×
سیاسی
شناسه خبر : 259369
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/05 ساعت 20:55
ابراز امیدواری لاریجانی برای رفع موانع انتقال گاز به پاکستان

ابراز امیدواری لاریجانی برای رفع موانع انتقال گاز به پاکستان

علی لاریجانی در دیدار با مقامات پاکستانی در اسلام‌آباد، گفت: مزاحمت‌ها و کارشکنی‌هایی وجود دارد در غیر این صورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می‌بود، امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به‌زودی حل شود.

نورنیوز -  گروه سیاسی : دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: مزاحمت‌ها و کارشکنی‌هایی وجود دارد در غیر این صورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می‌بود، امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به‌زودی حل شود.

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در کنفرانس خبری در اسلام‌آباد از حمایت های دولت و مردم پاکستان از ایران در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.

وی همچنین گفت که از بحران بین پاکستان و افغانستان بسیار ناراحت هستیم، جمهوری اسلامی ایران آماده ایفای هرگونه نقش برای کمک به حل این تنش‌ها است. به مسوولان عالی رتبه پاکستان منتقل کردیم که هر کاری که آنان فکر می کنند ایران می تواند آن را انجام دهد، ما با کمال میل آماده هستیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره توافق غزه گفت: این توافق با پیچیدگی های بسیاری همراه است و هرگز مطابق با خواسته ملت فلسطین نیست.

لاریجانی در ادامه درباره خط لوله گاز ایران و پاکستان گفت: ایران تا مرز خط لوله را احداث کرده است. این طرح از سال های قبل بین دو کشور وجود دارد. ما به تعهد خود عمل کردیم. مزاحمت ها و کارشکنی های وجود دارد در غیر اینصورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می بود. امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به زودی حل شود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان خاطرنشان کرد: ایران و پاکستان می توانند با سازوکار مؤثری در حوزه امنیتی داشته باشند. گروه های تروریستی در گذشته در خاک ایران عملیات انجام دادند که البته جمهوری اسلامی ایران آنان را سرکوب کرده است. در مجموع همکاری های امنیتی دو کشور را بسیار خوب توصیف می کنیم.

وی افزود: ایران و پاکستان می توانند مکمل یکدیگر باشند. در بحث فلسطین می توانیم هم جهت باشیم. البته مزاحم های این وجود دارند که باید مراقبت کنیم. پاکستان در بحث غزه نقش مثبت داشته است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه کنفرانس خبری در دومین روز سفرش به اسلام آباد تصریح کرد: ما و پاکستان در مسائل منطقه‌ای هم جهت هستیم. در برخی از امور شاید نظرات مختلفی داشته باشیم. دوستان پاکستانی می‌دانند که آمریکا با تجاوزگری به ایران مرتکب ظلم شد. تهران و اسلام‌آباد با نقش مکمل می توانند کارهای مثبتی برای صلح و ثبات منطقه‌ای انجام دهند.

وی درباره نقش میانجی گرایانه پاکستان در موضوعات مربوط به پاکستان اظهار کرد: در برخی موارد نقش میانجیگری ایران را مطلوب می دانیم. روابط ما با دولت و ملت پاکستان برادرانه است و به دوستان پاکستانی گفته ایم که نقش این کشور در منطقه مثبت است.

لاریجانی با اشاره به دیدارش با فرمانده ارتش پاکستان گفتی امروز با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کردیم و ایشان مطالبی را درباره مشارکت راهبردی بین دو کشور مطرح کرد. 

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه خاطرنشان کرد: ایران با چین روابط راهبردی دارد و آن را به اجرا گذاشتیم که سطح روابط اقتصادی را افزایش داد. بین ایران و روسیه نیز همین ارتباط راهبردی برقرار شد و می توانیم روابطی را نیز با پاکستان در این حوزه تعریف کنیم.

وی با اشاره به سفر اخیر پزشکیان به پاکستان گفت: این سفر مسیر اقتصادی دو کشور را هموار کرده است. 

لاریجانی همچنین از نقش پاکستان در شورای امنیت سازمان ملل حوادث اخیر در منطقه و ایران قدردانی کرد.

وی‌ با بیان اینکه روابط ایران و پاکستان با همسایگانشان فوق العاده است گفت: از اینکه در منطقه بین کشورها روابط پایداری به وجود آید استقبال کردیم و همزمان همکاری های پایداری با پاکستان داریم. نسبت همکاری‌ها میان کشورها ترتیبات مختلفی دارند. هرچه با توجه به واقعیت های بتوان حرکت کنیم، در مسیر درستی قرار می گیریم.

 


نظرات

آخرین اخبار
تشخیص خانگی مشکلات پوستی با یک حسگر بی‌سیم
سقوط قیمت نفت در پی کاهش تنش‌ها میان آمریکا و ایران
چند انفجار اربیل را لرزاند
گفت وگوی تلفنی ولیعهد عربستان و نخست وزیر انگلیس
خسارت 12 میلیارد دلاری عربستان به بنادر یمن
استقلال با جشنواره گل استارت زد؛ پیروزی پرگل آبی‌ها در نخستین بازی تدارکاتی
جزئیات تکان‌دهنده از پرونده‌های ارزی؛ 20 هزار بدهکار، تعهد ارزی ایفا نکرده اند
جنایت هولناک در ورامین؛ قاتل همسر اول، متهم به قتل همسر دوم شد
ترامپ با تصاویر جنجالی هوش مصنوعی علیه ایران خبرساز شد
هشدار صریح رئیس کمیسیون امنیت ملی؛ هیچ اقدامی علیه ایران بی‌پاسخ نمی‌ماند
سرمربی جدید صنعت نفت آبادان معرفی شد
انصارالله: محاصره در برابر محاصره؛ باب‌المندب دیگر برای عربستان باز نیست
عملیات ویژه در سواحل قشم؛ خط لوله 500 متری قاچاق سوخت منهدم شد
ناگفته های میرباقری پس از درگذشت اکبر عبدی؛ قرار بود ستاره «سلمان فارسی» باشد
رکورد تاریخی تولید برق در اوج گرما
اصرار عده‌ای بر القای روایت شکست، در راستای منافع ملی نیست
«اعلام قرمز» اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا
افشاگری آکسیوس درباره کمبود تسلیحات در جنگ علیه ایران
گروسی و وزیر خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه رایزنی کردند
پزشکیان اصلاحیه آیین‌نامه داخلی مجلس را ابلاغ کرد
افکار عمومی آمریکا علیه جنگ با ایران است
رودخانه‌های خوزستان در خطر
بیمارستان ارتش در مهران آماده خدمت‌رسانی به زائران اربعین شد
دیدار اژه‌ای با خانواده شهید موسوی در قم
استقرار 700 پاکبان برای خدمت به زائران در مرز مهران
تردد بیش از یک میلیون و 113 هزار زائر حسینی از مرزهای اربعینی
اژه‌ای: بعثت ملت ایران با خون شهدا رقم خورد
انفجارهای کنترل‌شده در جهرم از فردا
بقائی: آمریکا مقصر بحران تنگه هرمز است
هشدار مهم اربعین: بدون ویزا به مرز چذابه نروید
خلاصه و نتیجه بازی پرسپولیس و پیرامیدز مصر امروز یکشنبه 4 مرداد
افشای نقشه جنگ علیه ایران
کنگره آمریکا؛ رمزگشایی از نقشه جنگ در لباس قانون
چه کسی زلنسکی را به تقابل با ایران سوق داد؟
پیام صریح ایران به آمریکا درباره تنگه هرمز
جدول ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا دوشنبه 5 مرداد ماه
مصرف برق ایران رکورد زد؛ عبور از 75 هزار مگاوات
شوک پرسپولیس به قهرمان آفریقا؛ سرخ‌ها پیروز شدند
پشت پرده فشار گراهام به ترامپ برای حمله به ایران
پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت خواهر آیت الله نور مفیدی
ضرورت هوشمندی و بصیرت مردم در حفظ وحدت و یکپارچگی ملی
تسلیت لاوروف برای شهادت ملوان ایرانی درحمله اوکراین
جهاد و مقاومت؛ تنها راه مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی است
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 4 مرداد 1405
رای نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
پایانه مرزی شلمچه به نام شهید تنگسیری نامگذاری می‌شود
نیرنگ تازه تل‌آویو برای آینده غزه
سومین پهپاد، تنش روسیه و رومانی را شعله‌ور کرد
هاکی‌بازان همدانی روی سکوی آسیا؛ ایران جهانی شد
عراقچی: اقدام کی‌یف علیه کشتی ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند