×
بین الملل
شناسه خبر : 259423
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/06 ساعت 09:56
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد

ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد

دونالد ترامپ پس از تیراندازی به 2 نیروی گارد ملی در نزدیکی کاخ سفید، خواستار تحقیق مجدد درباره تمام پناهندگان افغانستانی شد که از سال 2021 وارد آمریکا شده‌اند. او این حمله را اقدامی تروریستی توصیف و تأکید کرد آمریکا در مقابله با تهدیدات امنیت ملی تسلیم نخواهد شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: دونالد ترامپ روز چهارشنبه (به وقت آمریکا) در یک بیانیه ویدیویی، این تیراندازی را یک حمله و کمین وحشتناک در چند قدمی کاخ سفید توصیف کرد و گفت که سربازان در آستانه تعطیلات شکرگزاری از فاصله نزدیک هدف قرار گرفتند.

وی گفت: این حمله فجیع یک عمل شیطانی، یک عمل نفرت انگیز و یک عمل تروریستی بود. این یک جنایت علیه کل ملت ما بود. این یک جنایت علیه بشریت بود.

ترامپ افزود که این حمله یک عمل تروریستی بود و حمله به گارد ملی بزرگترین تهدید امنیت ملی پیش روی آمریکا است.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین ادعا کرد که دولت قبلی این کشور به ۲۰ میلیون خارجی بدون مدرک از سراسر جهان اجازه داده است بدون بررسی مناسب وارد کشور شوند.

وی توضیح داد که آمریکا باید «هر تبعه خارجی که در دوران ریاست جمهوری جو بایدن از افغانستان وارد شده است را دوباره بررسی کند» و تأکید کرد که چنین حادثه‌ای «تحمل نخواهد شد.»

ترامپ گفت: ما این نوع حمله به قانون و نظم را توسط افرادی که نباید در کشور ما باشند، تحمل نخواهیم کرد. آمریکا در مقابله با تروریسم تسلیم نخواهد شد و ما به ماموریتی که نیروهای نظامی ما با افتخار انجام می‌دهند، ادامه خواهیم داد و از این ماموریت منصرف نخواهیم شد.

وی تصریح کرد مظنون این حمله که به شدت زخمی شده است، «با عدالت سریع و قطعی روبرو خواهد شد» و افزود: اگر گلوله‌ای که به او اصابت کرد کار خود را انجام ندهد، ما عامل این حمله وحشیانه را به عدالت سریع و قطعی خواهیم رساند.

رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که پس از حمله، دستور اعزام ۵۰۰ سرباز دیگر به واشنگتن دی سی را نیز داده است.

مقامات پلیس اعلام کردند احتمالا مردی که متهم به تیراندازی به ۲ نیروی گارد ملی در نزدیکی کاخ سفید است، تبعه افغانستان باشد و هشدار دادند که بخش‌هایی از هویت او هنوز در حال تأیید است.

منابع متعدد پلیس مظنون را «رحمان الله لاکانوال» ۲۹ ساله، تبعه افغانستان که در سال ۲۰۲۱ وارد آمریکا شده بود، شناسایی کرده‌اند. او نیز در تبادل آتش مورد اصابت گلوله قرار گرفت و تحت مراقبت شدید به بیمارستان محلی منتقل شد. بازرسان گفتند که گمان می‌رود او به تنهایی عمل کرده باشد.

رحمان الله لاکانوال تحت برنامه ای که درخواست‌های پناهندگی برای اتباع افغانستان را در سال ۲۰۲۱ تسریع کرد، وارد آمریکا شد.


اخبار مرتبط
صدور روادید آمریکا برای تمامی اتباع افغانستانی متوقف شد
شنبه 1404/09/08 ساعت 09:05
صدور روادید آمریکا برای تمامی اتباع افغانستانی متوقف شد
وزارت خارجه ایالات متحده در بیانیه‌ای اعلام کرد که صدور روادید برای تمامی افراد دارای گذرنامه افغانستانی به‌ طور فوری متوقف شده است.
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
جمعه 1404/09/07 ساعت 09:00
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
در پی تیراندازی اخیر در واشنگتن، دولت ترامپ بازبینی سختگیرانه همه گرین‌کارت‌های صادرشده برای اتباع 19 کشور از جمله ایران را آغاز کرد؛ اقدامی جنجالی که می‌تواند هزاران مهاجر و پناهجو را با خطر لغو اقامت دائم روبه‌رو کند.
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
پنج‌شنبه 1404/09/06 ساعت 10:45
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
در پی تیراندازی به دو سرباز گارد ملی در نزدیکی کاخ سفید، آمریکا رسیدگی به تمام درخواست‌های مهاجرتی شهروندان افغانستانی را تا اطلاع ثانوی متوقف کرد. مظنون این حمله که در سال 2021 وارد آمریکا شده، 29 ساله و تبعه افغانستان است.
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پنج‌شنبه 1404/09/06 ساعت 09:00
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پس از تیراندازی مرگبار به دو نیروی گارد ملی در نزدیکی کاخ سفید، مقامات پلیس اعلام کردند مظنون احتمالی یک تبعه 29 ساله افغانستان است که سال 2021 وارد آمریکا شده. هویت او همچنان در حال بررسی است و پرونده می‌تواند ابعاد امنیتی و سیاسی گسترده‌تری پیدا کند.
نظرات

آخرین اخبار
فستینگ چطور به سلامت لثه ها کمک می کند؟
چرا زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند؟
نقش کلیدی ویتامین C در حفظ سلامت مغز
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!
نورنما | آتش سوزی مهیب معبد چوبی 124 ساله در اوبیهیرو ژاپن
نرخ جدید خرید مرغ مازاد تصویب شد
رونالدینیو در 46 سالگی به مستطیل سبز بازگشت
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش سازنده اسلام آباد در روند دیپلماتیک منجر به توافق پایان جنگ
بلیت پخش سینمایی بازی ایران و بلژیک چقدر فروخت؟
قلعه‌نویی: تیم ملی ایران برای تاریخ‌سازی مقابل بلژیک آماده است
امکان استعلام ممنوع‌الخروجی قضایی فراهم شد
کالاهای لبنانی دوباره به بازارهای عربستان سرازیر شدند
انتقاد ایران از محدودیت استرالیا علیه پزشکان منتقد رژیم صهیونیستی
شفاف سازی ایران خودرو درباره قیمت جدید محصولات+ نامه
ادعای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است
ادعای ترامپ : می توانم جلوی حمله اسرائیل به لبنان را بگیرم
مشکل منیرالحدادی برای ماندن در استقلال حل شد
نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد
ترامپ : اگر من نبودم اسرائیل وجود نداشت
اعتراف رابرت مالی به شکست آمریکا در جنگ با ایران
ممنوعیت عزاداری حسینی در بحرین برای چهارمین روز متوالی
اعتراف ترامپ به ناکامی در جنگ: با ادامه بمباران تنگه هرمز باز نمی‌شد
جرمی دوکو به بازی با ایران نمی‌رسد؟