×
حوادث
شناسه خبر : 260397
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 17:33
آتش در توسکستان مهار شد

آتش در توسکستان مهار شد

از روز گذشته بخش‌هایی از عرصه‌های جنگلی استان گلستان در گرگان، گالیکش، کلاله و علی آبادکتول دچار حریق شد که به گفته مدیرکل منابع طبیعی استان این آتش‌سوزی‌ها در برخی نقاط اطفا و در سایر مناطق نیز به صورت کامل مهار شده است.

نورنیوز - گروه حوادث :  از روز گذشته برخی از مناطق جنگلی استان گلستان دچار آتش سوزی شد که با تلاش نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی و واکنش سریع، در برخی از مناطق این آتش‌سوزی‌ها اطفا و در دیگر مناطق به طور کامل مهار شده و در مرحله اطفا است.

از روز گذشته بخش‌هایی از عرصه‌های جنگلی در گالیکش طعمه حریق شد که بلافاصله با کمک نیروها این آتش سوزی‌ها که در چند نقطه اتفاق افتاده بود، مهار و خاموش شد.

در دیگر شهرستان‌های استان نیز از جمله گرگان، علی آبادکتول و کلاله نیز شاهد وقوع حریق بودیم که با تلاش نیروهای منابع طبیعی و گروه‌های مردمی آتش به طور کامل مهار شده است و در مرحله اطفا قرار دارد.

در همین باره علی‌اصغر نیکویی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهار کرد: عملیات مهار آتش‌سوزی‌های امروز در عرصه‌های طبیعی این استان با موفقیت به پایان رسیده و هم‌اکنون در مرحله پایش نهایی قرار دارد.

وی در تشریح وضعیت فعلی این عرصه‌ها گفت: در توسکستان، علی آبادکتول و منطقه گونیلی کلاله نیز آتش به طور کامل مهار شد و نیروهای ما در حال پایش منطقه هستند. هدف، اطمینان از خاموشی کامل است و به همین دلیل، جاهایی که هنوز جرقه یا نقطه روشنی وجود دارد یا کم‌تر خیس شده‌اند، به طور دقیق خاموش و کنترل می‌شوند تا امکان شعله‌ور شدن مجدد از بین برود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با تأکید بر گستردگی عملیات، افزود: این گزارش فقط مربوط به یک منطقه مانند توسکستان نیست، بلکه برای تمامی نقاط درگیر استان است. امروز آتش‌سوزی‌هایی در چند نقطه از علی آبادکتول و کلاله هم گزارش شده بود، که نیروها این آتش سوزی‌ها را مهار کردند و در حال اطفای کامل هستند.

نیکویی توضیح داد: بالگردهای اطفا نیز امروز نقش مؤثری داشتند و 6 سورتی پرواز انجام دادند. همچنین نیروها با حضور فداکارانه خود در عملیات زمینی مشارکت داشتند. اگرچه مهار اصلی به انجام رسیده، اما رصد منطقه تا حصول اطمینان کامل از خاموشی مطلق، ادامه خواهد داشت.

توسکستان در آتش / تداوم آتش‌سوزی‌های سریالی در جنگل‌های شمال

جنگل‌های شمال کشورمان یکی پس از دیگری طعمه حریق می شوند و این شرایط اسف بار همچنان ادامه دارد؛ این بار دو نقطه از عرصه‌های جنگلی توسکستان گرگان دچار حریق شده است.

آتش‌سوزی‌های اخیر در جنگل‌های شمال در هفته‌های اخیر به یک معضل جدی تبدیل شده است.

در هفته‌ گذشته 7 شهرستان در 20 نقطه دچار حریق شدند که پس از چند روز این آتش‌ها با کمک نیروهای منابع طبیعی و مردمی مهار و اطفا شد.

روز گذشته نیز روستای آق‌قمیش گالیکش نیز درست در همان‌نقطه که هفته قبل دچار حریق شده بود، آتش گرفت.

امروز نیز آتش‌سوزی در دو نقطه از شهرستان گرگان منطقه باغ‌شاه توسکستان گزارش شده است که در زمان حاضر 25 نفر نیروی یگان حفاظت منابع طبیعی در منطقه حریق حضور دارند.

همچنین تعدادی از نیروها نیز در حال آماده‌باش بودند که به منطقه آتش‌سوزی اعزام شده‌اند.

بر همین اساس با توجه به افزایش دمای هوا و خشکی سطح جنگل‌ها منابع طبیعی استان کلیه نیروهای خودرا در حالت آماده‌باش درآورده است و کلیه مرخصی‌ها نیز لغو شده است.

آتش‌سوزی جنگل‌های ساری و نکا مهار شد

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: آتش سوزی جنگل های ساری و نکا به گستره پنج هکتار به طور کامل خاموش شد.

حسینعلی محمدی   اظهار کرد: این آتش سوزی ها که به خاطر انباشت لاش‌برگ‌ها و سرشاخه های خشک ساعت هشت صبح امروز شعله ور شده بود با تلاش نیروهای امدادی و اقشار مردم، حوالی ساعت ۱۸ خاموش شد.

وی گفت: آتش سوزی جنگلهای ساری و نکا سطحی بود و خسارت های زیادی برای درختان هیرکانی به همراه نداشت. نیروهای امدادی به کمک مردم این ۲ فقره آتش سوزی را به سرعت خاموش کردند.

محمدی ادامه داد: با وجود خشکی پوشش گیاهی، حضور به‌موقع نیروها و هماهنگی عملیات موجب شد تا حریق به‌طور کامل مهار شود و از سرایت آن به مناطق مجاور جلوگیری شود.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری مازندران یادآور شد که اقدامات پیشگیرانه و نظارت مستمر بر عرصه‌های جنگلی ادامه دارد تا از وقوع حریق‌های مشابه جلوگیری شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
احتمال مجازی شدن مدارس ابتدایی تهران برای فردا
رونمایی از پویش مردمی «به حرمت حاج قاسم می‌بخشم» در کرمان
پادکست | چرا از تغییر می ترسیم و چطور با آن کنار بیاییم ؟
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی نیشابور به سه نفر زندگی بخشید
تزریق بیش از 20 هزار میلیارد تومان سرمایه به بنادر ایران
واکنش رئیس دانشگاه شریف به تماس با خانواده دانشجویان درباره پوشش
تداوم یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری
دریاچه ارومیه 14 سال تا احیا فاصله دارد
عقب ماندگی 6 میلیونی در صدور کارت هوشمند ملی
نهاده دامی مورد نیاز کشور تا پایان سال تامین است
آزمون کارشناسان رسمی نیمه اول سال آینده برگزار می‌شود
13 کشته در عملیات ضدتروریستی ارتش پاکستان
بارندگی‌های اخیر در استان تهران چقدر چالش کم آبی را حل کرد؟
نرخ تورم آذرماه به 42.2 درصد رسید
انتخابات تهران وارد فاز اجرایی شد
ترخیص بیش از 16 هزار تن کنجاله سویا با دستور قضایی
با مصوبه شورای عالی محیط‌زیست؛ 3 منطقه جدید تحت حفاظت قرار گرفت
فروش فوق‌العاده وانت پراید با قیمتی بیش از 560 میلیون تومان +جزئیات
عاملان تیراندازی در بهشت زهرا (س) دستگیر شدند
تراکتور برای ادامه حضور در لیگ برتر شرط تعیین کرد
مدارس اصفهان و چند شهر استان فردا غیرحضوری شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا یکشنبه 7 دی 1404
کفاشیان: زنوزی هواداران را تحریک می کند
کولاک، برف و یخبندان در راه آذربایجان شرقی
ساپینتو: برد مقابل گل‌گهر حیاتی است، باید بازی با المحرق را فراموش کنیم
شارژ کارت اضطراری گازوئیل با یک‌سوم نرخ پالایشگاه در بودجه 1405
پلیس: تخلف نکنید تا جریمه نشوید
وزیر کشور: با روند فعلی جمعیت ایران تا سال 1480 به زیر 40 میلیون می‌رسد
برچسب اخطار برای شبکه‌های اجتماعی در نیویورک اجباری شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 دی1404+ جدول
طرح تکریم خادمان و زائران رضوی با ارائه خدمات صدور گواهینامه رانندگی بین‌المللی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 6 دی 1404+ جدول
دفاع از کشور وظیفه مشترک همه ایرانیان است
رشد بودجه عمرانی لایحه 1405 صفر است
سرگیف، مغانلو و یک برزیلی مهاجمان مدنظر اوسمار
بخشنامه ممنوعیت تنبیه بدنی در مدارس ابلاغ شد
قتل مرد افغان با شلیک گلوله
کاهش تولید شیر و گوشت به علت شیوع تب برفکی
سومالی خواهان نشست اضطراری اتحادیه عرب شد
بارش 60 سانتیمتری برف در تهران شایعه است
کیم جونگ اون: کره شمالی همواره در کنار روسیه خواهد بود
صعود بی وقفه بورس تا سقف 4 میلیون واحد
آمادگی کامل برای مقابله با بیماری‌های دامی در آینده ضروری است
ریزش مرگبار بهمن در روستای آلواتان میرآباد
قیمت شانه‌ای 250 تا 270 هزار تومان منطقی است
اسناد محرمانه پرسپولیس در دست هکرها
جزئیات کشف 5 هزار متر تونل غیرمجاز زیر بازار بزرگ تهران
بودجه 1405 به نفع کدام استان‌هاست؟
آغاز پخش «چهل‌تیکه» با داریوش‌کاردان
آغاز حذف چک‌های رمزدار از شبکه بانکی به فروردین 1405 موکول شد
X
آگهی تبلیغاتی