×
اجتماعی
شناسه خبر : 258873
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/09/03 ساعت 11:20
پایان عملیات اصلی اطفای حریق در جنگل‌های مازندران

پایان عملیات اصلی اطفای حریق در جنگل‌های مازندران

رئیس ستاد مدیریت بحران کشور، در جلسه ستاد مدیریت بحران در روستای «الیت» اعلام کرد: عملیات اصلی مهار آتش‌سوزی جنگل‌های مازندران به پایان رسیده است، اما به دلیل وجود کنده‌ها و برگ‌های انباشته، لکه‌گیری و مراقبت‌های میدانی همچنان ادامه خواهد داشت.

نورنیوز- گروه اجتماعی: حسین ساجدی‌نیا، دوشنبه سوم آذر، در نهمین روز از مهار آتش جنگل‌های الیت در جلسه ستاد مدیریت بحران در روستای «الیت» با قدردانی از تلاش بیش از یک هفته‌ای نیروهای امدادی، نظامی، انتظامی و داوطلبان مردمی گفت:  با هدایت فرمانده مدیریت بحران استان، عملیات اصلی اطفای حریق به پایان رسیده است، اما به دلیل شرایط خاص جنگل‌های قدیمی، همچنان احتمال شعله‌ور شدن کنده‌ها و برگ‌های انباشته وجود دارد و نیروهای منابع طبیعی و محیط زیست باید در منطقه حضور مستمر داشته باشند.

وی با اشاره به تقسیم‌بندی مناطق و حضور نیروهای محلی افزود: هموطنان از سراسر کشور به صورت داوطلبانه در عملیات مشارکت داشتند و خوشبختانه در حوزه تغذیه و پشتیبانی مشکلی وجود نداشت.

ساجدی‌نیا درباره نقش دستگاه‌های امدادی گفت: واحدهای آتش‌نشانی، هلال‌احمر، اورژانس و سایر مجموعه‌های امدادی بنا به صلاحدید استاندار در منطقه باقی خواهند ماند تا لکه‌گیری‌ها به طور کامل انجام شود.

وی همچنین به استفاده از تجهیزات هوایی و زمینی اشاره کرد و گفت: از هواپیماهای آب‌پاش، بالگردها و تجهیزات زمینی مانند آتش‌پوف و ابزارهای دستی استفاده شد. حتی نیروهای کوهنورد و صخره‌نورد با تجهیزات سبک در نقاط صعب‌العبور عملیات انجام دادند.

رئیس ستاد مدیریت بحران کشور ضمن قدردانی از همکاری‌های بین‌المللی افزود: دولت ترکیه روز گذشته دو فروند هواپیمای آب‌پاش و یک بالگرد برای کمک‌رسانی اعزام کرد. هرچند با توجه به شرایط جوی و محدودیت پرواز، امکان استفاده کامل فراهم نشد، اما این اقدام ارزشمند نشان‌دهنده همبستگی و دوستی میان ملت‌هاست.

ساجدی‌نیا تأکید کرد: تا زمانی که استاندار مازندران پایان عملیات را به طور رسمی اعلام نکند، نیروها در منطقه باقی خواهند ماند. پیش‌بینی‌های هواشناسی از احتمال بارندگی در روزهای آینده خبر می‌دهد، اما تا آن زمان مراقبت و لکه‌گیری ادامه خواهد داشت.  

وی با قدردانی از بیش از ۶۰ سازمان عضو ستاد ملی مدیریت بحران گفت: همه دستگاه‌ها با از خودگذشتگی در کنار مردم مازندران ایستادند و این همبستگی ملی و بین‌المللی، الگویی ارزشمند در مدیریت بحران محسوب می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