×
اقتصادی
شناسه خبر : 259445
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/06 ساعت 10:58
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز 6 آذر 1404 در شرایطی اعلام شد که کاهش تمایل به خرید در میان متقاضیان واقعی و احتیاط معامله‌گران در روزهای اخیر همچنان محسوس است. نقدشوندگی بازار پایین باقی مانده و بیشتر خرید و فروش‌ها محدود به واسطه‌ها و معامله‌های کوچک مانده است. این وضعیت تحت تاثیر نوسانات نرخ ارز و افزایش ریسک‌های اقتصادی قرار دارد .

نورنیوز- گروه اقتصادی :  قیمت خودرو امروز 6 آذر 1404 در شرایطی اعلام شد که کاهش تمایل به خرید در میان متقاضیان واقعی و احتیاط معامله‌گران در روزهای اخیر همچنان محسوس است. نقدشوندگی بازار پایین باقی مانده و بیشتر خرید و فروش‌ها محدود به واسطه‌ها و معامله‌های کوچک مانده است. این وضعیت تحت تاثیر نوسانات نرخ ارز و افزایش ریسک‌های اقتصادی قرار دارد و در چنین شرایطی، خریداران تمایل دارند قبل از هر تصمیم‌گیری منتظر شفاف‌تر شدن شرایط بازار بمانند.

رفتار عرضه‌کنندگان نیز در این دوره تعیین‌کننده است. فعالان بازار معتقدند هرگونه کاهش تولید می‌تواند سرعت رشد قیمت‌ها را افزایش دهد. علاوه بر این، انتظار برای ورود خودروهای جدید یا تحولات سیاست‌گذاری در صنعت خودروسازی، بر روان معامله‌گران اثرگذار است و ممکن است روند بازار را در کوتاه‌مدت تحت تاثیر قرار دهد.

قیمت خودروهای داخلی

ری‌را بیشترین تغییرات قیمتی میان خودروهای داخلی را تجربه کرد. بر همین مبنا، این کراس‌اوور داخلی 25 میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ یک میلیارد و 861 میلیون تومان معامله شود. از طرف دیگر، سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول کوچک) رشد 13 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 51 میلیون تومان خرید و فروش شود.

ساینا GX دوگانه‌سوز 11 میلیون تومان گران شد تا با بهای 785 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. از سوی دیگر، شاهین اتوماتیک G ریزش بهای هفت میلون تومانی را پشت سر گذاشت و با نرخ یک میلیارد و 260 میلیون تومان میلیون تومان به معاملات امروز رسید.

جدول+خودرو
 

قیمت خودروهای مونتاژی

لوکانو L8 در صدر فهرست تغییرات قیمتی خودروهای مونتاژی قرار گرفت. بر همین اساس، این کراس‌اوور مونتاژی 90 میلیون تومان گران شد و روی شاخص چهار میلیارد و 930 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، لاماکو فلو رشد 25 میلیون تومانی را تجربه کرد و روی قله یک میلیارد و 850 میلیون تومان ایستاد.

میان محصولات مونتاژی خودروسازان داخلی، هایما 20 میلیون تومان گرانتر از روز گذشته و با نرخ 2 میلیارد و 410 میلیون تومان به بازار آزاد رسید. از طرف دیگر، چانگان CS55 افت بهای 30 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و به نرخ معاملاتی 2 میلیارد و 990 میلیون تومان رسید.

آریزو 6 نسبت به روز معاملاتی گذشته 60 میلیون تومان گران شد تا با نرخ 2 میلیارد و 280 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود. از سوی دیگر، X22 پرو دستی افت بهای 10 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی یک میلیارد و 365 میلیون تومان سقوط کرد.

جدول+قیمت+خودرو
 

 


اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار
انتقاد تند وزارت خارجه یمن از فرستاده سازمان ملل؛ جانبداری آشکار از ریاض
غریب‌آبادی: انتظار از اروپا این است پیشران دیپلماسی باشد و نه دنباله‌رو متجاوز
کارشناسان سازمان ملل خواستار پاسخگویی آمریکا و اسرائیل درباره قتل‌عام کودکان میناب شدند
شورای اطلاع‌رسانی دولت: صداوسیما بخشی از سخنان رئیس‌جمهور را سانسور کرد
بازگشت غیرمنتظره آسانی به تهران
عراقچی در سازمان شانگهای: ایران زیر بار قلدری آمریکا نمی‌رود
چرا هوش مصنوعی انسان نمی‌شود؟
ممنوعیت سفر و انسداد دارایی‌ها؛ تحریم‌های تازه اروپا علیه چند ایرانی
فدراسیون والیبال: تیم ملی با پیاتزا راهی قهرمانی آسیا می‌شود
واکنش کرملین به موضع دوگانه ترامپ در قبال اوکراین
باب المندب باز است؛ فقط عربستان محاصره است
جدول قطعی برق استان ها فردا 3 مرداد 1405 + نحوه اطلاع از ساعت قطعی برق شنبه
گزارش سی‌بی‌اس از بحران مهمات آمریکا؛ پاتریوت و تاد زیر فشار تنش با ایران
بیانیه وزیران خارجه شانگهای در قرقیزستان؛ از نظم چندقطبی تا بانک توسعه
ادامه آتش‌سوزی مهیب در جنوب‌غرب فرانسه
سقوط هواپیمای دریایی در واشنگتن آمریکا
ثبات بیت‌کوین با وجود ریزش سهام
رایزنی قطر و انگلیس درباره امنیت منطقه
اطلاعیه آموزش و پرورش درباره نمرات دانش‌آموزان پایه نهم
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 3 مرداد 1405
آمادگی کامل هلال‌احمر در مرز مهران؛ خدمات امدادی اربعین ارتقا می‌یابد
جابجایی نیروهای آمریکایی در عراق
حملات بامدادی آمریکابه ایران؛ پاسخ موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن، بحرین و کویت
اعلام اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز
تمدید قرارداد ستاره کروات با میلان
بحران بی‌سابقه آتش‌سوزی جنگلی در اسپانیا
رئیس‌جمهور بنگلادش استعفا کرد
دانشجویان خوابگاهی بخوانند؛برنامه اسکان تابستان
رونمایی از نماد مزار رهبر شهید در میدان آزادی تهران
تشدید نظارت بر قیمت‌ها در ایام اربعین
تابستان با مغز ما چه می‌کند؟ پشت‌پرده کلافگی و پرخاشگری در روزهای داغ سال
پیش بینی بورس فردا شنبه 3 مرداد 1405
اعلام برنامه امتحانات نهایی پایه یازدهم برای استانهای جنوبی+جزئیات
موج گرما در تهران تا چه زمانی ماندگار است؟
هشدار زرد هواشناسی برای 24 استان
محدودیت صادراتی چین برای 14شرکت اروپایی
سپاهان برای سهمیه آسیایی می‌جنگد
با کشورهای حاضر در اجلاس مواضع مشترکی داریم
چرا فیش حقوقی تیرماه بازنشستگان هنوز بارگذاری نشده است؟
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره پیشنهاد آتش بس توسط عراق
آیا آرژانتین برای همیشه از جام جهانی اخراج می‌شود؟
گرامیداشت یاد کودکان میناب در «مشق ناتمام»
راز موهای بلند مدافع تیم ملی اسپانیا چیست؟ / روایت تکان‌دهنده کوکوریا
چین خواستار کاهش تنش در خلیج فارس شد
انتقاد دلا فوئنته از رفتار بازیکنان آرژانتین
صعود مقتدرانه پاکدامن در رقابت های شمشیربازی
ترامپ عمدا با نتانیاهو دیدار نمی کند
14 کشته و 24 زخمی در بمب‌گذاری انتحاری پاکستان
قیمت نفت در مسیر افزایش هفتگی
صدور بیش از 650هزار گذرنامه زیارتی از اول محرم