×
ورزشی
شناسه خبر : 259649
تاریخ انتشار : جمعه 1404/09/07 ساعت 13:30
هیئت ایرانی در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026 شرکت نخواهد کرد +فیلم

هیئت ایرانی در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026 شرکت نخواهد کرد +فیلم

با اعلام سخنگوی فدراسیون فوتبال با توجه به صادر نشدن روادید برای همه اعضای ایران، این تصمیم اتخاذ شده که هیاتی از کشورمان در مراسم قرعه‌کشی هفته آینده در کشور آمریکا شرکت نکند.

نورنیوز-گروه ورزشی: امیر مهدی علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال روز جمعه در گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به موضوع شرکت نکردن هیاتی از ایران در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی اعلام کرد: بر اساس جلسات متعدد فدراسیون فوتبال و همچنین مشورت‌های انجام‌شده با وزارت ورزش و جوانان و وزارت امور خارجه، تصمیم بر این است که هیاتی از کشورمان در مراسم قرعه‌کشی هفته آینده شرکت نکند. این تصمیم به این دلیل اتخاذ شده که فرآیندهای مربوط به صدور روادید برای اعضای رسمی فدراسیون با موانعی مواجه شده و این موضوع از مسیر و منطق صرفاً ورزشی خارج شده است.

وی توضیح داد: فدراسیون فوتبال طی دو روز گذشته مکاتبات رسمی خود را با رئیس فیفا، آقای فانتینو، و دبیرکل فیفا انجام داده و موضوع به‌طور رسمی به اطلاع آنان رسیده است. پاسخ فیفا نیز حاکی از آن است که این نهاد در حال پیگیری مسئله است.

علوی با بیان اینکه صادر نشدن روادید برای اعضای فدراسیون می‌تواند در مراحل بعدی نیز تبعاتی برای تیم ملی داشته باشد، افزود: اگر این روند ادامه پیدا کند، ممکن است در ایام برگزاری مسابقات جام جهانی نیز برخی بازیکنان یا اعضای تیم پشتیبانی با مشکل ورود مواجه شوند. چنین رویکردی می‌تواند مستقیماً روند آماده‌سازی و حضور تیم ملی در مسابقات را تحت تأثیر قرار دهد.

سخنگوی فدراسیون یادآور شد: این موضوع سابقه‌ای در فوتبال ایران نداشته است. چه در جام جهانی ۱۹۷۸ و چه در دوره‌های اخیر، هیچ‌گاه مسئله‌ای درباره صدور روادید اعضای تیم یا عوامل اجرایی وجود نداشته و همه تیم‌ها با برنامه‌ای منظم در رقابت‌ها حاضر شده‌اند.

وی در ادامه، به اهمیت حضور بخش‌های مختلف فنی و اجرایی فدراسیون در ورکشاپ‌ها اشاره کرد و گفت: حضور مدیر امنیت مسابقات، مدیر اجرایی، مسئول بخش بین‌الملل، مسئول تدارکات و همچنین نمایندگان بخش صدور بلیت برای انجام امور مربوط به قرعه‌کشی، بررسی کمپ‌های تیم ملی و شرکت در کارگاه‌های تخصصی ضروری است. محروم شدن این افراد از حضور در مراسم، برنامه‌ریزی‌های فنی و اجرایی را با اختلال جدی مواجه می‌کند.

علوی همچنین درباره احتمال انصراف ایران از حضور در جام جهانی که در برخی رسانه‌ها مطرح شده است، تصریح کرد: چنین موضوعی در سخنان رئیس فدراسیون قید نشده است. هدف ما حفظ شرایط حضور تیم ملی است و امیدواریم با پیگیری فیفا، مسئله صدور روادید برای اعضای فدراسیون و تیم ملی حل شود. مهم این است که اگر اتفاقی رخ می‌دهد، منشأ آن تصمیمات غیرورزشی نباشد تا در دوره‌های بعدی، تبعات بیشتری متوجه فوتبال ایران نشود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این موضوع با پیگیری نهادهای بین‌المللی فوتبال هرچه سریع‌تر برطرف شود و روند آماده‌سازی تیم ملی بدون تنش ادامه یابد.

مراسم قرعه‌کشی جام جهانی، ۵ دسامبر (۱۴ آذر) در مرکز هنرهای نمایشی «جان اف. کندی» در واشنگتن برگزار خواهد شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بازار طلا به سمت خریدهای خرد رفت/ هشدار نسبت به تبعات مسدودسازی حساب فعالان صنف
ترامپ: احتمال جنگ با ونزوئلا وجود دارد
پیشنهاد صالحی برای مذاکرات ایران و آمریکا
تراکتور نقره داغ شد
مومنی: با اقدامات پیش‌دستانه، خسارت‌های بارندگی‌های شدید به حداقل رسید
پیکر شهروند مسجدسلیمانی غرق‌شده در سیلاب کشف شد
مصرف 75 درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری
بقایی: آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد
«تهدید ایران» همچنان برای اسرائیل پابرجاست
کدام مدارس فردا شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
حمله سایبری به وزارت خارجه انگلیس/چین دوباره متهم شد
خارک به پربارش‌ترین نقطه ایران تبدیل شد
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد؛ خارک پربارش ترین نقطه کشور
لبنان ستون ثبات در منطقه است و از آن حمایت می‌کنیم
بیانیه تراکتور درباره اتفاقات دیدار با پرسپولیس
ماکرون: اروپا باید دوباره با پوتین گفتگو کند
تهران درگیر سرما و آلاینده‌ها
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
افزایش 6 درصدی قیمت مسکن در تهران
ونزوئلا نفتکش‌ها را با اسکورت نظامی راهی دریا کرد
هشدار صریح چین به آمریکا؛ برای مقابله آماده‌ایم
آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
هشدار مجلس؛‌ عواقب ناگوار مدیریت سیاسی در پتروشیمی ها
سرمربی بلژیک: رتبه بیستم ایران اتفاقی نیست
واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره
یک متمّم ضروری برای روز جهان عاری از خشونت و افراط‌گرایی
آیین‌نامه ارتقای رتبه معلمان به زودی ابلاغ می شود+جزییات
افزایش 50 درصدی عوارض آزادراه‌ها در برخی مسیرها
ایران تحریم‌های جدید کانادا را محکوم کرد
هواپیمای ربوده‌شده در فرودگاه لس‌آنجلس سقوط کرد
دسترسی به غذا در غزه بهتر شد اما زندگی همچنان وخیم است
خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در جمهوری اسلامی ندارد
بازداشت کارگر روسی به اتهام جاسوسی برای ایران
ورود جدی وزیر کار به موضوع تأخیر7ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان
حذف سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی
چرا جهان به ایرانی‌ها اعتماد می‌کند؟
تصویب ساخت 3600 واحد مسکونی جدید در شرق قدس توسط رژیم صهیونیستی
زمان پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد
تماس‌های فشرده با ایران، اسرائیل و آمریکا
مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری فردا مجازی است
بارش‌های اخیر کرمان در 80 سال گذشته بی‌سابقه است
هشدار شیوع وبا و فلج اطفال در نوار غزه
مدارس و دانشگاه‌های همدان غیرحضوری شد
طغیان رودخانه‌ها 2 محور ارتباطی قلعه‌گنج را مسدود کرد
بنادر مسافربری هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
هشدار درباره فروپاشی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
ترامپ قرعه‌کشی گرین کارت را متوقف کرد
ایران برای اولین بار میزبان رقابت جهانی پدل شد
X
آگهی تبلیغاتی