×
اجتماعی
شناسه خبر : 260031
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/09 ساعت 10:35
فریادهایمان در آلودگی‌ها به جایی نرسید

فریادهایمان در آلودگی‌ها به جایی نرسید

رئیس شورای شهر تهران گفت: فریادهایمان به جایی نرسیده؛ خارج کردن تاکسی‌های فرسوده در سال‌های گذشته انجام نشد و امسال هم کار آنگونه که باید به انجام نرسید و در بحث موتورسیکلت هم تولیدکننده داخلی به جایی که موتورسیکلت برقی تولید کند، باز هم همان‌ها ساخته می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مهدی چمران در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستورات جلسه اظهار کرد: بررسی گزارش‌های حسابرسی شرکت کنترل کیفیت هوا، شرکت مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران و سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران بررسی می‌شود. در بخش دیگری از جلسه نیز اساسنامه شرکت مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران، شرکت پیام‌رسا و در نهایت اساسنامه شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در دستور کار جلسه امروز شورا قرار خواهد داشت.

وی با اشاره به وضعیت آلودگی هوا گفت: سال‌ها در این خصوص باید فکر اساسی می‌شد اما این اتفاق رخ نداد؛ این همه داد و فریاد و اعتراض به جایی نرسید و اساس کار درست دنبال نشد. خارج کردن تاکسی‌های فرسوده در سال‌های گذشته انجام نشد و امسال هم کار آنگونه که باید به انجام نرسید. در بحث موتورسیکلت هم صحبت زیاد شده است؛ کارخانه‌های داخلی به جای اینکه موتورسیکلت برقی تولید کنند، اما باز هم همان‌ها ساخته می‌شود.

رئیس شورای شهر تهران اضافه کرد: مسائلی دیگر هم وجود دارد و دستگاه‌های مسئول باید به قانون هوای پاک تمکین کنند و از مدیران مربوطه هم دعوت می‌کنیم که بیایند و بگویند برای قانون هوای پاک چه کرده‌اند. اظهارنظر آقای پیرهادی هم درست بود و می‌بایستی یک مرجع بالاتر کنترل هوای پاک را در دست بگیرد و این می‌تواند کمک کند؛ یک مسئول میگفت خیلی از شهرهای جهان این آلودگی را داشتند و الان ندارند. ما هم می‌توانیم این کار را انجام دهیم اما باید اقداماتمان را عملی کنیم.

وی درباره تفاهمنامه شهرداری با کشور چین برای اسکوتر و موتورسیکلت‌های برقی نیز گفت: شهرداری وارد کننده نیست و سرمایه گذار باید برود و وارد کند. شرکت‌های داخلی که موتورسیکلت می‌سازند باید موتورسیکلت‌های برقی بسازند؛ وزارت‌های صمت و نفت هم در این زمینه باید امتیازاتی بدهد که کارخانه‌ها در این زمینه کار کنند. من برای ورود همین تاکسی‌ها موافق نبودم و نیستم چرا که آوردنش راحت نیست. 

طرح حریم تهران با امضای ۱۶۴ نماینده در دستور کار مجلس است 

وی در مورد جلسه‌اش در مجلس در خصوص وضعیت حریم تهران، گفت: طرحی که ۱۶۴ نماینده امضا کردند در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت. حریم باید ابتدا در شورای شهر تصویب شود و بعد به شورای عالی و استانداری برود. قرار شد شهرداری طرح حریم را ارائه دهد تا تصویب کنیم و به مجلس ارائه دهیم. شهردار تهران نامه‌هایی به مسئولین ارسال کرده و هشدارهایی داده است.

مصوبه جدید شورای عالی شهرسازی درباره حریم تهران تکه پاره اجرا می شود 

چمران افزود: شورای عالی شهرسازی و معماری می‌گوید که می‌خواهد قانون را اجرا کند و این قانون یعنی شهرهای بزرگ مثل تهران حریم نداشته باشند. مصوبه جدید شورای عالی به حریم یکپارچه اشاره دارد، اما آنچه اجرا می‌کند تکه‌پاره است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه خرید نمایشگاه بین‌المللی مصوبه شورا را نمی‌خواهد، گفت: این موضوع سالها باقی مانده بود و کم کاری در این زمینه صورت گرفته است. شهرداری به دلیل طلب بالایی که دارد، می‌تواند خریدار نمایشگاه بین‌المللی باشد.

وی در مورد ضرورت ممنوعیت تبلیغات موتورسیکلت‌های بنزینی در سطح شهر با بیان اینکه تابلوهای سطح شهر توسط سازمان زیباسازی اجاره داده می‌شود، اظهار کرد: سازمان باید از لحاظ محتوایی به تابلوها رسیدگی کند. ما مصوبه‌ای داشتیم که نباید تبلیغات نمایشگاه انجام شود که ایراد گرفتند و گفتند که نمی‌توان این کار را انجام داد. اینکه هر موضوعی همچون موتورسیکلت‌ها تبلیغ نشود، شدنی نیست.

چمران با تاکید بر اینکه معاینه فنی خودروهای در حال تردد در تهران باید در مراکز موجود انجام شود، گفت: سخت‌گیری‌ها در مراکز معاینه فنی تهران بیشتر است و باید وزارت کشور در این زمینه ورود جدی داشته باشد. ما این موضوع را به وزارت کشور منتقل کردیم.


اخبار مرتبط
سهم تاکسی‌های اینترنتی در آلودگی هوای پایتخت
دوشنبه 1404/09/10 ساعت 11:57
سهم تاکسی‌های اینترنتی در آلودگی هوای پایتخت
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران با اشاره به استفاده از متدولوژی جدید و مطالعات تطبیقی و تدقیقی در روند جمع‌آوری داده‌ها و پردازش آنها در سیاهه انتشار جدید گفت: در این سیاهه سهم منابع آلاینده‌ای از جمله تاکسی‌های اینترنتی بررسی شده‌ که پیش از این در محاسبات لحاظ نمی‌شدند.
رد پای سوخت پرگوگرد در آلودگی کم‌سابقه هوای تهران
یکشنبه 1404/09/09 ساعت 13:13
رد پای سوخت پرگوگرد در آلودگی کم‌سابقه هوای تهران
بر اساس گزارش تحلیلی دفتر مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حقاظت محیط زیست، هم‌افزایی هشت عامل موج آلودگی اخیر هوای تهران است که از جمله آن‌ها می‌توان به وجود نقاط داغ آلایندگی در غرب و جنوب غرب تهران و مصرف سوخت با درصد بالای گوگرد در نیروگاه‌ها اشاره کرد
چمران: تاکسی‌های پلاک شهرستان نمی‌توانند در تهران فعالیت کنند
سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 10:03
چمران: تاکسی‌های پلاک شهرستان نمی‌توانند در تهران فعالیت کنند
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به جلسه استانداری درباره حریم شهر گفت که برخی مسئولان با بی‌توجهی و فرصت‌طلبی قصد دارند میراث شهر تهران را تقسیم کنند. وی همچنین تاکید کرد تاکسی‌های با پلاک شهرستان حق فعالیت در تهران را ندارند و تخلفی قانونی محسوب می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است
وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم
شروع مقتدرانه فوتسال ایران در جام ملت ها
تاکید پزشکیان در رسیدگی به خانواده‌ آسیب‌دیدگان و پیگیری برای تسریع در آزادی زندانیان