×
ورزشی
شناسه خبر : 260382
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 00:30
4 مجموعه ورزشی تهران برای توان‌یابان مناسب‌سازی می‌شوند

4 مجموعه ورزشی تهران برای توان‌یابان مناسب‌سازی می‌شوند

مسئولان شهری اعلام کردند که 4 مجموعه ورزشی پایتخت به‌زودی با هدف دسترسی آسان و امکانات مناسب برای توان‌یابان بازسازی و تجهیز خواهند شد تا این قشر بتوانند بدون محدودیت از امکانات ورزشی استفاده کنند.

نورنیوز-گروه ورزشی : جلیل کوهپایه‌زاده رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان با حضور در سازمان ورزش شهرداری تهران با حسین اوجاقی مدیرعامل این سازمان دیدار کرد؛ نشستی که با محوریت توسعه فضاهای ورزشی قابل دسترس برای جامعه جانبازان و افراد دارای معلولیت برگزار شد و در نهایت با امضای یک تفاهم‌نامه رسمی به پایان رسید.

در این نشست، اوجاقی اعلام کرد که سازمان ورزش شهرداری تهران چهار مجموعه ورزشی را در نقاط مختلف پایتخت برای استفاده ورزشکاران معلول و مناسب‌سازی کامل اختصاص داده است. این مجموعه‌ها شامل مجموعه ایثار در منطقه 8 با امکانات استخر، سالن بدنسازی و سالن رزمی، مجموعه باغ گلستان در منطقه 10 با سالن بدنسازی و استخر، مجموعه شهید بروجردی در منطقه 15 با سالن چندمنظوره، والیبال، بدنسازی و TRX و همچنین مجموعه شهید باکری در منطقه 19 با سالن چندمنظوره، سالن رزمی، ژیمناستیک، کونگ‌فو و کیک‌بوکسینگ است.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران تأکید کرد: مناسب‌سازی این اماکن شامل نصب رمپ استاندارد، تجهیز به آسانسور و بالابر، و اصلاح مسیرهای تردد خواهد بود و سازمان برای رعایت استانداردهای تخصصی از مشاوره فدراسیون بهره می‌برد.

اوجاقی همچنین خبر داد در استادیوم جدیدی -که طرح مطالعاتی آن در محدوده جنوب شرق تهران و به دستور شهردار در دست بررسی است- ایجاد یک بخش کامل و مستقل برای خدمات ورزشی ویژه جانبازان و توان‌یابان نیز پیشنهاد خواهد شد.

مدیرعامل سازمان ورزش در ادامه ،درباره رقابت‌های پاراقهرمان شهر- که قرار است در پایان آذرماه برگزار شود- توضیح داد: این مسابقات در رشته‌های عمومی و تخصصی از جمله شنا در شش کلاس، تیراندازی، تنیس روی میز، دارت، بوچیا، مچ‌اندازی، مینی‌گلف، بهکاپ، فوتسال قطع عضو، وزنه‌برداری، شوت‌دارت و پرتاب توپ به حلقه برگزار خواهد شد.

او تأکید کرد: فضاهای مناسب‌سازی‌شده نقش مهمی در ارتقای کیفیت این رقابت‌ها خواهند داشت.

در ادامه جلسه، جلیل کوهپایه‌زاده رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان با قدردانی از این اقدام شهرداری گفت: تلاش‌های شهرداری تهران برای ایجاد زیرساخت‌های ورزشی قابل دسترس برای معلولان ستودنی است.

وی همچنین گنجاندن مسابقات جانبازان و معلولین در جام قهرمان شهر با عنوان «پاراقهرمان شهر» را اقدامی ارزشمند و حرفه‌ای برشمرد و در عین حال تأکید کرد: مجموعه‌های ویژه معلولان باید در سطح شهر پراکنده باشند، زیرا بسیاری از خانواده‌های دارای فرد معلول با مشکلات مالی و دشواری رفت‌وآمد مواجه‌اند و دسترسی محلی برای آنان حیاتی است.

کوهپایه‌زاده با اشاره به اینکه کشورمان حدود سه میلیون معلول حرکتی، سه میلیون معلول ذهنی، یک‌ونیم میلیون نابینا و به همین میزان، جمعیت کم‌توان دارد، گفت: گسترش زیرساخت‌های ورزشی استاندارد، نه یک اقدام حمایتی بلکه یک ضرورت اجتماعی است.

 او همچنین بیان کرد: فدراسیون از ظرفیت مجموعه‌های سازمان ورزش برای استعدادیابی استفاده می‌کند و انجمن‌های ورزشی وابسته به فدراسیون نیز در برگزاری مسابقات پاراقهرمان شهر مشارکت خواهند داشت.

این نشست با نهایی‌شدن تفاهم‌نامه و توافق دو طرف بر اجرای فوری برنامه‌های مناسب‌سازی و انجام همکاری‌های مشترکِ مستمر، پایان یافت.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی