×
اقتصادی
شناسه خبر : 258878
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/03 ساعت 11:46
تخفیف 20 تا 30 درصدی کالاها در اجرای مرحله جدید «کالابرگ»

تخفیف 20 تا 30 درصدی کالاها در اجرای مرحله جدید «کالابرگ»

مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی این هفته اجرا می‌شود و امکان ارائه تخفیف 20 تا 30 درصدی کالاها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای در صورت هماهنگی با وزارت جهاد کشاورزی فراهم خواهد شد. روش پرداخت اعتباری برای 11 قلم کالای اساسی نیز ادامه دارد و زیرساخت آن آماده است.

نورنیوز- گروه اقتصادی : رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان، احد رستمی، آخرین وضعیت اجرای مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی را تشریح کرد. به گفته وی، چهار مرحله قبلی این طرح با هدف حمایت از دهک‌های پایین و ارتقای قدرت خرید خانواده‌ها اجرا شده و مرحله پنجم طی هفته جاری آغاز خواهد شد. جزئیات این مرحله تا پایان هفته اعلام خواهد شد.

رستمی با اشاره به تاریخچه کالابرگ گفت که قانون نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی در سال ۱۳۸۳ تصویب شد تا یارانه‌های پراکنده به شکل هدفمند به دهک‌های پایین جامعه برسد. وی افزود: «سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در سال ۱۳۸۹ شکل گرفت تا منابع هدفمندی در اختیار وزارت رفاه قرار گیرد، اما تغییر ساختارهای بعدی و انتقال منابع به سازمان برنامه و بودجه موجب ناهماهنگی شد.»

وی ادامه داد: «اکنون منابع سه‌نوبته کالابرگ در اختیار وزارت رفاه قرار گرفته و مرحله پنجم با هدف رفع نواقص قبلی و افزایش رضایت مردم اجرا خواهد شد.» دو سناریو برای این مرحله در نظر گرفته شده است؛ روش اول، ادامه روش اعتباری برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی است که بر اساس شکاف قدرت خرید به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود. نظرسنجی‌ها نشان داده ۷۲ درصد مردم این روش را ترجیح می‌دهند.

روش دوم، روش ترکیبی با تخفیف ۲۰ تا ۳۰ درصدی کالاها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای است که در صورت هماهنگی با وزارت جهاد کشاورزی انجام می‌شود. در صورت عدم توافق، روش اعتباری قبلی به قوت خود باقی خواهد بود و زیرساخت‌های لازم آماده است.

رستمی افزود: «هرچه به مردم اختیار بیشتری بدهیم و دخالت مستقیم در بازار کمتر باشد، رضایت بالاتر می‌رود. تجربه نشان داده محدودیت‌های بیش از حد نارضایتی ایجاد می‌کند.» وی همچنین از حذف تدریجی دهک‌های پردرآمد از فهرست یارانه خبر داد و گفت: «ماهانه حدود ۱ تا ۱.۵ میلیون نفر از جمعیت ۷۲ میلیونی یارانه‌بگیران حذف می‌شوند.»

در پایان، رئیس مرکز مطالعات رفاهی ایرانیان تأکید کرد که هدف اصلی دولت و مجلس، حفظ قدرت خرید مردم و جلوگیری از شوک‌های قیمتی به سفره خانوارهاست و تلاش می‌شود مرحله پنجم کالابرگ با رضایت بالاتر و پوشش هفت دهک ادامه یابد. جزئیات نهایی پس از جلسه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام خواهد شد.


اخبار مرتبط
جزئیات مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک اعلام شد
سه‌شنبه 1404/09/04 ساعت 10:03
جزئیات مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک اعلام شد
مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک به‌زودی آغاز می‌شود و در فاز نخست، سه دهک از هفت دهک مشمول این طرح خواهند شد. در شیوه جدید، قیمت کالاهای اساسی برای مصرف‌کننده در طول سال ثابت باقی می‌ماند و امکان خرید با تخفیف فراهم می‌شود. به گفته رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد 72 درصد مردم روش اعتباری را به پرداخت نقدی ترجیح می دهند.
کالابرگ الکترونیک با شیوه جدید به زودی اجرا می‌شود+جزییات و دهک های مشمول
سه‌شنبه 1404/09/04 ساعت 09:48
قالیباف خبر داد:
کالابرگ الکترونیک با شیوه جدید به زودی اجرا می‌شود+جزییات و دهک های مشمول
رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که اجرای کالابرگ الکترونیک با شیوه جدید به‌زودی آغاز می‌شود؛ در فاز نخست، قیمت کالا برای سه دهک از هفت دهک جامعه ثابت خواهد ماند و به مرور سایر دهک‌ها نیز مشمول این طرح خواهند شد.
زمان پرداخت کالابرگ الکترونیک مرحله پنجم اعلام شد
یکشنبه 1404/09/02 ساعت 16:33
زمان پرداخت کالابرگ الکترونیک مرحله پنجم اعلام شد
به گفته مدیر کل پایگاه رفاه ایرانیان در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک در این هفته پرداخت می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
دعوت از قهرمانان 2010 برای حمایت از اسپانیا
ایران دومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک در ماه ژوئن شد
قطر حملات به اردن، بحرین و کویت را محکوم کرد
تسهیلات ویژه گمرک برای ترخیص کالا ابلاغ شد
مهرداد محمدی با فولاد خوزستان قرارداد بست
خونخواهی؛ چند پیشنهاد برای یک خواست ملی
انصارالله: پاسخ حمله عربستان به صنعا کوبنده است
هشدار سپاه به آمریکا درباره تنگه هرمز
وزیر خارجه فرانسه: هیچ‌کس از بازگشت جنگ میان ایران و آمریکا سود نمی‌برد
یاوه گویی جدید ترامپ: تنگه هرمز را کنترل می‌کنیم
محکومیت عباس عبدی و روزنامه اعتماد در دادگاه مطبوعات
اتحادیه اروپا دسترسی کودکان به اینستاگرام را محدود می‌کند
آغاز اجرای پروژه مدیریت پسماندهای دریایی در سواحل خزر
یمن: عربستان آغازگر جنگ است؛ سعودی مسئولیت حمله به فرودگاه صنعا را بپذیرد
حمله به نفتکش در باب‌المندب؛ آیا این گذرگاه راهبردی بسته شد؟
وزیر جنگ جنایتکار اسرائیل مدعی شد: ده‌ها روستای مرزی جنوب لبنان را با خاک یکسان کردیم
96 درصد واحدهای آسیب‌دیده جنگ رمضان بازسازی شد
افزایش جزئی قیمت طلا در بازار تهران
پیروزی قاطع والیبال نشسته ایران مقابل ژاپن در قهرمانی جهان
آزمون وکالت آبان امسال برگزار می‌شود
پزشکیان: نباید هیچ خللی در دسترسی مردم به داروهای اساسی و حیاتی ایجاد شود
نوراینفو | راز مصرف صحیح قهوه؛ چرا 90 درصد افراد آن را اشتباه می‌نوشند؟
پیامک جنجالی بین دو نیمه؛ علت تعویض ارلینگ هالند مشخص شد
آخرین وضعیت اختلال بانکی؛ خدمات بانک ملی از سر گرفته شد
راز آمادگی خیره‌کننده لیونل مسی در 39 سالگی؛ رژیم غذایی مسی چیست؟
کشتی‌گیر سابق در دام پلیس؛ جزئیات قتل مرگبار در قمارخانه خاورشهر
نوراینفو| حمله گرمایی یا خستگی گرمایی؟ این علائم را نادیده نگیرید!
واکنش قرارگاه خاتم به تحرکات آمریکا در تنگه هرمز
وزیر آموزش و پرورش: هیچ مدرسه‌ای مجاز به افزایش سلیقه‌ای شهریه نیست
نورنما | سیدی که تا آخر بر آنچه که حق بود ایستاد
آغاز مرحله چهارم ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 3 استان
قتل پدر با کارد آشپزخانه؛ جزئیات تازه از جنایت نیمه‌شب در مشهد
پیش بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 23 تیر 1405
اروپا از هرمز چه می‌خواهد که نمی‌گوید؟
آمار رسمی شهدا و زخمی های حملات آمریکا به ایران از 6 تا 22 تیرماه
پیگیری اتاق تهران نتیجه داد؛ رئیس‌جمهور ورود کرد
زمان صدور احکام متناسب‌سازی بازنشستگان فولاد اعلام شد
فاجعه گرمای مرگبار در اروپا چه میزان کشته برجای گذاشت؟
سفارت ایران در لندن: آمریکا امنیت تنگه هرمز را به خطر انداخته است
نساجی برای رضایت‌نامه «دانیال ایری» رقم سنگینی تعیین کرد
احتمال خروج آذربایجان از شورای اروپا؛ موضع جدید باکو اعلام شد
قیمت نقره امروز دوشنبه 22 تیر 1405+ جدول
حادثه امنیتی برای یک نفتکش در جنوب عدن
آیا پرداخت حقوق بازنشستگان با مشکل مواجه شده است؟ تأمین اجتماعی پاسخ داد
سعید صبری درگذشت
پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت بازنشستگان فعلاً امکان‌پذیر نیست
اقدام جدید و خصمانه انگلیس علیه سپاه پاسداران
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 22 تیر 1405 + جدول
چهارمین حمله آمریکا به ایران؛ پاسخ قاطع موشکی و پهپادی ایران به پایگاه‌های آمریکا در منطقه
تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز صفر شد