×
بین الملل
شناسه خبر : 258810
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/02 ساعت 23:55
الگوبرداری اسرائیل از لبنان برای پیاده سازی در غزه

یدیعوت آحارونوت مدعی شد:

الگوبرداری اسرائیل از لبنان برای پیاده سازی در غزه

رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت گزارش داد که اسرائیل به دنبال پیاده‌سازی مدل لبنان در نوار غزه است، به‌ویژه در آستانه استقرار نیروهای بین‌المللی که ممکن است واکنش‌های نظامی این رژیم را محدود کند.

نورنیوز - گروه بین الملل : رسانه صهیونیستی نوشته ارتش این رژیم در میانه افزایش فشارها برای اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس که شامل استقرار نیروی بین‌المللی ایجاد ثبات است، به دنبال تغییر وضعیت در میدان و پیاده‌سازی مدل لبنان است، چراکه استقرار نیروهای بین‌المللی هرگونه واکنش نظامی آن را به اقدامات حماس محدود خواهد کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی در تلاش است تا پیش از استقرار نیروهای بین‌المللی ایجاد ثبات در نوار غزه که بخشی از قطعنامه به‌تصویب‌رسیده در شورای امنیت به ابتکار آمریکا است، واقعیت جدیدی را به میدان در غزه تحمیل کند، چرا که ممکن است دیگر نتواند مانند لبنان حملات روزانه خود را در این منطقه ادامه دهد.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت امروز در گزارشی در این به نوشت: اسرائیل همچنین شتابان برای شکل‌دهی به شرایط در میدان پیش از ورود نیروهای خارجی تلاش می‌کند، چراکه پاسخ به تخلفات پس از حضور نیروهای بین‌المللی حساس‌تر خواهد شد.

به نوشته این رسانه، «اسرائیل ترجیح می‌دهد مدل لبنان را در غزه اعمال کند اما شرایط آن‌جا پیچیده‌تر است.»

ارتش رژیم صهیونیستی پس از توافق آتش‌بس در اکتبر که بر اساس با طرح صلح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا  میان جنبش حماس و تل‌آویو حاصل شد، تاکنون با نقض این توافق حداقل ۳۴۲ فلسطینی را کشته و ۸۷۵ تن دیگر را در غزه در نقض مجروح کرده است.

[یدیعوت آحارونوت: اسرائیل به‌دنبال پیاده‌سازی مدل لبنان در غزه است]
حملات رژیم صهیونیستی به غزه با نقض توافق‌آتش‌بس در ماه اکتبر

فشار آمریکا برای ورود به مرحله دوم توافق

یدیعوت آحارونوت وضعیت پیش‌روی رژیم صهیونیستی در غزه را ناشی از فشار آمریکا دانسته و گفت که واشنگتن «می‌خواهد به سمت مرحله دوم برنامه آتش‌بس پیش برود و در این میان، اسرائیل با این استدلال که حماس نتوانسته است اجساد سه اسیر جنگ را بازگرداند، در حال مقاومت در برابر آن است.»

حماس از زمان برقراری آتش‌بس ۲۰ اسیر زنده اسرائیلی را آزاد کرده و اجساد ۲۷ نفر از ۲۸ گروگان را که بیشترشان اسرائیلی بودند تحویل داده است. با این حال رژیم صهیونیستی ادعا کرده یکی از اجساد دریافت شده با هیچ یک از اسرای فهرست شده مطابقت ندارد.

یدیعوت آحارونوت در ادامه این گزارش مطرح کرد: «اسرائیل سیاست پاسخ محکم به هرگونه تخلف در نوار غزه را در پیش گرفته تا نشان دهد به حماس اجازه بازسازی قابلیت‌هایش داده نخواهد شد.

مرحله دوم توافق آتش‌بس مستلزم اقداماتی برای تسهیل شرایط در غزه از جمله بازگشایی گذرگاه رفح، گسترش کمک‌های بشردوستانه، اجازه تردد به داخل و خارج از این منطقه و در نهایت، عقب‌نشینی به خطی جدید پس از استقرار یک نهاد قادر به مدیریت این سرزمین خواهد بود.

به محض تشکیل یک نیروی بین‌المللی ایجاد که اکنون توسط شورای امنیت سازمان ملل تایید شده است فشار برای اجرای فاز بعد افزایش خواهد یافت.

انتظار می‌رود نیروهای خارجی که احتمالا از کشورهای عربی و مسلمان خواهند بود و نه کشورهای غربی طی مدت چند هفته آتی برای آموزش وارد این قلمرو شوند.»

[یدیعوت آحارونوت: اسرائیل به‌دنبال پیاده‌سازی مدل لبنان در غزه است]
به شهادت رسیدن شهروندان فلسطینی در حملات رژیم صهیونستی به غزه با نقض توافق آتش‌بس ۱۰ اکتبر

ابهامات بزرگ

ارتش رژیم صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ و در حملاتی که نوار غزه را به تلی از ویرانه‌ها تبدیل کرده، نزدیک به ۷۰ هزار نفر را به شهادت رسانده که عمدتا زنان و کودکان بوده‌اند و بیش از ۱۷۰ هزار نفر دیگر را مجروح کرده است.

رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری با پرونده نسل‌کشی روبه‌رو است و دستور بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم، همچنین «یوآو گالانت» وزیر جنگ پیشین این رژیم در دادگاه کیفری بین‌المللی به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و نسل‌کشی صادر شده است.

مرحله اول توافق آتش‌بس شامل آزادی اسرای اسرائیلی در ازای زندانیان فلسطینی است. این طرح همچنین بازسازی غزه و ایجاد یک سازوکار حکومتی جدید بدون نقش داشتن جنبش حماس و تشکیلات خودگردان فلسطین، متشکل از برخی رهبران جهانی، از جمله دونالد ترامپ، «تونی بلر» نخست‌وزیر پیشین انگلیس و تکنوکرات‌های مستقل فلسطینی است-چشم‌اندازی که تحقق آن با ابهامات زیادی روبه‌روست.


کلید واژگان
اسرائیلغزهلبنان
نظرات

آخرین اخبار
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اردن،قطر،بحرین و کویت؛ پاسخ ایران به تهاجمات جدید کشور
آژانس بین‌المللی انرژی: جهان باید نگران امنیت انرژی باشد
«سرهی کورتسکی» نخست‌وزیر جدید اوکراین شد
مقام یمنی: اگر محاصره اقتصادی رفع نشود، با اقدام نظامی با آن مقابله خواهیم کرد
سنتکام مدعی تغییر مسیر سه کشتی در راه ایران شد
ادعای ترامپ: ما در ایران به دستاوردهای بزرگی رسیده ایم!
ایروانی: حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران مصداق جنایات جنگی است
ادعای مقام آمریکایی درباره هدف از حملات به پل‌ها در ایران
یک جنگنده F-35 در آسمان امارات اعلام وضعیت اضطراری کرد
ورزش؛راهکار مؤثر برای حفظ سلامت مفاصل در سالمندی
هشدار قانونگذار آمریکایی درباره تبعات ماجراجویی دولت ترامپ علیه ایران
دختر جودوکار ایران تاریخ ساز شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد بیشکک شد
کویت از رهگیری پهپادها در حریم هوایی خود خبر داد
گزارش واشنگتن‌پست درباره بن‌بست ترامپ برای بازگشایی تنگه هرمز
واکنش والیبالیست‌ها به پیروزی مقابل آلمان
هشدار روسیه درباره همکاری نظامی کره جنوبی با ناتو
یمن: بمباران فرودگاه صنعا 9 دقیقه قبل از فرود هواپیمای ایرانی بود
افزایش دوباره قیمت بنزین درآمریکا
پشت پرده نقش کوشنر و ویتکاف در مذاکرات با ایران
سردار شکارچی: آمریکا و دولت جعلی صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند
عمان پس از تنش‌های ایران و آمریکا به‌دنبال تقویت همکاری با چین
ادعای ترامپ درباره آزادی زندانی آمریکایی در ایران تکذیب شد
پشت پرده تاکتیک خلاقانه ایران در نبرد با دشمن؛ ضربه به معماری تهاجم
روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی
قطر ادعای مشارکت در حمله به ایران را رد کرد
امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است
کاخ سفید مدعی ادامه مذاکرات ایران و آمریکا شد
رئیس اسبق سیا: تولید پهپاد آمریکا کمتر از یک‌دهم اوکراین است
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس
کاخ سفید: ترامپ در مراسم فیفا و فینال جام جهانی حضور می‌یابد
فرانسه و آلمان همکاری هسته‌ای و دفاعی را گسترش می‌دهند
دود سیاه در بهبهان ناشی از آتش‌زدن ضایعات بود
چرا وزارت نیرو جدول خاموشی‌ها را منتشر نمی‌کند؟
جنجال امنیتی ابزار برنامه‌نویسی ایلان ماسک!
هشدار مخبر درباره حمله به ایران
رکورد تازه یوز آسیایی در میاندشت خراسان شمالی
حزب‌الله ادعای حضور در سوریه را رد کرد
پیروزی نفس‌گیر والیبال ایران مقابل آلمان
باقری‌کنی: استقلال ایران باید در برابر زیاده‌خواهی‌ها صیانت شود
اعتراف معاون ترامپ به ارتباط اپستین با نهادهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل
محدودیت شبانه تردد شناورها در آب‌های بحرین
حاجی میرزایی: دولت از تمام توان برای حمایت از نیروهای مسلح استفاده می‌کند
آیت‌الله جوادی آملی: وظیفه همگان، حفظ وحدت، حمایت از رهبری و صیانت از نظام اسلامی است
سیستان‌وبلوچستان؛ غول خرمای ایران با چشم‌انداز صادرات جهانی
چین به آمریکا درباره گزینه نظامی علیه کوبا هشدار داد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ و یک
توضیحات وزیر علوم درباره تغییرات تاریخ کنکور
نیروگاه تبریز هفته آینده به مدار بازمی‌گردد
ادامه حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان