×
حوادث
شناسه خبر : 260397
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 17:33
آتش در توسکستان مهار شد

آتش در توسکستان مهار شد

از روز گذشته بخش‌هایی از عرصه‌های جنگلی استان گلستان در گرگان، گالیکش، کلاله و علی آبادکتول دچار حریق شد که به گفته مدیرکل منابع طبیعی استان این آتش‌سوزی‌ها در برخی نقاط اطفا و در سایر مناطق نیز به صورت کامل مهار شده است.

نورنیوز - گروه حوادث :  از روز گذشته برخی از مناطق جنگلی استان گلستان دچار آتش سوزی شد که با تلاش نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی و واکنش سریع، در برخی از مناطق این آتش‌سوزی‌ها اطفا و در دیگر مناطق به طور کامل مهار شده و در مرحله اطفا است.

از روز گذشته بخش‌هایی از عرصه‌های جنگلی در گالیکش طعمه حریق شد که بلافاصله با کمک نیروها این آتش سوزی‌ها که در چند نقطه اتفاق افتاده بود، مهار و خاموش شد.

در دیگر شهرستان‌های استان نیز از جمله گرگان، علی آبادکتول و کلاله نیز شاهد وقوع حریق بودیم که با تلاش نیروهای منابع طبیعی و گروه‌های مردمی آتش به طور کامل مهار شده است و در مرحله اطفا قرار دارد.

در همین باره علی‌اصغر نیکویی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهار کرد: عملیات مهار آتش‌سوزی‌های امروز در عرصه‌های طبیعی این استان با موفقیت به پایان رسیده و هم‌اکنون در مرحله پایش نهایی قرار دارد.

وی در تشریح وضعیت فعلی این عرصه‌ها گفت: در توسکستان، علی آبادکتول و منطقه گونیلی کلاله نیز آتش به طور کامل مهار شد و نیروهای ما در حال پایش منطقه هستند. هدف، اطمینان از خاموشی کامل است و به همین دلیل، جاهایی که هنوز جرقه یا نقطه روشنی وجود دارد یا کم‌تر خیس شده‌اند، به طور دقیق خاموش و کنترل می‌شوند تا امکان شعله‌ور شدن مجدد از بین برود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با تأکید بر گستردگی عملیات، افزود: این گزارش فقط مربوط به یک منطقه مانند توسکستان نیست، بلکه برای تمامی نقاط درگیر استان است. امروز آتش‌سوزی‌هایی در چند نقطه از علی آبادکتول و کلاله هم گزارش شده بود، که نیروها این آتش سوزی‌ها را مهار کردند و در حال اطفای کامل هستند.

نیکویی توضیح داد: بالگردهای اطفا نیز امروز نقش مؤثری داشتند و 6 سورتی پرواز انجام دادند. همچنین نیروها با حضور فداکارانه خود در عملیات زمینی مشارکت داشتند. اگرچه مهار اصلی به انجام رسیده، اما رصد منطقه تا حصول اطمینان کامل از خاموشی مطلق، ادامه خواهد داشت.

توسکستان در آتش / تداوم آتش‌سوزی‌های سریالی در جنگل‌های شمال

جنگل‌های شمال کشورمان یکی پس از دیگری طعمه حریق می شوند و این شرایط اسف بار همچنان ادامه دارد؛ این بار دو نقطه از عرصه‌های جنگلی توسکستان گرگان دچار حریق شده است.

آتش‌سوزی‌های اخیر در جنگل‌های شمال در هفته‌های اخیر به یک معضل جدی تبدیل شده است.

در هفته‌ گذشته 7 شهرستان در 20 نقطه دچار حریق شدند که پس از چند روز این آتش‌ها با کمک نیروهای منابع طبیعی و مردمی مهار و اطفا شد.

روز گذشته نیز روستای آق‌قمیش گالیکش نیز درست در همان‌نقطه که هفته قبل دچار حریق شده بود، آتش گرفت.

امروز نیز آتش‌سوزی در دو نقطه از شهرستان گرگان منطقه باغ‌شاه توسکستان گزارش شده است که در زمان حاضر 25 نفر نیروی یگان حفاظت منابع طبیعی در منطقه حریق حضور دارند.

همچنین تعدادی از نیروها نیز در حال آماده‌باش بودند که به منطقه آتش‌سوزی اعزام شده‌اند.

بر همین اساس با توجه به افزایش دمای هوا و خشکی سطح جنگل‌ها منابع طبیعی استان کلیه نیروهای خودرا در حالت آماده‌باش درآورده است و کلیه مرخصی‌ها نیز لغو شده است.

آتش‌سوزی جنگل‌های ساری و نکا مهار شد

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: آتش سوزی جنگل های ساری و نکا به گستره پنج هکتار به طور کامل خاموش شد.

حسینعلی محمدی   اظهار کرد: این آتش سوزی ها که به خاطر انباشت لاش‌برگ‌ها و سرشاخه های خشک ساعت هشت صبح امروز شعله ور شده بود با تلاش نیروهای امدادی و اقشار مردم، حوالی ساعت ۱۸ خاموش شد.

وی گفت: آتش سوزی جنگلهای ساری و نکا سطحی بود و خسارت های زیادی برای درختان هیرکانی به همراه نداشت. نیروهای امدادی به کمک مردم این ۲ فقره آتش سوزی را به سرعت خاموش کردند.

محمدی ادامه داد: با وجود خشکی پوشش گیاهی، حضور به‌موقع نیروها و هماهنگی عملیات موجب شد تا حریق به‌طور کامل مهار شود و از سرایت آن به مناطق مجاور جلوگیری شود.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری مازندران یادآور شد که اقدامات پیشگیرانه و نظارت مستمر بر عرصه‌های جنگلی ادامه دارد تا از وقوع حریق‌های مشابه جلوگیری شود.


نظرات

آخرین اخبار
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند