×
اجتماعی
شناسه خبر : 260429
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 08:38
درخواست از تهرانی‌ها برای اهدای خون

درخواست از تهرانی‌ها برای اهدای خون

مدیرکل انتقال خون استان تهران با ابراز نگرانی از ادامه روند کاهش مراجعه برای اهدای خون در پی آلودگی هوا و دورکاری ادارات، گفت: کاهش میزان مراجعه برای اهدای خون، نگران‌کننده است و می‌تواند ذخایر خون را تحت تاثیر قرار دهد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: دکتر محمدرضا مهدی‌زاده، با بیان اینکه روند کاهش میزان مراجع برای اهدای خون از حدود دو هفته گذشته آغاز شده، اظهار کرد: استمرار آلودگی هوا و دورکار شدن ادارات سبب شده که روند کاهش مراجع برای اهدای خون ادامه داشته باشد. 

او با بیان اینکه «تیم‌های سیار» بخشی از خون‌های اهدایی را دریافت می‌کردند، گفت: شرایط کنونی به نحوی است که امکان حضور تیم‌های سیار در ادارات به دلیل دورکاری وجود ندارد. همچنین اگر امکان حضور تیم سیار در یک مجموعه یا سازمان وجود داشته باشد به دلیل اینکه فقط یک سوم نیروها در محل کار حضور دارند با تعداد کم داوطلبان اهدای خون مواجه هستیم.

مدیرکل انتقال خون استان تهران تصریح کرد: ادامه روند کاهش مراجعه، موضوعی نگران‌کننده برای ذخایر خونی به حساب می‌آید. اداره انتقال خون استان تهران، نیاز خون و فرآورده‌های خونی ۱۸۰ بیمارستان را به صورت روزانه تامین می‌کند. 

مهدی‌زاده با ابراز نگرانی درباره روند مراجعه برای اهدای خون گفت: بر اساس اخبار هواشناسی، روزهای پایانی هفته بارانی است و بارش باران نیز در میزان مراجعه اثر می‌گذارد. این در حالی است که نیاز به خون یک نیاز همیشگی است و به یک روز و شرایط آب‌وهوایی خاص محدود نمی‌شود.

او درباره اهدای خون در روزهای آلوده گفت: این روزها، گفته می‌شود که فقط به منظور انجام کارهای ضروری از منزل خارج شوید. من از مردم درخواست می‌کنم که اهدای خون را یک امر ضروری قلمداد کنند. سازمان اهدای خون از مردم به ویژه زنان و جوانان می‌خواهد که مانند همیشه در کنار سازمان انتقال خون حضور داشته باشند و یاریگر بیماران نیازمند خون باشند.

مدیرکل انتقال خون استان تهران ادامه داد: شهروندان تهرانی با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی اداره انتقال خون استان تهران می‌توانند از چگونگی فعالیت پایگاه‌های اهدای خون مطلع شوند. بازهم تاکید می‌کنم که روند کاهش مراجعه ادامه دارد و استمرار این موضوع می‌تواند در زمینه تامین خون و فرآورده‌های خونی نگران‌کننده باشد. 

او خطاب به شهروندان تهرانی گفت: من از شهروندان تهرانی درخواست می‌کنم که اهدای خون را به صورت خانوادگی تجربه کنند و طعم نجات جان بیماران نیازمند را به صورت خانوادگی بچشند.

مهدی‌زاده گفت: انتقال خون استان تهران به ۱۵۰۰ واحد خون در هر روز نیاز دارد تا پاسخگوی نیاز مراکز درمانی باشد. در حال حاضر، میزان اهدای خون حدود ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ واحد در روز است. هنگامی که میان نیاز روزانه و اهدا اختلاف وجود دارد، میزان ذخایر خونی تحت تاثیر قرار می‌گیرد. اگر روند کاهش مراجعه ادامه داشته باشد در هفته‌های آینده می‌تواند موضوعی نگران‌کننده باشد.

