×
بین الملل
شناسه خبر : 260677
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 12:28
آغاز زندگی پس از جنگ ؛ عروسی 54 زوج در خرابه‌های غزه + گزارش تصویری

آغاز زندگی پس از جنگ ؛ عروسی 54 زوج در خرابه‌های غزه + گزارش تصویری

در خرابه‌های جنگ دو ساله غزه، 54 زوج جوان به صورت گروهی پیمان زناشویی بستند و مراسم عروسی برگزار کردند. این جشن، نمادی از امید و بازسازی زندگی در نوار جنگ‌زده غزه است؛ جایی که خانواده‌ها پس از آوارگی و فقدان، تلاش می‌کنند شادی را بازگردانند.

نورنیوز- گروه بین الملل:  به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، 54 زوج جوان غزه ای روز سه شنبه (دیروز) در شهر" خان یونس" – در جنوب نوار غزه-  و در میان خرابه های جنگ، شور زندگی را برپا کرده و با برگزاری یک عروسی گروهی، زندگی را در این "باریکه جنگی" معنای جدید بخشیدند.

مراسم عروسی بخش مهمی از فرهنگ فلسطینی است که در طول جنگ 2 سال گذشته در غزه، پدیده نادری شده بود. این سنت پس از آتش‌بس شکننده، حتی اگر عروسی‌ها با مراسم‌های مفصلی که قبلا در این سرزمین برگزار می‌شد، متفاوت باشد، دوباره از سر گرفته شده است.

بیشتر 2 میلیون نفر از ساکنان غزه، از جمله ایمان و حکمت لوا - یکی از زوج های این مراسم - در اثر جنگ آواره شده‌اند، کل مناطق شهرها با خاک یکسان شده است و کمبود کمک‌ها و از سرگیری درگیری‌ها همچنان زندگی روزمره مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

این زوج جوان که از اقوام دور هستند، در طول جنگ به شهر مجاور "دیر البلح" گریختند و برای یافتن نیازهای اولیه مانند غذا و سرپناه تلاش کرده‌اند. آنها گفتند که با توجه به وضعیت اطرافشان نمی‌دانند چگونه می‌خواهند زندگی خود را با هم بسازند.

حکمت گفت: "ما می‌خواهیم مانند بقیه دنیا شاد باشیم. من قبلا رویای داشتن خانه، شغل و مانند دیگران بودن را داشتم... امروز، رویای من پیدا کردن چادری برای زندگی است."

عروسی+غزه
 

ساختن دوباره غزه آجر به آجر

او افزود: "زندگی شروع به بازگشت کرده است، اما آنطور که ما امیدوار بودیم نیست. با وجود تمام اتفاقاتی که افتاده، ما زندگی جدیدی را آغاز خواهیم کرد و انشاالله، این پایان جنگ خواهد بود."

این جشن توسط "الفارس الشحیم"، یک سازمان کمک‌های بشردوستانه تحت حمایت امارات متحده عربی، تامین مالی شد. این سازمان علاوه بر برگزاری این رویداد، مبلغ کمی پول و سایر مایحتاج را برای شروع زندگی مشترک به زوج‌ها پرداخت کرده است.

برای فلسطینی‌ها، عروسی‌ها اغلب جشن‌های مفصلی هستند که یک روز طول می‌کشند و به عنوان یک انتخاب مهم اجتماعی و اقتصادی دیده می‌شوند که آینده بسیاری از خانواده‌ها را رقم می‌زند. این جشن‌ها شامل رقص‌های شاد و راهپیمایی در خیابان‌ها توسط خانواده‌های پرجمعیت با پارچه‌هایی که توسط زوج و عزیزانشان دوخته شده و بشقاب‌های پر از غذا می‌شود.

"راندا سرحان"، استاد جامعه‌شناسی در کالج "بارنارد" که در مورد عروسی‌های فلسطینی مطالعه کرده است، گفت: عروسی‌ها همچنین می‌توانند نمادی از انعطاف‌پذیری و جشن نسل‌های جدید خانواده‌هایی باشند که سنت‌های فلسطینی را ادامه می‌دهند.

سرحان گفت: "با هر عروسی جدید، فرزندانی به دنیا می‌آیند و این بدان معناست که خاطرات و دودمان‌ها قرار نیست بمیرند. زوج‌ها قرار است در یک شرایط غیرممکن به زندگی ادامه دهند."

روز سه‌شنبه، صفی از ماشین‌های حامل زوج‌ها از میان ساختمان‌های فروریخته عبور کردند. حکمت و ایمان لوا به همراه زوج‌های دیگر پرچم‌های فلسطین را تکان می‌دادند در حالی که خانواده‌های اطراف آنها با صدای بلند موسیقی بر فراز جمعیت می‌رقصیدند.

ایمان که لباس سنتی سفید، قرمز و سبز پوشیده بود، گفت که این عروسی پس از سال‌ها رنج، لحظه‌ای کوتاه تسکین را برایش به ارمغان آورد. اما او گفت که این مراسم همچنین با از دست دادن پدر، مادر و دیگر اعضای خانواده‌اش که در طول جنگ کشته شدند، همراه بود.

او در حالی که اشک از چشمانش جاری بود، گفت: "تجربه شادی پس از چنین غمی دشوار است. به امید خدا، ما آجر به آجر غزه را از نو خواهیم ساخت."

