×
اجتماعی
شناسه خبر : 260476
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 11:44
هیچ مادری نباید به دلیل جرائم غیرعمد در زندان بماند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده:

هیچ مادری نباید به دلیل جرائم غیرعمد در زندان بماند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه تاکید رئیس‌جمهور این است که ایران برای همه ایرانیان است، تاکید کرد: در هر برنامه‌ای باید فرصت شنیده‌شدن صدای مردم فراهم باشد و هیچ زنی نباید در برنامه‌های هفته زن احساس نادیده‌گرفته‌شدن کند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: زهرا بهروزآذر در نشست هماهنگی مشاوران امور زنان دستگاه‌های اجرایی، با بیان اینکه جشن‌های مردمی میلاد حضرت فاطمه (س) و امام علی (ع) هر ساله در سراسر کشور با شکوه برگزار می‌شود، گفت: این مناسبت فرصتی است تا شخصیت جامع حضرت فاطمه (س) را به نسل جوان معرفی کنیم؛ بانویی که مدیر باغ فدک، فعال اقتصادی، اجتماعی و سیاسی، و الگویی بی‌نظیر در نقش مادری و همسری بود.

وی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی باید برنامه‌های خود را به‌گونه‌ای طراحی کنند که این چهره واقعی و الهام‌بخش به نوجوانان و جوانان منتقل شود.

معاون رئیس‌جمهور، هفته زن را «فرصتی برای قدردانی از زنان نامدار و اثرگذار ایران» دانست و اظهار کرد: بسیاری از زنان کشور در عرصه‌های گوناگون رد پای ماندگار در پیشرفت ایران دارند؛ چه در خیر جمعی، چه در کارهای کوچک اما مؤثر. این الگوها باید به دختران و حتی پسران این سرزمین معرفی شوند.
بهروزاذر از دستگاه‌ها خواست در مراسم و برنامه‌های هفته زن، زنان برجسته حوزه‌های مختلف را شناسایی و معرفی کنند.

وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه «ایران برای همه ایرانیان است»، خطاب به مشاوران دستگاه‌ها تصریح کرد: در هر برنامه‌ای باید فرصت شنیده‌شدن صدای مردم فراهم باشد و هیچ زنی نباید در برنامه‌های هفته زن احساس نادیده‌گرفته‌شدن کند. 

به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، وی خواستار برگزاری جلسات گفت‌وگو با زنان در دستگاه‌های مختلف شد تا تفاوت‌ها و نیازهای آنان شناسایی شود. 

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به بند ۱۵ سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در برنامه هفتم خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم موانع شکوفایی زنان را رفع کنیم، ابتدا باید این موانع را با کمک خودشان شناسایی کنیم و سپس در مسیر رفع آنها گام برداریم.

بهروزآذر از برنامه مشترک با وزارت علوم برای برگزاری نشست‌های تخصصی در دانشگاه‌ها خبر داد و ابراز داشت: نخبگان کشور باید در حل مسائل زنان و خانواده نقش‌آفرین باشند. همچنین گروه‌های مردمی در سراسر ایران زنان موفق و مؤثر بسیاری دارند که باید روایت‌شان شنیده و مستند شود.

وی پروژه «معرفی ۱۵۰۰ زن نامدار ایران در صد سال اخیر»، را معرفی کرد و از دستگاه‌ها خواست برای تکمیل این بانک ملی اطلاعات، زنان برجسته حوزه‌های خود را به‌طور فعال معرفی کنند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به افتخارآفرینی ۸۶۰ دختر ایرانی ورزشکار در دولت چهاردهم بیان کرد: بیش از ۳۳۴ مدال طلا از ابتدای دولت چهاردهم توسط دخترانمان کسب شده است و این افتخار بزرگی برای ایران است.

وی با تأکید بر اینکه زنان برجسته بسیاری در حوزه‌های علمی، فناوری، فضایی، محیط زیست، بانکی و صنایع دستی فعالند، از دستگاه‌ها خواست کلیپ‌های کوتاهی از زنان موفق بسازند و ارسال کنند و یادآور شد: بسیاری از این زنان گمنام هستند اما کارهای بزرگ انجام داده‌اند که باید دیده شوند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به پویش آزادی مادران زندانی جرائم غیرعمد عنوان کرد: هیچ مادری نباید به دلیل جرائم غیرعمد در زندان بماند. بخشی از این زنان به دلیل ناآگاهی حقوقی گرفتار حبس شده‌اند. این پویش فرصتی برای خیر جمعی زنان به نفع زنان است.

بهروزآذر در پایان به تفاهم‌نامه جدید میان معاونت زنان و خانواده و معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری اشاره کرد و گفت: این تفاهم‌نامه هدیه‌ای برای همه زنان ایران است و می‌تواند یک دستاورد ماندنی برای دولت چهاردهم باشد. امیدواریم این تفاهم‌نامه سطح آگاهی‌های حقوقی زنان و دختران را ارتقا دهد؛ بسیاری از مشکلات حوزه زنان ناشی از ناآگاهی حقوقی است.


نظرات

آخرین اخبار
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد
بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شوراهای اسلامی روستا افزایش یافت
مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران طبق انتظار پیش رفت
نمایندگان مجلس: برای جانفشانی آماده‌ایم