×
بین الملل
شناسه خبر : 260341
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/10 ساعت 18:08
آماده باش رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه

آماده باش رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه

به گزارش اسپوتنیک عربی، «رافی میلو» فرمانده منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی از نظامیان این رژیم در امتداد مرز سرزمین‌های اشغالی با سوریه و لبنان بازدید کرد تا ضمن نظارت بر تمرینات نظامی، ارزیابی‌هایی از وضعیت موجود انجام دهد.

 نورنیوز-گروه بین الملل: فرمانده منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی در بازدید از نظامیان این رژیم در امتداد مرز سرزمین‌های اشغالی با سوریه و لبنان تاکید کرد که نیروهای ارتش اسراییل در این مناطق برای رویارویی با تحولات در سوریه و لبنان در آماده باش کامل هستند.

به گزارش  اسپوتنیک عربی، «رافی میلو» فرمانده منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی از نظامیان این رژیم در امتداد مرز سرزمین‌های اشغالی با سوریه و لبنان بازدید کرد تا ضمن نظارت بر تمرینات نظامی، ارزیابی‌هایی از وضعیت موجود انجام دهد.

میلُو با تاکید بر آمادگی نظامیان اشغالگر در مرزها تصریح کرد که ارتش این رژیم برای مقابله با تحولات در دو جبهه سوریه و لبنان در وضعیت آماده‌باش کامل قرار دارد.

او به عملیات انجام‌شده در شهرک بیت جن در حومه دمشق در روز پنج‌شنبه گذشته اشاره کرد که در جریان آن شش نظامی ذخیره ارتش اشغالگر زخمی شدند.

تیراندازی نظامیان اسرائیلی به ساکنان روستایی در جنوب سوریه

منابع سوری از تحرکات جدید رژیم صهیونیستی در قنیطره در جنوب سوریه خبر دادند.

به گزارش   الاخباریه، منابع سوری از تحرکات جدید رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه خبر دادند.

خبرنگار الاخباریه با اشاره به ورود نظامیان اسرائیلی به روستای ابوقبیس در حومه قنیطره اعلام کردند که اشغالگران اقدام به تیراندازی هوایی در این روستا کردند.

نظامیان رژیم صهیونیستی اقدام به تیراندازی به سمت منازل مسکونی در این روستا کردند.

ساعاتی قبل نیز خبرگزاری رسمی سوریه «سانا» گزارش داد که نیروهای اشغالگر اسرائیلی به مناطق مختلفی در حومه جنوبی استان قنیطره نفوذ کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، نظامیان اسرائیلی وارد تل ابوقبیس در حومه جنوبی قنیطره شدند.

خبرنگار سانا در قنیطره گزارش داد که نظامیان اشغالگر با نفربر و خودروهای هامر به تل ابوقبیس واقع در حومه روستای عین زیوان در حومه جنوبی قنیطره وارد شدند.

صبح امروز نیز نیز نظامیان صهیونیستی به سمت روستای صیدا الحانوت و حومه الدوایه غربی در حومه جنوبی قنیطره رفته بودند.

گفتنی است که رژیم صهیونیستی از زمان سقوط نظام سابق سوریه، دست به حملات گسترده به سوریه زده است و چندی قبل نیز به بهانه حمایت از دروزی ها، مناطقی از دمشق را بمباران کرد.

از زمان سقوط نظام بشار اسد، ارتش این رژیم با عبور از خط حائل بین منطقه اشغالی جولان با سوریه، به ادامه اشغال مناطق نزدیک به جولان در استان‌های درعا و قنیطره پرداخته است.

رافی میلو ادعا کرد که ارتش این رژیم به‌صورت پیش‌دستانه برای جلوگیری از هرگونه تهدید در مرزهای سرزمین‌های اشغالی وارد عمل می‌شود و اجازه نخواهد داد هسته‌های مقاومت علیه رژیم صهیونیستی در این مناطق تثبیت شود.

این در حالی است که عملیات بامداد جمعه نیروهای اشغالگر صهیونیستی در منطقه بیت جن سوریه منجر به درگیری شدید در منطقه شد که بر اثر آن دست کم ۱۳ نظامی صهیونیست زخمی و چند شهروند سوری نیز شهید و شماری مجروح شدند.

این حادثه در روستای بیت جن، در ۱۰ کیلومتری مرز سرزمین‌های اشغالی و کوه هرمون، منطقه‌ای که ارتش اشغالگر مرتباً در آن فعالیت می‌کند، رخ داده است.

این حادثه حدود ساعت ۲ بامداد پس از آن رخ داد که یک نیروی زرهی ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی برای انجام عملیات دستگیری اعضای جماعت اسلامی در خانه‌هایشان وارد شهر بیت جن در حومه دمشق شد.

منطقه بیت جن در ریف دمشق واقع است و تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هدف از این عملیات بازداشت دو برادر تحت تعقیب از اعضای جماعت اسلامی سوریه بوده است.

روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارنوت گزارش داد که در جریان این درگیری مجموعه ای از نظامیان صهیونیست در بیت جن محاصره شده اند و ارتش اشغالگر این منطقه را بمباران کرده است تا محاصره شکسته شود.


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز زمینی اسرائیل به خاک سوریه
عملیات مقابله به مثل ادامه دارد؛ انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی
حمله موشکی به مقر گروه‌های کُرد مخالف ایران در شمال عراق
وقوع حادثه دریایی برای یک کشتی در جنوب یمن
وقوع حادثه برای یک نفتکش در خلیج فارس
چین اتهام دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرد
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در ندامتگاه
یک قدم تا قهرمانی تنیس ایران
قیمت بلیت اتوبوس‌های اربعین اعلام شد+جزئیات
کشف 13 کیلو قارچ جنگلی در بهشهر؛ باند قاچاق متلاشی شد
«کاسپین»، قهرمان لیگ دراگون‌بوت مردان شد
جاده هراز دو روز بسته می‌شود؛ رانندگان مسیر جایگزین انتخاب کنند
درخواست وزارت نیرو برای کمک به مردم جنوب با مدیریت مصرف برق
مرز تمرچین آماده میزبانی از زائران اربعین می‌شود
یمن: پاسخ به حمله عربستان مستقیم و متقابل خواهد بود
پیشنهادآلمان برای استقرار نیروی اروپایی در لبنان
برنامه حرکت قطارهای بندرعباس تغییر کرد
فشار نظامی آمریکا مواضع ایران را سرسخت‌تر می‌کند
مدیریت تنگه هرمز باید بر پایه حقوق بین‌الملل حل شود
برزیل تسلیم تعرفه‌های آمریکا نمی‌شود
بروزترین قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه 26 تیر اعلام شد + جدول
ترافیک سنگین در آزادراه قزوین-کرج؛ برخی محورهای جنوب مسدود شد
رقابت 322 هزار نفر در دومین روز آزمون کارشناسی ارشد 1405
ترکیب نهایی والیبال ایران مقابل اسلوونی اعلام شد
اینترنت رایگان مسیر نجف تا کربلا برای زائران اربعین
مناطق گرمسیر و جنگ‌زده در اولویت تأمین برق قرار گرفتند
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی سواحل عمان
38 شهید و بیش از 400 مصدوم در حملات تیرماه به ایران
گیشه سینما با اکران سه فیلم جدید جان گرفت
قیمت دلار امروز جمعه 26 تیر اعلام شد + قیمت انواع ارز در بازار آزاد
چین و پاکستان خواستار ازسرگیری مذاکرات تهران و واشنگتن شدند
کشف اسرار سرطان با کمک یک مارمولک!
کنست اسرائیل رسماً منحل شد
هلال‌احمر چابهار در آماده‌باش کامل امدادی قرار گرفت
گشایش نشست مرزبانی سازمان شانگهای در اسلام‌آباد با حضور فرمانده مرزبانی فراجا + فیلم
تردد در محورهای شمالی روان است
بزرگ‌ترین افت 6 هفته اخیر؛ طلا به زیر 4000 دلار سقوط کرد
خسارت18 میلیارد دلاری ناترازی انرژی به صنعت فولاد
هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول قرار گرفت
کاظمی: مشارکت خیران توسعه زیرساخت‌های آموزشی را شتاب داد
نفت برنت به مرز 85 دلار رسید
تأمین اجتماعی برای کاهش ناترازی مالی وارد فاز اصلاحات شد
ساکنان کدام استان ها بیشتر به تب مالت مبتلا می شوند؟
عدم پخش زنده سخنرانی ترامپ درباره امنیت انتخابات
ایران به فناوری توربین بادی بدون پره رسید
آمار هولناک زلزله ونزوئلا؛ 5هزار کشته و 17هزار زخمی
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 26 تیر 1405 +جدول پخش
هشدار هواشناسی: به پاییز پربارش دل نبندید
برگزاری دومین آزمون استخدامی معلولان+جزئیات
برنامه عجیب فیفا برای فینال جام جهانی؛ ورود پولی به کنفرانس خبری