×
اجتماعی
شناسه خبر : 258740
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/02 ساعت 16:33
زمان پرداخت کالابرگ الکترونیک مرحله پنجم اعلام شد

زمان پرداخت کالابرگ الکترونیک مرحله پنجم اعلام شد

به گفته مدیر کل پایگاه رفاه ایرانیان در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک در این هفته پرداخت می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  احد رستمی رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در مورد اجرای کالابرگ الکترونیکی گفت: قرار است، کالابرگ الکترونیکی تا آخر هفته به روال سابق پرداخت شود.

وی این نکته را هم گفت: البته یک طرح یک طرحی نیز با وزارت جهاد کشاورزی دنبال می‌شود که اگر به نتیجه برسد کالاهای مصوب مصوب و قیمت گذاری شده آنها به نرخ مصوب و با یارانه به مردم پرداخت می‌شود که در آن صورت تا هفته آینده به نتیجه می‌رسیم و اعلام خواهد شد، اما عجالتاً تا آخر این هفته کالابرگ جدید به روال قبلی پرداخت می‌شود.

رستمی این را هم گفت: قانون نظام جامع رفاه رفقا تامین اجتماعی که در سال ۸۳ به تصویب رسید، این بود که یارانه‌ای که در دستگاه‌های مختلف پرداخت می‌شود، هدفمند شده و سهم دهک‌ها دهک‌های بالا کم شود و سهم و برعکس همه دهک‌های پایین افزایش پیدا کند.

به این منظور از سال ۸۹ که هدفمندی یارانه‌ها کلید خورد سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ذیل وزارت رفاه سابق شکل گرفت که منابع حاصل از هدفمندی در آن سازمان متمرکز شود وزارت رفاه نیز مطابق آیین نامه اجرایی دهک‌های اجتماعی را شناسایی کرد و در راستای کاهش فقر در سال ۸۹ در آن سال به قانون نظام رفاه اجتماعی اضافه شد.

رستمی را هم گفت: بر اساس قانون جامع رفاه، قرار شد، وزارت رفاه، جامعه هدف را تحت پوشش قرار دهد، جامعه هدف شامل زنان سرپرست خانوار،‌کودگان بی سرپرست و معلولان را تحت پوشش قرار دهد، متاسفانه سال ۱۳۹۰ سازمان هدفمندی یارانه‌ها به عنوان یک معاونت به ذیل ریاست جمهوری منتقل شد و سال ۹۲ سازمان هدفمندی یارانه‌ها ذیل سازمان برنامه و بودجه قرار گرفت و وزارت رفاه که متولی بود که منابع هدفمندی یارانه‌ها را تجمیع کند و به خانوارهای و دهک‌های پایین درآمد بدهد و گروه جامعه را شناسایی کند.

وی گفت: گروه‌های هدف جامعه شامل زنان سرپرست خانوار، معلولان، کودکان بی‌سرپرست را باید تحت پوشش خود قرار دهد.

در واقع این منابع متاسفانه از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جدا شده، الان دوباره وزارت رفاه با تکالیف متعددی که در قانون براش نوشته شده است، حضور دارد، ولی منابع به سازمان برنامه و بودجه رفته است.

به گفته رستمی، این در اجرا متاسفانه یک ناهماهنگی ایجاد می‌کند و به خاطر این است که کالا برگ در سال جاری نیز با اختلالاتی همراه است، اگر منابع از اول در اختیار وزارت رفاه قرار می‌گرفت، می‌توانستیم منظم‌تر برنامه ریزی کنیم و دهک‌های مختلف را شناسایی و سهم هر دهک را مشخص و به اجرا برسانیم، اما این امکانات نبود و برنامه و در برنامه خلل ایجاد شده است.

احد رستمی گفت: در جلسه شورای عالی رفاه که سال گذشته برگزار شد، گزارشی از یارانه‌ها و کالا دریافتی خانوارها ارائه شد که متاسفانه میزان دریافتی کالری خانواده‌ها کاهش یافته و مصرف و روی اقلام اساسی مختلف کاهش کاهش مصرف نشان می‌دهد و این گزارش در شورای عالی رفاه ارائه شد .

وی بیان داشت: آقای رئیس جمهور بعد از آن بعد از آن گزارشی خدمت مقام معظم رهبری ارائه کردند و گزارش که ارائه شد ایشان هم اجازه دادند که منابعی را برای کالابر الکترونیک در اختیار وزارت دفاع قرار دهند که طی با آن منابع سه نوبت کالا برگ الکترونیکی از طریق این منابع اجرا شد که هم دغدغه دولت و هم مجلس بوده، هدف دولت و مجلس رفع مشکل معیشت مردم و کاهش اثر رفع شوک‌هایی است که در سفره مردم ایجاد می‌شود و دغدغه اصلی در حال حاضر پیگیری می‌شود.

رستمی مسئول پایگاه رفاه ایرانیان گفت: در حال حاضر پیگیری می‌کنیم که مرحله پنجم کالا برگ الکترونیک طی هفته جاری اعلام و اجرا شود.

رستمی مسئول پایگاه رفاه ایرانیان در وزارت تعاون همچنین گفت: مردم با اعتباری که دریافت می‌کنند، به فروشگاه‌ها مراجعه کرده و کالاهای مورد نظر را خرید کنه یک روش دیگر که پیشنهاد شده این است که ما در گذشته اعتباری به مردم می‌دادیم که متناسب با قدرت خرید مردم اعتبار می‌دهد و سبد حداقلی برای آنها را تامین می‌کردیم. مبنای انتخاب ما هم رضایت مردم است، اما نظرسنجی از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس انجام شد که درصد رضایت بالایی از این روش اعلام شده بود، البته بخشی از نارضایتی ها هم در این نظرسنجی اعلام شده که به خاطر اندک بودن اعتبار است که دولت باید اعتبار کالابری را زیاد کند.

به گفته رستمی، تنوع کالا در کالابرگ الکترونیکی کمبود و این دغدغه مردم است و دغدغه ما این است که رضایت مردم حداکثر شود و نقص‌ها را برطرف کنیم، برای نوبت بعدی اگر توافق حاصل شود، این روش را ادامه دهیم یک روش جایگزین هم هست که پیگیری می‌کنیم که با وزارت جهاد که متولی کالاهای اساسی به نرخ مصوب است، اگر بتوانند با فروشگاه‌های طرف قرارداد کالا برگ قرارداد ببندند و کالا آنها را توزیع کنند، آن اعتبار را به صورت تخفیف‌دار برای مردم در نظر می‌گیریم و که کالاهای مصوب را بتوانند خریداری کنند و آخرین گام‌های نهایی برای هماهنگی با وزارت جهاد انجام می‌شود.

به گفته رستمی، اگر اگر هماهنگی با جهاد کشاورزی حاصل شد، در هفته آینده اعلام می‌کنیم، وگرنه همان روش قبلی به قوت خود باقیست و زیرساخت آن فراهم است و کار به سرانجام می‌رسد، اگر کار به نتیجه برسد، جزئیات آن در هفته آینده به مردم اعلام و بلافاصله اجرا خواهد شد.


اخبار مرتبط
کالابرگ الکترونیک با شیوه جدید به زودی اجرا می‌شود+جزییات و دهک های مشمول
سه‌شنبه 1404/09/04 ساعت 09:48
قالیباف خبر داد:
کالابرگ الکترونیک با شیوه جدید به زودی اجرا می‌شود+جزییات و دهک های مشمول
رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که اجرای کالابرگ الکترونیک با شیوه جدید به‌زودی آغاز می‌شود؛ در فاز نخست، قیمت کالا برای سه دهک از هفت دهک جامعه ثابت خواهد ماند و به مرور سایر دهک‌ها نیز مشمول این طرح خواهند شد.
تخفیف 20 تا 30 درصدی کالاها در اجرای مرحله جدید «کالابرگ»
دوشنبه 1404/09/03 ساعت 11:46
تخفیف 20 تا 30 درصدی کالاها در اجرای مرحله جدید «کالابرگ»
مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی این هفته اجرا می‌شود و امکان ارائه تخفیف 20 تا 30 درصدی کالاها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای در صورت هماهنگی با وزارت جهاد کشاورزی فراهم خواهد شد. روش پرداخت اعتباری برای 11 قلم کالای اساسی نیز ادامه دارد و زیرساخت آن آماده است.
هفته آینده تکلیف کالابرگ مشخص می‌شود
پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 09:31
هفته آینده تکلیف کالابرگ مشخص می‌شود
مسئولان رفاهی کشور اعلام کردند که سرنوشت اجرای طرح کالابرگ الکترونیک هفته آینده مشخص خواهد شد. به گفته احد رستمی، رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی، زیرساخت‌های فنی این طرح آماده است و تنها تجهیز کامل منابع مالی باقی مانده است. او تأکید کرد دهک‌های پایین جامعه نخستین گروه‌های بهره‌مند خواهند بود و با تکمیل 20 همت باقی‌مانده، اجرای طرح بدون مانع آغاز می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله