×
بین الملل
شناسه خبر : 259499
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/06 ساعت 16:13
شکست کامل نتانیاهو در همه جبهه ها به روایت هاآرتص

شکست کامل نتانیاهو در همه جبهه ها به روایت هاآرتص

روزنامه هاآرتص نوشت: به لطف اقدامات و سیاست های نتانیاهو پس از جنگ غزه، جایگاه سابق اسرائیل به عنوان "پسر محبوب" واشنگتن، اکنون به عربستان سعودی منتقل شده و جایگاه جهانی رژیم تل آویو به طور بی‌سابقه‌ای سقوط کرده است... نتانیاهو در تحقق اهداف جنگ با ایران و دیگر جبهه ها نیز ناکام بوده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه اسرائیلی "هاآرتص" در مقاله ای نوشت، سیاست‌های بنیامین نتانیاهو، نخست وزیراسرائیل ، دولت تل آویو را در عرصه‌های دیپلماتیک، نظامی و استراتژیک، از جمله در مبارزه با ایران، با شکست مواجه کرده است. "هاآرتص" که یکی از رسانه های منتقد نتانیاهو و کابینه راستگرای اسرائیل است، در مقاله ای به قلم " نهیمیا اشتراسلر" تحت عنوان" پیروزی کامل؟ نتانیاهو شکست استراتژیکی را برای اسرائیل به ارمغان آورد" نوشت: نتانیاهو در تمامی جبهه‌های دیپلماتیک و نظامی، برای اسرائیل شکست استراتژیک به ارمغان آورده است.وی افزود به لطف اقدامات و سیاست های نتانیاهو پس از جنگ غزه، جایگاه سابق اسرائیل به عنوان "پسر محبوب" واشنگتن، اکنون به عربستان سعودی منتقل شده و جایگاه جهانی رژیم تل آویو به طور بی‌سابقه‌ای سقوط کرده است.

شکست کامل به جای پیروزی کامل

مهمترین شکست نتانیاهو در جبهه ایران است، جایی که نفوذ نظامی و سیاسی تهران پس از جنگ اخیر نه تنها از بین نرفته، بلکه از همیشه قوی‌تر باقی مانده است.پس از جنگ 12 روزه، نتانیاهو ادعا کرد که اسرائیل دو تهدید وجودی را از بین برده است: تهدید هسته‌ای و خطر هزاران موشک بالستیک ایرانی؛ اما "نهیمیا اشتراسلر" در هاآرتص نوشته:" اسرائیل چیزی را حذف نکرد. ایران تسلیم نشده و حاضر به پذیرش هیچ نظارتی بر برنامه هسته‌ای خود نیست و با سرعت بسیار زیادی در حال تولید موشک‌های بالستیک جدید است. اخیرا نیز گزارش شده که در درگیری بعدی با اسرائیل، ایران روزانه 2 هزار موشک شلیک خواهد کرد." اشتراسلر افزود که علیرغم صرف منابع عظیم نظامی و سیاسی توسط اسرائیل برای شکست جنبش حماس، اما نتانیاهو در تحقق اهداف جنگ غزه ناکام مانده، چون حماس همچنان غزه را کنترل می‌کند، 20 هزار جنگجو را آماده مقابله با اسرائیل نگه داشته و همچنان در بین فلسطینیان بسیار محبوب است.حزب‌الله نیز تسلیم نشده و از واگذاری زرادخانه خود امتناع می‌کند. اشتراسلر افزود: " حزب الله در حال بازسازی زیرساخت‌های خود، جذب جنگجو، ایجاد ساختار فرماندهی و جمع‌آوری سلاح است."این روزنامه نگار منتقد اسرائیلی در ادامه نوشته از هر دو منظر دیپلماتیک و نظامی، اسرائیل تحت حکومت نتانیاهو در وضعیت وخیمی قرار دارد. او افزود نتانیاهو در خنثی کردن دشمنان اسرائیل که همگی همچنان قدرتمند هستند، شکست خورده است.اشتراسلر در پایان نوشته: "پیروزی کامل؟ پست‌ترین مرد تاریخ قوم یهود، شکستی استراتژیک (برای اسرائیل) به بار آورد."


نظرات

آخرین اخبار
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405