×
حوادث
شناسه خبر : 259424
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/06 ساعت 09:51
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری

از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری

درگیری چند جوان در یک مغازه صوتی‌و‌تصویری در شهرری، به فاجعه‌ای خونین انجامید؛ جایی که نازنین، دختر جوانی که برای میانجیگری آمده بود، قربانی ضربه مرگبار چاقو شد.

نورنیوز- گروه حوادث: ۱۰ تیر ۱۴۰۲، صدای فریاد و درگیری فضای یک مغازه صوتی‌ و تصویری در شهرری را ملتهب کرد. رهگذران و اهالی محل با شنیدن سروصدا، مقابل مغازه تجمع کردند. چند دقیقه بیشتر نگذشته بود که نگاه‌ها به دختری افتاد که میان چند پسر جوان ایستاده بود و با ترس جیغ می‌کشید. درست در همان لحظه ضربه چاقوی یکی از مهاجمان به او اصابت کرد؛ ضربه‌ای که مسیر پرونده را از یک نزاع ساده به جنایتی تلخ تغییر داد.

مردم هراسان با اورژانس تماس گرفتند و امدادگران شروین، صاحب مغازه، و دختر جوان به نام نازنین را به بیمارستان منتقل کردند. اگرچه پزشکان برای نجات هر دو تلاش کردند، اما شدت جراحت، کار را برای نجات نازنین سخت کرد. ضربه‌ای که به سینه‌اش خورده بود، کاری بود؛ دختری که تنها برای کمک و آرام کردن دعوا وارد میدان شده بود، جان خود را از دست داد.

آغاز تحقیقات جنایی

با مرگ نازنین، رسیدگی به پرونده وارد مرحله جنایی شد. شروین اولین فردی بود که مورد تحقیق قرار گرفت. او در صحنه درگیری زخمی شده و انگشت دستش قطع شده بود. در بررسی‌های اولیه مشخص شد اختلافات قبلی شروین با پسری به نام ایمان، زمینه‌ساز حادثه بوده است. ایمانی که برای تسویه‌حساب، دوستش نوید را اجیر کرده بود تا از شروین انتقام بگیرد.

شروین در توضیح ماجرا گفت:
«مدتی بود با ایمانی کل‌کل داشتیم. او بارها جلوی من خط و نشان کشیده بود. روز حادثه نازنین همراه یکی از دوستانش به مغازه آمده بود که ناگهان چند نفر از دوستان ایمان رسیدند. یکی از آنها با چاقو حمله کرد. دوست نازنین فرار کرد، اما نازنین برای کمک ایستاد… و همان‌جا ضربه خورد.»

براساس اطلاعاتی که شروین داد، نوید شناسایی و دستگیر شد. او در بازجویی‌ها اعتراف کرد که با درخواست ایمان و برای انتقام وارد مغازه شده است. نوید گفت که مست بوده و نمی‌دانسته اختلاف اصلی چه بوده، اما بعدها شنیده که موضوع به رابطه عاطفی ایمان و دوست نازنین مربوط بوده است.

پشت پرده اختلافات

شروین اما روایت دیگری داشت: «ایمان تصور کرده بود دختر مورد علاقه‌اش به او خیانت کرده و آن روز برای دیدن من به مغازه آمده. اختلافات قبلی‌مان هم ترس و بدبینی‌اش را بیشتر کرده بود. همه‌چیز بی‌اساس بود، اما هیچ‌کدام از ما کوتاه نیامدیم و دعوا به اینجا کشید.»

با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست، پرونده به شعبه چهارم دادگاه کیفری یک تهران فرستاده شد. خانواده نازنین—تنها فرزندشان—در جلسه دادگاه خواستار قصاص قاتل شدند.

اعترافات متهم در دادگاه

نوید در جلسه محاکمه ادعا کرد که قصد کشتن نازنین را نداشته است:
«ایمان به من گفت دختر مورد علاقه‌اش با صاحب مغازه دیده شده. حالش خراب بود. من هم مست بودم و برای کمک به رفیقم وارد مغازه شدم. نمی‌دانم چطور نازنین وسط درگیری آمد و ضربه خورد.»

به‌رغم این ادعا، قضات نوید را به قصاص محکوم کردند و حکم در دیوان عالی تأیید شد. اما درست زمانی که او یک قدم تا چوبه دار فاصله داشت، درخواست اعاده دادرسی ارائه داد و پرونده دوباره به دادگاه برگشت.

حالا نوید در شعبه دهم دادگاه کیفری دوباره مقابل قضات ایستاده و می‌گوید ضربه چاقو «ناخواسته» به نازنین اصابت کرده است؛ ادعایی که قضات برای آن وارد شور شده‌اند و باید دوباره درباره سرنوشت او تصمیم بگیرند.


اخبار مرتبط
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
جمعه 1404/09/07 ساعت 10:26
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
در یک نزاع دسته‌جمعی در یکی از روستاهای ارومیه، سه نفر کشته و چهار نفر زخمی شدند. رئیس پلیس آگاهی استان از دستگیری عوامل حادثه خبر داد و گفت متهمان برای بررسی قضایی در اختیار مرجع ذی‌صلاح قرار گرفته‌اند.
جنایت هولناک در مسیر گتوند به دزفول؛ استاد دانشگاه به قتل رسید
دوشنبه 1404/09/03 ساعت 12:41
جنایت هولناک در مسیر گتوند به دزفول؛ استاد دانشگاه به قتل رسید
دادستان شهرستان گتوند از دستگیری قاتلان اجاره‌ای استاد دانشگاه خبر داد. جسد این مرد 50 ساله بیستم آبان در زیر پلی در مسیر گتوند به دزفول پیدا شد. متهمان پس از تفهیم اتهام، صراحتاً به قتل عمد اعتراف کردند و روانه زندان شدند.
ارائه جزئیات دستگیری عاملان قتل دختر بچه 7 ساله از سوی پلیس؛ مشارکت مادر در قتل «نازگل»
شنبه 1403/11/13 ساعت 16:45
ارائه جزئیات دستگیری عاملان قتل دختر بچه 7 ساله از سوی پلیس؛ مشارکت مادر در قتل «نازگل»
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: عاملان قتل دختربچه 7 ساله به اسم نازگل که سال گذشته در یکی از مناطق روستایی اصفهان مفقود و به قتل رسیده بود دستگیر و به مرجع قضائی تحویل داده شدند.
نظرات

آخرین اخبار
روغن زیتون فوق بکر؛ غذای طلایی برای سلامت مغز
هوش مصنوعی دستورالعمل ساخت باتری‌های لیتیوم-فلزی را نوشت
ژاپنی‌ها تراشه وای‌فای مقاوم در برابر تشعشعات شدید ساختند
زنبور باستانی 98 میلیون ساله به نام راننده مک‌لارن ثبت شد
اعتراف آمریکا به زخمی شدن نظامیانش در پاسخ ایران به نقض آتش‌بس
وعده سرپرست وزارت دفاع از شگفتانه ای که در راه است
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!