او توضیح داد: امیدوارم که مردم نگرانی سازمان انتقال خون را درک کنند و با حضور در پایگاه‌های انتقال خون مانند همیشه در کنار سازمان حضور داشته باشند و یاریگر بیماران باشند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حلب صحنه درگیری شدید قسد و نیروهای جولانی
تراکتور (0)- الدحیل(0)
توسعه سامانه هوش مصنوعی بومی صنعت نفت با همکاری همراه اول
رکوردشکنی قیمت پلاتین و پالادیم در بازار نیویورک
حمله سایبری به سازمان پست ملی فرانسه
زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد
مدارس ابتدایی تهران سه شنبه 2 دی غیر حضوری شد/ زوج و فرد از درب منزل
احضار 300 نفر به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی
مدارس آذربایجان‌غربی فردا سه‌شنبه 2 دی ماه تعطیل است
محاصره ونزوئلا، اقتصاد کوبا را به سمت فروپاشی می‌برد
تیم زورخانه‌ای ایران به عنوان قهرمانی جام جهانی هند رسید
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال 1405
ردپای چت‌جی‌پی‌تی در یک پرونده قتل و خودکشی
سعید اسماعیلی قدرتمندترین فرنگی‌کار جهان شد
موج دستگیری‌های بدون اتهام در سوریه
عارف: نظام در فرایند گزیر بانک آینده، اقتدار خود را در برخورد با متخلفین نشان داد
باران چهارشنبه به تهران می رسد/ پایداری آلودگی هوا
احضار سفیر آمریکا توسط دانمارک/ اختلاف بر سر چیست؟
روایت شگفت انگیز بی‌بی‌سی از موج فقر در انگلیس
حمله رژیم صهیونیستی به صیدا و شهادت 3 شهروند لبنانی
شهردار جدید اهواز انتخاب شد
مالکیت رجا به راه‌آهن بازگشت
درخواست‌ اعاده دادرسی محکومین پرونده چای دبش رد شد
ایرلند ضعیف‌ترین حلقه امنیتی اروپا در برابر تهاجم احتمالی روسیه
عنایت بخشی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
صورت‌حساب کاغذی به صورت رسمی حذف شد
اعلام جزئیات رأی‌گیری و تخصیص کرسی‌ها در انتخابات 1405
پادکست | چرا از عکس های خودمون خوشمون نمیاد؟
نورنما | افتتاح بزرگترین پارک یخی و برقی جهان در چین
رئیس جمهور الزامات تحقق دولت الکترونیک را اعلام کرد
ترامپ و مجازات جمعی میلیون‌ها نفر با معیار بی‌اساس
ایران در رتبه بیستم فیفا/ صدرنشینی اسپانیا
توافق بر سر نامزد نخست‌وزیری عراق
روند کاهشی مهاجرت کادر درمان از کشور
انهدام شبکه سازمان‌یافته سقط غیرقانونی جنین در سمنان
برخط شدن صدور معافیت تحصیلی برای مشمولان
ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران
تدوین دستورالعمل 17 بندی برای کنترل بازار ارز
حراج سکه‌های ضرب 1404 چهارشنبه برگزار می‌شود
دادستان کل کشور : برخی از املاک بانک آینده، از خارج از کشور هم مشتری دارند
انفجار در فرودگاه ابوظهور ادلب یک کشته برجای گذاشت
ضوابط جدید تسهیلات مسکن اعلام شد
بازار ارز تثبیت خواهد شد
مهلت ثبت نام بازنشستگان برای انصراف از بیمه تکمیلی اعلام شد
پرتغال حریف تدارکاتی ایران در مسیر جام جهانی 2026
برخورد قانونی با مالکان تالارهای متخلف در حوزه حجاب و عفاف
فرمانده کل ارتش:به هر شرارت دشمن با قاطعیت پاسخ می‌دهیم
عارف: مطمئن هستم مشکلات اقتصادی حل می‌شود
پروجا قهرمان والیبال باشگاه‌های جهان شد
405 نفر از زمان آتش بس غزه به شهادت رسیده‌اند
X
آگهی تبلیغاتی