عروسی+غزه
 

عروسی+غزه
 


اخبار مرتبط
رفح صحنه درگیری صهیونیست‌ها با رزمندگان فلسطینی
چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 23:45
رفح صحنه درگیری صهیونیست‌ها با رزمندگان فلسطینی
برخی گزارش ها حاکی از درگیری نظامی شدید نیروهای رژیم صهیونیستی با فلسطینی ها در شهر رفح هستند.
ترامپ آماده رونمایی از کمیته اداره غزه
چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 22:54
ترامپ آماده رونمایی از کمیته اداره غزه
برخی از منابع عبری از برنامه دونالد ترامپ برای معرفی اعضای کمیته موقت اداره نوار غزه طی دو هفته آینده خبر دادند.
257 خبرنگار شهید در غزه
سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 23:44
257 خبرنگار شهید در غزه
بر پایه تازه‌ترین گزارش‌ها از نوار غزه، شمار خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای که در جریان جنگ جاری کشته شده‌اند به 257 نفر رسیده است، آماری که عمق فاجعه و فشار بر اصحاب رسانه در غزه را بیش از پیش به جهانیان نشان می‌دهد.
انگلیس: گذرگاه‌ها برای ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه باز شود
سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 18:31
انگلیس: گذرگاه‌ها برای ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه باز شود
وزیر خارجه انگلیس در واکنش به وخامت اوضاع انسان‌دوستانه در غزه با تأکید بر شکنندگی آتش‌بس فعلی، خواستار رفع محاصره و گشایش گذرگاه‌ها برای ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه شد.
نظرات

آخرین اخبار
انتقاد سناتور آمریکایی از فساد بی‌سابقه در دولت ترامپ
رویترز: پاکستان فروش 1.5 میلیارد دلار سلاح به سودان را پس از مخالفت عربستان متوقف کرد
عبور 26 کشتی ناوگان سایه ایران از محاصره آمریکا
قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم
در 12 ساعت گذشته تنها 3 کشتی از تنگه هرمز عبور کردند
گروسی: بدون مشارکت آژانس، توافق ایران و آمریکا موفقیت‌آمیز نخواهد بود
اطلاعیه‌ی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید درباره‌ فعالیت‌های تبلیغی‌، ترویجی درباره ایشان
نشست چارچوب هماهنگی برای انتخاب نخست‌وزیر عراق به تعویق افتاد
واکنش تهران به تحولات سومالی‌لند: اقدام اسرائیل مغایر حقوق بین‌الملل است
عبدالباری عطوان: سه روز آینده تعیین‌کننده روند تنش‌ها و تحولات منطقه است
ابراز امیدواری پاکستان برای برقراری گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا در هفته جاری
ظفرقندی: حمله به انستیتو پاستور فاجعه‌ای بین‌المللی است
شرط جدید ایران بار دیگر قیمت نفت را صعودی کرد
ترامپ با انتشار پست طولانی مدعی «پیشتازی در جنگ» شد
ملوانان امنیت گوشی خود را ارتقا دهند
40 صهیونیست در فرودگاه مسکو بازداشت شدند؛ ماجرا چه بود؟
کمک هزینه رزیدنت‌های پزشکی 20 درصد افزایش یافت
الاهلی عربستان فینالیست لیگ نخبگان آسیا شد
بارگیری نفت از ینبع به کمترین میزان در یک ماه رسید
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
نورنما | یکم اردیبهشت روز بزرگداشت شیخ اجل سعدی شیرازی گرامی باد
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و عراق
اعلام جزئیات شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت ماه
تمدید شد؛ مترو و اتوبوس تا اطلاع ثانوی رایگان است
انفجار کنترل شده در تبریز و کیش
سفیر ایران در هلند: اقدامات دفاعی ما محدود به مراکز منشأ حملات بوده است
حماس: بسته شدن گذرگاه رفح، نقض آشکار توافقات است
سفیر روسیه در آلمان احضار شد
انتخاب پرواز همای به عنوان خواننده ترانه تیم ملی فوتبال در جام جهانی
نگرانی روسیه از افزایش ایده هسته‌ای شدن متحدان غیرهسته‌ای آمریکا
ادامه انتقاد دموکرات‌ها؛ ابزار مهار ترامپ در دست کنگره
پیش بینی میزان هزینه بازسازی غزه از سوی آسوشیتدپرس
مجارستان در پی بازداشت نتانیاهو در بوداپست
آمادگی مسکو برای کمک به توافق بین ایران و کشورهای عربی
جوزف عون خواهان دیدار با ترامپ بدون حضور نتانیاهو است
پس از رأی دیوان عالی؛ دولت آمریکا واریز غرامت ها را آغاز کرد
حمله پهپادی به جنوب لبنان/واکنش ها به تخریب مجسمه حضرت عیسی
روسیه پرواز بر حریم هوایی ایران را برقرار کرد
جریمه دو بازیکن پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی
تحول در تشخیص زودهنگام سرطان با کیت غیرتهاجمی محققان ایرانی
برنامه‌های جدید روس‌اتم در نیروگاه بوشهر
خبر اینترنشنال تکذیب شد
برگزاری اولین تمرین تیم ملی فوتبال زیر نظر قلعه نویی
رکورد 111 هزار میلیارد دلاری بدهی جهانی/ هشدار درباره خطر سقوط بازار اوراق قرضه
اهدای اعضای بدن یک سرباز شهید؛ تداوم زندگی در جان سه هم‌وطن
حضرتی: دستورات لازم برای جبران آسیب‌های جنگ داده شده است
ترامپ: اسرائیل هرگز مرا به جنگ با ایران ترغیب نکرد!
کشته شدن 2 کارمند سفارت آمریکا در مکزیک
رونمایی از قرآن نفیس خطی با تقریظ رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی
مخبر: هشیاریم که مذاکره پوششی برای «استراتژی فرسایش» و استمرار جنگ نشود