×
اجتماعی
شناسه خبر : 259730
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/07 ساعت 20:15
اولین واگن قطار چینی در راه ایران

اولین واگن قطار چینی در راه ایران

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از اختصاص 4000 تاکسی برقی به تهران و ورود اولین واگن قطار متروی چینی به کشور در اسفند ماه خبر داد.

نورنیوز - گروه اجتماعی : رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به اقدامات وزارت کشور برای خرید تجمیعی اتوبوس و برقی سازی تاکسی‌ها از برنامه سازمان برای خرید ۶۰۰۰ تاکسی برقی برای کلانشهرها و اختصاص ۴۰۰۰ تاکسی برقی به تهران خبر داد و گفت: قرار است اولین واگن قطار متروی چینی نیز اسفند ماه وارد کشور شود.

مسعود نصرتی در گفت‌وگویی ، درباره آخرین وضعیت اختصاص ۱۱ هزار میلیارد تومان برای نوسازی ناوگان فرسوده کشور و خرید اتوبوس‌های تجمیعی اظهار کرد: تشریفات لازم برای خرید اتوبوس‌ها در حال طی شدن است و شرکت های تولید کننده اتوبوس، شرایط خود برای تولید را ارائه کرده‌اند، چرا که اولویت اتوبوس‌های تولید داخل و سرعت خودروسازان داخلی در تأمین نیاز ما هست و یکی از مشکلات حال حاضر ما این است که شرکت‌های خودروساز امکان تأمین خودروهای مورد نیاز ما را ندارند و چنانچه با ضمانت های معتبر و سرعت در تولید روبرو باشیم، بررسی‌ و پیگیری‌های لازم برای خرید اتوبوس را انجام خواهیم داد.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در ادامه به تأمین منابع مالی برای خرید اتوبوس‌های تجمیعی  اشاره کرد و افزود: طبق هماهنگی‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و رایزنی با دو بانک، مبلغ ۱۱ هزار میلیارد تومان برای خرید تجمیعی اتوبوس در نظر گرفته شده است. این مبلغ از طریق اوراق مشارکت تأمین خواهد شد و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها ۲۵ درصد از آن را به صورت کمک مالی تأمین خواهد کرد. همچنین ۲۵ درصد تسهیلات بانکی و ۲۵ درصد فروش املاک سهل‌البیع شهرداری‌ها نیز برای پیشبرد این طرح استفاده می‌کنیم.

وی از پیگیری وزارت کشور برای عبور از اضطرار و بحران کمبود اتوبوس خبر داد و گفت: برای عبور از این شرایط تعدادی اتوبوس وارد خواهیم کرد، چرا که تولیدات خودروسازان داخلی زمان بر هست و آستانه تحمل مردم پایین است. 

نصرتی درباره اقدامات سازمان شهرداری‌ها برای نوسازی اتوبوس‌های فرسوده و بویژه تاکسی‌های فرسوده که به دلیل افزایش قیمت‌ها متوقف شده بود، عنوان کرد: اولویت کشور تاکسی برقی و تأمین تاکسی‌های برقی است؛ اما متأسفانه زیرساخت های لازم برای این تاکسی‌ها همچنان مهیا نشده و تأمین ۶ هزار تاکسی برقی در کشور برنامه سازمان برای حل مشکل و کمبود تاکسی‌ها است که از این تعداد ۴ هزار تاکسی برقی متعلق به تهران و ۲۰۰۰ تاکسی هم به دیگر کلان شهرها اختصاص می‌یابد.

وی تأمین تاکسی‌های برقی را مستلزم همکاری همه دستگاه های اجرایی در کنار هم دانست و ادامه داد: سازمان بهینه سازی مصرف سوخت، وزارت صمت، وزارت راه و شهرسازی، شهرداری‌ها و وزارت کشور باید همگی همراه باشند تا تأمین مالی لازم برای خرید تاکسی‌های برقی صورت گیرد، چرا که طبق برنامه هفتم توسعه و مصوبه‌ای که داریم تاکسی های هیبریدی اولویت است.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در ادامه درباره تحویل نخستین واگن‌های متروی چینی نیز اظهار کرد: هزینه‌ای که دولت باید برای تأمین واگن‌های چینی پرداخت می‌کرد، انجام شده و تا اسفند ماه اولین واگن به کشور وارد می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!
راه‌آهن اسرائیل هک شد
سرمایه‌گذاران در حال خارج کردن پول‌هایشان از امارات هستند
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است
مقاومت عراق: امارات به تأسیسات نفتی سعودی حمله کرد
زلزله در بازار کشورهای عربی با تداوم تجاوز آمریکا به ایران/سرمایه‌ها از دبی فراری شدند
لغو پروازهای بریتیش ایرویز به ابوظبی و چندین کشور خاورمیانه‌
در صورت خطای آمریکا تنگه ای دیگر، مشابه هرمز خواهد شد
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک به بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است