×
بین الملل
شناسه خبر : 259482
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/06 ساعت 14:31
حماس خواستار توقف کشتار اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شد

حماس خواستار توقف کشتار اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شد

حماس با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، از جامعه جهانی خواستار توقف «کشتار سازمان‌یافته» اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شد؛ اقدامی که به گفته این جنبش، از آغاز جنگ غزه تاکنون جان بیش از 94 زندانی را گرفته و اکنون به مرحله‌ای بی‌سابقه از نقض حقوق بشر رسیده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد: آمارهای حقوق بشری تأیید می‌کنند که از آغاز جنگ نسل‌کشی علیه نوار غزه در ۸ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۶ مهر ۱۴۰۲)، بیش از ۹۴ اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

حماس افزود: اقدام به کشتار اسرای فلسطینی، نشان‌دهنده یک رویکرد جنایت‌کارانه و سازمان‌یافته است که زندان‌ها را به میدان‌های اعدام مستقیم برای حذف فیزیکی فلسطینی‌ها تبدیل کرده است.

حماس در این بیانیه با هشدار نسبت به خطرات جدی‌ شرایطی که اسرای فلسطینی با آن مواجه هستند، اضافه کرد که این نقض‌های فاحش حقوق بشر با شهادت‌های عینی و گزارش‌های حقوقی معتبر به‌طور کامل اثبات شده‌اند.

بر اساس بیانیه جنبش حماس، این نقض‌های فاحش شامل «ضرب‌وشتم شدید، سوزاندن با آب جوش، حمله با استفاده از سگ‌های تربیت‌شده و تعرض جنسی» بوده است.

حماس در ادامه بیانیه خود، تداوم سکوت جامعه جهانی در برابر این سطح از شکنجه‌های وحشیانه و عدم پیگرد فرماندهان رژیم صهیونیستی به عنوان مسئولان مستقیم این جنایات را به‌شدت محکوم و تأکید کرد که این دو عامل در حکم اعطای مجوزی آشکار به رژیم اشغالگر برای ادامه قتل و جنایت در داخل زندان‌ها است.

جنبش حماس همچنین از همه کشورهای جهان، سازمان ملل متحد، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و نهادهای حقوقی و قانونی خواست تا با اقدام فوری و بهره‌گیری از تمام ابزارهای فشار، برای توقف جنایات رژیم اشغالگر علیه اسرای فلسطینی وارد عمل شوند.

حماس در پایان بر لزوم تضمین حقوق اسرای فلسطینی که در تمام معاهدات و عرف‌های بین‌المللی به رسمیت شناخته شده‌اند تأکید کرد.

این در حالی است که کمیته امنیت داخلی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) ۱۲ آبان ماه پیش‌نویس قانون اعدام اسرای فلسطینی را تصویب کرد و آن را برای بررسی و تصویب نهایی به صحن عمومی کنست ارجاع داده است.

این قانون در صورت تصویب نهایی، به مقامات اسرائیلی اجازه می‌دهد تا برای فلسطینی‌هایی که به انجام عملیات‌ ضد صهیونیستی متهم می‌شوند، مجازات اعدام تعیین کنند.

همچنین«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه با امضای فرمانی، بازدید تیم‌های صلیب سرخ از زندانیان فلسطینی در زندان‌های اراضی اشغالی را ممنوع کرد. این دستور به‌ویژه درباره اسرایی در زندان «ساده تیمن» اعمال می‌شود که مقام‌های اسرائیلی آنان را «نیروهای غیرقانونی» توصیف کرده‌اند.

تحلیلگران بین‌المللی هشدار داده‌اند این تصمیم‌ها می‌تواند به تشدید خشونت در داخل زندان‌ها و افزایش تنش‌های انسانی منجر شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واکنش تند نوه عزالدین قسام به تهدید وزیر افراطی رژیم صهیونیستی
ادامه ممنوعیت فعالیت الجزیره در رام الله
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی
دستور صریح رئیس جمهور برای حل مشکل میدان نفتی آزادگان
هشدار سرعت لحظه‌ای در جاده‌ها؛ رانندگان مراقب باشید!
تنها 29 درصد صهیونیست‌ها احساس امنیت می‌کنند
هوای تهران دوباره آلوده شد
غرب برای مداخله و تاثیرگذاری بر انتخابات دومای دولتی روسیه تلاش می کند
اظهارات بحث‌برانگیز درباره آرزوی مرگ ترامپ توسط زلنسکی
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 1405 تا پایان امشب
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
X
آگهی تبلیغاتی