×
اجتماعی
شناسه خبر : 260476
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 11:44
هیچ مادری نباید به دلیل جرائم غیرعمد در زندان بماند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده:

هیچ مادری نباید به دلیل جرائم غیرعمد در زندان بماند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه تاکید رئیس‌جمهور این است که ایران برای همه ایرانیان است، تاکید کرد: در هر برنامه‌ای باید فرصت شنیده‌شدن صدای مردم فراهم باشد و هیچ زنی نباید در برنامه‌های هفته زن احساس نادیده‌گرفته‌شدن کند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: زهرا بهروزآذر در نشست هماهنگی مشاوران امور زنان دستگاه‌های اجرایی، با بیان اینکه جشن‌های مردمی میلاد حضرت فاطمه (س) و امام علی (ع) هر ساله در سراسر کشور با شکوه برگزار می‌شود، گفت: این مناسبت فرصتی است تا شخصیت جامع حضرت فاطمه (س) را به نسل جوان معرفی کنیم؛ بانویی که مدیر باغ فدک، فعال اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، و الگویی بی‌نظیر در نقش مادری و همسری بود.

وی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی باید برنامه‌های خود را به‌گونه‌ای طراحی کنند که این چهره واقعی و الهام‌بخش به نوجوانان و جوانان منتقل شود.

معاون رئیس‌جمهور، هفته زن را «فرصتی برای قدردانی از زنان نامدار و اثرگذار ایران» دانست و اظهار کرد: بسیاری از زنان کشور در عرصه‌های گوناگون رد پای ماندگار در پیشرفت ایران دارند؛ چه در خیر جمعی، چه در کارهای کوچک اما مؤثر. این الگوها باید به دختران و حتی پسران این سرزمین معرفی شوند.
بهروزاذر از دستگاه‌ها خواست در مراسم و برنامه‌های هفته زن، زنان برجسته حوزه‌های مختلف را شناسایی و معرفی کنند.

وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه «ایران برای همه ایرانیان است»، خطاب به مشاوران دستگاه‌ها تصریح کرد: در هر برنامه‌ای باید فرصت شنیده‌شدن صدای مردم فراهم باشد و هیچ زنی نباید در برنامه‌های هفته زن احساس نادیده‌گرفته‌شدن کند. 

به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، وی خواستار برگزاری جلسات گفت‌وگو با زنان در دستگاه‌های مختلف شد تا تفاوت‌ها و نیازهای آنان شناسایی شود. 

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به بند ۱۵ سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در برنامه هفتم خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم موانع شکوفایی زنان را رفع کنیم، ابتدا باید این موانع را با کمک خودشان شناسایی کنیم و سپس در مسیر رفع آنها گام برداریم.

بهروزآذر از برنامه مشترک با وزارت علوم برای برگزاری نشست‌های تخصصی در دانشگاه‌ها خبر داد و ابراز داشت: نخبگان کشور باید در حل مسائل زنان و خانواده نقش‌آفرین باشند. همچنین گروه‌های مردمی در سراسر ایران زنان موفق و مؤثر بسیاری دارند که باید روایت‌شان شنیده و مستند شود.

وی پروژه «معرفی ۱۵۰۰ زن نامدار ایران در صد سال اخیر»، را معرفی کرد و از دستگاه‌ها خواست برای تکمیل این بانک ملی اطلاعات، زنان برجسته حوزه‌های خود را به‌طور فعال معرفی کنند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به افتخارآفرینی ۸۶۰ دختر ایرانی ورزشکار در دولت چهاردهم بیان کرد: بیش از ۳۳۴ مدال طلا از ابتدای دولت چهاردهم توسط دخترانمان کسب شده است و این افتخار بزرگی برای ایران است.

وی با تأکید بر اینکه زنان برجسته بسیاری در حوزه‌های علمی، فناوری، فضایی، محیط زیست، بانکی و صنایع دستی فعالند، از دستگاه‌ها خواست کلیپ‌های کوتاهی از زنان موفق بسازند و ارسال کنند و یادآور شد: بسیاری از این زنان گمنام هستند اما کارهای بزرگ انجام داده‌اند که باید دیده شوند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به پویش آزادی مادران زندانی جرائم غیرعمد عنوان کرد: هیچ مادری نباید به دلیل جرائم غیرعمد در زندان بماند. بخشی از این زنان به دلیل ناآگاهی حقوقی گرفتار حبس شده‌اند. این پویش فرصتی برای خیر جمعی زنان به نفع زنان است.

بهروزآذر در پایان به تفاهم‌نامه جدید میان معاونت زنان و خانواده و معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری اشاره کرد و گفت: این تفاهم‌نامه هدیه‌ای برای همه زنان ایران است و می‌تواند یک دستاورد ماندنی برای دولت چهاردهم باشد. امیدواریم این تفاهم‌نامه سطح آگاهی‌های حقوقی زنان و دختران را ارتقا دهد؛ بسیاری از مشکلات حوزه زنان ناشی از ناآگاهی حقوقی است.


نظرات

آخرین اخبار
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی