×
بین الملل
شناسه خبر : 260412
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/10 ساعت 22:32
بیماری مرموز ترامپ جدی شد!

بیماری مرموز ترامپ جدی شد!

کاخ سفید همچنان درباره احتمال بیماری دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا سکوت اختیار کرده و توضیحات شفافی درباره دلایل ام‌آرآی انجام‌شده از ترامپ و معاینه جسمانی جدید او ارائه نمی دهد.

نورنیوز- گروه بین الملل : با وجود اعلام دونالد ترامپ مبنی بر آمادگی برای انتشار نتایج ام‌آرآی انجام‌شده در معاینه جسمانی جدید او، کاخ سفید همچنان درباره علت این تصویربرداری و ناحیه مورد بررسی توضیح روشنی ارائه نمی‌کند؛ موضوعی که پرسش‌ها درباره وضعیت سلامت رئیس‌جمهور ۷۹ ساله آمریکا را افزایش داده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرده است که نتایج آزمایش ام آر آی خود را که در ماه اکتبر (مهر) انجام داده است، منتشر خواهد کرد.

رئیس جمهوری آمریکا به خبرنگاران گفته است: اگر می‌خواهید این نتایج منتشر شود، من آن را منتشر می‌کنم.

ترامپ ادعا کرده است که نتایج ام آر آی «عالی» بوده است.

کاخ سفید تاکنون از ارائه جزئیات مربوط به اینکه چرا ترامپ در طول معاینه پزشکی ماه گذشته، آم آر آی انجام داده یا از کدام قسمت بدنش تصویر برداری شده، خودداری کرده است.

کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید نیز ادعا کرده است که ترامپ «به عنوان بخشی از معاینه پزشکی معمول خود» در مرکز پزشکی نظامی ملی والتر رید «تصویربرداری پیشرفته» انجام داده و نتایج نشان می‌دهد که ترامپ همچنان در «سلامت جسمی استثنایی» است.

ترامپ نیز گفته که «هیچ ایده‌ای» در مورد اینکه از کدام قسمت بدنش آم آر آی گرفته است، ندارد. «این فقط یک آزمایش بود. کدام قسمت بدن؟ نمی دانم اما مغز نبود، چون من یک آزمون شناختی دادم و در آن عالی بودم.»

ابتلای ترامپ به نارسایی مزمن وریدی

موضوع سلامتی ترامپ در دور اول ریاست جمهوری او نیز مطرح و شایعات زیادی در ارتباط با وضعیت سلامتی او منتشر شده بود اما تصاویر اخیر از او، یک کبودی آشکار بر روی دستش را نشان می‌دهد که باعث دامن‌زدن به شایعات در مورد سلامت او شده و توضیحات کاخ سفید افکار عمومی را قانع نکرده است و گمانه‌زنی‌ها همچنان ادامه دارد.

ترامپ در دسامبر ۲۰۲۴ (دی ماه ۱۴۰۳) در گفت‌وگو با نشریه تایم درباره کبودی دست راستش گفته بود که دلیل این کبودی تنها «دست دادن‌های بسیار زیاد» است! با این حال، در شبکه‌های اجتماعی همچنان شایعاتی مبنی بر اینکه ترامپ شاید از طریق تزریق معالجه می‌شود یا به طور مرتب آزمایش خون می‌دهد.

سخنگوی ترامپ پیش از این، دلیل کبودی‌ها را دست دادن‌های مکرر و مصرف آسپرین عنوان کرده بود. کاخ سفید در ماه ژوئیه (تیرماه) اعلام کرده بود که ترامپ به «نارسایی وریدی مزمن» بیماری‌ بی‌خطر در رگ‌های پا که بیشتر در افراد مسن دیده می‌شود، مبتلا است.

دکتر شان باربابلا پزشک ترامپ نیز اعلام کرده است، این علائم «با سوزش جزئی پوست ناشی از دست دادن مکرر و استفاده از آسپرین که به عنوان بخشی از یک رژیم استاندارد پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی مصرف می‌شود، مطابقت دارد. »

وی تایید کرده که ترامپ نارسایی مزمن وریدی دارد و آن را «یک بیماری خوش‌خیم و شایع، به ویژه در افراد بالای ۷۰ سال» توصیف کرده و افزوده است بررسی‌های پزشکی نشان داد که «هیچ نشانه‌ای از ترومبوز ورید عمقی (DVT) یا بیماری شریانی در ترامپ وجود ندارد. »

پزشک معالج ترامپ اعلام کرده است که «تورم خفیفی در قسمت پایین پاها ترامپ مشاهده شده است و برای احتیاط فراوان، این تورم توسط واحد پزشکی کاخ سفید به طور کامل ارزیابی شد. »

ترامپ به چه بیماری‌هایی مبتلاست؟

برخی گزارش‌های پزشکی نیز حاکی از آن است که ترامپ کلسترول بالا داشته و داروی آتورواستاتین (لیپیتور) مصرف می‌کند. وزن بالا و شاخص توده بدنی او در محدوده‌ی چاقی خفیف قرار دارد که ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

گزارش های دیگر نیز حاکی از آن است که ترامپ، مشکل کلیه یا پروستات دارد و برای مدتی فیناستراید مصرف می‌کرد که معمولا برای ریزش مو یا بزرگ‌شدگی پروستات تجویز می‌شود. همچنین گزارش‌هایی از کلسیفیکاسیون عروق کرونر نیز در سال‌های قبل منتشر شده که نشانه‌ی بیماری قلبی خفیف است.

یک معاینه‌ غیرمنتظره در بیمارستان والتر رید در سال ۲۰۱۹ باعث طرح شایعاتی درباره مشکلات سلامتی ترامپ شد، اما کاخ سفید آن را چکاپ معمولی عنوان کرد. برخی مخالفان، حتی سلامتی روانی ترامپ را به‌ویژه درباره تکانه‌های رفتاری یا نداشتن تمرکز زیر سوال می برند اما هیچ مدرک پزشکی رسمی دال بر بیماری روانی منتشر نشده است.

نارسایی مزمن وریدی زمانی اتفاق می‌افتد که رگ‌های پا نتوانند خون را به‌طور موثر به قلب بازگردانند و ام آر آی از داخل بدن عکس برداری دقیق انجام می دهد. این روش می‌تواند برای نظارت بر طیف وسیعی از بیماری‌ها استفاده شود.

 


اخبار مرتبط
جزئیاتی از ام‌آرآی مشکوک و ابهام تازه در سلامت ترامپ
سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 15:45
جزئیاتی از ام‌آرآی مشکوک و ابهام تازه در سلامت ترامپ
اظهارات ضدونقیض دونالد ترامپ درباره انجام یک ام‌آرآی پیشرفته و عدم اطلاع او از ناحیه مورد تصویربرداری، موجی از ابهام و گمانه‌زنی درباره وضعیت سلامت رئیس‌جمهور آمریکا ایجاد کرده است؛ به‌ویژه آنکه کارشناسان پزشکی این اقدام را «غیرمعمول» و خارج از روندهای استاندارد توصیف کرده‌اند.
بررسی گزینه‌های ترامپ درباره ونزوئلا
دوشنبه 1404/09/10 ساعت 23:45
بررسی گزینه‌های ترامپ درباره ونزوئلا
کاخ سفید تایید کرد که رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، با تیم امنیت ملی خود نشستی درباره ونزوئلا برگزار خواهد کرد.
ترامپ و بازی دوباره با کارت داعش
دوشنبه 1404/09/10 ساعت 16:51
نورنیوز بررسی می‌کند؛
ترامپ و بازی دوباره با کارت داعش
ادعای تازه سنتکام درباره تخریب مراکز تسلیحاتی داعش در حالی مطرح می‌شود که تحولات میدانی، رسوایی‌های داخلی دولت ترامپ، بحران عمیق رژیم صهیونیستی و اعترافات جدید درباره همکاری واشنگتن با گروه‌های تروریستی، پرده از پروژه‌ای بزرگ‌تر برای قهرمان‌سازی مصنوعی و تطهیر مداخلات آمریکا برمی‌دارد.
جنگ روانی ترامپ علیه مادورو
دوشنبه 1404/09/10 ساعت 10:01
حسین کنعنی مقدم:
جنگ روانی ترامپ علیه مادورو
دونالد ترامپ از همان ابتدای ورود به کاخ سفید نشان داد که سیاست خارجی‌‌اش ترکیبی از رفتارهای پیش‌بینی‌ناپذیر، فشار حداکثری و بهره‌گیری از ابزارهای روانی است.
نظرات

آخرین اخبار
نقوی در دیدار با مؤمنی: پاکستان به دنبال تسهیل گفتگوهاست
نظارت دقیق بر جیب بیماران/ پرونده تخلفات بیمارستانی به تعزیرات می‌رود
نرخ تورم سالانه در سرزمین‌های اشغالی صعودی شد
ترخیص از بخش مراقبت‌های ویژه/ حال عمومی اکبر عبدی رو به بهبود است
تلاش اسلام‌آباد برای نزدیک‌کردن مواضع تهران و واشنگتن
سرمربی سابق استقلال تهران از هدایت تیم جدیدش کنار رفت
سقوط پهپاد در محله‌ای مسکونی در ترکیه
هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و رگبار در تهران
یک والیبالیست قدیمی در رأس مدیریت تیم‌های ملی هندبال
توازن در سیاست خارجی؛ راهبرد جدید بغداد در دوران الزیدی
جوما علیه استقلال در دادگاه عالی فوتبال
خداحافظی احساسی لواندوفسکی از بارسلونا
ارسال کوله‌پشتی کودکان شهید میناب به موزه سازمان ملل
فاصله زیاد عرضه تا تقاضا در بازار گازوئیل بورس انرژی
صوفی: با مدیریت مصرف، تهران وارد جیره‌بندی آب نمی‌شود
1729 تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته
ادعای الاخبار: لبنان به شریک امنیتی رژیم صهیونیستی می شود
امارات :خروج از اوپک و اوپک‌پلاس یک تصمیم راهبردی است
صادرات 10 میلیون بشکه‌ای نفت عراق از تنگه هرمز
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 26 اردیبهشت ؛ سکه در کانال 19 میلیونی باقی ماند
8 کشته در تصادف شدید قطار با اتوبوس در «بانکوک» +فیلم
آزمون ارشد علوم پزشکی به نیمه دوم سال 1405 موکول شد
پرونده خاشقجی در دادگاه فرانسه دوباره باز شد
«جان فدای ایران»؛ روایت دولت سیزدهم از مکتب مدیریتی شهید رئیسی
آغاز جام خلیج فارس با حضور 538 تنیسور در کشور
حمایت سرمربی سابق تاجیکستان از تیم ملی ایران
جزئیات قرنطینه دیجیتال ترامپ در سفر سه‌روزه به چین
اعمال محدودیت 4 روزه در جاده قدیم چالوس از 27 اردیبهشت
وزارت کشور: مرزهای جایگزین برای تأمین کالا فعال شدند
هشدار بغداد درباره حضور نظامی آمریکا در عراق
کسری بودجه گسترده در دانشگاه‌های انگلیس
گزارش تصویری | نشست خبری تشریح برنامه‌های دومین سالگرد شهدای پرواز اردیبهشت
ووشوی ایران راهی جام‌جهانی چین و مسابقات شانگهای شد
ادامه حمایت ستاره‌های فوتبال اروپا از فلسطین
جریمه بانک‌های متخلف در کنترل رشد نقدینگی
کشف پیکر کوهنورد مفقود در ارتفاعات الوند همدان
پای قهرمان سابق وزنه‌برداری جهان به پرونده قتل باز شد؛ ماجرای قتل چه بود؟
امتحانات خردادماه پایه‌های هفتم تا دهم در تهران مجازی برگزار می‌شود
اهتزاز پرچم فلسطین بر فراز برج ایفل +فیلم
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 اردیبهشت1405 + جدول
کابوس مصدومیت برای مدعیان قهرمانی جام جهانی
قیمت دلار و یورو امروز شنبه 26 اردیبهشت 1405 / دلار یک کانال بالا رفت
در صورت وقوع جنگ،اهدافی که قبلاً مصون ماندند، این‌بار در تیررس‌اند
رشد مخاطبان سینما؛ ثبت 245 هزار تماشاگر در یک هفته
روزهای تاریک لیورپول با شکست مقابل استون ویلا ادامه دارد
سقوط صنعت گردشگری امارات در سایه جنگ
نورنما | هجوم نظامیان صهیونیست به مدرسه ای در جنوب جنین
کتاب حافظه زنده تاریخ و تمدن بشری است
مترو و اتوبوس فقط تا فردا رایگان است
تغییر پلکانی مبنای محاسبه حقوق بازنشستگان از «دو سال» به «کل سنوات»