×
بین الملل
شناسه خبر : 259508
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/06 ساعت 17:25
قانون جدید کنست، مجوزی برای شهرک‌سازی و خرید اراضی در کرانه باختری است

قانون جدید کنست، مجوزی برای شهرک‌سازی و خرید اراضی در کرانه باختری است

استانداری قدس اشغالی تأکید کرد که تصویب پیش‌نویس قانون موسوم به «لغو تبعیض در خرید املاک» در کنست ، یک تجاوز خطرناک در زمینه قانون‌گذاری و کودتایی آشکار علیه وضعیت حقوقی اراضی اشغالی فلسطین به شمار می‌رود.

 نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از الشروق، استانداری قدس در بیانیه‌ای اعلام کرد که اقدام کمیته امور خارجی و امنیتی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در چارچوب مسیر هدفمندی برای تحمیل واقعیت‌های حقوقی جدید صورت می‌گیرد که نظام قانون‌گذاری جاری در کرانه باختری از جمله قدس را تضعیف می‌کند.استانداری قدس افزود: این روند همچنین با هدف تبدیل کنترل استعمارگرانه به یک ساختار مالکیتی سازمان‌یافته دنبال می‌شود که از طریق مسیرهای اداری و حقوقی، پروژه الحاق را تقویت کرده و حضور استعمارگرانه دائمی را گسترش می‌دهد.

در بیانیه استانداری قدس تأکید شده که قانون یادشده، تلاش آشکاری از سوی رژیم صهیونیستی برای فروپاشی ساختار حقوقی موجود و جایگزینی آن با قانون اسرائیل است که نقض فاحش صلاحیت‌های قانونی و تقنینی فلسطینیان به شمار می‌رود و مالکیت مستقیم شهرک‌نشینان را مشروعیت می‌بخشد.به گفته استانداری قدس، پیش‌نویس این قانون، سامانه‌ای برای انتقال مالکیت ایجاد می‌کند که کاملاً با قوانین ملی فلسطین در تضاد است و راه را برای استفاده از اسناد جعلی یا قراردادهای فروش صوری به‌منظور اثبات مالکیت اسرائیلی‌ها باز می‌کند.استانداری قدس اضافه کرد که لغو قانون اردنی اجاره و فروش املاک، نقض آشکار حقوق بین‌الملل به شمار می‌رود و با کنوانسیون چهارم ژنو در تضاد است که هرگونه تغییر در قوانین موجود در سرزمین‌های اشغالی توسط قدرت اشغالگر را ممنوع می‌داند.

بنا بر اعلام استانداری قدس، این اقدام همچنین نقض صریح قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل، به‌ویژه قطعنامه ۲۳۳۴ محسوب می‌شود؛ قطعنامه‌ای که بر غیرقانونی بودن شهرک‌سازی در تمامی اشکال آن تأکید دارد.استانداری قدس ادامه داد که این قانون تبعات حقوقی و سیاسی بسیار خطرناکی به‌دنبال دارد؛ چرا که مسیر الحاق عملی را از طریق انتقال نظام مالکیت به چارچوب قانون‌گذاری اسرائیل هموار می‌سازد. این اقدام همچنین، نقض مستقیم حاکمیت قانونی فلسطین بر اراضی و املاک به شمار می‌رود و حاکمیت اردن بر اوقاف اسلامی و مسیحی، از جمله مسجدالاقصی را تهدید می‌کند.براساس این بیانیه، قانون مذکور همچنین نقش و اختیارات قانونی و اجرایی تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری را تضعیف و هرگونه امکان برای تشکیل یک دولت مستقل فلسطینی را محدود می‌کند.

این بیانیه پس از آن صادر شد که کمیته امور خارجه و امنیت در کنست روز سه‌شنبه با طرح قانونی موافقت کرد که به شهرک‌نشینان اجازه می‌دهد اراضی واقع در کرانه باختری را به‌صورت مستقیم خریداری کنند؛ اقدامی که به‌گفته کارشناسان حقوقی، تغییری اساسی در سازوکار کنترل مناطق اشغالی ایجاد کرده و زمینه عملی برای الحاق رسمی بخش‌های وسیعی از این منطقه را فراهم می‌سازد، زیرا مالکیت فردی شهرک‌نشینان به ابزاری سیاسی برای تثبیت واقعیت‌های جدید بر زمین تبدیل خواهد شد.بر اساس این طرح، محدودیت‌های فعلی که خرید زمین توسط شهرک‌نشینان را تنها از طریق شرکت‌های ثبت‌شده در نهادهای وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی ممکن می‌ساخت، حذف خواهد شد و مالکیت فردی مستقیم برای شهرک‌نشینان مجاز می‌شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
ترکیه: پیش از بحث درباره اعزام نیرو، باید آتش‌بس بین روسیه و اوکراین برقرار شود
ناکامی تلخ ستارگان پاس ساری در رویارویی با خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر کشتی
ایران از شرکت‌های روس برای مشارکت در هاب غذایی دعوت کرد
معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد
نمایندگان اقوام و مذاهب ایران در ژنو: تنوع فرهنگی کشور سرمایه وحدت ملی است
حماس رژیم صهیونیستی را به نقض توافق آتش‌بس متهم کرد
مطابق ماده 10 قانون، ثبت ادعاهای ملکی در سامانه الزامی شد
مرگ دو کارگر در حادثه سقوط کامیون به گودال در تهران
اسموتریچ: رئیس ستاد ارتش اسرائیل جایگاه خود را بداند
پوتین: به رسمیت شناختن حاکمیت روسیه بر کریمه و دونباس، نکته کلیدی در مذاکرات با آمریکاست
ماندگاری هوای آلوده تهران تا اواسط هفته آینده
ایران با خانواده جان‌باختگان حادثه آتش‌سوزی در چین ابراز همدردی کرد
پیشنهاد برنامه میراث فرهنگی ایران به آسیا
افشای مسکو: آمریکا در فیلیپین برای جنگ اوکراین نیرو جذب می‌کند
عون: پاسخ عملی برای طرح‌های پیشنهادی مذاکره دریافت نکرده‌ام
کیف پنجاه میلیاردی طلا در کنارک به صاحبش بازگردانده شد
قانون جدید کنست، مجوزی برای شهرک‌سازی و خرید اراضی در کرانه باختری است
وزرات خارجه ایران اقدام سیاسی استرالیا علیه سپاه پاسداران را بدعتی مجرمانه دانست
لوکاشنکو: اروپا را پیروز مناقشه اوکراین نمی‌دانیم
رونمایی ماکرون از طرح جدید خدمت سربازی در فرانسه
حادثه بهمن در در اشتوبای اتریش؛ اعضای تیم ملی سالم هستند
X
آگهی تبلیغاتی