×
بین الملل
شناسه خبر : 258766
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/02 ساعت 19:31
محکومیت ترور عضو شورای محلی در جنوب لبنان از سوی حزب الله/ پاسخ در دست بررسی است

محکومیت ترور عضو شورای محلی در جنوب لبنان از سوی حزب الله/ پاسخ در دست بررسی است

حزب الله ترور «حسین یاسین حسین» عضو شورای شهرک حولا در جنوب لبنان را به شدت محکوم کرد و آن جنایتی دانست که به فهرست جنایات پی‌درپی این رژیم علیه شماری از کارکنان و کارمندان شهرداری‌ها افزوده می‌شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  المنار، حزب الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد: انجام این ترور در ۲۲ نوامبر ۲۰۲۵ (اول آذر) همزمان سالروز استقلال لبنان، به‌روشنی نشان می‌دهد که دشمن صهیونیستی برای از بین بردن نقش شهرداری‌ها و تضعیف توانمندی‌های آنها از طریق حمله مستقیم و منظم به کارکنانشان، به‌ویژه در جنوب لبنان عامدانه در تلاش است پیامی خصمانه و مستقیم به دولت لبنان و نهادهای داخلی ارسال کند.

حزب الله افزود: تکرار این ترورها برای چهارمین بار در مدت‌زمانی کوتاه، گواه روشنی بر اتخاذ سیاست نظام‌مندی از سوی رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن کارکنان نهادهای غیرنظامی است و این امر، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و توافقات جاری به‌شمار می‌رود و مستلزم موضع‌گیری قاطع دولت لبنان و اتخاذ تدابیر مستقیم برای بازدارندگی و جلوگیری از تداوم این حملات است.

مقاومت اسلامی لبنان تصریح کرد: با وجود تکرار این ترورها، نهادهای بین‌المللی هیچ اقدام ملموسی انجام نداده‌اند و این امر، پرسش‌های جدی درباره میزان جدیت جامعه جهانی در حمایت از غیرنظامیان و کارکنان نهادهای محلی مطرح می‌کند.

حزب‌الله لبنان تأکید کرد که هدف قرار دادن کارکنان غیرنظامی خط قرمز است و تلاش‌ها برای ارعاب کارکنان شهرداری‌ها تنها به پایداری بیشتر آنان در انجام وظایف عمومی خواهد انجامید و به دشمن اجازه نخواهد داد این تجاوزات را به امری عادی یا سیاستی پذیرفته‌شده تبدیل کند.

مقاومت اسلامی لبنان در پایان ضمن تسلیت به خانواده شهید «حسین یاسین حسین»، عضو شورای شهر و همه اهالی شهرک حولا، از درگاه خداوند متعال برای آن شهید رحمت واسعه و برای خانواده‌اش صبر و شکیبایی مسالت داریم.

حزب‌الله: تجاوز به بیروت عبور از خط قرمز بود/ پاسخ در دست بررسی است

 نایب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله در سخنانی با تأکید بر اینکه تنها گزینه، پایبندی به مقاومت است، اعلام کرد حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت عبور از خط قرمزی جدید بوده و پاسخ به این تجاوز در حال بررسی است.

به گزارش  شبکه المیادین، محمود قماطی نایب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان درباره تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت، تأکید کرد: «هیچ گزینه‌ای جز پایبندی به مقاومت وجود ندارد و نمی‌توان ادامه این تعرض را پذیرفت.»

وی با اشاره به اینکه حزب‌الله درباره پاسخ به این حملات اظهار نظر رسمی نخواهد کرد، افزود: «ما بر اظهارات دشمن درباره زمان و نوع پاسخ تکیه نمی‌کنیم. موضوع در سطح رهبری در حال بررسی است و تصمیم لازم در زمان مناسب اتخاذ خواهد شد.»

قماطی تصریح کرد که حزب‌الله در هماهنگی با دولت لبنان در حال تلاش برای متوقف کردن این موج تجاوزات است.

وی افزود: «ما با دولت لبنان برای مهار این تخلفات اسرائیلی هماهنگ هستیم.»

او حمله امروز به ضاحیه را «نقض خط قرمزی جدید» دانست و گفت: «این تجاوز با چراغ سبز آمریکایی صورت گرفته و بیانگر تمایل به افزایش تنش در منطقه است.»

نایب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله همچنین اعلام کرد که در این حمله «یک شخصیت جهادی هدف قرار گرفته است» و نام وی در زمان مناسب اعلام خواهد شد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که رژیم اشغالگر صهیونیستی عصر امروز «ضاحیه جنوبی» بیروت را هدف حمله هوایی قرار داد.

منابع پزشکی لبنان اعلام کردند که در این حمله هوایی، پنج نفر به شهادت رسیده و ۲۰ نفر نیز زخمی شده‌اند.


اخبار مرتبط
الگوبرداری اسرائیل از لبنان برای پیاده سازی در غزه
یکشنبه 1404/09/02 ساعت 23:55
یدیعوت آحارونوت مدعی شد:
الگوبرداری اسرائیل از لبنان برای پیاده سازی در غزه
رسانه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت گزارش داد که اسرائیل به دنبال پیاده‌سازی مدل لبنان در نوار غزه است، به‌ویژه در آستانه استقرار نیروهای بین‌المللی که ممکن است واکنش‌های نظامی این رژیم را محدود کند.
حزب الله لبنان شهادت فرمانده ارشد خود را تائید کرد
یکشنبه 1404/09/02 ساعت 22:55
حزب الله لبنان شهادت فرمانده ارشد خود را تائید کرد
حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای از شهادت فرمانده بزرگ جهادی خود، شهید هیثم علی طباطبایی (ابوعلی) در حمله جنایت‌بار رژیم صهیونیستی به منطقه حاره حریک در ضاحیه بیروت خبر داد.
اتحاد تنها راه لبنانی‌ها در برابر تجاوزگری اسرائیل
یکشنبه 1404/09/02 ساعت 20:19
حاطوم تأکید کرد
اتحاد تنها راه لبنانی‌ها در برابر تجاوزگری اسرائیل
طلال حاطوم، عضو دفتر سیاسی جنبش أمل، پس از حمله رژیم صهیونیستی به یک ساختمان مسکونی در ضاحیه بیروت، از لبنانی‌ها خواست تا در برابر این تجاوزگری وحشیانه متحد شوند.
تعداد تلفات تجاوزات اسرائیل به بیروت، به 5 شهید رسید/ ترور رئیس ستاد حزب‌الله
یکشنبه 1404/09/02 ساعت 19:05
نخستین حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت پس از آتش‌بس؛
تعداد تلفات تجاوزات اسرائیل به بیروت، به 5 شهید رسید/ ترور رئیس ستاد حزب‌الله
منابع خبری از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت گزارش می‌دهند. خبرنگار المیادین اعلام کرد که هدف حمله رژیم صهیونیستی، یک ساختمان مسکونی در خیابان العریض در ضاحیه جنوبی بیروت بوده است.
واکنش سفارت ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به ضاحیه لبنان
یکشنبه 1404/09/02 ساعت 17:54
واکنش سفارت ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به ضاحیه لبنان
سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی در بیروت در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: حجم تجاوزات جنایت‌آلود رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت گسترش یافته است.
نظرات

آخرین اخبار
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران