×
اجتماعی
شناسه خبر : 260158
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/09 ساعت 19:55
تداوم دورکاری ادارات و آموزش غیرحضوری در البرز

به دلیل آلودگی هوا؛

تداوم دورکاری ادارات و آموزش غیرحضوری در البرز

استان البرز به‌دلیل تشدید آلودگی هوا، روز دوشنبه 10 آذر — مانند روزهای اخیر — ادارات را دورکار و تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی را تعطیل و آموزش را به‌صورت غیرحضوری اعلام کرد. این تصمیم در راستای حفظ سلامت عمومی و کاهش تردد در سطح استان اتخاذ شده است.

نورنیوز- گروه اجتماعی : علی صفری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز و رئیس کارگروه اضطرار آلودگی هوا با اشاره به اینکه سطح آلاینده‌ها طی ساعات اخیر مجددا روند افزایشی و شرایط بسیار خطرناک پیدا کرده است، گفت: بر اساس مصوبات کارگروه و با هدف حفظ سلامت شهروندان، تمامی مقاطع تحصیلی، دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، آموزشگاه‌های آزاد از جمله زبان و مهارت‌آموزی و فضاهای ورزشی روباز استان در روز دوشنبه 10 آذرماه تعطیل هستند و فعالیت آن‌ها ممنوع است.

وی با اشاره به اینکه آموزش‌ها به صورت غیرحضوری خواهد بود، مطرح کرد: ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان البرز نیز با رعایت ضوابط و مقررات از ظرفیت دورکاری کارکنان استفاده می‌کنند، بدین صورت که 25 درصد کارمندان موظف به حضور و بقیه کارکنان موظف به استفاده از دورکاری بوده اما دستگاه‌های امدادی، انتظامی، خدماتی، شهرداری‌ها و بخش‌هایی که ارائه خدمات ضروری دارند مستثنی هستند. طرح زوج و فرد از درب منازل نیز از ساعت 6:30 صبح الی 20:30 اجرا می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با اشاره بهاینکه پلیس راهور طبق ضوابط و مقررات نسبت به اعمال جریمه اقدام خواهد کرد و با بیان اینکه اصناف نیز تنها تا ساعت 21 مجاز به فعالیت هستند و اتحادیه‌ها و ناظرین مکلفند بر روند اجرای این مصوبه نظارت کنند، تمام معادن استان در روز یکشنبه تعطیل هستند و هرگونه برداشت یا انتقال مواد معدنی ممنوع است. اورژانس، هلال‌احمر و دستگاه‌های خدماتی در تمام شبکه معابر استان در حالت آماده‌باش صددرصدی هستند.

صفری با بیان اینکه بانک‌ها در روز یکشنبه با تعداد محدود شعب کشیک فعال خواهند بود و با تأکید بر ضرورت رعایت توصیه‌های بهداشتی اظهار کرد: گروه‌های حساس شامل کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی و زنان باردار از حضور غیرضروری در سطح شهر خودداری و تمام شهروندان در صورت ضرورت خروج از منزل، از ماسک استاندارد استفاده کنند. شهرستان طالقان و بخش آسارا به دلیل پایین بودن میزان آلاینده‌ها مشمول این محدودیت‌ها نیستند اما شهروندان توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی با اشاره به اینکه رسیدگی به پرونده ها در واحدهای قضایی استان البرز، مطابق اوقات تعیین شده انجام خواهد شد، خاطرنشان کرد: مصوبات فعلی مربوط به روز دوشنبه است و برای روزهای آینده بر اساس ضوابط و مقررات و با توجه به شرایط جوی و میزان آلودگی، تصمیم‌گیری خواهد شد که بلافاصله اطلاع‌رسانی می‌شود. این تصمیمات با هدف کاهش اثرات آلودگی هوا و پیشگیری از بروز مشکلات تنفسی برای مردم استان اتخاذ شده است.


تسنیم
اخبار مرتبط
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
سه‌شنبه 1405/01/11 ساعت 20:09
از سوی استاندار تهران؛
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
استاندار تهران از ابلاغ نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و اعلام کرد: فعالیت کلیه وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی مستقر در استان تهران از روز شنبه 15 فروردین‌ماه 1405 تا اطلاع ثانوی با حداقل 20 درصد کارکنان به صورت حضوری خواهد بود و بانوان شاغل نیز تا اطلاع ثانوی به صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد.
اعلام نحوه حضور کارکنان آموزش و پرورش از 15 فروردین
شنبه 1405/01/08 ساعت 19:15
اعلام نحوه حضور کارکنان آموزش و پرورش از 15 فروردین
وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به شرایط خاص کشور و آسیب‌دیدگی زیرساخت‌های آموزشی، بر ضرورت اتخاذ تصمیمات فوری، تقویت هماهنگی‌های مدیریتی و برنامه‌ریزی منسجم برای آغاز سال تحصیلی جدید تأکید کرد.
مرگ 357 نفر در هفته گذشته بر اثر آلودگی هوا
یکشنبه 1404/09/09 ساعت 15:15
مرگ 357 نفر در هفته گذشته بر اثر آلودگی هوا
رئیس مرکز اورژانس تهران با اعلام اینکه 31 درصد مأموریت‌های هشت روز گذشته ناشی از آلودگی هوا بوده، از ثبت 357 فوت طی این مدت خبر داد و تأکید کرد آلودگی می‌تواند در این مرگ‌ها نقش داشته باشد. او همچنین وجود کمبود 400 پایگاه و 500 آمبولانس را چالشی جدی خواند.
نظرات

آخرین اخبار
محمدمهدی اسماعیلی:در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
سپهر خلجی : در نشست خبری گرامیداشت دومین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی
قدرت نامتقارن، لایه رسوخ‌ناپذیر دفاعی ایران در برابر حملات
سقوط آزاد اوراق قرضه از واشنگتن تا توکیو
فراخوان عارف برای مدیریت بی‌ساعت در صنایع/ساعت‌ها را از مچ باز کنید
سقوط آزاد بودجه مدارس آمریکا در چاه نفت
بسته خبری دولت از وام 75 میلیونی تا هوش مصنوعی و تنظیم بازار مرغ
ناگاتومو اولین 5 ستاره تاریخ فوتبال آسیا!
توافق بزرگ پکن و واشنگتن برای خرید 750 هواپیما
معاریو: ارتش اسرائیل با کمبود 15 هزار سرباز روبه‌روست
تحلیلگر رمزارز: جنگ با ایران ضعف بازارهای مالی سنتی را آشکار کرد
پرده‌برداری امام جمعه بغداد از یک پرونده قدیمی
روایتی از تخلیه 4 بیمارستان تهران در دوران جنگ
اردوی ترکیه و اعزام به آمریکا زیر ذره‌بین دولت/ فدراسیون منتظر نقد شدن وعده‌ها
کامبک قهرمانانه سلتیک/ جام از چنگ هارتس خارج شد
نورنما | سالروز شهادت باب الحوائج امام جواد (ع) تسلیت باد
سیرجانی‌ها در انتظار فتح جام
طوفان حمایت از فلسطین در نیویورک
تدابیر پلیس راه برای ترافیک شمال؛ از انسداد کندوان تا یک‌طرفه شدن مرزن‌آباد
چایکاران بخوانند؛ نیمی از مطالبات بهاره پرداخت شد
نقوی در دیدار با مؤمنی: پاکستان به دنبال تسهیل گفتگوهاست
نظارت دقیق بر جیب بیماران/ پرونده تخلفات بیمارستانی به تعزیرات می‌رود
نرخ تورم سالانه در سرزمین‌های اشغالی صعودی شد
ترخیص از بخش مراقبت‌های ویژه/ حال عمومی اکبر عبدی رو به بهبود است
تلاش اسلام‌آباد برای نزدیک‌کردن مواضع تهران و واشنگتن
سرمربی سابق استقلال تهران از هدایت تیم جدیدش کنار رفت
سقوط پهپاد در محله‌ای مسکونی در ترکیه
هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و رگبار در تهران
یک والیبالیست قدیمی در رأس مدیریت تیم‌های ملی هندبال
توازن در سیاست خارجی؛ راهبرد جدید بغداد در دوران الزیدی
جوما علیه استقلال در دادگاه عالی فوتبال
خداحافظی احساسی لواندوفسکی از بارسلونا
ارسال کوله‌پشتی کودکان شهید میناب به موزه سازمان ملل
فاصله زیاد عرضه تا تقاضا در بازار گازوئیل بورس انرژی
صوفی: با مدیریت مصرف، تهران وارد جیره‌بندی آب نمی‌شود
1729 تماس مزاحم با اورژانس تهران در یک هفته
ادعای الاخبار: لبنان به شریک امنیتی رژیم صهیونیستی می شود
امارات :خروج از اوپک و اوپک‌پلاس یک تصمیم راهبردی است
صادرات 10 میلیون بشکه‌ای نفت عراق از تنگه هرمز
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 26 اردیبهشت ؛ سکه در کانال 19 میلیونی باقی ماند
8 کشته در تصادف شدید قطار با اتوبوس در «بانکوک» +فیلم
آزمون ارشد علوم پزشکی به نیمه دوم سال 1405 موکول شد
پرونده خاشقجی در دادگاه فرانسه دوباره باز شد
«جان فدای ایران»؛ روایت دولت سیزدهم از مکتب مدیریتی شهید رئیسی
آغاز جام خلیج فارس با حضور 538 تنیسور در کشور
حمایت سرمربی سابق تاجیکستان از تیم ملی ایران
جزئیات قرنطینه دیجیتال ترامپ در سفر سه‌روزه به چین
اعمال محدودیت 4 روزه در جاده قدیم چالوس از 27 اردیبهشت
وزارت کشور: مرزهای جایگزین برای تأمین کالا فعال شدند
هشدار بغداد درباره حضور نظامی آمریکا در عراق