×
اجتماعی
شناسه خبر : 259667
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/07 ساعت 14:15
وضعیت بحرانی تصادفات خودروهای داخلی / ضرورت ایجاد مرکز تست ایمنی

وضعیت بحرانی تصادفات خودروهای داخلی / ضرورت ایجاد مرکز تست ایمنی

رئیس پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد که بیش از 90 درصد تصادفات جاده‌ای در کشور به خودروهای داخلی مربوط می‌شود و بر ضرورت راه‌اندازی مرکز تست سلامت و ایمنی خودرو تأکید کرد.

نورنیوز - گروه اجتماعی:  رئیس پلیس راه راهور فراجا، بر ضرورت راه‌اندازی مرکز تست سلامت و ایمنی خودرو تاکید کرد و گفت: بیش از ۹۰ درصد از تصادفات جاده‌ای کشور توسط خودروهای داخلی رخ می‌دهد.

سردار احمد کرمی‌اسد اظهار کرد: این مرکز با ارائه تحلیل‌های علمی و تست‌های تخصصی، می‌تواند نقش کلیدی در افزایش ایمنی وسایل نقلیه و کاهش تلفات و صدمات رانندگان و سرنشینان ایفا کند.

وی در خصوص راه اندازی مرکز تست سلامت و ایمنی خودرو اظهار داشت: راه‌اندازی این مرکز یک ضرورت حرفه‌ای و ملی بود که باید هرچه سریع‌تر عملیاتی می‌شد. این اقدام، یک الزام فراموش شده بود که با همت دوستان و تلاش مشترک مجموعه وزارت صنعت، سازمان استاندارد و پلیس راهور به انجام رسید و خوشبختانه با حضور ریاست محترم پلیس، فعالیت رسمی مرکز آغاز شد.

وی در خصوص اهمیت خودرو در وقوع حوادث و تصادفات گفت: اگرچه عامل انسانی بیشترین سهم را در حوادث ترافیکی دارد، اما اگر فرض کنیم نقش عامل انسانی را کنار بگذاریم، بیشترین مسئولیت با خودرویی است که باید شرایط ایمنی کافی برای راننده و سرنشینان ایجاد کند. خودرو باید توانایی کاهش شدت صدمات، حداقل خسارت و ایمنی حداکثری در برخوردها را داشته باشد.

رئیس پلیس راه فراجا به مقایسه وضعیت داخلی با استانداردهای بین‌المللی اشاره کرد و افزود: در بسیاری از کشورهای جهان، ایمنی خودرو یک معیار کلیدی در بازار فروش محسوب می‌شود و خودروها بر اساس ستاره‌ای که میزان ایمنی آنها تعیین می‌کند، رتبه‌بندی می‌شوند. این اقدام هم به کاربران کمک می‌کند تا خودروهای ایمن‌تری انتخاب کنند و هم به خودروسازان فرصت رقابت در تولید محصولات با کیفیت بالاتر را می‌دهد.

سردار کرمی‌اسد با ارائه تحلیل آماری تصادفات گفت: در کشور ما بیشترین فراوانی خودروهای متردد مربوط به محصولات داخلی است. تحلیل دقیق‌تر نشان می‌دهد بیش از ۹۰درصد تصادفات جرحی و فوتی نیز با خودروهای داخلی مرتبط هستند؛ این آمار اهمیت راه‌اندازی مرکز تخصصی تست سلامت و ایمنی خودرو را به وضوح نشان می‌دهد.

وی در خصوص نقش مرکز در ارتقای ایمنی خودروها توضیح داد: این مرکز با تست و تحلیل خودروها، به کاربران اطمینان می‌دهد که سطح ایمنی خودروهای انتخابی‌شان مناسب است. همچنین شرکت‌های خودروساز می‌توانند با دریافت بازخوردهای علمی مرکز، نقص‌ها و ایرادات محصولات خود را اصلاح کنند. افزایش کیفیت خودروها نه تنها رقابت سالم در بازار را افزایش می‌دهد، بلکه تأثیر مستقیمی در کاهش خسارت و صدمات جاده‌ای خواهد داشت.

سردار کرمی‌اسد درباره تأثیر مرکز بر کاهش حوادث و تلفات افزود: با تحلیل دقیق داده‌های مرکز، خودروهای ایمن قادر خواهند بود نقص‌های دیگر مانند رفتار راننده، شرایط جاده و عوامل محیطی را تا حد زیادی جبران کنند و شدت برخوردها را کاهش دهند. پیش‌بینی می‌کنیم که آغاز فعالیت مرکز بتواند منجر به کاهش تقریبی ۵۰درصد تصادفات و تلفات جاده‌ای شود.

وی همچنین نقش این مرکز در حوزه حمل و نقل عمومی و ناوگان سواری را برجسته کرد: به ویژه در ناوگان سواری که بیشترین فراوانی را در بین خودروهای متردد دارد، افزایش کیفیت و ایمنی خودروها می‌تواند کاهش قابل توجهی در خسارات و صدمات جاده‌ای ایجاد کند.

رئیس پلیس راه فراجا گفت: امیدوارم این مرکز به عنوان یک الگوی حرفه‌ای و پیشرفته در حوزه ایمنی خودرو در خاورمیانه عمل کند و الگوی سایر کشورهای منطقه قرار گیرد و منجر به افزایش سلامت و امنیت کاربران جاده‌ای شود.


اخبار مرتبط
مرگ‌های فاجعه‌باری که عادی شده‌اند
شنبه 1404/09/29 ساعت 18:41
نورنیوز از تازه‌ترین آمار تلفات جاده‌ای در 7 ماه نخست سال گزارش می‌دهد؛
مرگ‌های فاجعه‌باری که عادی شده‌اند
وقتی رئیس‌جمهور از تلفات سالانه 17 تا 20 هزار نفری جاده‌ها حرف می‌زند و می‌گوید انگار هر روز یک هواپیما سقوط می‌کند و همه مسافرانش می‌میرند و ما بی‌خیال هستیم، در واقع روی زخمی قدیمی اما عمیق دست می‌گذارد؛ زخمی که سال‌هاست خون می‌دهد، اما دیگر فریاد نمی‌زند. مرگ جاده‌ای در ایران، به شکلی خطرناک، عادی شده است.
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
پنج‌شنبه 1404/09/06 ساعت 10:58
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
قیمت خودرو امروز 6 آذر 1404 در شرایطی اعلام شد که کاهش تمایل به خرید در میان متقاضیان واقعی و احتیاط معامله‌گران در روزهای اخیر همچنان محسوس است. نقدشوندگی بازار پایین باقی مانده و بیشتر خرید و فروش‌ها محدود به واسطه‌ها و معامله‌های کوچک مانده است. این وضعیت تحت تاثیر نوسانات نرخ ارز و افزایش ریسک‌های اقتصادی قرار دارد .
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 آذر 1404+ جدول
چهارشنبه 1404/09/05 ساعت 11:02
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 آذر 1404+ جدول
بازار خودرو امروز در رکود نسبی باقی ماند؛ کاهش تمایل به ریسک سرمایه‌گذاران و نوسان نرخ ارز، نقدشوندگی معاملات را محدود کرده و فعالان با احتیاط رفتار می‌کنند، اما هر تغییر در عرضه یا عبور نرخ ارز از سطوح حساس می‌تواند بازار را به تحرک جدید سوق دهد.
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