×
ورزشی
شناسه خبر : 259408
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/09/06 ساعت 08:50
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم

ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم

ریکاردو ساپینتو پس از تساوی استقلال مقابل الوصل، با وجود عدم دستیابی به پیروزی، عملکرد شاگردانش را ستود و گفت تیمش با تمام توان جنگیده است. او با اشاره به اهمیت بازی پایانی، تأکید کرد مسیر صعود هنوز باز است و حمایت و اعتماد به بازیکنان کلید موفقیت خواهد بود.

نورنیوز-گروه ورزشی: ریکاردو ساپینتو سرمربی تیم فوتبال استقلال، پس از تساوی یک بر یک برابر الوصل امارات در هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲، در نشست خبری اظهار کرد: دیدار بسیار رقابتی و باکیفیتی را شاهد بودیم، دو تیم قدرتمند گروه برابر هم قرار گرفتند و کنترل کلی بازی در اختیار ما بود. مسئولیت نتیجه نیز با ماست.

وی افزود: هدف ما پیروزی بود و حتی اگر امشب به سه امتیاز هم می‌رسیدیم، بازهم باید در بازی پایانی برنده شویم. مسیر صعود، تنها با پیروزی در دیدار آخر تکمیل می‌شود.

سرمربی استقلال خاطرنشان کرد: بازیکنان ما نظم و رفتار تیمی مورد نظر کادر فنی را به‌خوبی اجرا کردند و حریف نیز موقعیت قابل توجهی روی دروازه ما ایجاد نکرد. الوصل تیمی باکیفیت و قابل احترام است که توانایی ساخت موقعیت در هر لحظه را دارد، اما امشب اجازه چنین کاری به آنها ندادیم.

ساپینتو درباره مصدومیت منیر الحدادی که منجر به تعویض این بازیکن در دقیقه ۱۶ شد: مصدومیت منیر الحدادی در لحظه‌ای رخ داد که می‌توانست روند ما را برای بازی‌های آینده دشوار کند. این اتفاق برای تیم نگران‌کننده بود و امیدواریم هرچه سریع‌تر بهبود یابد،اتفاق خیلی بدی بود و ۴۸ ساعت طول می‌کشد که مشخص شود به داربی می‌رسد یا خیر، حداقل یک هفته از تمرینات دور است.

وی تاکید کرد: استقلال از نظر خلق موقعیت و شوت‌زنی برتر از حریف ظاهر شدیم. با وجود اینکه به برد نرسیدیم، نتیجه را می‌پذیریم و به تیمم افتخار می‌کنم، زیرا با تمام توان جنگیدند و نمایشی تاکتیکی و باصلابت ارائه دادند.

ساپینتو همچنین در پاسخ به پرسشی درباره تاخیر در آغاز مسابقه و موضع او نسبت به پذیرش این موضوع اظهار کرد:صد درصد موافق بودم. اگر چنین شرایطی برای من یا تیمم رخ می‌داد، انتظار داشتم زمان لازم را در اختیارمان قرار دهند. حتی می‌توانستم تیم را از زمین بیرون بکشم، اما چنین کاری نکردم. نمی‌دانم این تاخیر در نتیجه اثر داشت یا نه، اما برای هر دو تیم سخت بود. دو تیم با تمام توان تلاش کردند و هواداران باید از کیفیت بالای بازی رضایت داشته باشند.

سرمربی استقلال سپس درباره عملکرد محمدرضا آزادی گفت:بهتر است مثبت فکر کنیم، فصل طولانی است و همه ما تیم، هواداران و مجموعه باشگاه استقلال باید در یک مسیر و با نگرش مثبت حرکت کنیم تا اعتمادها از بین نرود.

وی ادامه داد: برای برخی بازیکنان، به‌ویژه مهاجمان تخت فشار انتظارات، بازی کردن دشوار می‌شود. مهاجم دوست دارد گل بزند و مسئولیتش هم همین است، اما باید ایمان داشته باشیم. همان‌طور که این شرایط برای سعید سحرخیزان نیز وجود داشت، باید به آنها اعتماد و باور دهیم تا مسیر پیشرفت را با اطمینان ادامه دهند.

ساپینتو در پایان گفت: الوصل تیمی رقابتی و قابل احترام بود. شدت و ضرب‌آهنگ مسابقه بالا و سطح فنی آن چشمگیر بود، سرمربی الوصل در جریان بازی سیستم را تغییر داد و ما هم مجبور به اعمال تغییرات تاکتیکی شدیم.


نظرات

آخرین اخبار
رونمایی از طرح آرامگاه فرشچیان
دفن پروژه جاه‌طلبانه نئومِ بن سلمان در شن‌های عربستان!
منیر الحدادی به لیگ اسپانیا بازگشت
سیاستگذاری اقتصادی تغییر ریل می‌دهد؟
قطر: بازگشت به شرایط پیش از جنگ ضروری است
قرارگیری ترامپ در برزخ دائمی
گزارش تصویری| آزمون سراسری سال 1405
پای اسپانیایی‌ها به بیرجند باز شد
دفاع و بازتولید قدرت از دل تهدید
ناکامی آزادکاران جوان در مسابقات جهانی
بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت حملات اخیر اسرائیل به غزه
انتقاد تند داریوش ارجمند از بودجه هنرمندان
توضیح درباره ابطال مصوبات شورای رقابت در پیش‌فروش خودرو
توقف پروازها در بن‌گوریون
مشاور امنیت ملی عراق چه پیامی را به قالیباف رساند؟
آخرین خبر از پرونده تکان‌دهنده و 53 میلیون دلاری هاروارد
انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
قالیباف به کربلا رسید
ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
واکنش چین به تهدید اقتصادی ترامپ علیه ایران
شکست کشتی‌گیران ایرانی در رقابت‌های جهانی
رکورد 48 ساعته پلیس؛ کشف هزاران تن موادمخدر و سوخت قاچاق
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در چند روز آینده
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
قطعی برق تهران فردا جمعه 30 مرداد+ لینک
روسیه: برای دیدار با مذاکره‌کنندگان آمریکایی آماده‌ایم
رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهد
گام مجلس برای حمایت از تولیدکنندگان؛ خسارت‌ها با جریمه تأخیر پرداخت می‌شود
هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در 5 استان کشور
حمله اسرائیل به ابوالظهور؛ پیام مستقیم به اردوغان و ارتش ترکیه
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور 1405 آغاز شد
هشدار سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران در جنگ بعدی متفاوت خواهد بود
مرکز آزمون تصادف خودرو راه‌اندازی شد اما آزمون تصادف خودروها آغاز نشد
بازگشت پروازهای بندرعباس به شمال کشور
عارف خواستار پایان دخالت شوراهای عالی در امور اجرایی دانشگاه‌ها شد
نورنما | آتش سوزی در جزیره سالامینا یونان
اسلام‌آباد میزبان وزیر خارجه سوریه پس از 19 سال
غم‌انگیزترین غایبان کنکور 1405؛ 4 داوطلب شهید و 30 نفر فوت شدند
پیام عمان درباره تنگه هرمز؛ خواهان تشدید تنش نیستیم
آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مازندران
شوک بزرگ در نقل و انتقالات استقلال؛ ستاره فصل قبل تمرینات را با تیم اسپانیایی آغاز کرد!
روند صعودی قیمت نفت خام برای پنجمین روز متوالی
حرم حضرت معصومه(س) میزبان مراسم چهلمین روز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی
افزایش نگرانی تل‌آویو از حضور دریایی ترکیه در سوریه
چین ساخت جزیره مصنوعی برای بزرگ‌ترین پایگاه نظامی خود را تکمیل کرد
تقدیر وزیر جهاد کشاورزی از فعالیت صیادان در دوران جنگ
کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم
عراقچی: اصرار بر سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا، شکست‌های بیشتری به بار می‌آورد
توقیف 3 شناور صیادی با 76 هزار لیتر سوخت قاچاق