×
ورزشی
شناسه خبر : 260094
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/09 ساعت 18:30
پایان بازی/ استقلال (1) – فولاد (0) + فیلم گل/استقلال با شکست فولاد به استقبال داربی رفت

پایان بازی/ استقلال (1) – فولاد (0) + فیلم گل/استقلال با شکست فولاد به استقبال داربی رفت

دیدار دو تیم استقلال و فولاد عصر امروز در هوای آلوده تهران و در یکی از مهم‌ترین بازی‌های هفته یازدهم لیگ برتر میزبان فولاد خوزستان در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار شد و بازی با نتیجه یک بر صفر به نفع استقلال پایان یافت.

نورنیوز- گروه ورزشی: دیدار دو تیم استقلال و فولاد عصر امروز در هوای آلوده تهران و در یکی از مهم‌ترین بازی‌های هفته یازدهم لیگ برتر میزبان فولاد خوزستان در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار شد و بازی با نتیجه یک بر صفر به نفع استقلال  پایان یافت. 

شرح گل‌: استقلال یک – فولاد صفر (دقیقه 30: سعید سحرخیزان): حسین گودرزی با یک ضربه بلند، توپ را به زمین فولاد فرستاد. علی نعمتی سعی کرد با یک ضربه آکروباتیک توپ را دفع کند که ناکام بود و توپ مقابل سعید سحرخیزان افتاد. در شرایطی که حامد لک نیز از دروازه خارج شده بود، سحرخیزان با یک ضربه زمینی توپ را از بین پاهای لک عبور داد و به گل نخست بازی تبدیل کرد.

لحظات حساس:

دقیقه 3: فولاد که بازی را خوب آغاز کرده بود، موقعیت خطرناکی را به روی دروازه استقلال خلق کرد. ارسال رزاق‌پور در محوطه جریمه با کنترل محروقی برای سینا اسدبیگی همراه شد که ضربه او پس از برخورد به عارف غلامی به شکل بسیار خطرناکی از کنار دروازه راهی کرنر شد.

دقیقه 20: ارسال کرنر ساسان انصاری روی نقطه پنالتی به گوستاوو بلانکو رسید و این بازیکن با یک شوت تک ضرب و روی پا دروازه استقلال را تهدید کرد که آنتونیو آدان توپ را در آغوش گرفت.

دقیقه 43: استقلالی‌ها روی یک ضدحمله صاحب فرصت خوبی شدند که سحرخیزان در پشت محوطه جریمه به توپ رسید و در شرایطی که می‌توانست رامین رضاییان را در موقعیت گلزنی قرار بدهد اما خودخواهی او یک موقعیت خوب را از استقلال گرفت.

دقیقه 44: یاسر آسانی از گوشه سمت راست محوطه جریمه با یک شلیک فنی و دیدنی بغل پا اقدام به شوت‌زنی کرد که ضربه او را حامد لک با واکنشی به موقع دفع کرد و دروازه تیمش را نجات داد.

دقیقه 47: ارسال ساسان انصاری از سمت راست به محوطه جریمه ابتدا به گوستاوو بلانکو رسید که این بازیکن نتوانست ضربه‌اش را به سمت دروازه بزند. سپس توپ نصیب محروقی شد که شوت او به پای رامین رضاییان برخورد کرد و مقابل یوسف مزرعه قرار گرفت و در نهایت شوت خطرناک او به فاصله کم از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 49: رامین رضاییان از سمت راست با یک پاس تند و تیز زمینی توپ را در تیر دوم به سحرخیزان رساند که ضربه محکم این بازیکن از بالای دروازه راهی خارج از زمین شد.

دقیقه 71: فولاد بهتری فرصت ممکن برای رسیدن به گل تساوی را از دست داد. ارسال ضربه کاشته سینا اسدبیگی به روی دروازه با ضربه سر محمدرضا سلیمانی همراه شد که توپ او به تیرک افقی دروازه برخورد کرد و در ادامه نیز کمک داور پرچم خود را به نشانه آفساید بالا برد.

دقیقه 84: پس از بازبینی صحنه توسط VAR، بیژن حیدری خطای عارف غلامی به روی محمد قریشی را یک خطای پنالتی به سود فولاد اعلام کرد که ساسان انصاری پشت توپ ایستاد. کاپیتان فولاد توپ را به گوشه دروازه زد اما آنتونیو آدان با واکنشی دیدنی، پنالتی انصاری را مهار کرد تا استقلال همچنان تیم برتر میدان باشد.

دقیقه 86: استقلال روی یک ضدحمله فوق‌سریع صاحب موقعیت بسیار خوبی شد. سعید سحرخیزان که از مرکز زمین با دروازه فولاد تک به تک شده بود، یکبار دیگر از دادن پاس به آسانی که روی دستش بود خودداری کرد و ضربه او از کنار دروازه به بیرون رفت تا فرصت خوبی آبی‌ها برای رسیدن به گل دوم از دست برود.

دقیقه 86: پیش از ضدحمله استقلال، سینا مریدی با بالا آوردن پای خود، ضربه‌ای را به صورت علیرضا کوشکی وارد کرد که حیدری پس از بازبینی صحنه، کارت زرد خود را به قرمز تغییر داد و مریدی را با کارت قرمز مستقیم اخراج کرد.

دقیقه 90: سینا اسدبیگی می‌توانست دروازه استقلال را باز کند. شوت او از گوشه محوطه جریمه به شکل خطرناکی از کنار دروازه آدان به بیرون رفت.

دقیقه 90+4: استقلال در چند صحنه صاحب فرصت گلزنی شد که در نهایت شوت حسین گودرزی عرض زمین و از مقابل دروازه فولاد عبور کرد و راهی به درون دروازه میهمان پیدا نکرد.

دقیقه 90+9: استقلال تا آستانه به ثمر رساندن گل دوم نیز پیش رفت. شوت رامین رضاییان از پشت محوطه جریمه را حامد لک دفع کرد و در برگشت در شرایطی که محمدرضا آزادی در تلاش بود دروازه را باز کند، لک توانست توپ برگشتی را مهار کند و مانع از گلزنی مهاجم آبی‌ها شود.

استقلال – فولاد؛ آبی‌ها به‌دنبال بازگشت به صدر قبل از دربی

استقلال و فولاد عصر امروز در هوای آلوده تهران و در یکی از مهم‌ترین بازی‌های هفته یازدهم لیگ برتر میزبان فولاد خوزستان در ورزشگاه شهدای شهر قدس است. مسابقه‌ای تاکتیکی میان ساپینتو و یحیی که می‌تواند جایگاه آبی‌ها در کورس صدرنشینی و موقعیت فولاد در میانه جدول را دستخوش تغییر کند.

هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال ایران عصر امروز با انجام دو دیدار به پایان می رسد. ساعت 16:15 دیدار حساس میان استقلال و فولاد خوزستان ابرگزار می شود.  مسابقه‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار می‌شود و برای هر دو تیم اهمیت بالایی دارد. استقلال پس از سه پیروزی پیاپی و شش بازی بدون شکست، امیدوار است با تکیه بر خط حمله قدرتمند خود که تاکنون ۱۵ گل به ثمر رسانده، بار دیگر به صدر جدول نزدیک شود. آبی‌ها در خانه تیمی شکست‌ناپذیر نشان داده‌اند و روند تقابل‌های اخیر این تیم با فولاد نیز امیدواری آن‌ها را افزایش داده است. کسب سه امتیاز این بازی برای استقلال که روز جمعه باید در اراک بازی دربی مقابل رقیب سنتی خود پرسپولیس را برگزار کند از اهمیت زیادی برخوردار است. 

در مقابل، فولاد که این فصل تنها پنج گل زده و بیرون از خانه موفق به کسب پیروزی نشده، با حضور یحیی گل‌محمدی روی نیمکت شرایط متفاوتی پیدا کرده است. گل‌محمدی سابقه درخشانی برابر استقلال دارد؛ او تنها یک بار در ۱۰ تقابل اخیر در لیگ مقابل آبی‌ها شکست خورده و می‌تواند معادلات مسابقه را تغییر دهد. از سوی دیگر ساپینتو هرچند برابر فولاد شکست نخورده، اما تاکنون مقابل تیم‌های گل‌محمدی نیز به برد نرسیده است. در ۹ دیدار اخیر استقلال و فولاد که در تهران برگزار شده، فقط ۹ گل به ثمر رسیده و دو مرتبه نیز شاهد تساوی‌های بدون گل بوده‌ایم.

قضاوت این مسابقه را بیژن حیدری بر عهده دارد؛ داوری که روند نتایج استقلال و فولاد تحت قضاوت او نشان می‌دهد می‌تواند بر جریان بازی تأثیرگذار باشد. استقلال در ۱۱ بازی اخیر با قضاوت حیدری چهار برد و فولاد تنها یک پیروزی در شش مسابقه داشته است.

آبی‌ها در این دیدار مهم دو غایب بزرگ نیز دارند؛ مونیر الحدادی و داکنز نازون که به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیم نیستند. استقلال با ۱۶ امتیاز و دو بازی کمتر در رده چهارم قرار دارد و برد در این مسابقه می‌تواند آنها را به صدرجدول برساند؛ در حالی که فولاد ۱۱ امتیازی است و با کسب سه امتیاز می‌تواند چند پله در جدول صعود کند. این جدال با وجود فاصله آماری دو تیم، وعده یک بازی تاکتیکی و نزدیک را می‌دهد.

در دیگر دیدار امروز ساعت 17:30مس رفسنجان میزبان سپاهان اصفهان خواهد بود. 

ترکیب استقلال: آنتونیو آدان، عارف غلامی، سامان فلاح، رامین رضاییان، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، دیدیه اندونگ، یاسر آسانی، مهران احمدی(13- اسماعیل قلی زاده)، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان سرمربی: ریکاردو ساپینتو

ترکیب فولاد:  حامد لک، علی نعمتی، محمد قریشی، ابوالفضل رزاق‌پور، سینا مریدی، محمدعلی کاظمی، سینا اسدبیگی، ساسان انصاری، یوسف مزرعه، گوستاوو بلانکو و احسان محروقی


نظرات

آخرین اخبار
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
وزیر رژیم صهیونیستی: باید ترکیه را کشور متخاصم دانست
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
روایت مخبر از روز حادثه بالگرد رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
بررسی حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
نبی: لژیونرها تا پایان هفته به اردوی تیم ملی در ترکیه می‌پیوندند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا