×
سیاسی
شناسه خبر : 260523
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 15:38
با تکیه بر پشتکار افراد دارای معلولیت و مردم ایستاده‌ایم تا ایران را بهتر بسازیم

مسعودپزشکیان:

با تکیه بر پشتکار افراد دارای معلولیت و مردم ایستاده‌ایم تا ایران را بهتر بسازیم

رئیس جمهور با بیان اینکه ما در برابر توانمندی‌ها و از آن بالاتر قدرت اراده و پشتکار افراد دارای معلولیت سر تعظیم فرود می‌آوریم، گفت: ما با کمک شما افراد دارای معلولیت و همه ملت ایران ایستاده‌ایم تا کشور عزیزمان را هر چه بهتر بسازیم و از خداوند می‌خواهم به ما در حل مشکلات کمک کند تا شرمنده مردم و شما نباشیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴، در آیین گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت، با اشاره به سخنان دو نفر از حاضران، اظهار داشت: آنچه امروز اینجا از توانمندی‌ها و خلاقیت‌های شما، حتی در مقایسه با کسانی که هیچ معلولیتی ندارند، دیدم و شنیدم، درس آموزنده‌ای بود که مصداق دقیق عنوان کتابی بود که به من هدیه دادید؛ «اتفاقات بد معدن طلاست».

رئیس جمهور با بیان اینکه آغاز به کار دولت چهاردهم، از همان روز نخست، با اتفاقات بد و ناگوار همراه بود، افزود: شاید اگر این اتفاقات بد نبود، ما متوجه بسیاری از فرصت‌ها و ظرفیت‌ها نمی‌شدیم و کار را به روال معمول پیش می‌بردیم، اما امروز این آگاهی و عزم در همه دولت و دستگاه اجرایی ایجاد شده که باید از همه ظرفیت‌ها و به خصوص ظرفیت و مشارکت مردم، برای حل مشکلات بهره گرفت؛ لذا سعی کرده‌ایم به مشکلات به عنوان معدن طلا نگاه کنیم.

پزشکیان با اشاره به برنامه دولت برای بسیج حداکثری ظرفیت‌های مردمی در قالب طرح محله‌محوری تصریح کرد: در جنگ ۸ ساله همه دنیا پشت سر رژیم جنایتکار بعثی ایستادند، به این امید که نظام نوپای جمهوری اسلامی را به شکست بکشانند، اما پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب مانع تحقق نیات شوم آنها شد؛ رژیم صهیونیستی و آمریکا نیز با همین خیال باطل که با چند روز بمباران می‌توانند مردم را علیه جمهوری اسلامی به خیابان بکشانند، به کشور حمله کردند، اما مردم بار دیگر کنار کشور و نظام خود ایستادند و توطئه‌های آنها را خنثی کردند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه خودمان را موظف می‌دانیم تا کنار مردم و دست در دست یکدیگر مشکلات را رفع و عزت و استقلال کشور را اعتلا بخشیم، گفت: اگر کسی تصور کند که می‌توان بدون پشتیبانی، حضور و مشارکت مردم مشکلات را رفع کرد، تصور غلطی دارد، اما اگر به مردم، فارغ از جنسیت، زبان و قومیت تکیه کنیم، هیچ مشکلی غیرقابل حل نیست؛ اما نباید مردم با به خودی و غیرخودی تقسیم کرد، این مردم به دنبال عزت، افتخار و سربلندی کشورشان هستند.

پزشکیان با اشاره به اینکه در دولت چهاردهم با کمک مردم در حال سامان دادن مشکلات و به ویژه ناترازی‌ها هستیم، خاطرنشان کرد: متاسفانه توسعه نامتوازن مشکلات زیادی برای کشور ایجاد کرده که امروز در تلاش هستیم با مشارکت و کمک مردم این مشکلات را رفع کنیم. به خصوص برای بهبود وضعیت برای افراد دارای معلولیت هر چه در توان داریم به کار گرفته‌ایم، البته قطعا دولت به تنهایی قادر به رفع همه مشکلات نیست، اما با حضور و مشارکت مردم می‌توانیم هر مشکلی را برطرف کنیم.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به مشارکت موثر مردم در نهضت اجرای عدالت در عرصه آموزش اظهار داشت: در سفرهای استانی و برنامه‌های مرتبط با نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم، صحنه‌هایی می‌بینیم که اشک را بر صورت ما جاری می‌کند. مادری که فرزند خود را در تصادف از دست داده و با وجود نداشتن خانه، دیه فرزندش را صرف ساخت مدرسه می‌کند و موارد مشابه فراوانی که نشان می‌دهد اگر به مردم تکیه کنیم، هیچ مشکلی غیرقابل حل نیست.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سخنان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیز رئیس سازمان بهزیستی درباره برنامه‌های جاری برای متناسب‌سازی شرایط برای حضور بیش از پیش و موثرتر افراد دارای معلولیت در میان مردم و جامعه افزود: این نگاه حاکی از اعتماد و تکیه مسئولان مرتبط به توان و ظرفیت‌های شماست و اگر در همه بخش‌های جامعه ساری و جاری شود، ظرفیت عظیمی خلق خواهد شد که با انگیزه به دنبال حل مشکلات و بهبود وضعیت است.

رئیس جمهور با بیان اینکه ما در برابر توانمندی‌ها و از آن بالاتر قدرت اراده و پشتکار شما افراد دارای معلولیت سر تعظیم فرود می‌آوریم، تصریح کرد: دشمن بداند که با تجهیزات و هواپیما نمی‌تواند یک ملت مصمم، مقاوم و ایستاده را تسلیم و خواسته‌های خود را به او تحمیل کند؛ ما با کمک شما ایستاده‌ایم تا کشور عزیزمان را هر چه بهتر بسازیم و از خداوند می‌خواهم به ما در حل مشکلات کمک کند تا شرمنده مردم و شما نباشیم.

پیش از سخنان پزشکیان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی نیز در سخنانی به تشریح رویکرد، برنامه‌ها و اقدامات مرتبط با توان‌بخشی و نیز تسهیل و تمهید زمینه‌های حضور موثرتر اجتماعی افراد دارای معلولیت در عرصه اجتماعی پرداختند.

همچنین با حضور رئیس جمهور از ۸ تن از برگزیدگان دارای معلولیت و نیز افراد فعال در حوزه توانبخشی به این افراد، تجلیل به عمل آمد.

دو تن از افراد دارای معلولیت نیز که با کمک‌های توان‌بخشان سازمان بهزیستی بر معلولیت‌های خود غلبه کرده و به موفقیت‌های چشمگیر اجتماعی نائل شده بودند، نیز در حضور دکتر پزشکیان به تشریح تجربیات خود پرداختند و یکی از آنان کتاب تالیف شده توسط خود تحت عنوان «اتفاقات بد معدن طلاست» را به رئیس جمهور هدیه داد.


نظرات

آخرین اخبار
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟
دوصدایی فرصت یا تهدید؟!