×
بین الملل
شناسه خبر : 259694
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/07 ساعت 16:36
گروه های مقاومت فلسطین، قطر و اردن تجاوز رژیم صهیونیستی به «بیت‌جن» سوریه را محکوم کردند

گروه های مقاومت فلسطین، قطر و اردن تجاوز رژیم صهیونیستی به «بیت‌جن» سوریه را محکوم کردند

وزارت خارجه‌های قطر و اردن در بیانیه‌هایی مشترک با «شدت کامل» تجاوز بامداد روز جمعه به بیت‌جن در حومه دمشق و حمله به مردم عادی را محکوم کردند. آن‌ها این حمله را نقض آشکار حاکمیت سوریه و قوانین بین‌المللی خواندند و از جامعه جهانی خواستند برای متوقف کردن این تجاوزها و حمایت از غیرنظامیان وارد عمل شود.

نورنیوز- گروه بین الملل : به  گزارش الجزیره، وزارت خارجه قطر در بیانیه ای تاکید کرد: قطر نفوذ نیروهای اشغالگر به ریف دمشق و بمباران این منطقه که منجر به قربانی شدن غیرنظامیان شد را به شدت محکوم می کند.

در این بیانیه آمده است: تجاوز اسرائیل به ریف دمشق نقض آشکار حاکمیت سوریه و قوانین بین المللی و انسانی به شمار می رود. رفتارهای خطرناک اسرائیل تنش ها را گسترش و تلاش ها برای ایجاد ثبات و امنیت در منطقه را برهم می زند.

وزارت خارجه قطر افزود: از جامعه بین المللی می خواهیم که برای توقف تجاوزهای اسرائیل و حمایت از غیرنظامیان و همچنین بازجویی از مسئولان این تجاوزها براساس قوانین بین المللی، تحرکات فوری اتخاذ کند.

قطر ضمن ابراز همدردی با سوریه تاکید کرد: از تمام تلاش ها برای پایان تجاوزها و تضمین امنیت و ثبات و یکپارچگی سوریه حمیات می کنیم.

به طور همزمان، وزارت خارجه اردن نیز در بیانیه ای بمبارن منطقه بت جن توسط رژیم صهیونیستی و تجاوز آشکار به اهالی این منطقه را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: تجاوز اسرائیل به منطقه بیت جن در ریف دمشق نقض آشکار حاکمیت و وحدت اراضی سوریه و همچنین نقض آشکار قوانین بین المللی است.

 منطقه «بیت جن» سوریه از ساعت ۲ بامداد امروز شاهد تجاوزهای رژیم صهیونیستی بود. در این منطقه درگیری های شدید میان ارتش رژیم اسرائیل و سوری ها رخ داد.

در این درگیری ۱۳ نظامی صهیونیست از جمله ۲ افسر مجروح شدند که اوضاع ۳ نفر از آن ها وخیم است.

در این تجاوز ۱۳ شهروند سوری، شهید و ۲۵ نفر دیگر مجروح شدند.

منطقه بیت جن در ریف دمشق واقع است و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هدف از این عملیات بازداشت افراد تحت تعقیب از «جماعت اسلامی» است.

گروه های مقاومت فلسطین: تجاوز به «بیت جن» سوریه تلاش اسرائیل برای گسترش دایره جنگ است

  جنبش های جهاد اسلامی، حماس، جبهه مردمی و حرکت مجاهدین فلسطین تجاوز رژیم صهیونیستی به شهرک بیت جن سوریه را محکوم و آن را در راستای گسترش دایره جنگ در منطقه توصیف کردند.

به گزارش   الجزیره، جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه ای تاکید کرد: تجاوز رژیم صهیونیستی به شهرک بیت جن در ریف دمشق ثابت می کند که رژیم اشغالگر در پی گسترش دایره جنگ است و این جنایت در چارچوب گسترش تجاوزها به فلسطین، لبنان و سوریه است.

در این بیانیه آمده است: تجاوز رژیم صهیونیستی به بیت جن در ریف دمشق ثابت می کند که این رژیم خطری برای تمام امت اسلامی و منبع بی ثباتی و شرارت در منطقه است.

جهاد اسلامی همچنین از دلاوری اهالی بیت جن در مقابله با رژیم صهیونیستی تمجید و تاکید کرد که مقاومت، تنها راه مهار رژیم صهیونیستی و شکست اهداف آن است.

همچنین حازم قاسم، سخنگوی جنبش حماس در واکنش به این درگیری ها گفت: تجاوز بامداد امروز رژیم صهیونیستی به سوریه و تداوم بمباران مناطقی در غزه، کرانه باختری و لبنان ثابت می کند که رژیم صهیونیستی به دنبال گسترش درگیری ها در تمام منطقه است.

وی تاکید کرد: کابینه رژیم صهیونیستی با رفتارهای خصمانه خود دلیل واقعی بی ثباتی در منطقه است بنابراین باید موضع یکپارچه عملی توسط کشورهای عربی، اتخاذ و جلوی این کابینه سرکش گرفته شود.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین نیز در بیانیه ای اعلام کرد: ما تجاوز صهیونیستی به روستای بیت جن سوریه را به شدیدترین شکل محکوم و در برابر این تجاوز آشکار، با ملت سوریه و مردم آن ابراز همبستگی می‌کنیم و تأکید می‌کنیم که این جنایات بدون مجازات نخواهد ماند.

این گروه مبارز فلسطینی افزود: ما مقاومت پایدار مردم بیت جن در برابر سربازان اشغالگر متجاوز را ستایش می‌کنیم.

جنبش مجاهدین فلسطین نیز در بیانیه خود آورده است: ما تجاوز وحشیانه صهیونیستی به شهر بیت جن در حومه دمشق، که نقض آشکار حاکمیت سوریه است را به شدت محکوم می‌کنیم و از ملت سوریه می‌خواهیم که در مقابله با دشمن اصلی خود، یعنی رژیم صهیونیستی نازی و متحدانش، متحد و یکپارچه شوند.


ایرنا
کلید واژگان
سوریهقطراسراییل
نظرات

آخرین اخبار
چاقی پدر و اثر آن بر متابولیسم فرزندان
این رژیم غذایی خطر چاقی در دوران یائسگی را کاهش می‌دهد
ویتامینی که سلامت قلب و استخوان را تضمین می کند
پوتین خط و نشان کشید: کالینینگراد خط قرمز روسیه است
غریب آبادی: اکنون زمان پایان دادن به امنیت رژیم اشغالگر است
امیدواری گوترش به پایان درگیری ها در خاورمیانه
جزئیات تحرکات نظامی امارات در جنگ و پس از آتش‌بس با ایران
قدردانی واشنگتن از نقش اسلام‌آباد در مذاکرات با ایران
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
در پس این هیاهو؟!
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ 12 میلیارد دلار کلید قفل مذاکرات تهران و واشنگتن
چرا ویزای تیم ملی هنوز توسط آمریکا صادر نشده است؟
6 پله صعود بانوان والیبالیست ایران در رده‌بندی جهانی
آماده باش یگان حفاظت منابع طبیعی برای مقابله با آتش سوزی
تشکیل ستاد ویژه برای آماده‌سازی تشییع میلیونی پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
جنگ علیه ایران پرده از بحران تقاضای نفت چین برداشت
حمله حزب‌الله به تجهیزات زرهی ارتش اسرائیل
ادامه بدون وقفه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی ایران
فعال شدن پدافند در قشم
آنکارا پس از حمله به کشتی باری اش هشدار داد
بولونیا در آستانه انتخاب سرمربی جدید از ترکیه
جوزف عون در گفتگو با روبیو: آتش‌بس در لبنان اولویت است
تنها راه خروج ترامپ از جنگ چیست؟
یاسر آسانی؛ نامزد بهترین گل لیگ قهرمانان آسیا 2
لوکاشنکو: در صورت حمله به بلاروس، با سلاح هسته ای پاسخ خواهیم داد
آغاز فروش جدید سایپا بدون قرعه کشی از فردا +جزئیات
گروسی: اورانیوم ایران به قزاقستان منتقل شود
حجاج ایرانی مراسم حج را با سلامت به پایان بردند
نگرانی از نفوذ آمریکا در ساختار امنیتی دولت جدید عراق
اظهارات جنجالی ترامپ علیه جو بایدن و همسرش
تشدید شکاف طبقاتی در آمریکا در پی پیامدهای اقتصادی جنگ
کارگاه ضایعات الیاف در ماهدشت طمعه حریق شد
6 کشته در تصادف زنجیره‌ای مرگبار در یکی از ایالت‌های آمریکا
طرح تل آویو برای احداث 18 شهرک جدید در کرانه باختری
خط و نشان ناتو برای مسکو/ رومانی کنسولگری روسیه را تعطیل کرد/احضار سفیر روسیه
وضعیت پایدار ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی
بلغارستان به آمریکا: یا ویزا را لغو کنید، یا هواپیماها بروند!
24 کشتی از تنگه هرمز گذشتند
وزیر علوم زمان برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد
بسته شدن مسجد ابراهیمی توسط نیروهای اشغالگر
افزایش بارندگی‌ها، سد علویان مراغه را پر کرد
پهپاد پیشرفته آمریکایی در یمن ساقط شد
بازگشت فعالیت در تونل‌های موشکی ایران
جزئیات مذاکرات نظامی لبنان فاش شد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عمان درباره همکاری در مدیریت تنگه هرمز
شهروند یونانی به اتهام همکاری با ایران بازداشت شد
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک معاون اول رئیس جمهور
سیاست جدید وزارت نیرو/ فشار تعرفه‌ها بر پرمصرف‌ها و حمایت از خوش‌مصرف‌ها
افتخار جدید سینما/ فیلم کریمی در اروپا روی پرده می‌رود
پاتک اروپا به هانتاویروس؛ دارو رسید!