×
اجتماعی
شناسه خبر : 260134
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/10 ساعت 05:00
نکات طلایی برای شب‌های بی‌خوابی

نکات طلایی برای شب‌های بی‌خوابی

اگر شب‌ها ساعت‌ها در تخت بیدار می‌مانید، با رعایت چند نکته ساده می‌توانید سریع‌تر به خواب بروید. از تنظیم نور محیط و دمای مناسب اتاق گرفته تا تمرینات آرامش‌بخش و تکنیک‌های تنفس، این روش‌ها به بهبود کیفیت خواب و کاهش استرس کمک می‌کنند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سازمان ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا اعلام کرده است رانندگی در حالت خواب‌آلودگی هر سال به صدها مورد مرگ و ده‌ها هزار تصادف در ایالات متحده منجر می‌شود.

 خواب ناکافی همچنین با بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی، دیابت، سکته مغزی، چاقی و بیماری کلیوی مرتبط دانسته شده است.

مقام‌های دولتی حوزه سلامت در ایالات متحده توصیه می‌کنند هر شب دست‌کم هفت ساعت خواب داشته باشید تا سلامتی خود را حفظ کنید، حافظه‌تان را بهبود ببخشید و خطر حوادث مرگبار را کاهش دهید. اما تلفن‌های هوشمند، استرس، صداهای مزاحم و نور مصنوعی باعث می‌شوند بسیاری از افراد تا ساعاتی دیرتر از وقت خواب خود، بیدار بمانند.

بیشتر افراد می‌دانند که برای داشتن خوابی راحت و باکیفیت نباید درست پیش از خواب به صفحه‌نمایش‌ها خیره شوند اما کارشناسان چند نکته و ترفند غیرمعمول دارند که می‌تواند به شما کمک کند سریع‌تر به خواب بروید.

جوراب‌های پشمی نرم، دوست شما هستند

متخصصان انگلیسی می گویند، گرم کردن انگشتان پا یکی از راه‌های سریع‌تر به خواب رفتن است.

گرفتن حمام آب گرم یا پوشیدن جوراب هنگام خواب باعث می‌شود احساس خواب‌آلودگی بیشتری کنید و دمای مرکزی بدن کاهش یابد.

«ویلیام ویسدن»، استاد کالج سلطنتی لندن می گوید که این ترفند، یک داروی طبیعی خواب‌آور است.

برای بیدار ماندن بجنگید

ممکن است غیرمنطقی به نظر برسد اما برخی متخصصان معتقدند که تمرکز بر تلاش برای بیدار ماندن در واقع به افراد کمک می‌کند زودتر به خواب بروند.

این روشی است که به «درمان قصد متناقض» معروف است و هدف آن، کاهش افکار اضطرابی در زمانی است که افراد خود را برای خوابیدن تحت فشار قرار می‌دهند.

دکتر «دیردری کانروی»، روانشناس خواب در مرکز اختلالات خواب دانشگاه میشیگان نیز می گوید: با این تکنیک، شما در ذهن خود در واقع تلاش می‌کنید بیدار بمانید اما در نهایت خواب بر شما غلبه خواهد کرد.

هر جایی جز داخل خانه

تصور کردن اینکه در طبیعت هستید، ممکن است به لحاظ نظری عجیب به نظر برسد اما می‌تواند به مقابله با افکار آمیخته با اضطراب که اغلب شب‌ها به سراغ ما می‌آیند، کمک کند. بر اساس اعلام دانشگاه کالیفرنیا دیویس، مطالعات نشان داده است که حضور در طبیعت، فشار خون را کاهش می‌دهد و ضربان قلب را پایین می‌آورد.

به گزارش ایندیپندنت، «جفری دورمر»، مربی خواب تیم وزنه‌برداری المپیک ایالات متحده گفت: حتی تصور کردن یک کلبه دورافتاده یا آتشی گرم و دلپذیر نیز می‌تواند موثر باشد.

مانند یک کودک رفتار کنید

به نظر می‌رسد فوت کردن حباب‌ها برای به خواب رفتن، کار کودکانه ای باشد اما این روشی است که پزشکان آن را تایید کرده‌اند.

دکتر «ریچل ماری سالاس»، استاد عصب‌شناسی در دانشکده پزشکی دانشگاه جانز هاپکینز گفت: دلیل موثر بودن این تکنیک آن است که شبیه یک تمرین تنفسی است. تمرین‌های تنفسی می‌توانند ضربان قلب را کاهش دهند و فشار خون را پایین بیاورند.

این کار تا حدی هم خنده‌دار و آسان است. با این حال، اگر محلول حباب‌ساز یا چوبک مخصوص آن را در دسترس ندارید، تمرین‌های تنفسی فراوانی در اینترنت وجود دارند که ممکن است برای این منظور به شما کمک کنند.

از نو شروع کنید

بلند شوید و از تخت بیرون بیایید. بر اساس گفته دکتر «لوئیس بوئناور»، متخصص خواب در موسسه پزشکی جانز هاپکینز، شروع دوباره روند خوابیدن پس از ۲۰ دقیقه به خواب نرفتن، می‌تواند به افراد کمک کند تا به خواب بروند.

او توصیه کرد: اگر ذهنتان به‌شدت درگیر است (مثلا دارید درباره ارائه کاری که قرار است صبح انجام دهید یا مشکلی در زندگی‌تان فکر می‌کنید)، با گوش دادن به موسیقی آرام یا کتاب صوتی به مدت چند دقیقه، ذهن خود را از این افکار منحرف کنید.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید