×
سیاسی
شناسه خبر : 260523
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 15:38
با تکیه بر پشتکار افراد دارای معلولیت و مردم ایستاده‌ایم تا ایران را بهتر بسازیم

مسعودپزشکیان:

با تکیه بر پشتکار افراد دارای معلولیت و مردم ایستاده‌ایم تا ایران را بهتر بسازیم

رئیس جمهور با بیان اینکه ما در برابر توانمندی‌ها و از آن بالاتر قدرت اراده و پشتکار افراد دارای معلولیت سر تعظیم فرود می‌آوریم، گفت: ما با کمک شما افراد دارای معلولیت و همه ملت ایران ایستاده‌ایم تا کشور عزیزمان را هر چه بهتر بسازیم و از خداوند می‌خواهم به ما در حل مشکلات کمک کند تا شرمنده مردم و شما نباشیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴، در آیین گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت، با اشاره به سخنان دو نفر از حاضران، اظهار داشت: آنچه امروز اینجا از توانمندی‌ها و خلاقیت‌های شما، حتی در مقایسه با کسانی که هیچ معلولیتی ندارند، دیدم و شنیدم، درس آموزنده‌ای بود که مصداق دقیق عنوان کتابی بود که به من هدیه دادید؛ «اتفاقات بد معدن طلاست».

رئیس جمهور با بیان اینکه آغاز به کار دولت چهاردهم، از همان روز نخست، با اتفاقات بد و ناگوار همراه بود، افزود: شاید اگر این اتفاقات بد نبود، ما متوجه بسیاری از فرصت‌ها و ظرفیت‌ها نمی‌شدیم و کار را به روال معمول پیش می‌بردیم، اما امروز این آگاهی و عزم در همه دولت و دستگاه اجرایی ایجاد شده که باید از همه ظرفیت‌ها و به خصوص ظرفیت و مشارکت مردم، برای حل مشکلات بهره گرفت؛ لذا سعی کرده‌ایم به مشکلات به عنوان معدن طلا نگاه کنیم.

پزشکیان با اشاره به برنامه دولت برای بسیج حداکثری ظرفیت‌های مردمی در قالب طرح محله‌محوری تصریح کرد: در جنگ ۸ ساله همه دنیا پشت سر رژیم جنایتکار بعثی ایستادند، به این امید که نظام نوپای جمهوری اسلامی را به شکست بکشانند، اما پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب مانع تحقق نیات شوم آنها شد؛ رژیم صهیونیستی و آمریکا نیز با همین خیال باطل که با چند روز بمباران می‌توانند مردم را علیه جمهوری اسلامی به خیابان بکشانند، به کشور حمله کردند، اما مردم بار دیگر کنار کشور و نظام خود ایستادند و توطئه‌های آنها را خنثی کردند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه خودمان را موظف می‌دانیم تا کنار مردم و دست در دست یکدیگر مشکلات را رفع و عزت و استقلال کشور را اعتلا بخشیم، گفت: اگر کسی تصور کند که می‌توان بدون پشتیبانی، حضور و مشارکت مردم مشکلات را رفع کرد، تصور غلطی دارد، اما اگر به مردم، فارغ از جنسیت، زبان و قومیت تکیه کنیم، هیچ مشکلی غیرقابل حل نیست؛ اما نباید مردم با به خودی و غیرخودی تقسیم کرد، این مردم به دنبال عزت، افتخار و سربلندی کشورشان هستند.

پزشکیان با اشاره به اینکه در دولت چهاردهم با کمک مردم در حال سامان دادن مشکلات و به ویژه ناترازی‌ها هستیم، خاطرنشان کرد: متاسفانه توسعه نامتوازن مشکلات زیادی برای کشور ایجاد کرده که امروز در تلاش هستیم با مشارکت و کمک مردم این مشکلات را رفع کنیم. به خصوص برای بهبود وضعیت برای افراد دارای معلولیت هر چه در توان داریم به کار گرفته‌ایم، البته قطعا دولت به تنهایی قادر به رفع همه مشکلات نیست، اما با حضور و مشارکت مردم می‌توانیم هر مشکلی را برطرف کنیم.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به مشارکت موثر مردم در نهضت اجرای عدالت در عرصه آموزش اظهار داشت: در سفرهای استانی و برنامه‌های مرتبط با نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم، صحنه‌هایی می‌بینیم که اشک را بر صورت ما جاری می‌کند. مادری که فرزند خود را در تصادف از دست داده و با وجود نداشتن خانه، دیه فرزندش را صرف ساخت مدرسه می‌کند و موارد مشابه فراوانی که نشان می‌دهد اگر به مردم تکیه کنیم، هیچ مشکلی غیرقابل حل نیست.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سخنان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیز رئیس سازمان بهزیستی درباره برنامه‌های جاری برای متناسب‌سازی شرایط برای حضور بیش از پیش و موثرتر افراد دارای معلولیت در میان مردم و جامعه افزود: این نگاه حاکی از اعتماد و تکیه مسئولان مرتبط به توان و ظرفیت‌های شماست و اگر در همه بخش‌های جامعه ساری و جاری شود، ظرفیت عظیمی خلق خواهد شد که با انگیزه به دنبال حل مشکلات و بهبود وضعیت است.

رئیس جمهور با بیان اینکه ما در برابر توانمندی‌ها و از آن بالاتر قدرت اراده و پشتکار شما افراد دارای معلولیت سر تعظیم فرود می‌آوریم، تصریح کرد: دشمن بداند که با تجهیزات و هواپیما نمی‌تواند یک ملت مصمم، مقاوم و ایستاده را تسلیم و خواسته‌های خود را به او تحمیل کند؛ ما با کمک شما ایستاده‌ایم تا کشور عزیزمان را هر چه بهتر بسازیم و از خداوند می‌خواهم به ما در حل مشکلات کمک کند تا شرمنده مردم و شما نباشیم.

پیش از سخنان پزشکیان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی نیز در سخنانی به تشریح رویکرد، برنامه‌ها و اقدامات مرتبط با توان‌بخشی و نیز تسهیل و تمهید زمینه‌های حضور موثرتر اجتماعی افراد دارای معلولیت در عرصه اجتماعی پرداختند.

همچنین با حضور رئیس جمهور از ۸ تن از برگزیدگان دارای معلولیت و نیز افراد فعال در حوزه توانبخشی به این افراد، تجلیل به عمل آمد.

دو تن از افراد دارای معلولیت نیز که با کمک‌های توان‌بخشان سازمان بهزیستی بر معلولیت‌های خود غلبه کرده و به موفقیت‌های چشمگیر اجتماعی نائل شده بودند، نیز در حضور دکتر پزشکیان به تشریح تجربیات خود پرداختند و یکی از آنان کتاب تالیف شده توسط خود تحت عنوان «اتفاقات بد معدن طلاست» را به رئیس جمهور هدیه داد.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودروهای داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ تارا و اکستریم رکورد زدند
آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ جهش 10 هزار تومانی یورو
وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران نابودشدنی نیست
مخالفت دولت با طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه
تعطیلی استخرها و سالن‌های همایش دولتی با دستور رئیس‌جمهور
رویترز: تصرف زهپاد آمریکایی فرصتی برای مهندسی معکوس ایران است
هزینه وام مسکن زوجین تهرانی به 470 میلیون تومان رسید
استقلال - پیکان / ترکیب احتمالی آبی ها ؛ 2 تغییر مهم بختیاری‌زاده
نورنما | نمایش هوایی جنگنده های ترکیه ای بر فراز اهرام مصر
آخرین اخبار از پیشتازی مخالفان نتانیاهو در آستانه انتخابات کنست
تعرفه تلفن ثابت بازهم گران شد؛ مکالمه با موبایل از فردا چقدر می‌شود؟
حمایت اسلام‌آباد از حق هسته‌ای ایران در نشست آژانس
یمن عربستان را به تشدید حملات متهم کرد؛ درگیری‌ها وارد مرحله جدید شد
قیمت گوشت قرمز امروز 19 شهریور 1405 + جدول قیمت گوشت گوسفندی و گوساله
عرب‌ها در انتخابات اسرائیل چه می‌کنند؟
گسترش جغرافیایی تنش
هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات دارویی در فضای مجازی
رکوردشکنی دولت در اسقاط خودرو؛ 700 هزار دستگاه طی دو سال
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ گرانترین محصول 7 میلیارد تومان
موشک‌های ایران به کشتی‌های جنگی آمریکا نزدیک‌تر شدند
قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405 + جدول کامل قیمت ها
افشاگری اژه‌ای درباره دو وزیر دولت سیزدهم: ترک فعل نکرده بودند؛ جرم مرتکب شده بودند
فروش 42 هزار سکه در نخستین عرضه اوراق سلف
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ عبور شاهین اتوماتیک از 3 میلیارد
وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات از ناترازی برق کشور برطرف شد
انصارالله شهر راهبردی المخا را فتح کرد؛ پیشروی 2600 کیلومتری در سواحل غربی یمن
جنگی که آمریکا را مجبور به بازآرایی می کند؛ مرحله بعدی چیست؟
آخرین اخبار از تأمین اجتماعی ؛ تصمیم جدید برای وصول حق‌بیمه و مطالبات کارفرمایان
هجوم مرغ‌های مینا به مزارع خراسان‌شمالی؛ کلزا و کاملینا در امان نماندند
جنگ اراده‌ها و محاسبات ناکارآمد دشمن
طناب کشی عراقی ها برسر دو ضرب الاجل
60 هزار برق غیرمجاز در تهران شناسایی شد؛ کشف ماینر غیرمجاز در چاه‌ کشاورزی!
روایت معاون نیروی دریایی ارتش از شهید سلیم‌زاده؛ خلبانی که تحرکات آمریکا را رصد می‌کرد
تک ضرب | غزال تیزپای بد دهن فوتبال ایران !
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/انفجار در قشم و سیریک، ادعای ترامپ و موضع پاکستان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405 + قیمت طلای 18 عیار
مسی از رونالدو عبور کرد؛ رکورد تاریخی 1350 مشارکت در گل
جدول پخش فیلم‌های تلویزیونی پنجشنبه 19 شهریور؛ از «دوازدهمین مرد» تا «اخراجی‌ها 2»
شروع تلخ ایران در بازی‌های آسیایی؛ شکست تیم ملی بسکتبال مقابل قطر
هپاتیت B در ایران مهار شد؛ کدام گروه سنی هنوز در معرض خطر است؟
جزئیات ضربه موشکی ایران به پایگاه آمریکا در اردن؛ 9 هواپیمای نظامی آسیب دیدند
آرمان‌گرایی که خیال‌پرداز نبود
سقوط سهام آسیا در سایه نفت 100 دلاری؛ بازارها در شوک جنگ و تورم
کابوس تازه مستأجرها؛ مسکن بیش از 70 درصد درآمد خانوار را می‌بلعد
توقف فروش بلیت قبض روح خبرساز شد؛ پاسخ اداره کل هنرهای نمایشی
آخرین وضعیت ترافیک جاده های کشور؛ بارش پراکنده و مه‌گرفتگی در محورهای شمالی
جدول پخش زنده بازی‌های امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ ساعت بازی بایرن، رم و منچستریونایتد
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 19 شهریور /بارش شدید و وزش باد در ارتفاعات+ وضعیت استان ها
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر پنجشنبه 19 شهریور ؛ ساعت بازی استقلال و پیکان
از دیزل 6 دلاری آمریکا تا گاز 80 یورویی اروپا؛ بازار از جنگ جلو زده است