×
اجتماعی
شناسه خبر : 259581
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/08 ساعت 18:22
مدارس کدام استان ها 9 و 10 آذر غیرحضوری شدند

مدارس کدام استان ها 9 و 10 آذر غیرحضوری شدند

بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران برخی استان ها آموزش مدارس یکشنبه و دوشنبه 9 و 10 آذرماه تعطیل است

نورنیوز-گروه اجتماعی:   با تصمیم کارگروه شرایط اضطرار استان البرز، تمامی مقاطع تحصیلی البرز به‌دلیل آلودگی هوا یکشنبه 9 آذرماه غیرحضوری خواهد بود.

دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران خبر داد؛  آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران به استثنای ملارد، رباط کریم، دماوند، فیروزکوه و پردیس برای ۹ و ۱۰ آذرماه . 

 دستگاه‌های اجرایی شهر تهران با یک سوم ظرفیت فعال باشند.

با اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوای آذربایجان‌شرقی، آموزش در تمامی مقاطع تحصیلی شهرستان‌های تبریز، اسکو، بناب، آذرشهر، عجبشیر و شبستر به‌صورت غیرحضوری است. 

  ادارات و دانشگاه‌ها فعال خواهند بود

  مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه از غیرحضوری شدن تمامی مقاطع تحصیلی استان در روز یکشنبه ۹ آذر به‌دلیل قطع زنجیره انتقال بیماری آنفلوانزا خبر داد.

علیرضا حیدری  با اعلام تصمیم جدید کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان برای مدیریت شرایط ایجادشده بر اثر افزایش موارد ابتلاء به آنفلوانزا، اظهار کرد: با بررسی گزارش‌های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی و کارگروه سلامت و با توجه به ضرورت صیانت از سلامت دانش‌آموزان و قطع زنجیره انتقال بیماری در سطح مدارس، با موافقت استاندار کرمانشاه، تمامی مقاطع تحصیلی استان شامل پیش‌دبستانی، ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم در روز یکشنبه ۹ آذرماه ۱۴۰۴ در هر دو نوبت صبح و بعدازظهر تعطیل و فعالیت آن‌ها به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

حیدری افزود: مادران باردار و نیز مادران شاغل دارای فرزند دانش آموز در مقطع پیش دبستانی و ابتدایی، می‌توانند با موافقت مدیران مربوطه خود، به صورت دورکاری فعالیت نمایند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: آموزش در تمام مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان به دلیل شیوع آنفلوآنزا و آلودگی هوا یکشنبه غیرحضوری خواهد بود.

فعالیت مدارس ابتدایی اراک، ساوه و شازند فردا یکشنبه غیرحضوری شد

استانهایی که شنبه و یکشنبه تعطیل هستند

اداره‌کل آموزش و پرورش بوشهر اعلام کرد: بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران استان و با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی، آموزش تمامی مدارس در روزهای شنبه و یکشنبه (۸ و ۹ آذر) به‌صورت برخط در بستر شاد برگزار می‌شود.

مدارسی که طبق برنامه ملی، مجری مانور سراسری زلزله هستند، فقط برای اجرای مانور و بر اساس دستورالعمل ابلاغی، فعالیت حضوری خواهند داشت. انتخاب کلاس‌های شرکت‌کننده به‌عهده مدیریت مدارس است.

داره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، در خصوص وضعیت فعالیت مدارس فردا شنبه هشتم آذر اطلاعیه صادر کرد که در این اطلاعیه آمده است:بر اساس تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا فعالیت آموزشی مدارس شهرستان تبریز (نواحی پنجگانه، خسروشاه، باسمنج و سردرود) و شهرستان‌های اسکو (اسکو، شهر جدید و ایلخچی)، بناب، عجب‌شیر، آذرشهر (آذرشهر و گوگان)، ملکان، لیلان، شبستر (شبستر، صوفیان و تسوج) مراغه و مرند به صورت مجازی و در شبکه شاد انجام خواهد گرفت.

معاون استاندار اردبیل اعلام کرد: باتوجه به هشدار آلایندگی، فعالیت‌های آموزشی حضوری در تمامی مدارس و دانشگاه‌های شهر اردبیل طی روز شنبه ۸ آذر تعطیل است.

مدارس و دانشگاه های استان تهران به استثنای ملارد، شهریار، شهر قدس، رباط کریم، فیروزکوه، دماوند و پردیس در تمام مقاطع مجازی و ادارات با نظر مدیران طی فردا شنبه ۸ آذرماه دورکار خواهند بود .

هواشناسی و دیگر اعضای تخصصی به اطلاع شهروندان می‌رسد. تا ساعاتی دیگر نتیجه تعطیلی ادارات و مدارس البرز اعلام خواهد شد.


رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان البرز از اجرای طرح زوج یا فرد در شهر کرج از درب منازل برابر مصوبه پنجمین جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا خبر داد.

 سرهنگ حمداله رحمتی پور اظهار کرد: با توجه به افزایش آلودگی هوا به ویژه در کلانشهر کرج به علت پایداری و وارونگی هوا طرح زوج یا فرد از درب منازل در سطح شهر کرج از ساعت ۰۶:۳۰ الی ۲۰:۳۰ به اجرا درآمده است.

وی خاطرنشان کرد: خودروها براساس زوج یا فرد بودن آخرین عدد سمت راست پلاک تفکیک شده و در صورت تردد غیرمجاز در سطح شهر توسط دوربین‌های منصوبه در سطح شهر و مأموران پلیس راهور به مبلغ دو میلیون ریال اعمال قانون خواهند شد.

این مقام انتظامی افزود: تردد خودروهای حمل و نقل عمومی از جمله تاکسی، اتوبوس و... همچنین وسایل نقلیه امدادرسان از قبیل اورژانس، آتش نشانی و... مجاز است.

رئیس پلیس راهور استان البرز از شهروندان خواست از ترددهای غیرضروری خودداری کرده و با ماموران پلیس راهور همکاری لازم داشته باشند.

اصفهان کلانشهر اصفهان و شهرهای صنعتی اطراف (شاهین‌شهر، مبارکه، لنجان، فلاورجان و …) از ابتدای پاییز درگیر آلودگی مداوم بوده‌اند. شاخص فعلی در بسیاری از نقاط بالای ۱۵۵ و در حال نزدیک شدن به وضعیت خطرناک است. مدارس اصفهان در هفته‌های گذشته نیز چندین نوبت تعطیل شده بودند و اکنون دوباره در صدر لیست تعطیلی قرار دارند. احتمال غیرحضوری شدن تمام مقاطع تحصیلی و دانشگاه‌ها برای شنبه و یکشنبه بیش از ۹۰ درصد ارزیابی می‌شود.

استاندار گیلان از غیر حضوری شدن کلاس‌ های مقطع ابتدایی استان در روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده به‌ دلیل افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا خبر داد.

آموزش حضوری در مهدهای کودک، مراکز پیش‌دبستانی و مدارس ابتدایی دولتی و غیردولتی در شهرستان‌های ارومیه، مهاباد، خوی، بوکان، سلماس، اشنویه، شاهین‌دژ، نقده، چهاربرج، باروق و میاندوآب در هر دو شیفت صبح و عصر تعطیل بوده و آموزش به‌صورت غیرحضوری و آنلاین برگزار می‌شود. مادران شاغل دارای فرزند زیر ۶ سال و دانش‌آموز در مقطع پیش‌دبستانی و ابتدایی در این شهرستان‌ها، با تشخیص مدیر دستگاه مربوطه، می‌توانند به صورت دورکار انجام وظیفه نمایند.

شنبه و یکشنبه ۸ و ۹ آذرماه تمامی مدارس و دانشگاه‌های همدان به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان خوزستان اعلام کرد: فعالیت مدارس و دانشگاه‌های خوزستان شنبه و یکشنبه این هفته به‌صورت غیرحضوری خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از تعطیلی دو روزه مدارس در روزهای شنبه و یکشنبه پیش‌رو حبر داد. سید فواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان از تعطیلی مدارس خبر داد و اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری آنفولانزا و به منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان، فرهنگیان و خانواده‌ها، فرایند آموزش تمامی مدارس استان کردستان تعطیل است.

وی افزود: مدارس تمامی دوره‌های تحصیلی در روزهای شنبه و یکشنبه، هشتم و نهم آذرماه بصورت غیرحضوری و از بستر شبکه دانش‌آموزی شاد دنبال خواهد شد

معاون استاندار سمنان از غیرحضوری شدن مدارس ایوانکی به دلیل سرما شیوع ویروس آنفولانزا و همچنین آلودگی هوا خبر داد


نظرات

آخرین اخبار
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
ایران 4 - کاستاریکا صفر
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی
دستگیری 5 مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی در فارس
اتاق ایران در حال پیگیری برای دسترسی فعالان اقتصادی به اینترنت بین‌الملل
مخالفت قلعه‌نویی با برگزاری ادامه بازی‌های لیگ برتر صحت ندارد
سخنگوی دولت: همبستگی ملی ما جهان را به شگفت آورده است
حرکت دسته مردمی «پرچمداران ایران» هم‌زمان با روز جمهوری اسلامی+ اعلام زمان
ترامپ: خودتان تنگه هرمز را باز کنید!
آغاز موج بازگشت مسافران؛ ثبت 336 میلیون تردد در جاده‌های کشور
انهدام 2 فروند پهپاد لوکاس توسط سامانه نوین پدافند سپاه در هرمزگان
تاکید سناتور آمریکایی بر ضرورت پایان یافتن فوری جنگ با ایران
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ضروری است جامعه جهانی واکنشی قاطع نسبت به جنگ نشان دهد
فراخوان عمومی حضور داوطلبان مردمی در جبهه‌های پشتیبانی و دفاع مردمی
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل کاستاریکا اعلام شد
بلومبرگ: قیمت نفت تا 6 هفته دیگر 200 دلار می‌شود
تأمین آرد و نان در تهران و استان‌های مسافرپذیر بدون مشکل
پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت سرلشکر اسحاقی
واکنش قالیباف به انصراف رژیم صهیونیستی از مشارکت در عملیات زمینی با آمریکا
گزارش اولیه خسارات جنگ در 24 استان؛ بیش از هزار واحد به‌طور کامل تخریب شد
ترافیک سنگین در جاده چالوس؛ آزادراه تهران–شمال به سمت شمال مسدود شد
واکنش میدری به تعرض آمریکا و رژیم صهیونیستی به یک شرکت دارویی
تجاوز نظامی به ایران؛ هشدار کارشناسان سازمان ملل درباره آسیب‌های سنگین زیست‌محیطی
لبنان به کدام سو می‌رود؛ ثبات در سایه بازدارندگی یا تشدید تقابل؟
گزارش یونسکو از خسارت جنگ به آثار تاریخی ایران
پیام وزارت اطلاعات در پی شهادت دریابان تنگسیری
بیش از 30 درصد شرکت‌های های‌تک اسرائیلی در فکر ترک اراضی اشغالی هستند
قدردانی رهبر معظم انقلاب از علمای اهل سنت استان کردستان
سناریوی جنگ زمینی واشنگتن؛ جرقه انفجار نبرد منطقه‌ای بزرگ
فردا؛ تشییع سرداران شهید تنگسیری، اسحاقی و جمعی از شهدای مدافع اقتدار کشور
کوله پشتی میناب؛ نمادی جهانی برای ترامپیسم تبهکار
کشف 4000 تن کالای اساسی احتکاری و قاچاق
پیام تسلیت دکتر محمد مخبر در پی شهادت دریابان پاسدار شهید تنگسیری
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
برخورد پلیس با سارقان در پایتخت
پزشکیان، قالیباف، اژه‌ای و ذوالقدر در یک صف مشغول اداره کشورند
اردوغان خواستار پایان یافتن فوری درگیری‌ها در غرب آسیا شد
اعلام بسته جامع حمایتی وزارت اقتصادبرای ایرانیان مقیم امارات
ابتکار لازم برای تولید و افزایش سرمایه بانک‌ها پیش‌بینی شده است
پرداخت تسهیلات کم بهره به واحدهای صنفی خسارت دیده از جنگ در پایتخت
وزارت اطلاعات: 54 عامل دشمن در 4 استان دستگیر شدند