×
حوادث
شناسه خبر : 260397
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 17:33
آتش در توسکستان مهار شد

آتش در توسکستان مهار شد

از روز گذشته بخش‌هایی از عرصه‌های جنگلی استان گلستان در گرگان، گالیکش، کلاله و علی آبادکتول دچار حریق شد که به گفته مدیرکل منابع طبیعی استان این آتش‌سوزی‌ها در برخی نقاط اطفا و در سایر مناطق نیز به صورت کامل مهار شده است.

نورنیوز - گروه حوادث :  از روز گذشته برخی از مناطق جنگلی استان گلستان دچار آتش سوزی شد که با تلاش نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی و واکنش سریع، در برخی از مناطق این آتش‌سوزی‌ها اطفا و در دیگر مناطق به طور کامل مهار شده و در مرحله اطفا است.

از روز گذشته بخش‌هایی از عرصه‌های جنگلی در گالیکش طعمه حریق شد که بلافاصله با کمک نیروها این آتش سوزی‌ها که در چند نقطه اتفاق افتاده بود، مهار و خاموش شد.

در دیگر شهرستان‌های استان نیز از جمله گرگان، علی آبادکتول و کلاله نیز شاهد وقوع حریق بودیم که با تلاش نیروهای منابع طبیعی و گروه‌های مردمی آتش به طور کامل مهار شده است و در مرحله اطفا قرار دارد.

در همین باره علی‌اصغر نیکویی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهار کرد: عملیات مهار آتش‌سوزی‌های امروز در عرصه‌های طبیعی این استان با موفقیت به پایان رسیده و هم‌اکنون در مرحله پایش نهایی قرار دارد.

وی در تشریح وضعیت فعلی این عرصه‌ها گفت: در توسکستان، علی آبادکتول و منطقه گونیلی کلاله نیز آتش به طور کامل مهار شد و نیروهای ما در حال پایش منطقه هستند. هدف، اطمینان از خاموشی کامل است و به همین دلیل، جاهایی که هنوز جرقه یا نقطه روشنی وجود دارد یا کم‌تر خیس شده‌اند، به طور دقیق خاموش و کنترل می‌شوند تا امکان شعله‌ور شدن مجدد از بین برود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با تأکید بر گستردگی عملیات، افزود: این گزارش فقط مربوط به یک منطقه مانند توسکستان نیست، بلکه برای تمامی نقاط درگیر استان است. امروز آتش‌سوزی‌هایی در چند نقطه از علی آبادکتول و کلاله هم گزارش شده بود، که نیروها این آتش سوزی‌ها را مهار کردند و در حال اطفای کامل هستند.

نیکویی توضیح داد: بالگردهای اطفا نیز امروز نقش مؤثری داشتند و 6 سورتی پرواز انجام دادند. همچنین نیروها با حضور فداکارانه خود در عملیات زمینی مشارکت داشتند. اگرچه مهار اصلی به انجام رسیده، اما رصد منطقه تا حصول اطمینان کامل از خاموشی مطلق، ادامه خواهد داشت.

توسکستان در آتش / تداوم آتش‌سوزی‌های سریالی در جنگل‌های شمال

جنگل‌های شمال کشورمان یکی پس از دیگری طعمه حریق می شوند و این شرایط اسف بار همچنان ادامه دارد؛ این بار دو نقطه از عرصه‌های جنگلی توسکستان گرگان دچار حریق شده است.

آتش‌سوزی‌های اخیر در جنگل‌های شمال در هفته‌های اخیر به یک معضل جدی تبدیل شده است.

در هفته‌ گذشته 7 شهرستان در 20 نقطه دچار حریق شدند که پس از چند روز این آتش‌ها با کمک نیروهای منابع طبیعی و مردمی مهار و اطفا شد.

روز گذشته نیز روستای آق‌قمیش گالیکش نیز درست در همان‌نقطه که هفته قبل دچار حریق شده بود، آتش گرفت.

امروز نیز آتش‌سوزی در دو نقطه از شهرستان گرگان منطقه باغ‌شاه توسکستان گزارش شده است که در زمان حاضر 25 نفر نیروی یگان حفاظت منابع طبیعی در منطقه حریق حضور دارند.

همچنین تعدادی از نیروها نیز در حال آماده‌باش بودند که به منطقه آتش‌سوزی اعزام شده‌اند.

بر همین اساس با توجه به افزایش دمای هوا و خشکی سطح جنگل‌ها منابع طبیعی استان کلیه نیروهای خودرا در حالت آماده‌باش درآورده است و کلیه مرخصی‌ها نیز لغو شده است.

آتش‌سوزی جنگل‌های ساری و نکا مهار شد

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: آتش سوزی جنگل های ساری و نکا به گستره پنج هکتار به طور کامل خاموش شد.

حسینعلی محمدی   اظهار کرد: این آتش سوزی ها که به خاطر انباشت لاش‌برگ‌ها و سرشاخه های خشک ساعت هشت صبح امروز شعله ور شده بود با تلاش نیروهای امدادی و اقشار مردم، حوالی ساعت ۱۸ خاموش شد.

وی گفت: آتش سوزی جنگلهای ساری و نکا سطحی بود و خسارت های زیادی برای درختان هیرکانی به همراه نداشت. نیروهای امدادی به کمک مردم این ۲ فقره آتش سوزی را به سرعت خاموش کردند.

محمدی ادامه داد: با وجود خشکی پوشش گیاهی، حضور به‌موقع نیروها و هماهنگی عملیات موجب شد تا حریق به‌طور کامل مهار شود و از سرایت آن به مناطق مجاور جلوگیری شود.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری مازندران یادآور شد که اقدامات پیشگیرانه و نظارت مستمر بر عرصه‌های جنگلی ادامه دارد تا از وقوع حریق‌های مشابه جلوگیری شود.


نظرات

آخرین اخبار
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت
ادامه حملات پهپادی حزب‌الله؛ خودروهای لجستیکی ارتش اسرائیل یکی‌یکی شکار می‌شوند
قالیباف: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس، قاطع و میدانی است
اسلامی: ایران در تولید رادیودارو در جمع کشورهای پیشرو جهان قرار دارد
لاوروف: روسیه آماده مذاکره صادقانه با اوکراین است
شهباز شریف: غرب آسیا در آستانه خطر؛ فقط دیپلماسی راه نجات است
هشدار صریح به تل‌آویو و واشنگتن؛ اگر خطا کنید، جهنم در انتظار شماست
حماس: پاسخ ایران و یمن به جنایات اسرائیل در لبنان ارزشمند است
محسن رضایی: آتش‌بس باید در کل لبنان اجرا شود
تأکید قوه قضاییه بر حل اختلاف آرای پرونده رامک‌خودرو
هند: تنش‌های منطقه‌ای فشار منفی بر اقتصاد جهانی و انرژی دارد