×
بین الملل
شناسه خبر : 259077
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/09/04 ساعت 13:39
حمله ماکرون به مسکو: روسیه تنها مانع صلح اوکراین است

حمله ماکرون به مسکو: روسیه تنها مانع صلح اوکراین است

رئیس جمهور فرانسه مدعی شد که روسیه تنها مانع صلح در اوکراین است. او با رد مفاد طرح صلحی که واشنگتن می‌خواهد با اوکراین مذاکره کند، از اروپایی‌ها خواست تا قدرت خود را نشان دهند و در مورد استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه به تنهایی تصمیم بگیرند.

نورنیوز-گروه بین الملل:«امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه، در یک کلیپ ضبط شده که توسط رادیو فرانسوی RTL در پلتفرم ایکس منتشر شد، گفت: «تنها خط قرمزی که از سه سال پیش داریم، روسیه نام دارد.»او بدون در نظر گرفتن تاکیدهای مکرر کرملین مبنی بر آمادگی برای گفت‌وگو، مدعی شد: «فقط یک نفر هست که صلح نمی‌خواهد، و آن روسیه است. ما صلح می‌خواهیم، ​​اما صلحی که تسلیم باشد را نمی‌خواهیم. ما خواهان تضمین‌های امنیتی محکم برای خودمان و اوکراین هستیم.»رئیس جمهور فرانسه همچنین در رابطه با طرح صلح آمریکا برای اوکراین که سندی ۲۸ بندی است که کی‌یف روی آن اصلاحاتی در نظر گرفت اما کرملین نپذیرفت، گفت: «هیچ‌کس نمی‌تواند از طرف اوکراینی‌ها بگوید که آماده چه امتیازات ارضی هستند. طرح آمریکا در مورد اوکراین گامی به سوی صلح است، اما عناصری وجود دارد که نیاز به بررسی بیشتر دارند.»او همچنین با اشاره به آنچه ائتلاف مشتاقان نامیده می‌شود، گفت: «ما حدود ۲۰ کشور داریم که قبلاً اعلام کرده‌اند که آماده‌اند چه کاری را به‌طور فعال، در هوا، زمین یا دریا انجام دهند.»ماکرون توضیح داد که به محض امضای توافق‌نامه صلح - نه در طول جنگ - «نیروهای اطمینان‌بخش» دور از خطوط مقدم، در مکان‌هایی مانند کی‌یف یا اودسا مستقر خواهند شد. این نیروها شامل سربازان بریتانیایی، فرانسوی و ترکیه خواهند بود که نقش آنها آموزش نیروهای اوکراینی و کمک به تأمین امنیت خواهد بود، مشابه نحوه‌ای که کشورهای ناتو در حال حاضر از کشورهای جبهه شرقی این اتحاد حمایت می‌کنند.او تأکید کرد که این کار از طریق یک ائتلاف بین دولتی، نه ناتو، با حدود بیست کشور آماده برای مشارکت در زمین، دریا یا هوا انجام خواهد شد.ماکرون همچنین با ادعای اینکه در عرض ۳ تا ۴ سال «روسیه هر روز حملات سایبری و اطلاعاتی انجام می‌دهد، از جمله در فرانسه»، به «تهدید» روسیه اشاره کرد و گفت: «روسیه در حال انجام یک رویارویی استراتژیک و ترکیبی با اروپایی‌ها است.»

او افزود: «ما اشتباه می‌کنیم که در مواجهه با این تهدید ضعیف باشیم. اگر می‌خواهیم از خودمان محافظت کنیم، باید نشان دهیم که با قدرتی که داریم، ضعیف نیستیم.»

امانوئل ماکرون همچنین با اشاره به اخباری راجع به خدمت سربازی داوطلبانه در کشورش به این رسانه فرانسوی گفت: «ما باید پیمان ارتش-ملت را تقویت کنیم.»

ماکرون همچنین به جنجالی که سخنان رئیس ستاد کل ارتش فرانسه درباره «پذیرش از دست دادن فرزندانمان» در جنگ ایجاد کرده، واکنش نشان داد و مدعی شد: «سخنان او تحریف شده، از متن خارج شده است (...) ما نباید به همه مردم فرانسه بگوییم که قرار است آنها را قربانی کنیم، این هیچ معنایی ندارد.»

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین به مساله انحلال مجلس ملی کشورش در سال ۲۰۲۴ اشاره کرد که بعد از آن بحران‌هایی در پس یکدیگر برای فرانسه ایجاد شد و گفت: «من یک انتخاب آگاهانه انجام دادم و مردم فرانسه مسئولیت آن را بر عهده گرفته‌اند. کشور ما از نظر نظامی، دیپلماتیک، اقتصادی بسیار قوی‌تر از آن چیزی است که بسیاری از مردم می‌خواهند بگویند یا باور کنند.»

امانوئل ماکرون در ادامه گفت که این به اروپا بستگی دارد که چگونه از دارایی‌های مسدود شده روسیه استفاده کند. او اشاره کرد که اوکراین به تضمین‌های امنیتی نیاز دارد و «روسیه تهدید اصلی برای کشورهای ما در اروپا است.»

 


ا
نظرات

آخرین اخبار
جلسه اضطراری شورای امنیت درباره وضعیت «باب المندب»
سرلشکر رضایی: تا تحقق شروط ایران، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
خشکیدگی خوشه خرما؛ چالش قدیمی که تولید خرمای ایران را تهدید می‌کند
اروپا نسخه جدیدی برای فضای مجازی نوجوانان می‌پیچد
حمله پهپادی به 2 قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد
ترور عالم اهل سنت در زاهدان
فرونشست، سیل و زلزله؛ اطلس جدید مخاطرات ایران آماده انتشار شد
عارف: شورای هنر و ادب در دولت چهاردهم تشکیل می‌شود
دیدار مدیران روس‌اتم و آژانس در وین؛ ایمنی نیروگاه زاپوریژیا بررسی شد
آمریکا مخالف غنی‌سازی در عربستان؛ ریاض از کشف ذخایر اورانیوم خبر داد
واردات خودرو از مناطق آزاد با 20 درصد تخفیف
معاون وزیر راه درباره بحران مسکن: بدمسکنی و کاهش قدرت خرید در صدر مشکلات
واکنش باشگاه دهوک به شایعه اخراج یحیی گل‌محمدی
تهدید صریح دولت صنعا علیه عربستان در پی حملات به یمن
مرشایمر: جنگ ایران کمک تسلیحات آمریکا به اوکراین را کاهش داد
محدوده قطعی برق گیلان فردا سه‌شنبه 24 شهریور
هشدار معاون وزیر بهداشت: ولادت و ازدواج در کشور کاهش یافته است
نسخه جدید رئیس کل بانک مرکزی برای مهار موتورهای تورم‌زا و شوک‌های خارجی
حمله به نیروهای وابسته به عربستان در صحرای الجوف یمن
فروش 30 میلیاردی سینما در سه روز نیم‌بها؛ «استخر» و «زنده شور» رکورد زدند
جزئیات قطعی برق استان البرز برای فردا سه‌شنبه 24 شهریور
گوترش خواستار تقویت نقش آژانس در راستی‌آزمایی برنامه هسته‌ای ایران شد
برنامه قطعی برق تهران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
رویترز: تجهیزات نفتی دست‌دوم آمریکا راهی ونزوئلا شد
3 جوان گلستانی در یک قدمی قصاص بخشیده شدند
پسکوف: بی‌ثباتی در خلیج فارس بازار جهانی نفت را تهدید می‌کند
زمانبندی قطعی برق مازندران فردا سه‌شنبه 24 شهریور