالی که خانواده‌های اطراف آنها با صدای بلند موسیقی بر فراز جمعیت می‌رقصیدند.

ایمان که لباس سنتی سفید، قرمز و سبز پوشیده بود، گفت که این عروسی پس از سال‌ها رنج، لحظه‌ای کوتاه تسکین را برایش به ارمغان آورد. اما او گفت که این مراسم همچنین با از دست دادن پدر، مادر و دیگر اعضای خانواده‌اش که در طول جنگ کشته شدند، همراه بود.

او در حالی که اشک از چشمانش جاری بود، گفت: "تجربه شادی پس از چنین غمی دشوار است. به امید خدا، ما آجر به آجر غزه را از نو خواهیم ساخت."

عروسی+غزه
 

عروسی+غزه
 


اخبار مرتبط
رفح صحنه درگیری صهیونیست‌ها با رزمندگان فلسطینی
چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 23:45
رفح صحنه درگیری صهیونیست‌ها با رزمندگان فلسطینی
برخی گزارش ها حاکی از درگیری نظامی شدید نیروهای رژیم صهیونیستی با فلسطینی ها در شهر رفح هستند.
ترامپ آماده رونمایی از کمیته اداره غزه
چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 22:54
ترامپ آماده رونمایی از کمیته اداره غزه
برخی از منابع عبری از برنامه دونالد ترامپ برای معرفی اعضای کمیته موقت اداره نوار غزه طی دو هفته آینده خبر دادند.
257 خبرنگار شهید در غزه
سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 23:44
257 خبرنگار شهید در غزه
بر پایه تازه‌ترین گزارش‌ها از نوار غزه، شمار خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای که در جریان جنگ جاری کشته شده‌اند به 257 نفر رسیده است، آماری که عمق فاجعه و فشار بر اصحاب رسانه در غزه را بیش از پیش به جهانیان نشان می‌دهد.
انگلیس: گذرگاه‌ها برای ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه باز شود
سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 18:31
انگلیس: گذرگاه‌ها برای ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه باز شود
وزیر خارجه انگلیس در واکنش به وخامت اوضاع انسان‌دوستانه در غزه با تأکید بر شکنندگی آتش‌بس فعلی، خواستار رفع محاصره و گشایش گذرگاه‌ها برای ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه شد.
نظرات

آخرین اخبار
ادعای جنجالی ترامپ درباره ایران؛ «اوضاع در ایران بسیار خوب پیش می‌رود!»
واقعیت‌ها را بپذیرید و به تعهدات خود عمل کنید
حضور چهره‌های کلیدی در دیدار استقلال و استقلال خوزستان؛ پیروزی 3-0 آبی‌ها
واکنش دیپلماتیک به تهاجم رژیم صهیونیستی و آمریکا؛ گفتگوهای عراقچی و وزیر خارجه موریتانی
پزشکیان: کالابرگ افزایش می‌یابد؛ ارز باید مستقیم به مردم برسد
تأمین اجتماعی؛ تمامی سامانه‌ها و خدمات بدون هیچ‌گونه اختلالی در دسترس هستند
عملیات تروریستی در جرمانای سوریه؛ انفجار خودروی بمب‌گذاری شده قربانی گرفت
ردپای شرکت آلمانی در حملات به ایران؛ کشف بقایای تجهیزات دشمن در فرودگاه جهرم
بن‌بست در مذاکرات لبنان و اسرائیل؛ چرا حزب‌الله از ابتدا به نتیجه آن بدبین بود؟
حمله یمنی‌ها به مراکز فرماندهی نیروهای سعودی در مرز
تداوم خشونت علیه رسانه‌ها؛ حمله نظامیان صهیونیست به خبرنگار پرس تی وی
هشدار آتشین انصارالله: هدف قرار گرفتن اردوگاه‌های عربستان در راه است
ثبت 67 میلیون تردد در محورهای منتهی به مرزها
درخشش داوران ایرانی در سمینار سالانه AFC در تاشکند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا
افشای برکناری در موساد پس از شکست پروژه علیه ایران
نگاه سفارت ایران به بیانیه اتریش؛ تقابل حقوق بشر و جنایات رژیم صهیونیستی
اتصال ریلی چابهار به زاهدان؛ گام بزرگ برای توسعه سواحل مکران
افسردگی و اُفت شدید روحیه ملوانان ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن
کریدورهای شمالی و جنوبی تنگه هرمز؛ برنامه جدید برای مدیریت عبور کشتی‌ها
هشدار امنیتی در آلمان؛ پهپاد بمب‌گذاری‌شده در فرودگاه لایپزیگ خنثی شد
قطعی سامانه تأمین اجتماعی و افزایش پرداخت از جیب مردم؛ انتقادها بالا گرفت
چگونه تاب‌آوری تهران، ترامپ را غافلگیر کرد؟
رشد فعالیت‌های تجاری در قشم؛ بندر کاوه 22 هزار تن کالا تخلیه کرد
هومن برق‌نورد و محمد بی‌ریا در جدیدترین اثر اطیابی
تراژدی ساحل توسکسرای رامسر؛ ضرورت بازنگری در مدیریت ایمنی سواحل
کهکشانی‌ها شکار بزرگ خود را معرفی کردند؛ دیومانده با قرارداد 7 ساله در رئال
عملیات یگان حفاظت منابع طبیعی علیه قاچاقچیان بلوط در کرمانشاه
ایران و چین به‌دنبال جهش همکاری‌های اقتصادی؛ از تجارت تا سرمایه‌گذاری مشترک
درگذشت یک پیشکسوت دیگر از سینما
کریدور قفقاز؛ اهرم ژئوپلیتیکی ضد ایران
توزیع 20 تن گاز مایع یارانه‌ای در مرز چذابه
جزئیات حملات موشکی یمن به مواضع نیروهای وابسته به عربستان
مخابره پیام وحدت و عدالت راهپیمایی اربعین 1405 به جهان
طرح جدید همدان برای افزایش درآمد روستاییان؛ از تولید تا بازار فروش آنلاین
هشدار پلیس فتا درباره شگردهای کلاهبرداران در حوزه گردشگری
رقم ناچیز فسخ قرارداد رضاییان با استقلال
جلوگیری از فاجعه در همدان؛ آتش‌نشانی مانع انفجار پست برق در آتش‌سوزی برج شد
حاجی‌بابایی: انسجام ملی و پیروی از رهبری، سد محکم ایران در برابر جنگ رسانه‌ای است
تکرار تجربه ناموفق ائتلاف از سوی عربستان
هشدار کارشناسان سازمان ملل؛ شکل‌گیری «غزه‌ خاموش» در کوبا
فرصت ویژه برای متخصصان IT؛ تمدید مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی مهارت
نورنما | تصاویری از مراسم تشییع مریم همتیان،بازیگر جوان سینما
حادثه هولناک در یاسوج؛ تریلی خودروهای پلیس و امداد را در هم کوبید
برج‌های بادی متحرک در ایتالیا؛ بازخوانی هوشمندانه هنر معماری بومی ایران
رکوردشکنی دوباره زهرا زارعی؛ شاهکار زنانه در مسابقات بین‌المللی بلاروس
ادامه روند رم یعنی تضییع حقوق ملی و خدشه به حاکمیت لبنان
تحقیق درباره جنایت جنگی
افزایش نگرانی‌های واشنگتن از زخم‌های نامرئی
نشست بحران پنتاگون درباره کمبود تسلیحات؛ دُم خروس بیرون زد!