×
سیاسی
شناسه خبر : 259369
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/09/05 ساعت 20:55
ابراز امیدواری لاریجانی برای رفع موانع انتقال گاز به پاکستان

ابراز امیدواری لاریجانی برای رفع موانع انتقال گاز به پاکستان

علی لاریجانی در دیدار با مقامات پاکستانی در اسلام‌آباد، گفت: مزاحمت‌ها و کارشکنی‌هایی وجود دارد در غیر این صورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می‌بود، امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به‌زودی حل شود.

نورنیوز -  گروه سیاسی : دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: مزاحمت‌ها و کارشکنی‌هایی وجود دارد در غیر این صورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می‌بود، امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به‌زودی حل شود.

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در کنفرانس خبری در اسلام‌آباد از حمایت های دولت و مردم پاکستان از ایران در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.

وی همچنین گفت که از بحران بین پاکستان و افغانستان بسیار ناراحت هستیم، جمهوری اسلامی ایران آماده ایفای هرگونه نقش برای کمک به حل این تنش‌ها است. به مسوولان عالی رتبه پاکستان منتقل کردیم که هر کاری که آنان فکر می کنند ایران می تواند آن را انجام دهد، ما با کمال میل آماده هستیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره توافق غزه گفت: این توافق با پیچیدگی های بسیاری همراه است و هرگز مطابق با خواسته ملت فلسطین نیست.

لاریجانی در ادامه درباره خط لوله گاز ایران و پاکستان گفت: ایران تا مرز خط لوله را احداث کرده است. این طرح از سال های قبل بین دو کشور وجود دارد. ما به تعهد خود عمل کردیم. مزاحمت ها و کارشکنی های وجود دارد در غیر اینصورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می بود. امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به زودی حل شود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان خاطرنشان کرد: ایران و پاکستان می توانند با سازوکار مؤثری در حوزه امنیتی داشته باشند. گروه های تروریستی در گذشته در خاک ایران عملیات انجام دادند که البته جمهوری اسلامی ایران آنان را سرکوب کرده است. در مجموع همکاری های امنیتی دو کشور را بسیار خوب توصیف می کنیم.

وی افزود: ایران و پاکستان می توانند مکمل یکدیگر باشند. در بحث فلسطین می توانیم هم جهت باشیم. البته مزاحم های این وجود دارند که باید مراقبت کنیم. پاکستان در بحث غزه نقش مثبت داشته است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه کنفرانس خبری در دومین روز سفرش به اسلام آباد تصریح کرد: ما و پاکستان در مسائل منطقه‌ای هم جهت هستیم. در برخی از امور شاید نظرات مختلفی داشته باشیم. دوستان پاکستانی می‌دانند که آمریکا با تجاوزگری به ایران مرتکب ظلم شد. تهران و اسلام‌آباد با نقش مکمل می توانند کارهای مثبتی برای صلح و ثبات منطقه‌ای انجام دهند.

وی درباره نقش میانجی گرایانه پاکستان در موضوعات مربوط به پاکستان اظهار کرد: در برخی موارد نقش میانجیگری ایران را مطلوب می دانیم. روابط ما با دولت و ملت پاکستان برادرانه است و به دوستان پاکستانی گفته ایم که نقش این کشور در منطقه مثبت است.

لاریجانی با اشاره به دیدارش با فرمانده ارتش پاکستان گفتی امروز با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کردیم و ایشان مطالبی را درباره مشارکت راهبردی بین دو کشور مطرح کرد. 

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه خاطرنشان کرد: ایران با چین روابط راهبردی دارد و آن را به اجرا گذاشتیم که سطح روابط اقتصادی را افزایش داد. بین ایران و روسیه نیز همین ارتباط راهبردی برقرار شد و می توانیم روابطی را نیز با پاکستان در این حوزه تعریف کنیم.

وی با اشاره به سفر اخیر پزشکیان به پاکستان گفت: این سفر مسیر اقتصادی دو کشور را هموار کرده است. 

لاریجانی همچنین از نقش پاکستان در شورای امنیت سازمان ملل حوادث اخیر در منطقه و ایران قدردانی کرد.

وی‌ با بیان اینکه روابط ایران و پاکستان با همسایگانشان فوق العاده است گفت: از اینکه در منطقه بین کشورها روابط پایداری به وجود آید استقبال کردیم و همزمان همکاری های پایداری با پاکستان داریم. نسبت همکاری‌ها میان کشورها ترتیبات مختلفی دارند. هرچه با توجه به واقعیت های بتوان حرکت کنیم، در مسیر درستی قرار می گیریم.

 


نظرات

آخرین اخبار
هشدار وزیر خارجه ترکیه درخصوص احتمال انجام نسل‌کشی جدید توسط نتانیاهو
فعالیت شبانه روزی گشت‌های پلیس امنیت اقتصادی
پیوستن محدثه زولفی به جمع هم‌تیمی‌های خود در «تیم ملی»
پوشش زنده اولین پیام آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای در رسانه‌های منطقه
نابودی دستاوردهای اقتصادی دولت ترامپ با آغاز جنگ علیه ایران
صدور مجوز واردات کالای ملوانی در خرمشهر
راستینه: حضور ملت در خیابانها نشانه عظمت ایران است
نفت و گاز منطقه، پشتوانه اصلی اعتبار دلار
آمریکا اعتراف کرد: آماده اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز نیستیم
نورویدیو | خوزستان فرزند دلاورش را تا عرش بدرقه می‌کند
موج 42 عملیات وعده صادق 4 با رمز لبیک یا خامنه‌ای
روز قدس نماد اعتراض جهان اسلام به غصب سرزمین فلسطین است
واکنش لاریجانی به تهدیدات ترامپ برای هدف قرار دادن برق ایران
طیبی: بی‌شک قهرمان این جنگ مردم ایران هستند
نبرد پنهان ریاض و ابوظبی در پوشش جنگ منطقه ای
اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی
وزارت فرهنگ: روز قدس فرصت نشان دادن مقاومت ملی است
پیام تسلیت رییس سازمان نظام پزشکی برای شهادت کادر درمان
دریابانِ واقع‌بین، فرمانده‌ای که تا آخرین لحظه در خط مقدم ماند
کنسولگری آمریکا در «پیشاور» به طور دائم تعطیل می شود
درخواست ستاد کل نیروهای مسلح از مردم برای شرکت حداکثری در مراسم روز قدس
روسیه خطاب به آمریکا و اسرائیل: جنگ را متوقف کنید
فعال سیاسی آلمانی: صدراعظم آلمان شهامت «نه» گفتن به آمریکا را ندارد
بقائی: بی‌تفاوتی اروپا در برابر تجاوز چیزی کمتر از مشارکت نیست
عراقچی: سکوت یونسکو در قبال حمله اسراییل به آثار تاریخی ایران غیرقابل قبول است
عارف: استانداران، حامی تمام‌عیار تجمعات مردمی بیعت باشند
یک تیم خرابکار دیگر در کرمان منهدم شد
وزیر خارجه: محسن چاوشی با اثر جدیدش «صدای ایران سرافراز» شد
ترخیص بیش از 92 هزار تن کالای اساسی از گمرکات در 24 ساعت گذشته
سخنگوی وزارت صمت: فرایند واردات خودرو طبق تعهدات در حال انجام است
شکاف قیمت دلار رسمی و آزاد به کمتر از 4 هزار تومان کاهش یافت
افزایش سقف برداشت خودپردازها به پنج میلیون ریال
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره فروپاشی خدمات درمانی در خاورمیانه
کاهش مصرف بنزین تهران به یک سوم با همراهی مردم
معاون وزیر راه: برنامه‌ریزی برای بازسازی واحدهای خسارت‌دیده در حال انجام است
جریمه تاخیر در بازپرداخت وام‌های بانکی بخشیده می‌شود
آسیب به 229 نقطه از برق تهران
تصادف رانندگی در پارس‌آباد سه کشته برجا گذاشت
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404+ جدول
کشورهای اسلامی سدی محکم در برابر هژمونی آمریکایی-اسرائیلی ایجاد کنند
گزارش رسانه‌های صهیونیستی از سنگین‌ترین حملات موشکی حزب الله
آخرین اخبارازحملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/حمله به بیمارستان بوستان اهواز
راهکار سه گانه پاکستان برای برون رفت از بحران خاورمیانه
طوفان قیمت بلیت هواپیما در آسیا
سرشبکه موساد در خرم‌آباد دستگیر شد
قالیباف: درصورت تعدی به جزایر، خون اشغالگران را جاری خواهیم کرد
نورویدیو | چرا واشنگتن از ادعاهای اولیه در مورد تنگه هرمز عقب نشست؟
استاندار تهران: حمل‌ونقل عمومی رایگان شد
سقف کارت به کارت خودپردازهای بانک ملی 100 میلیون تومان شد
رویترز: بنزین، برگ برنده ترامپ را سوزاند