×
اقتصادی
شناسه خبر : 260642
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 10:02
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 12 آذر 1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 12 آذر 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز 12 آذر 1404 در شرایطی اعلام شد که بخش خودروهای اقتصادی با تقاضای نسبتاً بالاتری در مقایسه با سایر بخش‌های بازار مواجه بود. بر اساس داده‌های موجود، بهای برخی خودروهای داخلی تا حدود 5.5 درصد افزایش یافت، در حالی که رشد قیمت در گروه خودروهای مونتاژی کمتر از 3 درصد ثبت شد.

نورنیور-گروه اقتصادی: قیمت خودرو امروز 12 آذر 1404 در شرایطی اعلام شد که بخش خودروهای اقتصادی با تقاضای نسبتاً بالاتری در مقایسه با سایر بخش‌های بازار مواجه بود. بر اساس داده‌های موجود، بهای برخی خودروهای داخلی تا حدود ۵.۵ درصد افزایش یافت، در حالی که رشد قیمت در گروه خودروهای مونتاژی کمتر از ۳ درصد ثبت شد.به اعتقاد کارشناسان، محرک اصلی این افزایش قیمت، تشدید انتظارات تورمی در میان فعالان بازار است. در همین راستا، گرچه بازار خودرو همچنان در وضعیت رکود معاملاتی عمیق قرار دارد، اما قیمت‌های پیشنهادی از سوی فروشندگان مسیر افزایشی به خود گرفته است.

قیمت خودروهای داخلی

شاهین اتوماتیک پلاس بیشترین تغییرات قیمتی میان محصولات مونتاژی را تجربه کرد. بر همین مبنا، این سدان داخلی 50 میلیون تومان گران شد و روی شاخص یک میلیارد و 600 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، اطلس G افزایش بهای 45 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ 860 میلیون تومان معامله شود.

پژو 207 موتور TU3 افزایش قیمت 30 میلیون تومانی را تجربه کرد و روی قله 970 میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، دنا پلاس MT6 (رینگ فولادی) نسبت به روز گذشته 30 میلیون تومان گران شد تا با نرخ یک میلیارد 250 میلیون تومان خرید و فروش شود.

داخلی

قیمت خودروهای مونتاژی

فیدلیتی الیت (7 نفره) نسبت به روز گذشته 80 میلیون تومان گران شد و به نرخ معاملاتی 2 میلیارد و 900 میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، دیگنیتی پرستیژ رشد 40 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ سه میلیارد و 120 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

تیگو 7 پرومکس AWD افزایش بهای 60 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی سه میلیارد و 550 میلیون تومان در بازار عرضه شود. از سوی دیگر، X55 پرو 50 میلیون تومان گران شد تا با نرخ معاملاتی 2 میلیارد و 340 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. رشد قیمتی این محصولات در حالی اتفاق افتاد که اکستریم SX افت بهای 40 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی سه میلیارد و 510 میلیون تومان رسید.

میان محصولات مونتاژی سایر شرکت‌ها، لاماری ایما رشد 60 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ 2 میلیارد و 830 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود. از طرف دیگر، هایما S7 پرو نسبت به روز گذشته 50 میلیون تومان گران شد تا در سطح قیمتی 2 میلیارد و 600 میلیون تومان قرار گیرد.

2
 


نظرات

آخرین اخبار
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم