×
بین الملل
شناسه خبر : 259813
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/08 ساعت 10:26
عفو بین‌الملل: نسل‌کشی فلسطینیان در غزه همچنان ادامه دارد

عفو بین‌الملل: نسل‌کشی فلسطینیان در غزه همچنان ادامه دارد

سازمان عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای هشدار داد که نسل‌کشی ساکنان نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی متوقف نشده است و وضعیت بحرانی این منطقه همچنان ادامه دارد. بر اساس گزارش‌ها، ارتش اسرائیل اکنون 58 درصد از مساحت نوار غزه را در اشغال دارد و فلسطینی‌ها در نیمی از این منطقه در محاصره کامل قرار دارند.

 نورنیوز-گروه بین الملل: سازمان عفو بین‌الملل در این بیانیه افزود: (رژیم) اسرائیل به تحمیل نوعی شرایط زندگی به ساکنان نوار غزه با هدف نابودی مادی آنها ادامه می‌دهد.

در ادامه این بیانیه آمده است: ارتش اسرائیل هم اکنون ۵۸ درصد از مساحت نوار غزه را در اشغال خود دارد.

این بیانیه می‌افزاید: فلسطینی‌ها در داخل منطقه‌ای به اندازه نیمی از مساحت نوار غزه محاصره شده‌اند.

 حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس پیش تر در اظهاراتی اعلام کرد که نوار غزه همزمان با ورود سامانه هوایی جدید و سرد با فاجعه‌ای رو به گسترش مواجه است؛ به‌گونه‌ای که بارش باران و سرمای شدید موجب آب‌گرفتگی چادرهای آوارگان شده و هزاران تن از بی‌پناه‌ترین افراد جامعه از جمله کودکان، زنان و بیماران در شرایط دشوار و غیرانسانی گرفتار شده‌اند.

وی وضعیت کنونی را نتیجه ادامه محاصره، جلوگیری از بازسازی، تخریب گسترده زیرساخت‌ها و شرایط سخت جوی دانست و تأکید کرد که این روند، شکل دیگری از ادامه جنگ نسل‌کشی علیه مردم غزه است که اکنون با ابزار سرما، گرسنگی و بی‌خانمانی ادامه پیدا کرده است.

سخنگوی حماس همچنین از نهادهای بین‌المللی و منطقه‌ای از جمله اتحادیه عرب، سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل خواست تا برای تامین فوری سرپناه، پوشاک، امکانات گرمایشی و کمک‌های ضروری انسانی وارد عمل شوند.

قاسم در ادامه هشدار داد که با آغاز فصل زمستان، تحمل چنین شرایطی برای آوارگان غزه به‌شدت دشوار خواهد شد و نیاز به اقدام فوری و موثر جهانی است.

بارش بی‌وقفه باران بر سرزمین ویران‌شده غزه، بار دیگر فاجعه انسانی تازه‌ای را رقم زده است. هزاران آواره فلسطینی که اسرائیل مانع ورود جایگزین‌های اسکان برای آنها شده است، هر روز چشمان خود را بر صحنه‌ای باز می‌کنند که در آن آب باران تا داخل خیمه‌ها نفوذ کرده و آخرین وسایل زندگی‌شان را با خود برده است.

حملات رژیم صهیونیستی با وجود آتش بس اعلام شده در غزه ادامه در حالی ادامه دارد که جهان شاهد پایبند نبودن این رژیم به تعهد و آتش بس در سایه سکوت میانجی‌های توافق است.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی بیاورد.

جنبش حماس روز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در نوار غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

ارتش رژیم اسرائیل نیز ظهر جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ به صورت رسمی از اجرایی شدن آتش‌بس در نوار غزه خبر داد و اعلام کرد: براساس توافق، نیروهای اسرائیلی در مناطق خاصی از نوار غزه مستقر خواهند ماند و رفت و آمد از جنوب به شمال نوار غزه از طریق خیابان الرشید و جاده صلاح الدین مجاز خواهد بود.


نظرات

آخرین اخبار
گفت‌وگوی وزیران خارجه مصر و پاکستان درباره ایران و آمریکا
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405
یک «استمرار تمدنی» در جهان گسست‌های تاریخی
سفری پرحاشیه و خالی از دستاورد
وزارت علوم: 40 درصد بیکاران کشور تحصیل‌کرده‌اند
پیش‌فروش بلیت قطارهای خرداد 1405 آغاز شد
صنعت نشر با مشکلات جدی اقتصادی روبه‌روست
قیمت خودرو امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405+ جدول قیمت ها
ورود دادستانی به فروش خودرو؛ الزام ایران‌خودرو و سایپا به ایجاد فرصت برابر ثبت‌نام
دوفوریتی | کنکور امسال چشم اندازی در مه!!
چرا برخی سرطان‌ها به شیمی‌درمانی مقاوم هستند؟
امارات به یار بزرگ اسرائیل در منطقه تبدیل شده است
رفتار شی جین‌پینگ با ترامپ چه پیامی برای جهان داشت؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
نوراینفو | سیمای جمعیت ایران در سال 1404
راز دیدن در مه غلیظ؛ الگویی از مغز انسان برای خودروهای خودران
7 حلقه‌ای که زبان اشاره را به متن تبدیل می‌کنند
ممنوعیت ورود روبات‌های انسان‌نما به پروازهای «ساوت‌وست»
هوش مصنوعی و تجویز درمان‌های غیرضروری دندانپزشکی
الیاف جدید زیستی؛ راهی برای پایان میکروپلاستیک لباس‌ها
راز جوان ماندن مغز تا 90 سالگی
راز راست‌دستی انسان‌ها فاش شد
کشف 10 تابوت نقاشی‌شده و ده‌ها گربه مومیایی در اقصر مصر
پشت پرده افشای سفر نتانیاهو به امارات مشخص شد
گزارش واشنگتن‌پست از خسارت ایران به پایگاه‌های آمریکا
صعود المپیاکوس به لیگ قهرمانان با طعم تساوی
محسن رضایی: آمریکا محاصرهٔ دریایی را برندارد آن را می‌شکنیم
تهران؛ پایتخت تخلفات حوزه نان در کشور
پیروزی اقتصادی کهکشانی‌ها در سنگر سویا/ وینیسیوس رئال را 83 امتیازی کرد
عکس های منتخب ایران ؛ یکشنبه 27 اردیبهشت 1405
یک رسانه عبری: تنگه هرمز همچنان در کنترل ایران است
سرخوش در آستانه صعود به تور حرفه‌ای اسنوکر جهان
تمدید تعلیق پرواز ایرلاین‌های آمریکایی به تل‌آویو
ضربه سنگین فراجا به شبکه‌های نفاق
معاریو: ترامپ برای توافق با ایران زیر فشار زمان است
زخمی شدن فرمانده یگان نخبه اسرائیل در جنوب لبنان
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: بحران اقتصادی به تنگه هرمز گره خورده است
رکورد نارضایتی میان آمریکایی ها در نظرسنجی جدید
شرایط جدید فروش ایران‌خودرو اعلام شد + نحوه ثبت نام و نوع خودروها
وزیر خارجه کوبا: در صورت حمله نظامی، تا آخرین قطره خون دفاع می‌کنیم
مهاجرانی: تأمین اثاثیه منازل آسیب‌دیدگان به بنیاد مسکن واگذار شد
تکرار تهدیدات توخالی ترامپ علیه ایران/ رئیس‌جمهور آمریکا خواستار توافق سریع شد
اختلاف وزارت رفاه و سازمان برنامه درباره کالابرگ بر سر چیست؟
شکست سکوت محمد ربیعی در پرونده فساد مس رفسنجان
یکشنبه خونین در مکزیک/ قتل‌عام بی‌رحمانه 10 نفر
رابرت گیتس: برنامه هسته‌ای ایران تهدید قریب‌الوقوعی نیست
ادعای دیلی‌میل درباره احتمال کناره‌گیری استارمر
گزارش فیفا از فهرست تیم ملی؛ آزمون جا ماند
تساوی اینتر قهرمان مقابل ورونا