×
بین الملل
شناسه خبر : 260412
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/10 ساعت 22:32
بیماری مرموز ترامپ جدی شد!

بیماری مرموز ترامپ جدی شد!

کاخ سفید همچنان درباره احتمال بیماری دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا سکوت اختیار کرده و توضیحات شفافی درباره دلایل ام‌آرآی انجام‌شده از ترامپ و معاینه جسمانی جدید او ارائه نمی دهد.

نورنیوز- گروه بین الملل : با وجود اعلام دونالد ترامپ مبنی بر آمادگی برای انتشار نتایج ام‌آرآی انجام‌شده در معاینه جسمانی جدید او، کاخ سفید همچنان درباره علت این تصویربرداری و ناحیه مورد بررسی توضیح روشنی ارائه نمی‌کند؛ موضوعی که پرسش‌ها درباره وضعیت سلامت رئیس‌جمهور ۷۹ ساله آمریکا را افزایش داده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرده است که نتایج آزمایش ام آر آی خود را که در ماه اکتبر (مهر) انجام داده است، منتشر خواهد کرد.

رئیس جمهوری آمریکا به خبرنگاران گفته است: اگر می‌خواهید این نتایج منتشر شود، من آن را منتشر می‌کنم.

ترامپ ادعا کرده است که نتایج ام آر آی «عالی» بوده است.

کاخ سفید تاکنون از ارائه جزئیات مربوط به اینکه چرا ترامپ در طول معاینه پزشکی ماه گذشته، آم آر آی انجام داده یا از کدام قسمت بدنش تصویر برداری شده، خودداری کرده است.

کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید نیز ادعا کرده است که ترامپ «به عنوان بخشی از معاینه پزشکی معمول خود» در مرکز پزشکی نظامی ملی والتر رید «تصویربرداری پیشرفته» انجام داده و نتایج نشان می‌دهد که ترامپ همچنان در «سلامت جسمی استثنایی» است.

ترامپ نیز گفته که «هیچ ایده‌ای» در مورد اینکه از کدام قسمت بدنش آم آر آی گرفته است، ندارد. «این فقط یک آزمایش بود. کدام قسمت بدن؟ نمی دانم اما مغز نبود، چون من یک آزمون شناختی دادم و در آن عالی بودم.»

ابتلای ترامپ به نارسایی مزمن وریدی

موضوع سلامتی ترامپ در دور اول ریاست جمهوری او نیز مطرح و شایعات زیادی در ارتباط با وضعیت سلامتی او منتشر شده بود اما تصاویر اخیر از او، یک کبودی آشکار بر روی دستش را نشان می‌دهد که باعث دامن‌زدن به شایعات در مورد سلامت او شده و توضیحات کاخ سفید افکار عمومی را قانع نکرده است و گمانه‌زنی‌ها همچنان ادامه دارد.

ترامپ در دسامبر ۲۰۲۴ (دی ماه ۱۴۰۳) در گفت‌وگو با نشریه تایم درباره کبودی دست راستش گفته بود که دلیل این کبودی تنها «دست دادن‌های بسیار زیاد» است! با این حال، در شبکه‌های اجتماعی همچنان شایعاتی مبنی بر اینکه ترامپ شاید از طریق تزریق معالجه می‌شود یا به طور مرتب آزمایش خون می‌دهد.

سخنگوی ترامپ پیش از این، دلیل کبودی‌ها را دست دادن‌های مکرر و مصرف آسپرین عنوان کرده بود. کاخ سفید در ماه ژوئیه (تیرماه) اعلام کرده بود که ترامپ به «نارسایی وریدی مزمن» بیماری‌ بی‌خطر در رگ‌های پا که بیشتر در افراد مسن دیده می‌شود، مبتلا است.

دکتر شان باربابلا پزشک ترامپ نیز اعلام کرده است، این علائم «با سوزش جزئی پوست ناشی از دست دادن مکرر و استفاده از آسپرین که به عنوان بخشی از یک رژیم استاندارد پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی مصرف می‌شود، مطابقت دارد. »

وی تایید کرده که ترامپ نارسایی مزمن وریدی دارد و آن را «یک بیماری خوش‌خیم و شایع، به ویژه در افراد بالای ۷۰ سال» توصیف کرده و افزوده است بررسی‌های پزشکی نشان داد که «هیچ نشانه‌ای از ترومبوز ورید عمقی (DVT) یا بیماری شریانی در ترامپ وجود ندارد. »

پزشک معالج ترامپ اعلام کرده است که «تورم خفیفی در قسمت پایین پاها ترامپ مشاهده شده است و برای احتیاط فراوان، این تورم توسط واحد پزشکی کاخ سفید به طور کامل ارزیابی شد. »

ترامپ به چه بیماری‌هایی مبتلاست؟

برخی گزارش‌های پزشکی نیز حاکی از آن است که ترامپ کلسترول بالا داشته و داروی آتورواستاتین (لیپیتور) مصرف می‌کند. وزن بالا و شاخص توده بدنی او در محدوده‌ی چاقی خفیف قرار دارد که ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

گزارش های دیگر نیز حاکی از آن است که ترامپ، مشکل کلیه یا پروستات دارد و برای مدتی فیناستراید مصرف می‌کرد که معمولا برای ریزش مو یا بزرگ‌شدگی پروستات تجویز می‌شود. همچنین گزارش‌هایی از کلسیفیکاسیون عروق کرونر نیز در سال‌های قبل منتشر شده که نشانه‌ی بیماری قلبی خفیف است.

یک معاینه‌ غیرمنتظره در بیمارستان والتر رید در سال ۲۰۱۹ باعث طرح شایعاتی درباره مشکلات سلامتی ترامپ شد، اما کاخ سفید آن را چکاپ معمولی عنوان کرد. برخی مخالفان، حتی سلامتی روانی ترامپ را به‌ویژه درباره تکانه‌های رفتاری یا نداشتن تمرکز زیر سوال می برند اما هیچ مدرک پزشکی رسمی دال بر بیماری روانی منتشر نشده است.

نارسایی مزمن وریدی زمانی اتفاق می‌افتد که رگ‌های پا نتوانند خون را به‌طور موثر به قلب بازگردانند و ام آر آی از داخل بدن عکس برداری دقیق انجام می دهد. این روش می‌تواند برای نظارت بر طیف وسیعی از بیماری‌ها استفاده شود.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سفر قلعه‌نویی به آمریکا برای قرعه‌کشی جام جهانی
خبر خوش برای طرفداران شروین حاجی‌پور
سودان در آتش جنگ / کنترل یک مقر نظامی به دست شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع افتاد
اوکراین از اروپا درخواست کمک 1 میلیارد یورویی کرد
1000 بیمار غزه‌ای در انتظار بازگشایی گذرگاه‌ها جان باختند
نورنما | پترا یکی از عجایب دنیا
بیماری مرموز ترامپ جدی شد!
عراقچی: به توافق نزدیک بودیم اما اراده جنگ‌طلبان در آمریکا غالب شد
نخستین جایزه ادبی بریکس به یک نویسنده مصری رسید
توسکستان در آتش / تداوم آتش‌سوزی‌های سریالی در جنگل‌های شمال
شیراز میزبان دیپلمات‌های سینمایی جهان شد
تسلیت رهبر معظم انقلاب به آقای سقاب اصفهانی معاون رئیس‌جمهور
ماجرای دستگیری عباس پالیزدار چیست ؟
خشکسالی در ایران از فضا قابل مشاهده است
واشنگتن نخستین هشدار اضطراری به ونزوئلا را صادر کرد
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + فیلم
روسیه نسبت به اقدامات تنش‌زا ناتو هشدار داد
کشف کلت‌های آمریکایی پنهان زیر ذغال در تهران
پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر معظم انقلاب
هزاران خانواده آسیب‌دیده اسرائیلی از حملات ایران همچنان سرگردان
هدررفت واقعی آب تهران کمتر از 10 درصد
علت حادثه منجر به فوت همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد/دختر سقاب مرگ مغزی شد +فیلم
کدام استان ها 11 و 12 آذرماه تعطیلند؟
نورنما | 11 آذر، شهادت میرزا کوچک خان جنگلی
ایران و شانگهای؛ معماری امنیت مشترک
مدارس فارس فردا 11 آذرماه تعطیل شد
اسلامی: مقابله با تحریف‌های دشمن نیازمند اقدام و عمل واقعی در صنعت هسته‌ای است
تایید مصوبه بنزین 3 نرخی در هیئت تطبیق مجلس
پاپ: تشکیل دولت فلسطین تنها راه‌حل برقراری صلح است
کشف 740 ماینر غیرمجاز در ایلام/ مصرف برق معادل یک شهرستان بزرگ!
15 کشور اروپایی از اوکراین حمایت کردند
تهران تا چهارشنبه بارانی است/دمای هوا کاهش می یابد
آغاز رزمایش ضدتروریستی سازمان شانگهای به میزبانی سپاه
آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد از 16 آذر
اختصاص 390 میلیون لیتر مازوت کم گوگرد به نیروگاه‌ها
ضرغامی: فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی کمکی به حل مسائل نمی‌کند
نیجر اورانیوم تولیدی را در بازار جهانی عرضه می‌کند
واریز مرحله پنجم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان
آماده باش رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه
فرمانده ارشد حزب‌الله: کنار گذاشتن سلاح را رد می‌کنیم
دیوارکشی مزدوران الجولانی در دمشق علیه علوی‌های سوریه
هرتزوگ: عفو نتانیاهو را بررسی می‌کنم
دریادار سیاری: ناوشکن جماران نمادی از خودکفایی کشور است
اعلام نرخ تورم توسط بانک مرکزی پس از 3 سال
ترامپ و بازی دوباره با کارت داعش
«رهش»، تصویری از وارونگی سیاست‌گذاری‌های شهری
مذاکرات افغانستان و پاکستان در عربستان بی‌نتیجه ماند
ادارات و آموزش مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد/ اجرای طرح زوج و فرد تا ساعت 18:30
عارف: نباید درهای حضور اساتید و دانشجویان ایرانی در مجامع دانشگاهی بین‌الملل را ببندیم
قالیباف: زن ایرانی معمار تمدن نوین است
X
آگهی تبلیغاتی