×
سیاسی
شناسه خبر : 259523
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/06 ساعت 19:12
معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد

معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد

معاون امور اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت تحول در شیوه اداره امور استان‌ها، گفت: برای ساختن کشور و برقراری عدالت، باید منابع هر منطقه در همان منطقه هزینه شود و مدیران با روحیه همکاری، رقابت سالم و حضور میدانی در کنار مردم فعالیت کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی:  محمدجعفر قائم‌پناه روز پنجشنبه در نشست بررسی وضعیت تسهیلات سفر ریاست‌جمهوری به استان بوشهر با انتقاد از برخی رویه‌های اداری و فاصله گرفتن مدیران از بدنه تولید و خدمات افزود: مدیرکل نباید تنها پشت میز بنشیند؛ باید به میدان برود، مشکلات فعالان را از نزدیک ببیند و از تولیدکننده تا کشاورز را همراهی کند.معاون امور اجرایی رئیس‌جمهور ادامه داد: همان‌طور که در برخی استان‌ها با اصلاح الگوی کشت، بهره‌وری چندین برابر شد، اینجا نیز باید مدیران بخش کشاورزی، شیلات، صنعت و گردشگری پای کار باشند.

قائم‌پناه با تأکید بر نقش کلیدی رقابت سالم گفت: رقابت، نه برای حذف یکدیگر، بلکه برای تسهیل‌گری، برای پیشرفت استان و برای افزایش تولید و صادرات باید محور کار مدیران باشد چراکه کشور با دستور از بالا ساخته نمی‌شود؛ میدان عمل همین‌جا و در کنار مردم است.وی بوشهر را استانی با ظرفیت‌های گسترده تاریخی، فرهنگی، طبیعی و گردشگری دانست و افزود: استان بوشهر از شمال تا جنوب، توان جذب گردشگر داخلی و خارجی را دارد.

قائم‌پناه افزود: باید کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری در سطح جهانی شکل بگیرد تا ظرفیت‌های خلیج فارس و قدمت تاریخی منطقه معرفی شود.معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به لزوم همراهی نظام بانکی در توسعه استان اظهار کرد: مدیران بانک‌ها باید با جدیت بیشتری پای کار باشند. ما از طریق بانک مرکزی و وزارت اقتصاد پیگیر رفع مشکلات هستیم.وی گفت: همچنین حساب‌هایی که مربوط به فعالیت در این استان است باید به بوشهر بازگردد و این دستور صریح رئیس‌جمهور است و منابع و مصارف هر شرکت باید در محل فعالیت آن باشد.

معاون امور اجرایی رئیس‌جمهور تصریح کرد: عدالت نیست که آلودگی یا فشار فعالیت‌های صنعتی را مردم این استان تحمل کنند، اما منابع مالی آن به استان‌های دیگر منتقل شود. این رویکرد با منش دولت و سیاست‌های کلان نظام سازگار نیست.

قائم‌پناه با اشاره به سیاست‌های کلان توسعه سواحل کشور گفت: سیاست مقام معظم رهبری و دولت آقای دکتر پزشکیان، آبادانی سواحل خلیج فارس، دریای عمان و مکران است و اقتصاد ایران باید دریا محور شود و استان بوشهر در این مسیر نقش اساسی دارد.معاون اجرایی رئیس‌جمهور با قدردانی از اعضای شورای برنامه‌ریزی استان بوشهر گفت: همه ما در کنار هم برای ایران تلاش می‌کنیم و امیدواریم با همت جمعی، مسیر توسعه استان سرعت بیشتری بگیرد.


نظرات

آخرین اخبار
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا